Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Woobamboo

… Για ενήλικες …για παιδιά … Για Pet

Τα προϊόντα WooBamboo παρασκευάζονται με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό φυσικών και βιοδιασπώμενων υλικών, ενώ παράλληλα παραμένουν οικονομικά, υγιεινά και υπέροχα από κάθε άποψη.

Woobamboo Οδοντικό Νήμα Eco Awsome Floss Mint 37.5m
Οδοντικό νήμα Woobamboo Eco Awsome Floss Mint, το νέο βιοαποδομήσιμο οδοντικό νήμα  από μετάξι. Το νήμα είναι 100% φυσικό και η συσκευασία του παρασκευάζεται από υλικά φυτικής προέλευσης , ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί ως συσκευή διανομής του οδοντικού νήματος. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε πλαστική θήκη για κάθε νέο νήμα.
5,80 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα από Μπαμπού Μαλακή
Οδοντόβουρτσα WooBamboo μαλακή   από μπαμπού, σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που   κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού   χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η   οδοντόβουρτσα Woobamboo   προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών σας με τις   τρίχες υψηλής ποιότητας   και συνιστούν την καλύτερη επιλογή για το στόμα σας, αλλά και για τον πλανήτη!
5,40 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα από Μπαμπού Μέτρια
Οδοντόβουρτσα WooBamboo μέτρια από μπαμπού, σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η οδοντόβουρτσα Woobamboo προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών σας με τις τρίχες υψηλής ποιότητας και συνιστούν την καλύτερη επιλογή για το στόμα σας, αλλά και για τον πλανήτη!
5,40 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα από Μπαμπού Πολύ Μαλακή
Οδοντόβουρτσα WooBamboo πολύ μαλακή   από μπαμπού, σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που   κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού   χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η   οδοντόβουρτσα Woobamboo   προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών σας με τις   τρίχες υψηλής ποιότητας   και συνιστούν την καλύτερη επιλογή για το στόμα σας, αλλά και για τον πλανήτη!
5,40 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα για Κατοικίδια Μεγάλο Μέγεθος 1 τεμ
Οδοντόβουρτσα για κατοικίδια WooBamboo , μεγάλου μεγέθους σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που   κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού   χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η   οδοντόβουρτσα Woobamboo   προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών του κατοικιδίου σας με τις   τρίχες υψηλής ποιότητας   και συνιστούν την καλύτερη επιλογή.
5,40 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα για Κατοικίδια Μικρό Μέγεθος 1 τεμ
Οδοντόβουρτσα για κατοικίδια WooBamboo , μικρού μεγέθους σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που   κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού   χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η   οδοντόβουρτσα Woobamboo   προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών του κατοικιδίου σας με τις   τρίχες υψηλής ποιότητας   και συνιστούν την καλύτερη επιλογή.
5,40 
Woobamboo Οδοντόβουρτσα Παιδική από Μπαμπού Μέτρια 2 τεμ
Οδοντόβουρτσα παιδική WooBamboo από μπαμπού με τρίχα μέτριας σκληρότητας , σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμη, που   κατασκευάζεται από φυσικό μπαμπού   χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Η   οδοντόβουρτσα Woobamboo   προσαρμόζεται στις ανάγκες των δοντιών σας με τις   τρίχες υψηλής ποιότητας   και συνιστούν την καλύτερη επιλογή για το στόμα σας, αλλά και για τον πλανήτη!
6,90