Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 2€
  • 41€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Ψείρες

Apaisyl Poux Prevention Spray 90ml
Το Apaisyl Poux Prevention Spray , διατηρεί τις ψείρες μακριά. Με αποδεδειγμένη δράση και προστασία για 12 ώρες, προλαμβάνει την επανεμφάνιση μετά από θεραπεία. Ασφαλές: Για ενήλικες και παιδιά από 3 ετών. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό, οφθαλμολογικό & παιδιατρικό έλεγχο με εξαιρετική ανεκτικότητα στο δέρμα και τα μάτια  Πρακτικό: Σε μορφή σπρέυ Στεγνώνει γρήγορα - Δεν λεκιάζει - Δεν αφήνει λιπαρότητα - Δεν κολλάει τα μαλλιά
9,27 
Apaisyl Xpert Αντιφθειρική Λοσιόν 100ml + Ειδική Χτένα
Η δραστική λοσιόν αγωγής Apaisyl Xpert  σκοτώνει 100% τις ψείρες και 100% την κόνιδα με 1 μόνο εφαρμογή, χάρη στην πατενταρισμένη φόρμουλα με μικροσφαιρίδια. Το Apaisyl Xpert αφήνει τα μαλλιά καθαρά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Είναι εύκολο στη χρήση, δεν στάζει και ξεπλένεται εύκολα. Δοκιμασμένο υπό παιδιατρικό, δερματολογικό και οφθαλμολoγικό έλεγχο. Εύκολο και ευχάριστο στην εφαρμογή Ξεπλένεται εύκολα με νερό, μόνο ξέβγαλμα Δεν χρειάζεται επιπλέον σαμπουάν Δεν στάζει κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Αφήνει τα μαλλιά καθαρά, απαλά και ευκολοχτένιστα Δοκιμασμένο κάτω από παιδιατρικό, δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο. Περιλαμβάνεται ειδική μεταλλική χτένα που αφαιρεί τα νεκρά παράσιτα Χωρίς συντηρητικά, χωρίς άρωμα, χωρίς οινόπνευμα, χωρίς σιλικόνη, χωρίς εντομοκτόνα Η ειδική φόρμουλα με μικροσφαιρίδια έχει μηχανική δράση που εξουδετερώνει την αντίσταση της ψείρας και εισχωρεί σε όλους τους πόρους, ακόμα και στους πιο μικρούς. Δράση στις ψείρες : Φθειροκτόνο.Φράζει τις αναπνευστικές και απεκκριτικές οδούς της ψείρας , προκαλώντας θάνατο από ασφυξία και οσμωτικό σοκ. Δράση στην κόνιδα : ΩοκτόνοΤα μικροσωματίδια που εισχωρούν στις αναπνευστικές και απεκκριτικές οδούς της κόνιδας προκαλούν θάνατο από ασφυξία. Το Isopropyl Myristate (είδος ελαίου) βοηθάει στη διάλυση της χιτίνης στο κέλυφος της ψείρας και διαλύει την κόλλα της κόνιδας, με αποτέλεσμα οι ψείρες και οι κόνιδες να σκοτώνονται και να απομακρύνονται εύκολα με την ειδική χτένα. Το Apaisyl Xpert δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ, το οποίο διευκολύνει το φορμάρισμα των μαλλιών
11,13 
Elimax Shampoo 2 σε 1 Family Pack 250 ml & Elimax Shampoo 4 σε 1 200ml
Elimax Shampoo 2 σε 1 Family Pack 250 ml & Elimax Shampoo 4 σε 1 200ml Το Elimax Shampoo 2 σε 1,  είναι ένα φυσικό αντιφθειρικό σαμπουάν για την απομακρυνση των φθειρών. Η πτενταρισμένη σύνθεσή του βασίζεται στην παρουσία ενός ειδικού φυσικού πολυμερούς ελαίου και σε έναν προστατευτικό παράγοντα (LPF Lice Protection Factor) που καθιστά τη τρίχα λιγότερο φιλική στις κόνιδες και στις φθείρες. Το Elimax έχει διπλή δράση αφού εμποδίζει την αναπνοή των ψειρών και επιπλέον προκαλεί την αφυδάτωση και καταστροφή του εξωτερικού περιβλήματος της ψείρας και της κόνιδας. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προληπτικό μέσο για τις ψείρες καθώς αδρανοποιεί το ηλεκτροστατικό φορτίο της τρίχας με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τη μετάδοση της ψείρας από κεφάλι σε κεφάλι. Έχει ευχάριστο άρωμα που ωστόσο απωθεί τις ψείρες από το εναποθέσουν τα αυγά τους (παθητική αποφυγή), εμποδίζοντας έτσι την επανεμφάνιση ψειρών. Δεν περιέχει εντομοκτόνα κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος οι ψείρες να αναπτύξουν αντοχή στα συστατικά του. Επίσης, το Elimax δεν περιέχει σιλικόνες με αποτέλεσμα να είναι εύκολο στο ξέβγαλμα και να μην αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στα μαλλιά. Το Elimax 4 σε 1 , είναι ένα φυσικό   προληπτικό αντιφθειρικό σαμπουάν . Καθιστά τη τρίχα λιγότερο φιλική στις κόνιδες και στις φθείρες και δρα ως προληπτικό μέσο για τις ψείρες καθώς αδρανοποιεί το ηλεκτροστατικό φορτίο της τρίχας με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τη μετάδοση της ψείρας από κεφάλι σε κεφάλι. Το   σαμπουάν Elimax   εν περιέχει εντομοκτόνα κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος οι ψείρες να αναπτύξουν αντοχή στα συστατικά του. Επίσης, το Elimax δεν περιέχει σιλικόνες με αποτέλεσμα να είναι εύκολο στο ξέβγαλμα και να μην αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στα μαλλιά. Έχει ευχάριστο άρωμα που ωστόσο απωθεί τις ψείρες από το εναποθέσουν τα αυγά τους (παθητική αποφυγή), εμποδίζοντας έτσι την επανεμφάνιση ψειρών. Απομακρύνει τους παράγοντες που δημιουργούν λιπαρότητα. Βοηθά στην απομάκρυνση των κονίδων. Ανακουφίζει το δέρμα του τριχωτού από τους ερεθισμούς. Καθιστά τα μαλλιά λιγότερο ελκυστικά στις ψείρες.
11,90 
Elimax Shampoo 4in1 200ml
Το Elimax 4 σε 1, είναι ένα φυσικό προληπτικό αντιφθειρικό σαμπουάν . Καθιστά τη τρίχα λιγότερο φιλική στις κόνιδες και στις φθείρες και δρα ως προληπτικό μέσο για τις ψείρες καθώς αδρανοποιεί το ηλεκτροστατικό φορτίο της τρίχας με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τη μετάδοση της ψείρας από κεφάλι σε κεφάλι. Το σαμπουάν Elimax εν περιέχει εντομοκτόνα κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος οι ψείρες να αναπτύξουν αντοχή στα συστατικά του. Επίσης, το Elimax δεν περιέχει σιλικόνες με αποτέλεσμα να είναι εύκολο στο ξέβγαλμα και να μην αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στα μαλλιά. Έχει ευχάριστο άρωμα που ωστόσο απωθεί τις ψείρες από το εναποθέσουν τα αυγά τους (παθητική αποφυγή), εμποδίζοντας έτσι την επανεμφάνιση ψειρών. Απομακρύνει τους παράγοντες που δημιουργούν λιπαρότητα. Βοηθά στην απομάκρυνση των κονίδων. Ανακουφίζει το δέρμα του τριχωτού από τους ερεθισμούς. Καθιστά τα μαλλιά λιγότερο ελκυστικά στις ψείρες.
8,06 
Elimax Αντιφθειρικό Σαμπουάν 100ml
Το αντιφθειρικό σαμπουάν Elimax εξοντώνει ψείρες και κόνιδες 100% αποτελεσματικά και ταυτόχρονα, κρατάει τις ψείρες μακριά από τα μαλλιά. Εξοντώνει ψείρες και κόνιδες, με 100% αποτελεσματικότητα. Κρατάει τις ψείρες μακριά από τα μαλλιά έως και 3 ημέρες Χωρίς εντομοκτόνα Χωρίς σιλικόνες- εύκολο στο ξέβγαλμα. Καθαρίζει τα μαλλιά σε βάθος αφήνοντάς τα απαλά & λαμπερά. Με ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιείται σε στεγνά μαλλιά. Δρα μόνο σε 15 λεπτά. Η συσκευασία περιέχει και ειδικό χτενάκι. Η υπό πατέντα σύνθεσή του βασίζεται στην παρουσία ενός ειδικού πολυμερούς ελαίου και σε έναν προστατευτικό παράγοντα (LPF, Lice Protection Factor). Το εξειδικευμένο λάδι πολυμερούς έχει διπλή δράση: αφενός εμποδίζει την αναπνοή των ψειρών και αφετέρου προκαλεί την αφυδάτωσή τους. Το σαμπουάν Elimax δεν περιέχει νευροτοξικά εντομοκτόνα αλλά ούτε και σιλικόνες (π.χ. διμεθικόνη), έτσι δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στα μαλλιά. Για τη μέγιστη προστασία από την εμφάνιση ψειρών, το σαμπουάν Elimax περιέχει τον προληπτικό παράγοντα LPF. Ο παράγοντας LPF είναι ένα μίγμα ενός ακρυλικού πολυμερούς μαζί με λιποδιαλυτές ουσίες το οποίο καθιστά την επιφάνεια της τρίχας μη ελκυστική για να εναποτεθεί επάνω της η ψείρα. Δρα μέσω της αλλαγής στην μυρωδιά και δομή του μαλλιού αδρανοποιώντας το ηλεκτροστατικό φορτίο της τρίχας.
8,07 
Euromed Licecomb Χτενάκι για Ψείρες Πράσινο 1 τεμ
Ειδική χτένα Euromed Licecomb που απομακρύνει ψείρες, αυγά και κόνιδες. Αποκλειστική τεχνολογία με δύο σειρές δοντιών. Κλινικά ελεγμένη. Γλιστράει χωρίς να μαγκώνει σε όλους σχεδόν τους τύπους μαλλιών. Η χτένα Licecomb διαθέτει δύο σειρές δοντιών, λεπτά και πολύ λεπτά. Η πατενταρισμένη τεχνολογία των δύο σειρών δοντιών κάνει τη χτένα Licecomb δύο φορές πιο αποτελεσματική απ' ότι οι χτένες με μόνο μία σειρά δόντια. Η μπροστινή σειρά δοντιών γλιστράει στα μαλλιά απομακρύνοντας τις μεγάλου μεγέθους ψείρες, ενώ η πίσω σειρά των πολύ λεπτών δοντιών απομακρύνει τυχόν μικρότερες ψείρες, τα αυγά και τις κόνιδες. Οδηγίες Χρήσης : Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 μέρη, χωρίστε το κάθε μέρος σε λεπτές τούφες και ξεκινάτε πάντοτε απευθείας απο το δέρμα της κεφαλής. Στη συνέχεια χτενίστε σχολαστικά κάθε τούφα, ξεκινώντας και σε αυτή την περίπτωση απευθείας απο το δέρμα της κεφαλής. Απομακρύνετε όλες τις κόνιδες με τη χτένα τοποθετήστε στην άκρη τις τούφες απο τις οποίες έχετε απομακρύνει τις κόνιδες ξεπλύνετε και και καθαρίστε τη χτένα ανάμεσα στα δόντια με καθαρό ζεστό νερό και σαπουνάδα χρησιμοποιώντας ένα λεπτό βουρτσάκι νυχιών τόσο κατά την διάρκεια του χτενίσματος όσο και στο τέλος.
4,07 
Frezyderm Lice Free Set Αντιφθειρική Αγωγή
Ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή Frezyderm Lice Free Set Αντιφθειρική Αγωγή με φυτικά συστατικά, η οποία αποτελείται από το Lice Free Shampoo 125ml, τη Lice Free Lotion 125ml και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας. Η αποτελεσματικότητά του στηρίζεται στα αιθέρια έλαια από Tea Tree, Γεράνι και Λεβάντα και στα φυτικά εκχυλίσματα Καλέντουλας και Acetum, τα οποία αντιμετωπίζουν και απομακρύνουν τις ψείρες με φυσικό τρόπο. Η δράση του λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας, κόνιδα, νύμφη και ενήλικη, γεγονός που το καθιστά απόλυτα αποτελεσματικό. Παράλληλα, καταπραΰνει το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και χάρη στα Μικροσφαιρίδια που περιέχει, προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα ακόμη και μετά την έκπλυση του προϊόντος. Lice Free Shampo 125ml Lice Free Lotion 125ml Οδηγίες χρήσης: Η αποτελεσματικότητα του Lice Free Set εξαρτάται από την σωστή εφαρμογή των οδηγιών χρήσεως. Στάδιο 1: Λουζόμαστε κανονικά και αφήνουμε το σαμπουάν να δράσει για 3 λεπτά. Ξεπλένουμε προσεκτικά. Στάδιο 2: Ψεκάζουμε την λοσιόν προσεκτικά σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, ιδιαίτερα κοντά στις ρίζες, αποφεύγοντας την περιοχή του προσώπου. Κάνουμε ελαφρό μασάζ και αφήνουμε να δράσει επί 10 λεπτά. Η λοσιόν παραμένει στα μαλλιά. Χτενίζουμε προσεκτικά με την ειδική χτένα. Απομακρύνουμε τα ζωύφια, τις κόνιδες και καθαρίζουμε προσεκτικά την χτένα.
11,00 
Frezyderm Rep Lotion Αντιφθειρική Αγωγή 150ml
Προληπτική λοσιόν Rep Lotion 150ml Frezyderm για καθημερινή χρήση, η οποία χάρη στο συνδυασμό Φυτικών Ελαίων (Tea Tree, Geranium, Lavender, Neem) και Γλυκεριδίων Αμυγδάλου, απωθεί τις ψείρες, δεν επιτρέπει επιμόλυνση, ενώ παράλληλα οι μαλακτικές ιδιότητες περιποιούνται τα μαλλιά. Είναι απόλυτα ασφαλές, διότι δεν περιέχει χρώμα και συντηρητικά Parabens. Χρήση: Καθημερινά στα μαλλιά και περιμετρικά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η λοσιόν παραμένει στα μαλλιά, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. 150ml
9,30 
Hedrin Plus Spray 100ml
Hedrin Plus Spray  με γρήγορη δράση, σε 15 μόλις λεπτά,  σε πιο πυκνή μορφή τζελ. Περιέχει Penetrol© για να διευκολύνεται η διείσδυση του τζελ στο αυγό της ψείρας. Με γρήγορη δράση που μειώνει τη διάρκεια της θεραπείας. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει τις ψείρες και τα αυγά. Η δεύτερη εφαρμογή γίνεται μόνο αν αυτό είναι απαραίτητο.
8,91 
Hedrin Protect & Go Spray 200ml & Treat & Go Mousse 100ml
Hedrin Protect & Go Spray 200ml & Treat & Go Mousse 100ml Protect & Go Αντιφθειρικό Σπρέι Conditioner Το Hedrin Protect & Go Conditioner είναι ένα προληπτικό αντιφθειρικό προϊόν σε μορφή σπρεί. Κοντίσιονερ σε νερό το οποίο διαταράσσει τον κύκλο ζωής των ψειρών, προλαμβάνοντας τη φθειρίαση. Το Hedrin Protect & Go Conditioner: Είναι εύκολο στη χρήση Προστατεύει και μαλακώνει τα μαλλιά Προσφέρει αποδεδειγμένη προστασία ενάντια στις ψείρες. Το spray είναι εύκολο στη χρήση, εφαρμόζεται σε βρεγμένα και στεγνά μαλλιά μετά το λούσιμο. Προστατεύει ενάντια στις ψείρες, καθώς η δραστική του σύνθεση διαταράσσει το κύκλο ζωής των ψειρών. Treat & Go Threat & Go Mousse Αντιφθειρικός Αφρός Το Hedrin Plus Treat & Go mousse είναι ένας αντιφθειρικός αφρός που απομακρύνει ψείρες και κόνιδες. Λειτουργεί με φυσικό μηχανισμό προκαλώντας ασφυξία στις ψείρες, χάρη στα φυσικά του συστατικά, χωρίς να περιέχει χημικά εντομοκτόνα. Είναι εύκολο στη χρήση. Η σύνθεσή του παραμένει στα μαλλιά για αρκετές ώρες ενώ ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η δραστική του ουσία είναι το octane-1,2 diol, μια μη χημική ουσία η οποία δρα με φυσικό μηχανισμό. Η δράση του οφείλεται στην αφυδάτωση που προκαλεί τοσό σε ψείρες, όσο και σε κόνιδες, καταστρέφοντας το εξωτερικό περίβλημα περίβλημα της ψείρας. Κατάλληλο για βρέφη από 6 μηνών, για παιδιά και για ενήλικες.
9,55 
Hedrin Protect & Go Spray Conditioner 200ml
Σπρέι conditioner Hedrin Protect & Go , εύκολο στη χρήση, κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην προστασία ενάντια στις ψείρες.  Διαταράσσει τον κύκλο ζωής των ψειρών, προλαμβάνοντας τη φθειρίαση Το Conditioner Hedrin Protect & Go με βάση το νερό το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να εφαρμοστεί σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά μετά το λούσιμο Χρήση μετά από κάθε λούσιμο ή τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα
5,30 
Hedrin Solution Lotion για Ψείρες 100ml
Το Hedrin Solution Lotion Για Ψείρες  είναι Φιλικό στο δέρμα. ’οσμο. Εύκολο στην εφαρμογή. Χωρίς οργανοφωσφορικά. Φιλικό στο δέρμα. ’οσμο. Εύκολο στην εφαρμογή. Χωρίς οργανοφωσφορικά. Πως εφαρμόζεται: Εφαρμόστε αρκετό διάλυμα ομοιόμορφα πάνω σε ΣΤΕΓΝΑ μαλλιά και σιγουρευτείτε ότι το τριχωτό της κεφαλής καλύπτεται πλήρως. Απλώστε το υγρό ομοιόμορφα στα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά. Μετά την εφαρμογή, αφήστε το διάλυμα στα μαλλιά για 1 ώρα. Ξεπλύνετε τα μαλλιά με κανονικό σαμπουάν, ξεβγάλτε σχολαστικά με νερό και στεγνώστε. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί το διάλυμα Hedrin ξανά μετά από επτά ημέρες για να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε ψείρες που μπορεί να εκκολάφθηκαν την περίοδο εκείνη. Η μη επανάληψη της διαδικασίας μπορεί να οδηγήσει στην επαναφορά της προσβολής με ψείρες. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Εάν μπει τυχαία στα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Εάν η ενόχληση συνεχίζει συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Σταματήστε τη χρήση του Hedrin Solution εάν παρουσιαστεί αναφυλαξία δέρματος ή αν εμφανιστούν άλλα σημάδια υπερευαισθησίας. Ξεπλύνετε το δέρμα με σαπούνι και νερό και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
4,73