Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Wellion

Wellion Calla Ταινίες Μέτρησης Σακχάρου 50 τεμ
Οι ταινίες μέτρησης Wellion Calla  χρησιμοποιούνται στους μετρητές γλυκόζης αίματος Wellion CALLA για να καθορίσουν τα επίπεδα γλυκόζης σε πρόσφατο τριχοειδικό ολικό αίμα. Οι ταινίες μέτρησης, είναι συμβατές με τους μετρητές: Wellion Calla Light, Classic, Premium, Dialogue
17,60 
Wellion Galileo Ταινίες Μέτρησης Σακχάρου 50 τεμ
Ταινίες μέτρησης σακχάρου Wellion Galileo - συσκευασία 50 τεμ
17,40 
Wellion Lancets 33G 0.20mm 50 τεμ
Οι λανσέτες  Wellion 33G είναι ιδιαίτερα λεπτές και, επομένως, κατάλληλες για παιδιά και άτομα με ευαίσθητο δέρμα για μια ανώδυνη δειγματοληψία αίματος .
4,98 
Wellion Luna Ταινίες Μέτρησης Σακχάρου 50 τεμ
Oι ταινίες μέτρησης σακχάρου Wellion Luna  είναι προϊόν τελευταίας τεχνολογίας. Οι ταινίες έχουν κατασκευαστεί με διαφορετικές στρώσεις που περιέχουν ηλεκτρόδια τοποθετημένα σύμφωνα με μία εξελιγμένη διαδικασία. Οι ταινίες μέτρησης Wellion LUNA έχουν ευκολόχρηστο μέγεθος , που επιτρέπει την εύκολη έξοδο από το φιαλίδιο και την ασφαλή εισαγωγή στον μετρητή. Η άκρη της ταινίας , όπου απορροφάται αυτόματα το αίμα στη ζώνη αντίδρασης, απέχει απο το μετρητή ούτως ώστε να αποφεύγεται η επαφή του με το αίμα Ένα βιολογικό υπόστρωμα – οξειδάση της γλυκόζης – βρίσκεται στη ζώνη αντίδρασης της ταινίας μέσω ενός διανομέα υψηλής ακρίβειας. Η οξειδάση της γλυκόζης είναι ένα ένζυμο που αντιδρά με τη γλυκόζη του αίματος με συγκεκριμένο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της αντίδρασης συγκεκριμένη ποσότητα ρεύματος παράγεται, που υπολογίζεται στο αποτέλεσμα της μέτρησης της γλυκόζης που εμφανίζεται στην οθόνη. Οι ταινίες μέτρησης γλυκόζης LUNA είναι ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟ προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ασφάλεια στη μέτρηση. Για χρήση με τους μετρητές Wellion LUNA
15,50 
Wellion Medfine 31G 5mm Βελόνες Πένας 100 τεμ
Οι βελόνες πένας ινσουλίνης Wellion Medfine 31G 5mm κατασκευάστηκαν ειδικά για να διευκολυνθεί η βέλτιστη θεραπεία του διαβήτη , για άνεση και ασφάλεια. Μέγιστη άνεση, με την πολύ λεπτή βελόνα σε συνδυασμό με την επίστρωση σιλικόνης για εύκολη διείσδυση. Η ευρύτερη εσωτερική διάμετρος, εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή ινσουλίνης. Το εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα της βελόνας πένας ινσουλίνης, έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα ανάλογα με το μήκος της βελόνας, έτσι το μήκος της βελόνας είναι ορατό εξωτερικά (χρωματική κωδικοποίηση)
6,99 
Wellion Medfine 31G 6mm Βελόνες Πένας 100 τεμ
Οι   βελόνες πένας ινσουλίνης Wellion Medfine 31G 6mm   κατασκευάστηκαν ειδικά για να διευκολυνθεί η   βέλτιστη θεραπεία του διαβήτη , για άνεση και ασφάλεια. Μέγιστη άνεση, με την πολύ λεπτή βελόνα σε συνδυασμό με την επίστρωση σιλικόνης για   εύκολη διείσδυση.   Η ευρύτερη εσωτερική διάμετρος, εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή ινσουλίνης. Το εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα της βελόνας πένας ινσουλίνης, έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα ανάλογα με το μήκος της βελόνας, έτσι το μήκος της βελόνας είναι ορατό εξωτερικά (χρωματική κωδικοποίηση)
7,62 
Wellion Medfine 32G 4mm Βελόνες Πένας 100 τεμ
Οι   βελόνες πένας ινσουλίνης Wellion Medfine 32G 6mm   κατασκευάστηκαν ειδικά για να διευκολυνθεί η   βέλτιστη θεραπεία του διαβήτη , για άνεση και ασφάλεια. Μέγιστη άνεση, με την πολύ λεπτή βελόνα σε συνδυασμό με την επίστρωση σιλικόνης για   εύκολη διείσδυση.   Η ευρύτερη εσωτερική διάμετρος, εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή ινσουλίνης. Το εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα της βελόνας πένας ινσουλίνης, έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα ανάλογα με το μήκος της βελόνας, έτσι το μήκος της βελόνας είναι ορατό εξωτερικά (χρωματική κωδικοποίηση)
8,99 
Wellion Medfine Lancets 31g x 8 mm 100 Τμχ
Οι βελόνες για στυλό ινσουλίνης Wellion Medfine plus 31gx8mm προσφέρουν άνεση και ασφάλεια. Αυτές οι Βελόνες για Στυλό Ινσουλίνης, αναπτύχθηκαν ειδικά για να διευκολύνουν τη θεραπεία του διαβήτη. Η εξαιρετικά λεπτή βελόνα με κομμένα πλευρά, σε συνδυασμό με τη λεπτή επίστρωση πυριτίου για εύκολη ολίσθηση, έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη άνεση. Ακόμα η φαρδύτερη εσωτερική διάμετρος εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή της ινσουλίνης.
6,99 
Wellion Skin Care Cream 10 % Urea 75ml
Η κρέμα Wellion Skin Care Cream 10 % Urea φροντίζει και προστατεύει το δέρμα, ρυθμίζει την υγρασία, απορροφάται γρήγορα και καταπραύνει τους ερεθισμούς . Είναι ιδανική για διαβητικούς για προφυλακτική θεραπεία των ποδιών. Χαρακτηριστικά : επαναλιπαίνει το δέρμα με ουδέτερο τρόπο υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά κάνει το δέρμα απαλό και ελαστικό για ξηρό και φολιδωτό δέρμα, ιδιαίτερα των ποδιών
6,80