Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Vollare

Vollare Cosmetics Pro Oil Color & Shine Hair Serum Λάδι Macademia για Βαμμένα Μαλλιά 30ml
Vollare Cosmetics Pro Oil Color & Shine Hair Serum Λάδι Macademia για βαμμένα μαλλιά. Για έντονο χρώμα και μέγιστη λάμψη. Για απαλότητα χωρίς βάρος. Λάδι για βαμμένα μαλλιά τονίζει τον τόνο των μαλλιών σας και φέρνει την φυσική λάμψη. Συγκεντρωμένη δύναμη των λαδιών, κυρίων μακαντέμια, προλαμβάνει την ευθραυστότητα και τη γήρανση , εμφανώς λειαίνει τη δομή της τρίχας και προστατεύει το χρώμα των μαλλιών . Τα μαλλιά αποκτούν εξαιρετική λάμψη, μεταξένια απαλή και λεία, χωρίς επιβάρυνση.
9,70 
Vollare Cosmetics Pro Oil Extra Volume Hair Serum Λάδι με Βιταμίνες A, D & E για Λεπτά - Αδύναμα Μαλλιά 30ml
Vollare Cosmetics Pro Oil Extra Volume Hair Serum Λάδι με Βιταμίνες A, D & E για λεπτά και αδύναμα μαλλιά. Για ενίσχυση και ζωτικότητα. Για θρέψη χωρίς βάρος. Λάδι για αδύναμα, ευαίσθητα και χωρίς όγκο μαλλιά. Δυναμώνει και παρέχει τη σωστή ποσότητα θρέψης. Μια μοναδική φόρμουλα από πολύτιμα έλαια, πλούσια σε βιταμίνες E, A & D που ενυδατώνει και αποτρέπει την γήρανση. Η τρίχα ενυδατώνεται, είναι πιο απαλή και λάμπει χωρίς βάρος.
9,70 
Vollare Pro Oil Coconut Oil Hair Serum 30ml
Serum μαλλιών Vollare Pro Oil Coconut Oil Hair Serum με λάδι καρύδας, για κατσαρά μαλλιά To σέρουμ μαλλιών χαρίζει ελαστικότητα και κίνηση στη μπούκλα.
8,50