Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Zenix Professional

Zenix Professional Black Mask 130ml
Νέα μαύρη μάσκα peel-off καθαρισμού προσώπου Zenix Professional Black Mask, είναι σχεδιασμένη και μελετημένη να βοηθά στην αποτελεσματική απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων , και στην καταπολέμηση της λιπαρότητας. Η μάσκα προσώπου Zenix  αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και με συχνή χρήση, θα δείτε το πρόσωπο σας να λάμπει και την επιδερμίδα σας να είναι λεία και λαμπερή .
10,24 
Zenix Professional Black Mask 15gr
Zenix Professional Black Mask , η νέα μαύρη μάσκα peel-off καθαρισμού προσώπου Zenix, είναι σχεδιασμένη και μελετημένη να βοηθά στην αποτελεσματική απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων , και στην καταπολέμηση της λιπαρότητας. Η μάσκα προσώπου Zenix αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και με συχνή χρήση, θα δείτε το πρόσωπο σας να λάμπει και την επιδερμίδα σας να είναι λεία και λαμπερή.
1,50 
Zenix Professional Gold Mask 130ml
Μάσκα πρόσωπου Zenix Professional Gold Mask  με ειδική σύνθεση, με Τyrostatκαι φυτικά εκχυλίσματα, που βοηθά στην αποτελεσματική απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και την αντιμετώπιση των κηλίδων. Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, μειώνει τις ατέλειες και βελτιώνει την υφή και την όψη της επιδερμίδας. Περιλαμβάνει κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες για τον έλεγχο της μελάγχρωσης . Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, μειώνει τις εντοπισμένες ή εκτεταμένες καφέ κηλίδες. ρολαμβάνει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Χαρίζει ομοιομορφία στο χρώμα του δέρμα
10,24 
Zenix Professional Gold Mask 15gr
Μάσκα προσώπου Zenix Professional Gold Mask με ειδική σύνθεση, με Τyrostatκαι φυτικά εκχυλίσματα, που βοηθά στην αποτελεσματική απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και την αντιμετώπιση των κηλίδων. Η μάσκα προσώπου Zenix καθαρίζει σε βάθος τους πόρους , μειώνει τις ατέλειες και βελτιώνει την υφή και την όψη της επιδερμίδας.
1,50 
Zenix Professional Moss Mask 130ml
Μάσκα προσώπου Zenix Professional Moss Mask με αντιβακτηριδιακή δράση, που συντελεί στον καθαρισμό και την τόνωση του δέρματος . Η Zenix Professional Moss περιέχει επίσης αντιβακτηριδιακή και αντιγηραντική δράση , χάρη στα βιολογικά ενεργά συστατικά, περιέχει ένα υψηλό ποσοστό της βιταμίνης Ε.
10,24 
Zenix Professional Moss Peel Off Mask 15gr
Η μάσκα προσώπου Zenix Professional Moss Peel Off Mask έχει αντιβακτηριδιακή δράση, που συντελεί στον καθαρισμό και την τόνωση του δέρματος. Περιέχει επίσης αντιβακτηριδιακή και αντιγηραντική δράση , χάρη στα βιολογικά ενεργά συστατικά, περιέχει ένα υψηλό ποσοστό της βιταμίνης Ε.
1,50