Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Woobamboo

Woobamboo Οδοντικό Νήμα Eco Awsome Floss Mint 37.5m
Οδοντικό νήμα Woobamboo Eco Awsome Floss Mint, το νέο βιοαποδομήσιμο οδοντικό νήμα  από μετάξι. Το νήμα είναι 100% φυσικό και η συσκευασία του παρασκευάζεται από υλικά φυτικής προέλευσης , ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί ως συσκευή διανομής του οδοντικού νήματος. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε πλαστική θήκη για κάθε νέο νήμα.
5,80 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα από Μπαμπού Πολύ Μαλακή
Οδοντόβουρτσα WooBamboo πολύ μαλακή   από μπαμπού, σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που   κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού   χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η   οδοντόβουρτσα Woobamboo   προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών σας με τις   τρίχες υψηλής ποιότητας   και συνιστούν την καλύτερη επιλογή για το στόμα σας, αλλά και για τον πλανήτη!
5,40 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα για Κατοικίδια Μεγάλο Μέγεθος
Οδοντόβουρτσα παιδική WooBamboo   από μπαμπού με   τρίχα μέτριας σκληρότητας , σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που   κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού   χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η   οδοντόβουρτσα Woobamboo   προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών του κατοικιδίου σας με τις   τρίχες υψηλής ποιότητας   και συνιστούν την καλύτερη επιλογή.
5,40 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα για Κατοικίδια Μικρό Μέγεθος 1 τεμ
Οδοντόβουρτσα για κατοικίδια WooBamboo , μικρού μεγέθους σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που   κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού   χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η   οδοντόβουρτσα Woobamboo   προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών του κατοικιδίου σας με τις   τρίχες υψηλής ποιότητας   και συνιστούν την καλύτερη επιλογή.
5,40 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα Παιδική από Μπαμπού Μέτρια 2 τεμ
Οδοντόβουρτσα παιδική WooBamboo από μπαμπού με τρίχα μέτριας σκληρότητας , σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που   κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού   χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η   οδοντόβουρτσα Woobamboo   προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών σας με τις   τρίχες υψηλής ποιότητας   και συνιστούν την καλύτερη επιλογή για το στόμα σας, αλλά και για τον πλανήτη!
6,90