Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Xerostom

Xerostom Gel Yποκατάστατο Σιελού 25ml
Yποκατάστατο σιελου  κατά της ξηροστομίας σε μορφή γέλης Xerostom Gel, μία νέα φυσική σειρά προϊόντων στοματικής υγιεινής ειδικά σχεδιασμένη για ανθρώπους που εμφανίζουν ξηρότητα στόματος. Το υποκατάστατο σίελου Xerostom αυξάνει τη παραγωγή σίελου έως και 200% και βελτιώνει τη ροή του ανακουφίζοντας σημαντικά τη ξηροστομία και την αφυδάτωση της στοματικής κοιλότητας. Για καθημερινή χρήση με ελαιόλαδο, βηταϊνη, αλλαντοϊνη, πανθενόλη βιταμίνη Ε που λιπαίνουν, προστατεύουν και καταπραϋνουν τη στοματική κοιλότητα και κίτρο που διεγείρει τη σιελική ροή. Εφαρμόζεται πριν τον ύπνο και δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χωρίς ζάχαρη και οινόπνευμα. H ξηροστομία οφείλεται συνήθως σε διαταραχές στη παραγωγή σίελου, που προκαλούνται από τη λήψη φαρμάκων (καρδιολογικά, αντικαταθλιπτικά, αντικαρκινικά, νευρολογικά), από νοσήματα (σύνδρομο Sjoegren, διαβήτης) και από άλλες καταστάσεις (ακτινοθεραπεία, κάπνισμα). Η σειρά προϊόντων Xerostom προσφέρει ανακούφιση διαρκείας από τα συμπτώματα της ξηροστομίας με φυσικά συστατικά.
4,42 
Xerostom Mouth Spray 15ml
Στοματικό σπρέυ Xerostom Mouth Spray κατά της ξηροστομίας. Το στοματικό spray Xerostom αυξάνει τη παραγωγή σίελου έως και 200% και βελτιώνει τη ροή του ανακουφίζοντας σημαντικά τη ξηροστομία και την αφυδάτωση της στοματικής κοιλότητας. Για καθημερινή χρήση με ελαιόλαδο, βηταϊνη, αλλαντοϊνη, πανθενόλη βιταμίνη Ε που λιπαίνουν, προστατεύουν και καταπραϋνουν τη στοματική κοιλότητα και κίτρο που διεγείρει τη σιελική ροή. Αυξάνει την έκκριση σιέλου. Ανακουφίζει από τον πονό που σχετίζεται με ξηρότητα στόματος. Βελτιώνει την ξηρότητα στόματος και λαιμού. Καταπραύνει την δίψα που οφείλεται στην στοματική ξηρότητα.  
5,51 
Xerostom Mouthwash 250ml
Στοματικό διάλυμα Xerostom Mouthwash κατά της ξηροστομίας . Επαναφέρει την υγρασία στη στοματική κοιλότητα Απαλύνει το αίσθημα της δίψας  Απαλύνει τον πόνο
5,50 
Xerostom Οδοντόκρεμα 50 ml
Οδοντόκρεμα Xerostom για την ξηροστομία. H ξηροστομία οφείλεται συνήθως σε διαταραχές στη παραγωγή σίελου, που προκαλούνται από τη λήψη φαρμάκων (καρδιολογικά, αντικαταθλιπτικά, αντικαρκινικά, νευρολογικά), από νοσήματα (σύνδρομο Sjoegren, διαβήτης) και από άλλες καταστάσεις (ακτινοθεραπεία, κάπνισμα). Η σειρά προϊόντων Xerostom προσφέρει ανακούφιση διαρκείας από τα συμπτώματα της ξηροστομίας με φυσικά συστατικά. Η οδοντόκρεμα Xerostom αυξάνει τη παραγωγή σίελου έως και 200% και βελτιώνει τη ροή του ανακουφίζοντας σημαντικά τη ξηροστομία και την αφυδάτωση της στοματικής κοιλότητας . Για καθημερινή χρήση με ελαιόλαδο, βηταϊνη, αλλαντοϊνη, πανθενόλη βιταμίνη Ε που λιπαίνουν, προστατεύουν και καταπραϋνουν τη στοματική κοιλότητα και κίτρο που διεγείρει τη σιελική ροή. Παράλληλα προλαμβάνει τη τερηδόνα και τη πλάκα. Χωρίς ζάχαρη ή οινόπνευμα, κατάλληλη για διαβητικούς και ασθενείς με φαινυλκετονουρία .
4,48