Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 2€
  • 30€
Brand

Βρεφικές Τροφές

Frezyderm Frezylac Τραχαχάνακης Τραχάνας με Φρουτα 2x165gr
Frezyderm Frezylac Τραχαχάνακης Τραχάνας με Φρουτα 2x165gr Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με ολόκληρα φρέσκα βιολογικά φρούτα για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά. Η Frezyderm καινοτομεί και επανασχεδιάζει την παραδοσιακή διατροφή σε μία σύγχρονη υπερτροφή  προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μικρών παιδιών από την έναρξη της εισαγωγής σε βρεφική κρέμα. Ο τραχανάς είναι παραδοσιακή ελληνική υπερτροφή με λίγες θερμίδες και χαμηλά λιπαρά. Είναι πλούσιος σε υδατάνθρακες, περιέχει φυτικές ίνες και πλήθος βιταμίνων και ισχνοστοιχείων. Με γάλα FREZYLAC 2ης βραφικής ηλικίας ενσωματωμένο στον καρπό του σιταριού, η FREZYDERM ενισχυεί τη διατροφική αξία του τραχανά και δημιουργεί μια νέα τροφή απόλυτα συμβατή με την εξέλιξη των διατροφικών αναγκών των μικρών παιδιών μετά την αποκλειστική διατροφή με γάλα. Ορθά επιλεγμένο μέγεθος κόκκων ιδανικό για εύκολο βράσιμο. Ήπια γεύση και κρεμώδης υφή υψηλής αποδοχής, προσαρμοσμένη στις διατροφικές συνήθεις των παιδιών. Χρίς χαρακτηριστική οσμή. Δεν απαιτείται άλεσμα.
5,43 
Frezyderm Frezylac Τραχαχάνακης Τραχάνας με Γάλα Αγελάδας 2x165gr
Frezyderm Frezylac Τραχαχάνακης Τραχάνας με Γάλα Αγελάδας 2x165gr Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με βιολογικό αγελαδινό γάλα  FREZYLAC GOLD 2, 2ης βρεφικής ηλικίας για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά . Η Frezyderm καινοτομεί και επανασχεδιάζει την παραδοσιακή διατροφή σε μία σύγχρονη υπερτροφή  προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μικρών παιδιών από την έναρξη της εισαγωγής σε βρεφική κρέμα. Ο τραχανάς είναι παραδοσιακή ελληνική υπερτροφή με λίγες θερμίδες και χαμηλά λιπαρά. Είναι πλούσιος σε υδατάνθρακες, περιέχει φυτικές ίνες και πλήθος βιταμίνων και ισχνοστοιχείων. Με γάλα FREZYLAC 2ης βραφικής ηλικίας ενσωματωμένο στον καρπό του σιταριού, η FREZYDERM ενισχυεί τη διατροφική αξία του τραχανά και δημιουργεί μια νέα τροφή απόλυτα συμβατή με την εξέλιξη των διατροφικών αναγκών των μικρών παιδιών μετά την αποκλειστική διατροφή με γάλα. Ορθά επιλεγμένο μέγεθος κόκκων ιδανικό για εύκολο βράσιμο. Ήπια γεύση και κρεμώδης υφή υψηλής αποδοχής, προσαρμοσμένη στις διατροφικές συνήθεις των παιδιών. Χρίς χαρακτηριστική οσμή. Δεν απαιτείται άλεσμα.
4,64 
Frezyderm Frezylac Τραχαχάνακης Τραχάνας με Γάλα Κατσίκας 2x165gr
Frezyderm Frezylac Τραχαχάνακης Τραχάνας με Γάλα Κατσίκας 2x165gr Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με βιολογικό αγελαδινό γάλα  FREZYLAC GOLD 2, 2ης βρεφικής ηλικίας για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά . Η Frezyderm καινοτομεί και επανασχεδιάζει την παραδοσιακή διατροφή σε μία σύγχρονη υπερτροφή  προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μικρών παιδιών από την έναρξη της εισαγωγής σε βρεφική κρέμα. Ο τραχανάς είναι παραδοσιακή ελληνική υπερτροφή με λίγες θερμίδες και χαμηλά λιπαρά. Είναι πλούσιος σε υδατάνθρακες, περιέχει φυτικές ίνες και πλήθος βιταμίνων και ισχνοστοιχείων. Με γάλα FREZYLAC 2ης βραφικής ηλικίας ενσωματωμένο στον καρπό του σιταριού, η FREZYDERM ενισχυεί τη διατροφική αξία του τραχανά και δημιουργεί μια νέα τροφή απόλυτα συμβατή με την εξέλιξη των διατροφικών αναγκών των μικρών παιδιών μετά την αποκλειστική διατροφή με γάλα. Ορθά επιλεγμένο μέγεθος κόκκων ιδανικό για εύκολο βράσιμο. Ήπια γεύση και κρεμώδης υφή υψηλής αποδοχής, προσαρμοσμένη στις διατροφικές συνήθεις των παιδιών. Χρίς χαρακτηριστική οσμή. Δεν απαιτείται άλεσμα.
4,64 
Frezyderm Frezylac Τραχαχάνακης Τραχάνας με Λαχανικά 2x165gr
Frezyderm Frezylac Τραχαχάνακης Τραχάνας με Λαχανικά 2x165gr Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με ολόκληρα φρέσκα βιολογικά λαχανικά για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά . Η Frezyderm καινοτομεί και επανασχεδιάζει την παραδοσιακή διατροφή σε μία σύγχρονη υπερτροφή  προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μικρών παιδιών από την έναρξη της εισαγωγής σε βρεφική κρέμα. Ο τραχανάς είναι παραδοσιακή ελληνική υπερτροφή με λίγες θερμίδες και χαμηλά λιπαρά. Είναι πλούσιος σε υδατάνθρακες, περιέχει φυτικές ίνες και πλήθος βιταμίνων και ισχνοστοιχείων. Με γάλα FREZYLAC 2ης βραφικής ηλικίας ενσωματωμένο στον καρπό του σιταριού, η FREZYDERM ενισχυεί τη διατροφική αξία του τραχανά και δημιουργεί μια νέα τροφή απόλυτα συμβατή με την εξέλιξη των διατροφικών αναγκών των μικρών παιδιών μετά την αποκλειστική διατροφή με γάλα. Ορθά επιλεγμένο μέγεθος κόκκων ιδανικό για εύκολο βράσιμο. Ήπια γεύση και κρεμώδης υφή υψηλής αποδοχής, προσαρμοσμένη στις διατροφικές συνήθεις των παιδιών. Χρίς χαρακτηριστική οσμή. Δεν απαιτείται άλεσμα.
5,43 
Novalac Γάλα 1 400gr
Βρεφικό Γάλα σε Σκόνη Novalac 1 Το NOVALAC 1, είναι γάλα κατάλληλο για βρέφη έως 6 μηνών, όταν ο μητρικός θηλασμός δεν επαρκεί ή είναι ανέφικτος. Διαιτητικό τρόφιμο σε σκόνη για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για τις ειδικές διατροφικές ανάγκες πρόωρων και / ή ελλειποβαρών βρεφών από τη γέννηση
10,67 
Humana Υποαλλεργικό Γάλα για Βρέφη Ha 1 500gr
Humana Υποαλλεργικό Γάλα για Βρέφη Ha 1 Το Humana HA 1 είναι η υποαλλεργική τροφή πρώτης βρεφικής ηλικίας για μωρά με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά τον τοκετό: ως αποκλειστική τροφή, αν δεν θηλάζετε ως συμπλήρωμα στο θηλασμό σε συνδυασμό με το θηλασμό ή με άλλο υποαλλεργικό βρεφικό γάλα Ιδιότητες χορταστικό και εύπεπτο μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος 100% φυτικά λίπη πλούσια σε ω3 και ω6 απαραίτητα λιπαρά οξέα χωρίς σακχαρόζη εμπλουτισμένο με σίδηροχωρίς γλ ουτένη
21,96 
Novalac Βρεφικό Γάλα Allernova 400gr
Novalac Allernova Βρεφικό Γάλα σε σκόνη από την γέννηση έως 36 μηνών Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς σε περιπτώσεις βρεφικών και παιδικών αλλεργιών στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος από τη γέννηση. Διαχειρίζεται την αλλεργία στην πρωτεΐνη του γάλακτος και τις διαταραχές παλινδρόμησης. Με εκτενώς υδρολυμένη καζεΐνη και ειδικά επεξεργασμένο άμυλο καλαμποκιού. Θεραπεία Αλλεργίας και Διαταραχών Παλινδρόμησης
13,19 
Nutricia Almiron 2 600gr
Nutricia Almiron 2, γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας για υγιή βρέφη από 6 μηνών. Η σύνθεση του είναι ειδικά μελετημένη ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες του δεύτερου εξαμήνου της ζωής του βρέφους οι οποίες διαφέρουν από αυτές των πέντε πρώτων μηνών. Για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής είναι καθοριστικά για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του μωρού σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να συνεχίζετε να προστατεύετε το μωρό σας, μετά το μητρικό γάλα, με ένα βρεφικό γάλα που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Τo Almiron 2 περιέχει το Pronutra+, ένα μοναδικό συνδυασμό επιλεγμένων συστατικών: το κατοχυρωμένο πρεβιοτικό μίγμα scGOS/lcFOS σε αναλογία 9:1 (το μοναδικό εγκεκριμένο από την Ε.Ε.) πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs) & νουκλεοτίδια βιταμίνες A, C & D Το Almiron 2 της Nutricia με Pronutra+ συμβάλλει φυσικά σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να νιώθετε σίγουρη ότι προσφέρετε ό,τι καλύτερο στο μωρό σας. Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα βρεφικά γάλατα (2006/141/ΕΚ).
14,55 
Nutricia Almiron 3 600gr
Nutricia Almiron 3, Νηπιακό Ρόφημα Γάλακτος 1 -2 ετών , με βιταμίνη D που υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος . Εδώ και 40 χρόνια, η ομάδα της Nutricia πρωτοπορεί στη μελέτη της βρεφικής και νηπιακής διατροφής με στόχο να κατανοήσει πως ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιόυ σου. Το Almiron με Pronutra ADVANCE είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδίου σου. To μονο νηπιακό ρόφημα γάλακτος με Pronutra Advance : Οι Βιταμίνες A,C,D, συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο σίδηρος συμβάλλει στην ομαλή φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη του παιδιού. GOS/FOS Μίγμα γαλακτο- και φρουτκο- ολιγοσακχαριτών. Δοσολογία: Η συχνότητα και η ποσότητα των γευμάτων του βρέφους εξαρτώνται από την ηλικία και το βάρος του. Κανονική αραίωση: 100ml έτοιμου γάλακτος Almiron3 παρασκευάζονται προσθέτοντας 3 κοφτές μεζούρες σκόνης σε 90ml νερό.
12,30 
Nutricia Almiron 1 Γάλα 1ης Βρεφικής Ηλικίας 600gr
Γάλα 1ης Βρεφικής ηλικίας Almiron 1 600gr κατάλληλο για μωράκια 0-6 μηνών Εδω και 40 χρόνια η ομάδα της Nutricia, πρωτοπορεί στη μελέτη της βρεφικής διατροφής. To Almiron με Pronutra Advance είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις διατροφικές ανάγκες του μωρού σου σε κάθε ηλικιακό στάδιο ανάπτυξης. Δοσολογία : Η συχνότητα και η ποσότητα των γευμάτων του βρέφους εξαρτώνται απο την ηλικία και το βλαρος του.
15,85 
Novalac AD 600gr
Novalac AD Γάλα για βρεφικές και παιδικές διάρροιες. Παρασκεύασμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς σε περιπτώσεις βρεφικών και παιδικών διαρροιών από τη γέννηση. Βελτιώνει την συνοχή των κενώσεων, συνδυάζοντας σωστή διατροφή με χαμηλή ωσμωτικότητα. Υψηλό περιεχόμενο σε άλατα και υψηλή θερμιδική επάρκεια. Αποδεκτή γεύση. Χωρίς λακτόζη, σουκρόζη και γλουτένη. Οδηγίες παρασκευής Πλένετε και αποστειρώνεται τη φιάλη, τη θηλή και όλα τα σκευή που θα χρησιμοποιήσετε. Βράζετε φρέσκο καθαρό νερό για 5' και αφήνετε να κρυώσει σχεδόν στους 40οC. Γεμίζετε τη φιάλη με τη σωστή ποσότητα νερού. Προσθέτετε την σωστή ποσότητα σκόνης, χρησιμοποιώντας τη μεζούρα που υπάρχει στη συσκευασία. Κλείστε τη φιάλη τοποθετώντας το πώμα και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη. Αφαιρέστε το πώμα και τοποθετείστε την αποστηρωμένη θηλή. Αφήστε το περιεχόμενο να κρυώσει μέχρι να γίνει χλιαρό. Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του γάλακτος, στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας.
21,21 
Novalac Bio 2 400gr
Βιολογικό γάλα σε σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας  Novalac Bio 2, για την καθημερινή διατροφή από τον 6ο μήνα έως τον 12ο μήνα Χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs) Υψηλές συγκεντρώσεις σε: - α-λινολενικό οξύ (Ω3) - λινελαϊκό οξύ (Ω6) Εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες Με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες & ιχνοστοιχεία
11,21