Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Vican

Cer8 After Bite 10ml
Το Cer8 After Bite Roll-on περιέχει συστατικά γνωστά για τις αντιφλογιστικές και αντιερεθιστικές τους ιδιότητες, που βοηθούν στην άμεση ανακούφιση από ερεθισμούς και αίσθημα κνησμού. Εκχυλίσματα βοτάνων οργανικής καλλιέργειας (πρόπολη, καλεντούλα, αλόη, φασκόμηλο, κλπ..) αποτελούν την ιδανική λύση για την αντιμετώπιση των τσιμπημάτων.
2,81 
Cer8 Sensazzz Αρωματικά Αυτοκόλλητα Παιδικά 24 τεμ
Τσιρότα Cer8 Sensazzz 24 με μικροκάψουλες από άρωμα λεμόνι, ευκάλυπτο & άγρια ντομάτα με εντομοαπωθητικές ιδιότητες . Εντοαπωθητικά αυτοκόλλητα με σχέδια με μικροκάψουλες για παιδιά με δραστικό συστατικό φυσικής προέλευσης Citriodiol. Παρέχει προστασία από κουνούπια , συμπεριλαμβανομένου του ασιατικού κουνουπιού τίγρης. Τα συστατικά του προϊόντος δεν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα ενώ η δράση τους διαρκεί έως και 6 ώρες .  Συστατικά & Οφέλη Κάθε αυτοκόλλητο περιέχει 2,74% κιτριοδιόλη: φυσικό εκχύλισμα από έλαιο λεμονοευκάλυπτου που αποστάζεται από ευκάλυπτο citriodora (corymbia citriodora) Δημιουργεί μια ακτίνα προστασίας 1 m3 Μπορεί να κολληθεί στα ρούχα, στο τραπέζι, το κρεβάτι, το κομοδίνο, την τσάντα κλπ. Διαρκεί έως και 6 ώρες. Χρήση Για να αρχίσει η δράση του προϊόντος πρέπει να σπάσουν οι μικροκάψουλες που βρίσκονται μέσα στο αυτοκόλλητο: Ανοίξτε τη συσκευασία σχίζοντας το φακελάκι Κόψτε ένα αυτοκόλλητο Πιέστε στο κέντρο της επιφάνειας του τσιρότου με το δάκτυλο, ώστε να σπάσουν οι μικροκάψουλες. Μόλις γίνει αυτό απελευθερώνεται το άρωμα και αρχίζει η απωθητική δράση του. Μετά την εφαρμογή πλύνετε τα χέρια σας.
6,28 
Cer8 Εντομοαπωθητική Lotion Family 100ml
Η εντομοαπωθητική λοσιόν Cer8  προφυλάσσει αποτελεσματικά με δράση που διαρκεί έως 5 ώρες . Η εντομοαπωθητική Cer'8 Lotion χάρη στη μοναδική σύνθεσή της προφυλάσσει από τα ενοχλητικά τσιμήματα των κουνουπιών αποτελεσματικά Είναι κατάλληλη για μεγάλο πλήθος από είδη κουνουπιών συμπεριλαμβανομένου και του ασιατικού κουνουπιού τίγρης, καθώς και για σκνίπες.
6,56 
Herb Spare Filter Φίλτρα Πίσσας 24 τεμ
Herb Spare Filter Φίλτρα Πίσσας . Η μοναδική πίπα με ειδικό πρωτοποριακό φίλτρο που περιέχει ένζυμα, βιταμίνη C, μικροχαλαζία (Microsilica) καθώς και φυτικά εκχυλίσματα ηράνθεμου, γλυκόριζας, πράσινου τσαγιού και 7 ακόμη βοτάνων. 24 Ανταλλακτικά φιλτράκια για την πίπα HERB. Δεν περιέχει την πίπα (πλαστική βάση)   Πίπα με Φίλτρο από Φυτικά Εκχυλίσματα και Ένζυμα Πάνω από 10 φυτικά βότανα (ηράνθεμο, γλυκόρυζα, πράσινο τσάι κ.α.) σε συνδυασμό με ένζυμα και μικροχαλαζία (microsilica) που απλώνεται στο φίλτρο και απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη, συντελούν στην πρωτοποριακή σύνθεση του φίλτρου της πίπας Herb. Τα φυτικά εκχυλίσματα και ένζυμα μειώνουν και συλλέγουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου. Ο μικροχαλαζίας (microsilica) απλώνεται σε ειδικά επεξεργασμένες ίνες και απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη. Τα φυτικά εκχυλίσματα και ιδιαίτερα το πράσινο τσάι πετυχαίνουν να κάνουν τον καπνό ελαφρύ και το κάπνισμα απόλαυση. Ένα φίλτρο Herb είναι αποτελεσματικό τουλάχιστον για 15 τσιγάρα. Όταν το φίλτρο μαυρίσει, πρέπει να το αντικαταστήσετε. Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά. Το προϊόν έχει κατασκευασθεί ειδικά για να απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλο λόγο. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
6,90 
Herb Πίπες Micro Filter 12 τεμ.
Herb Πίπες Micro Filter , η μοναδική πίπα με ειδικό πρωτοποριακό φίλτρο που περιέχει ένζυμα, βιταμίνη C, μικροχαλαζία (Microsilica) καθώς και φυτικά εκχυλίσματα ηράνθεμου, γλυκόριζας, πράσινου τσαγιού και 7 ακόμη βοτάνων. Τα φυτικά εκχυλίσματα και ένζυμα μειώνουν και συλλέγουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου . Ο μικροχαλαζίας (microsilica) απλώνεται σε ειδικά επεξεργασμένες ίνες και απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη. Τα φυτικά εκχυλίσματα και ιδιαίτερα το πράσινο τσάι πετυχαίνουν να κάνουν τον καπνό ελαφρύ και το κάπνισμα απόλαυση. Ένα φίλτρο Herb είναι αποτελεσματικό τουλάχιστον για 15 τσιγάρα. Όταν το φίλτρο μαυρίσει, πρέπει να το αντικαταστήσετε. Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά. Το προϊόν έχει κατασκευασθεί ειδικά για να απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλο λόγο. Μικρό, διακριτικό και διάφανο πιπάκι τσιγάρου. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
4,44 
Rapidepi Wax Body Strips 12 τεμ
Οι αποτριχωτικές ταινίες σώματος Vican Rapidepi Body Strips  αφαιρούν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από την ρίζα, αφήνουν το δέρμα απαλό και καθαρό, με άρωμα σοκολάτας.
3,55 
Rapidepi Ανταλλακτικά για Αποτριχωτικό Γάντι Προσώπου 8 τεμ
Rapidepi ανταλλακτικά για το αποτριχωτικό γάντι προσώπου Κάθε ανταλλακτικό διαρκεί για περισσότερες από 10 αποτριχώσεις, για ε ύκολη, γρήγορη και ανώδυνη αποτρίχωση, χωρίς σαπούνι, ρεύμα ή νερο.
7,36 
Rapidepi Ανταλλακτικά για Αποτριχωτικό Γάντι Σώματος 6 τεμ
Vican Rapidepi , Ανταλλακτικά για το αποτριχωτικό γάντι σώματος. Κάθε ανταλλακτικό διαρκεί για περισσότερες από 10 αποτριχώσεις, για εύκολη, γρήγορη και ανώδυνη αποτρίχωση, χωρίς σαπούνι, ρεύμα ή νερο.
6,00 
Rapidepi Αποτριχωτικό Γάντι Προσώπου & Ανταλλακτικά 2 τεμ
Μη Διαθέσιμο
Το αποτριχωτικό γάντι προσώπου Rapidepi με μία κίνηση κάνει αποτρίχωση και απολέπιση στο πρόσωπο. Η αφαίρεση της τρίχας είναι εντελώς ανώδυνη ενώ για τη χρήση του δε χρειάζεται ρεύμα, νερό ή σαπούνι. Με συστηματική χρήση η τρίχα αποδυναμώνεται έτσι ώστε να επανεμφανίζεται και πιο αργά και πιο αδύναμη. Επιπλέον είναι εμπλουτισμένο με θαλάσσιο κολλαγόνο το οποίο βοηθά στην αποτροπή δημιουργίας ερεθισμών στην ευαίσθητη περιοχή του προσώπου. Η πρακτική συσκευασία του σας επιτρέπει να το έχετε παντού μαζί σας και σας χαρίζει την πιο αποτελεσματική, βελούδινη και ανώδυνη αποτρίχωση. Κάθε αποτριχωτικός δίσκος διαρκεί για πάνω από 10 αποτριχώσεις ενώ η συσκευασία περιέχει και ανταλλακτικά.
8,06 
Rapidepi Αποτριχωτικό Γάντι Σώματος & Ανταλλακτικά 3 Τεμ
Rapidepi Αποτριχωτικό Γάντι Σώματος & Ανταλλακτικά. Η αφαίρεση της τρίχας είναι εντελώς ανώδυνη ενώ για τη χρήση του δε χρειάζεται ρεύμα, νερό ή σαπούνι. Με συστηματική χρήση η τρίχα αποδυναμώνεται έτσι ώστε να επανεμφανίζεται και πιο αργά και πιο αδύναμη. Η πρακτική συσκευασία του σας επιτρέπει να το έχετε παντού μαζί σας και σας χαρίζει την πιο αποτελεσματική, βελούδινη και ανώδυνη αποτρίχωση . Κάθε αποτριχωτικός δίσκος διαρκεί για 3 αποτριχώσεις σε όλο το σώμα ενώ η συσκευασία περιέχει και ανταλλακτικά.
10,82 
Vican Akileine Cicaleine 50ml
Η Vican Akileine Cicaleine επανορθώνει άμεσα και περιποιείται τις σκασμένες, ταλαιπωρημένες και σκισμένες επιδερμίδες. Μεενεργά συστατικά πρωτεΐνες μεταξιού, ασιατική Centella, βιταμίνη Β5 και αιθέρια λιπαρά οξέα. Εισχωρεί στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και η ενυδατική του δράση διαρκεί πάνω από 6 ώρες. Χρήση : Απλώστε 2 φορές την ημέρα στις περιοχές που χρειάζονται περιποίηση (χέρια αγκώνες φτέρνες) Δερματολογικά ελεγμένο.
8,60 
Ήπιο αντισηπτικό Vican AlcoLiquid για τον καθαρισμό και την απολύμανση των χεριών , χωρίς να χρειάζεται νερό ή σαπούνι. Καθαρίζει και απολυμαίνει τα χέρια χωρίς να κολλάει και χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Καθαρίζει αποτελεσματικά τα χέρια απολυμαίνοντας τα από τα μικρόβια στα οποία καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή. Είναι κατάλληλο για την πρόληψη ασθενειών από εποχιακά μικρόβια. Σε πρακτική συσκευασία 12ml τύπου στυλό με spray, για να χωράει στην τσάντα ή την τσέπη σας.
1,67 
Vican Anaplus 50ml
Η ενυδατική Κρέμα Vican Anaplus με Υαλουρονικό Οξύ, επιταχύνει τη διαδικασία της επούλωσης από κόψιμο, εκδορές, σκίσιμο, χτύπημα και κάψιμο, μείωνει την πιθανότητα σχηματισμού ουλών. Η ειδική σύνθεσή του που μεταξύ άλλων περιέχει υαλουρονικό όξύ 2 διαφορετικών μοριακών βαρών την καθιστά ιδανική για τη χρήση της μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για την καλύτερη και ταχύτερη επούλωση του δέρματος και την αποτροπή σχηματισμού χειρουργικών ουλών. Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί βασικό συστατικό του δέρματος και συμμετέχει σε όλα τα στάδια της επουλωτικής διαδικασίας η οποία διαρκεί από 4 εβδομάδες έως και 2 χρόνια ανάλογα με τη σοβαρότητα και το μέγεθος της πληγής. Τα 2 διαφορετικά είδη υαλουρονικού οξέως (0,3%) της VICAN ANAPLUS διατηρούν ενυδατωμένη τόσο την επιφάνεια όσο και τα εσωτερικά στρώματα της τραυματισμένης επιδερμίδας και ενισχύουν τη διαδικασία σχηματισμού νέων δερματικών κυττάρων. Η κρέμα είναι δερματολογικά ελεγμένη και δεν περιέχει άρωμα, χρωστικές, parabens και προπυλενογλυκόλη. Είναι ασφαλής και κατάλληλη για καθημερινή χρήση.
7,86 
Vican Apel Στιγμιαία Παγοκομπρέσα
Στιγμιαία παγοκομπρέσα  Vican Apel μίας χρήσης. Ο ξηρός πάγος που διαθέτει ενεργοποιείται όταν σπάσουν οι μικροκάψουλες που τον φυλάσσουν αναλλοίωτο μέχρι τη στιγμή της χρήσης. Η δράση του πάγου διαρκεί έως και μία ώρα. Είναι ιδανικό προϊόν για τον εφοδιασμό φαρμακείου αυτοκινήτου αφού μπορεί να προσφέρει πάγο άμεσα και χωρίς τη χρήση καμιάς άλλης βοήθειας. Είναι ιδανικό για την παροχή πρώτων βοηθειών σε ατυχήματα που χρήζουν εφαρμογή πάγου.
2,48 
Vican Becalm 4Periocalm Gel 30ml
Vican Becalm 4Periocalm Gel, η μοναδική βιοεπικολλούμενη στοματική γέλη με 0,20% χλωρεξιδίνη. Έχει υπέροχη γεύση και δεν περιέχει φθόριο, SLS και αλκοόλη. Το Vican Becalm 4Periocalm Gel εφαρμόζεται ακριβώς εκεί που χρειάζεται χωρίς να "τρέχει" και παραμένει σταθερή έως και 8 ώρες. Απελευθερώνει σταδιακά την χλωρεξιδίνη για όσο διάστημα παραμένει στο στόμα. Το Periocalm Gel είναι ιδανικό σε: Έλκη στοματικού βλεννογόνου (χτυπήματα από μασέλες και άφθες) Οδοντκές εξαγωγές Μετεγχειρητικά Εμφυτεύματα Άτομα με περιορισμένη κινητικότητα
5,85 
Vican Becalm 4Periocalm Mouthwash 250ml
Στοματικό διάλυμα Becalm 4Periocalm Mouthwash χλωρεξιδίνης 0,12% για εντατική φροντίδα για ουλίτιδα , περιοδοντίτιδα και στοματικές επεμβάσεις . Υπέροχη γεύση Δεν περιέχει φθόριο, SLS και Αλκόολη
5,29 
Vican Becalm Dysmecalm 60 Δισκία
Το συμπλήρωμα διατροφής Vican Becalm Dysmecalm  είναι η φυσική λύση για την ισορροπία του γυναικείου κύκλου . Το Dysmecalm είναι η μόνη φυσική λύση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου , αφού αποτελείται 100% από βότανα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η σύνθεσή του με εκχυλίσματα Agnus Cactus (λυγαριά), St. John's Work (βαλσαμόχορτο), Viburnum, Βιταμίνη Β6, Μαγνήσιο και Ασβέστιο λειτουργεί αποτελεσματικά στην ισορροπία του γυναικείου κύκλου και αντιμετωπίζει τα συνήθη συμπτώματα που ταλαιπωρούν τις γυναίκες: πόνους περιόδου ακμή κράμπες κατάθλιψη φούσκωμα κούραση βουλιμία πονοκεφάλους πόνο στη μέση άγχος αϋπνία εκνευρισμό
14,99 
Vican Becalm Lipbecalm Fluid Repair Nose & Lips Balm 10ml
Becalm Lipbecalm Fluid Repair Nose & Lips Balm , επανορθωτικό βάλσαμο με επιλεγμένα δραστικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένο για την επανόρθωση των κακώσεων για την μύτη και τα χείλη . Προσφέρει άμεση προστασία και ανακούφιση Το Lipbecalm αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση όταν : υπάρχει παρατεταμένη καταρροή, γρίπη ή αλλεργίες όπου εμφανίζεται ο συνδυασμός της βλέννας και της συχνής χρήσης χαρτομάντιλου που προκαλούν ερεθισμούς, υπάρχουν περιβαλλοντικές συνθήκες που προκαλούν μία υπερευαισθησία στη ζώνη αυτή, με αποτέλεσμα σκασμένα χείλη από το κρύο, τον αέρα ή τον ήλιο, απλώς ξηρά και ευαίσθητα χείλη. Χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του με ισχυρά φυτικά δραστικά συστατικά όπως Μελισσόχορτο, Αμαμηλίδα, Ηλίανθο, Βούτυρο καριτέ, Αλαντοίνη : Προστατεύει την επιδερμίδα της μύτης και των χειλιών και ελαχιστοποιεί τις βλάβες που οφείλονται στους ερεθισμούς από την χρήση χαρτομάντιλου ή από το κρύο, τον αέρα ή τον ήλιο Ενυδατώνει με σκοπό να επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος, ανακουφίζει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς Επανορθώνει σκασίματα και ερεθισμούς, ξηρότητα και απολέπιση στην μύτη και τα χείλη και αποκαθιστά τις ξηρές περιοχές του δέρματος Το Lipbecalm στην ακμή και εφηβεία Ένα από τα πλέον σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι είναι η ακμή. Θεωρείται δερματοπάθεια της εφηβικής ηλικίας, αφού προσβάλει περίπου το 85% των νέων ηλικίας 12 έως 24 ετών, ενώ η κορυφή της επίπτωσης είναι για τα κορίτσια τα 14-17 έτη και για τα αγόρια τα 16-19 έτη. Παρόλα αυτά 12% των γυναικών και 3% των ανδρών συνεχίζουν να παρουσιάζουν κλινικά στοιχεία ακμής μέχρι τα 44 χρόνια τους. Για τη θεραπεία της ακμής και κυρίως για τις μη φλεγμονώδεις βλάβες της ακμής χρησιμοποιείται η λήψη ρετινοειδών φαρμάκων. Τα ρετινοειδή χρησιμοποιούνται κυρίως το βράδυ και συχνά παρουσιάζονται ανεπιθύμητες ενέργειες λόγω τοπικού ερεθισμού όπως ερυθρότητα, ξηρότητα και απολέπιση. Επειδή τα χείλη είναι το μοναδικό σημείο της επιδερμίδας μας που δεν διαθέτει ιδρωτοποιούς αδένες, η ξηρότητα και τα σχισίματα είναι πολύ πιο έντονα σε αυτό το σημείο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει οι ασθενείς να λαμβάνουν υποστηρικτικά μέτρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι τοπικές παρενέργειες. Το Lipbecalm λόγω της μοναδικής του σύνθεσης, αποτελεί αποτελεσματική λύση, ενυδατώνοντας και επανορθώνοντας την ξηρότητα και τα σχισίματα των χειλιών, που προκαλούνται μετά από τη λήψη των ρετινοειδών φαρμάκων στην ακμή.
2,64 
Vican Becalm Lipbecalm Pediatric Fluid 10ml
Το Lipecalm Pediatric Fluid Repair Balm για τη μύτη και τα χείλη, επανορθωτικό βάλσαμο Lipbecalm pediatric που ανακουφίζει το βρέφος και το παιδί , όταν υπάρχει παρατεταμένη καταρροή, ερεθισμοί από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου, σκασμένα χείλη από το κρύο, τον αέρα ή τον ήλιο, ή απλώς ξηρά και ευαίσθητα χείλη. Το Lipbecalm αποτελεί την μόνη και πιο ασφαλή λύση για παιδιά από 0-12ετών . Χωρίς parabens και χρωστικές ουσίες και με σύνθεση βασισμένη σε φυτικές ουσίες όπως Μελισσόχορτο, Αμαμηλίδα, Ηλίανθο, Αλλαντοίνη, Βούτυρο καριτέ είναι ειδικά μελετημένη για τη βρεφική και παιδική ηλικία . Το Lipbecalm για παιδιά προστατεύει από τις επιθέσεις των καιρικών συνθηκών, ενυδατώνει την επιδερμίδα των χειλιών και της μύτης, επανορθώνει την ξηρότητα και τα σκασίματα και ανακουφίζει την ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα. Το Lipbecalm pediatric έχει υπέροχη γεύση κεράσι που αρέσει πολύ στα παιδιά. Για να ανακουφιστεί το παιδί αρκεί να απλώσετε μια μικρή ποσότητα από το Lipbecalm για παιδιά στη μύτη και τα χείλη. Μπορείτε να εφαρμόσετε όσο συχνά χρειάζεται.
2,64 
Vican Calm 50ml
Η κρέμα Vican Calm είναι ειδικά μελετημένη για την ανακούφιση από τα εγκαύματα . Η πρωτοποριακή σύνθεσή της Vican Calm  καταπραΰνει και ανακουφίζει από τη δυσφορία που προκαλεί κάθε είδους έγκαυμα (θερμικό, ηλιακό, χημικό) στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα περιποιείται αποτελεσματικά την πάσχουσα και ερεθισμένη περιοχή. Η αποτελεσματική της φόρμουλα είναι βασισμένη στο δραστικό φυτικό εκχύλισμα ιτιάς ( CW-5C) με αποδεδειγμένα καλύτερες αντιερεθιστικές ιδιότητες από την υδροκορτιζόνη. Επιπλέον τα έλαια χαμομηλιού και καλέντουλας (γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες) καθώς και το δραστικό εκχύλισμα Αλόης (οργανικής καλλιέργειας), με τις αντιφλογιστικές τους και αναπλαστικές τους ιδιότητες καταπραΰνουν το ερύθημα και συμβάλουν στην αποκατάσταση της επιδερμίδας . Η κρέμα Vican Calm δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες. Eίναι δερματολογικά ελεγμένη και δεν περιέχει άρωμα, χρωστικές parabens και προπυλενογλυκόλη. Ελληνικό Προϊον
6,54 
Vican Cettua Clean & Simple Pure White Nose & Face 12 τεμ
Vican Cettua Clean & Simple Pure White Nose & Face , επιθέματα αφαίρεσης της λιπαρότητας και των μαύρων στιγμάτων από την περιοχή της μύτης και του προσώπου. Τα επιθέματα Pure White Nose & Face Patches είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αφαιρούν ακαθαρσίες, λιπαρότητα και άλλους παράγοντες φραγής πόρων από τη μύτη, το μέτωπο, το πηγούνι και ολόκληρο το πρόσωπο. Η συσκευασία περιλαμβάνει 12 επιθέματα (6 τεμ. για τη μύτη + 6 τεμ. για το πρόσωπο). Χωρίς Parabens, χρωστικές ουσίες ή άρωμα. Δερματολογικά ελεγμένο.
4,05 
Vican Chewy Vites Calcium & Vitamin D3 60 μασώμενες ταμπλέτες
Μασώμενες βιταμίνες Vican Chewy Vites Jelly Bears Calcium & Vitamin D3 Ζελεδάκια με Ασβέστιο για παιδιά όλων των ηλικιών,  από ενός έτους και άνω. Σε μορφή ζελεδάκι και σχήμα αρκουδάκι, για να είναι πιό ευχάριστη και διασκεδαστική η λήψη του. Οι Chewy Vites με Ασβέστιο + D 3 είναι ένα ισορροπημμένο πολυβιταμινούχο που συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών . Με φυσική πηκτίνη φρούτων και υπεροχή γεύση. Ένα Chewy Vites αρκουδάκι με Ασβέστιο + D 3 περιέχει 125mg Ασβεστίου και 5mg βιταμίνης D 3.
10,78 
Vican Chewy Vites for Kids Multi Vitamin Plus 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml
Vican Chewy Vites for Kids Multi Vitamin Plus 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml Vican Chewy Vites for Kids Multi Vitamin Plus 60 μασώμενες ταμπλέτες Πολυβιταμίνες Vican Chewy Vites Kids   Multi Vitamin Plus, μασώμενες πολυβιταμίνες σε μορφή ζελεδάκια- αρκουδάκια, φτιαγμένα ειδικά για τα παιδιά . Κατάλληλες για παιδιά από ενός έτους και άνω. Οι παιδικές   πολυβιταμίνες Vican , προσφέρουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζονται για τη   σωστή ανάπτυξη του παιδικού οργανισμού   με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Κάθε Πολυβιταμίνη Plus Chewy Vites περιέχει 9 βασικές βιταμίνες: A, D, E, C, Φολικό οξύ, Β12, Νιασίνη (B3), Παντοθενικό οξύ (Β5), B6 & Σελήνιο. Vican Wise Land Παιδικό Κεράσι 120ml Παιδικό σιρόπι βοτάνων Vican Wise Land   με ευχάριστη γεύση κεράσι. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδανικό για το λαιμό. Κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους. Το παιδικό σιρόπι βοτάνων της σειράς   Wise Land από τη Vican   με βιταμίνη C, βασιλικό πολτό και έναν μοναδικό συνδυασμό 7 βοτάνων είναι ιδανικό για το λαιμό και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κύρια συστατικά, οφέλη και περιεκτικότητες ανά 5ml Βιταμίνη C, 13,7mg: έρευνες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να βοηθήσει στην αποτελεσματική πρόληψη του κρυολογήματος. Εκχύλισμα Βασιλικού Πολτού: 0,26mg: με πολλές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Εκχύλισμα Ιπποφαούς, 0,52mg: σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την αντιμετώπιση των φλεγμονών. Είναι μια πηγή βιταμινών C, A, E, β-καροτένιου, αμινοξέων και λιπαρών οξέων. Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, 0,78mg: η δράση της ελιάς οφείλεται στην ελαιοευρωπαΐνη. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Εκχύλισμα Τσουκνίδας, 0,52mg: μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί τις τοξίνες από το αίμα. Εκχύλισμα Φλαμουριάς, 0,52mg: προτείνεται για τη θεραπεία κρυολογημάτων, βήχα, πυρετού, λοιμώξεων, φλεγμονής, υψηλή αρτηριακής πίεσης και κεφαλαλγίας (ιδιαίτερα ημικρανία). Εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς, 0,52mg: διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φλεγμονών και των λοιμώξεων του ανοσοποιητικού. Εκχύλισμα Αγκινάρας, 0,95mg: γνωστή τόσο για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της όσο και για την μείωση της χοληστερόλης.​​​​​​​ Εκχύλισμα Εχινάκειας, 0,43mg: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη γρηγορότερη ανάρρωση του οργανισμού.
13,40 
Vican Chewy Vites Iron 60 μασώμενα δισκία
Οι μασώμενες βιταμίνες Chewy Vites με Σίδηρο είναι μασώμενες βιταμίνες σε μορφή ζελεδάκια- αρκουδάκια, φτιαγμένα ειδικά για τα παιδιά. Κατάλληλες για παιδιά από ενός έτους και άνω. Οι Chewy Vites με Σίδηρο είναι η νόστιμη και αποτελεσματική λύση για την α ντιστάθμιση της ανεπάρκειας σιδήρου στα παιδιά. Ένα αρκουδάκι Chewy Vites περιέχει 5mg Σιδήρου.
10,78 
Vican Chewy Vites Iron 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml
Vican Chewy Vites Iron 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml Vican Chewy Vites Iron 60 μασώμενες ταμπλέτες Οι   μασώμενες βιταμίνες Chewy Vites με Σίδηρο   είναι μασώμενες βιταμίνες σε μορφή ζελεδάκια- αρκουδάκια, φτιαγμένα ειδικά για τα παιδιά. Κατάλληλες για παιδιά από ενός έτους και άνω. Οι   Chewy Vites   με Σίδηρο είναι η νόστιμη και αποτελεσματική λύση για την α ντιστάθμιση της ανεπάρκειας σιδήρου στα παιδιά. Ένα αρκουδάκι Chewy Vites περιέχει 5mg Σιδήρου. Vican Wise Land Παιδικό Κεράσι 120ml Παιδικό σιρόπι βοτάνων Vican Wise Land   με ευχάριστη γεύση κεράσι. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδανικό για το λαιμό. Κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους. Το παιδικό σιρόπι βοτάνων της σειράς   Wise Land από τη Vican   με βιταμίνη C, βασιλικό πολτό και έναν μοναδικό συνδυασμό 7 βοτάνων είναι ιδανικό για το λαιμό και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κύρια συστατικά, οφέλη και περιεκτικότητες ανά 5ml Βιταμίνη C, 13,7mg: έρευνες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να βοηθήσει στην αποτελεσματική πρόληψη του κρυολογήματος. Εκχύλισμα Βασιλικού Πολτού: 0,26mg: με πολλές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Εκχύλισμα Ιπποφαούς, 0,52mg: σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την αντιμετώπιση των φλεγμονών. Είναι μια πηγή βιταμινών C, A, E, β-καροτένιου, αμινοξέων και λιπαρών οξέων. Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, 0,78mg: η δράση της ελιάς οφείλεται στην ελαιοευρωπαΐνη. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Εκχύλισμα Τσουκνίδας, 0,52mg: μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί τις τοξίνες από το αίμα. Εκχύλισμα Φλαμουριάς, 0,52mg: προτείνεται για τη θεραπεία κρυολογημάτων, βήχα, πυρετού, λοιμώξεων, φλεγμονής, υψηλή αρτηριακής πίεσης και κεφαλαλγίας (ιδιαίτερα ημικρανία). Εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς, 0,52mg: διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φλεγμονών και των λοιμώξεων του ανοσοποιητικού. Εκχύλισμα Αγκινάρας, 0,95mg: γνωστή τόσο για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της όσο και για την μείωση της χοληστερόλης.​​​​​​​ Εκχύλισμα Εχινάκειας, 0,43mg: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη γρηγορότερη ανάρρωση του οργανισμού.
14,40 
Vican Chewy Vites Kids Multi Vitamin Plus  2x60 Μασώμενες Ταμπλέτες
Πολυβιταμίνες Vican Chewy Vites Kids Multi Vitamin Plus,  Ζελεδάκια Αρκουδάκια σε συσκευασία 2x60 μασώμενες ταμπλέτες.  Η πολυβιταμίνη δεν περιέχει σίδηρο και είναι κατάλληλη για παιδιά που δεν πρέπει να κάνουν λήψη σιδήρου. Κατάλληλες για παιδιά από ενός έτους και άνω. Η πολυβιταμίνη Vican είναι κατάλληλη για παιδιά όλων των ηλικιών. Σε μορφή ζελεδάκι και σχήμα αρκουδάκι, για να είναι πιό ευχάριστη και διασκεδαστική η λήψη του. Οι πολυβιταμίνες ροσφέρουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζονται για τη σωστή ανάπτυξη του παιδικού οργανισμού με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.
21,19 
Vican Chewy Vites Kids Multi Vitamin Plus 60 μασώμενες ταμπλέτες
Πολυβιταμίνες Vican Chewy Vites Kids Multi Vitamin Plus, μασώμενες πολυβιταμίνες σε μορφή ζελεδάκια- αρκουδάκια, φτιαγμένα ειδικά για τα παιδιά . Κατάλληλες για παιδιά από ενός έτους και άνω. Οι παιδικές πολυβιταμίνες Vican , προσφέρουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζονται για τη σωστή ανάπτυξη του παιδικού οργανισμού με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Κάθε Πολυβιταμίνη Plus Chewy Vites περιέχει 9 βασικές βιταμίνες: A, D, E, C, Φολικό οξύ, Β12, Νιασίνη (B3), Παντοθενικό οξύ (Β5), B6 & Σελήνιο.  
10,78 
Vican Chewy Vites Omega 3 & Multivitamin 60 μασώμενες ταμπλέτες
Οι πολυβιταμίνες Chewy Vites με Ωμέγα 3 είναι ένα ισορροπημμένο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ανάπτυξης και λειτουργίας του εγκέφαλου.  Κατάλληλες για παιδιά από ενός έτους και άνω. Με φυσική πηκτίνη φρούτων και υπεροχή γεύση.
10,78 
Vican Chewy Vites Propolis Echinacea 60 μασώμενα Jelly Bears
Μασώμενες βιταμίνες Vican Chewy Vites Propolis Echinacea σε μορφή ζελεδάκια- αρκουδάκια με πρόπολη και εχινάκεια , φτιαγμένα για παιδιά. Οι πολυβιταμίνες VIcan, συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύουν από τα κρυολογήματα , ιδιαίτερα την εποχή που τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο αλλά και κατά τους χειμερινούς μήνες. Δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και αρώματα, μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, ζελατίνη και αυγά. Συστατικά & Οφέλη Βιταμίνη C: συμβολή στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην κανονική απόδοση ενέργειας στο μεταβολισμό και στη μείωση της κούρασης  Πρόπολη: αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες Εχινάκεια: τόνωση του ανοσοποιητικού, ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι των λοιμώξεων του αναπνευστικού, αντιβιοτικές, αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και διεγερτικές ιδιότητες
10,78 
Vican Chewy Vites Vitamin C 60 μασώμενες ταμπλέτες
Μασώμενες βιταμίνες Chewy Vites με Βιταμίνη C σε μορφή ζελεδάκια- αρκουδάκια, φτιαγμένα ειδικά για τα παιδιά. Κατάλληλες για παιδιά από ενός έτους και άνω. Οι Chewy Vites με βιταμίνη C είναι η νόστιμη και αποτελεσματική λύση για την αντιστάθμιση της ανεπάρκειας της βιταμίνης C, συμβάλλοντας στην φυσιολογική λειτουργία και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος . Η βιταμίνη C βοηθάει επίσης στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην κανονική απόδοση ενέργειας στο μεταβολισμό και στη μείωση της κούρασης . Ένα αρκουδάκι Chewy Vites περιέχει 60mg βιταμίνης C.
10,78 
Vican Emecalm 120ml
  Σιρόπι κατά της ναυτίας Emecalm , που επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα της γλυκόζης και βοηθά την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος. Με ευχάριστη γεύση κεράσι. Το Emecalm αποτελεί τη μόνη φυσική λύση για την ανακούφιση της ναυτίας . Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα της γλυκόζης, βοηθά την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος και καταπραΰνει τις μυϊκές συσπάσεις του στομάχου που μπορούν να προκαλέσουν εμετό. Δεν περιέχει αντισταμινικά, parabens, συντηρητικά ή αλκοόλη. Έτσι αποτελεί μία αποτελεσματική λύση για τους ενήλικες και ταυτόχρονα εξαιρετικά ασφαλή λύση για παιδιά άνω των 2 ετών. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το σύμπτωμα της ναυτίας σε περιπτώσεις όπως: Εγκυμοσύνη - Πρωϊνή Αδιαθεσία Μετακινήσεις - ταξίδια (Nαυτία ταξιδιού) Υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ (Hangover) Ιώσεις - γαστρεντερίτιδες Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο Άγχος, στρες & έντονα συναισθήματα
6,94 
Vican Herb Cigarette Holder 12 Filters
Πίπα Herb Cigarette Holder. Η μοναδική πίπα με ειδικό πρωτοποριακό φίλτρο που περιέχει ένζυμα, βιταμίνη C, μικροχαλαζία (Microsilica) καθώς και φυτικά εκχυλίσματα ηράνθεμου, γλυκόριζας, πράσινου τσαγιού και 7 ακόμη βοτάνων. Kλασική, με 12 ή 24 ανταλλακτικά φίλτρα και κομψή, μικρή πλαστική θήκη για την μεταφορά της. Πάνω από 10 φυτικά βότανα (ηράνθεμο, γλυκόρυζα, πράσινο τσάι κ.α.) σε συνδυασμό με ένζυμα και μικροχαλαζία (microsilica) που απλώνεται στο φίλτρο και απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη, συντελούν στην πρωτοποριακή σύνθεση του φίλτρου της πίπας Herb. Τα φυτικά εκχυλίσματα και ένζυμα μειώνουν και συλλέγουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου. Ο μικροχαλαζίας (microsilica) απλώνεται σε ειδικά επεξεργασμένες ίνες και απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη. Τα φυτικά εκχυλίσματα και ιδιαίτερα το πράσινο τσάι πετυχαίνουν να κάνουν τον καπνό ελαφρύ και το κάπνισμα απόλαυση. Ένα φίλτρο Herb είναι αποτελεσματικό τουλάχιστον για 15 τσιγάρα. Όταν το φίλτρο μαυρίσει, πρέπει να το αντικαταστήσετε. Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά. Το προϊόν έχει κατασκευασθεί ειδικά για να απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλο λόγο. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
11,60 
Vican Herb Micro Filter για Slim Τσιγάρα 12τμχ
Το Vican Herb Micro Filter Slim διαθέτει ένα πρωτοποριακό φίλτρο το οποίο περιέχει πάνω από 10 φυτικά βότανα και ένζυμα (ηράνθεμο, γλυκόριζα πράσινο τσάι κ.α.) που συλλέγουν και μειώνουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου . Η κατασκευή του φίλτρου βοηθά στην καταστροφή των ελευθέρων ριζών. Με τον τρόπο αυτόν το Herbmicro filter απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη χωρίς να αλλοιώνει καθόλου τη γεύση του τσιγάρου. Περιέχει μικροχαλαζία (microsilica) ο οποίος απλώνεται σε ειδικά επεξεργασμένες ίνες και περιβάλλει εξωτερικά το φίλτρο εγκλωβίζοντας έτσι τη συλλογή των βλαβερών ουσιών μέσα στο φίλτρο χωρίς να τους επιτρέπει να φτάνουν στο στόμα του καπνιστή. Κάθε φίλτρο είναι αποτελεσματικό για περίπου 15-20 τσιγάρα ανάλογα με τα ποσοστά περιεκτικότητας πίσσας και νικοτίνης του κάθε τσιγάρου.
4,24 
Vican Herb Micro Filter για Στριφτό Τσιγάρο 12τμχ
To  Vican Herb Micro Filter διαθέτει ένα πρωτοποριακό φίλτρο το οποίο περιέχει πάνω από 10 φυτικά βότανα και ένζυμα (ηράνθεμο, γλυκόριζα πράσινο τσάι κ.α.) που συλλέγουν και μειώνουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου. Η κατασκευή του φίλτρου βοηθά στην καταστροφή των ελευθέρων ριζών. Με τον τρόπο αυτόν το HERB Micro Filter απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη χωρίς να αλλοιώνει καθόλου τη γεύση του τσιγάρου. Περιέχει μικροχαλαζία (microsilica) ο οποίος απλώνεται σε ειδικά επεξεργασμένες ίνες και περιβάλλει εξωτερικά το φίλτρο εγκλωβίζοντας έτσι τη συλλογή των βλαβερών ουσιών μέσα στο φίλτρο χωρίς να τους επιτρέπει να φτάνουν στο στόμα του καπνιστή. Κάθε φίλτρο είναι αποτελεσματικό για περίπου 15-20 τσιγάρα ανάλογα με τα ποσοστά περιεκτικότητας πίσσας και νικοτίνης του κάθε τσιγάρου.
4,24 
Vican Herb Mouth Spray 15ml
Φυσικό αποσμητικό spray στόματος Vican Herb Mouth Spray  με μία πρωτοποριακή και αποτελεσματική φόρμουλα από οργανικά καλλιεργημένη Αλόη και βιοφλαβονοειδή από νεράτζι, τα οποία είναι γνωστά για τις επουλωτικές και αντισηπτικές τους ιδιότητες . Καταπολεμούν αποτελεσματικά τους παθογενείς μικροοργανσιμούς που αναπτύσσονται μέσα στη στοματική κοιλότητα από την κατανάλωση καφέ, τροφών κλπ τα οποία είναι υπεύθυνα τόσο για τις παθογένειες των δοντιών και των ούλων όσο και για τη δυσάρεστη αναπνοή. Επίσης το άρωμα δυόσμου που διαθέτει φρεσκάρει διακριτικά την αναπνοή καταπολεμώντας την κακοσμία . Το προϊόν είναι κατάλληλο για καπνιστές . ΔΕΝ ΠΕΡΙEΕΙ - Ζάχαρη, αλκόολη, συνθετικά χρώματα ή parabens.
3,16 
Vican Herb Promo-Pack Micro Filter 24 τμχ + Θήκη Καπνού
Το πακέτο προσφοράς Vican Herb  περιέχει 2 κουτάκια Herb Micro Filter για στριφτό τσιγάρο, 1 κουτάκι κουφετοκαραμέλες Herb και δώρο μία θήκη δερματίνη για τον καπνό σας To  Vican Herb Micro Filter   διαθέτει ένα πρωτοποριακό φίλτρο το οποίο περιέχει πάνω από 10 φυτικά βότανα και ένζυμα (ηράνθεμο, γλυκόριζα πράσινο τσάι κ.α.) που συλλέγουν και μειώνουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου. Η κατασκευή του φίλτρου βοηθά στην καταστροφή των ελευθέρων ριζών. Με τον τρόπο αυτόν το HERB Micro Filter   απορροφά την πίσσα και τη νικοτίνη   χωρίς να αλλοιώνει καθόλου τη γεύση του τσιγάρου. Περιέχει μικροχαλαζία (microsilica) ο οποίος απλώνεται σε ειδικά επεξεργασμένες ίνες και περιβάλλει εξωτερικά το φίλτρο εγκλωβίζοντας έτσι τη συλλογή των βλαβερών ουσιών μέσα στο φίλτρο χωρίς να τους επιτρέπει να φτάνουν στο στόμα του καπνιστή. Κάθε φίλτρο είναι αποτελεσματικό για περίπου 15-20 τσιγάρα ανάλογα με τα ποσοστά περιεκτικότητας πίσσας και νικοτίνης του κάθε τσιγάρου.
10,55 
Vican Home Spa Ηλεκτρική Λίμα Περιποίησης Νυχιών
Η ηλεκτρική λίμα περιποίησης νυχιών Vican Home Spa , λιμάρει, λειαίνει και γυαλίζει τα νύχια άνω και κάτω άκρων, χαρίζοντας φυσικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Το εργονομικό της σχήμα εξασφαλίζει τον εύκολο χειρισμό και την αποτελεσματική εφαρμογή σε όλα τα σημεία των νυχιών. Περιλαμβάνει : 1 ρολέτα για λιμάρισμα 2 ρολέτες για λείανση  2 ρολέτες για γυάλισμα
17,00 
Vican Leti Labs Letibalm Pediatric Jar 10ml
Leti Labs Letibalm Pediatric Jar , επανορθωτικό βάλσαμο για την ξηρότητα, τα σκασίματα και  τους ερεθισμούς σε μύτη και χείλια των παιδιών, με υπέροχη γεύση κεράσι. Το επανορθωτικό βάλσαμο Lipbecalm pediatric δίνει την πιο ασφαλή και αποτελεσματική λύση, ανακουφίζοντας το βρέφος και το παιδί, όταν υπάρχει παρατεταμένη καταρροή, ερεθισμοί από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου, σκασμένα χείλη από το κρύο, τον αέρα ή τον ήλιο, ή απλώς ξηρά και ευαίσθητα χείλη . Το Lipbecalm αποτελεί την μόνη και πιο ασφαλή λύση για παιδιά από 0-12ετών . Χωρίς parabens και χρωστικές ουσίες και με σύνθεση βασισμένη σε φυτικές ουσίες όπως Μελισσόχορτο, Αμαμηλίδα, Ηλίανθο, Αλλαντοίνη, Βούτυρο καριτέ είναι ειδικά μελετημένη για τη βρεφική και παιδική ηλικία . Το Lipbecalm για παιδιά προστατεύει από τις επιθέσεις των καιρικών συνθηκών, ενυδατώνει την επιδερμίδα των χειλιών και της μύτης, επανορθώνει την ξηρότητα και τα σκασίματα και ανακουφίζει την ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα . Το Lipbecalm pediatric έχει υπέροχη γεύση κεράσι που αρέσει πολύ στα παιδιά. Για να ανακουφιστεί το παιδί αρκεί να απλώσετε μια μικρή ποσότητα από το Lipbecalm για παιδιά στη μύτη και τα χείλη. Μπορείτε να εφαρμόσετε όσο συχνά χρειάζεται.
2,64 
Vican Men All In One Wise Men: After Shave & All-Day Face Cream 50ml
Vican Men All In One Wise Men : After Shave & All-Day Face Cream , 24ωρη κρέμα προσώπου εντατικής ενυδάτωσης, με άρωμα από νότες κέδρου. Πλούσια σε αντιγηραντικά συστατικά και αντηλιακά φίλτρα UVA, UVB. Είναι ιδανική για μετά το ξύρισμα Απορροφάται γρήγορα Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Η ενεργή σύνθεσή της προσφέρει ε νυδάτωση σε βάθος χάρη στην αλόη, τη γλυκερίνη και το υαλουρονικό οξύ ενώ το ρόδι και το κολλαγόνο ενισχύουν την αντιγηραντική δράση της. Το σύμπλεγμα CellActive® Men (Tαυρίνη, Siberian Ginseng, ECB factor) που περιέχει, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση στο ανδρικό δέρμα , προστατεύει τα κύτταρα από στρεσογόνους παράγοντες και τις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας ενώ συμβάλλει στη γρήγορη ανάπλαση των μικροκοψιμάτων που δημιουργούνται από το καθημερινό ξύρισμα.
7,65 
Vican Propolis & Echinacea 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml
Vican Propolis & Echinacea 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml Vican Chewy Vites Propolis Echinacea 60 μασώμενα Jelly Bears Μασώμενες βιταμίνες Vican Chewy Vites   Propolis Echinacea σε   μορφή ζελεδάκια- αρκουδάκια   με   πρόπολη και εχινάκεια , φτιαγμένα για παιδιά. Οι πολυβιταμίνες VIcan, συμβάλλουν στην   ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος   και   προστατεύουν από τα κρυολογήματα , ιδιαίτερα την εποχή που τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο αλλά και κατά τους χειμερινούς μήνες. Δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και αρώματα, μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, ζελατίνη και αυγά. Συστατικά & Οφέλη Βιταμίνη C: συμβολή στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην κανονική απόδοση ενέργειας στο μεταβολισμό και στη μείωση της κούρασης  Πρόπολη: αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες Εχινάκεια: τόνωση του ανοσοποιητικού, ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού έναντι των λοιμώξεων του αναπνευστικού, αντιβιοτικές, αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και διεγερτικές ιδιότητες Vican Wise Land Παιδικό Κεράσι 120ml Παιδικό σιρόπι βοτάνων Vican Wise Land   με ευχάριστη γεύση κεράσι. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδανικό για το λαιμό. Κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους. Το παιδικό σιρόπι βοτάνων της σειράς   Wise Land από τη Vican   με βιταμίνη C, βασιλικό πολτό και έναν μοναδικό συνδυασμό 7 βοτάνων είναι ιδανικό για το λαιμό και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κύρια συστατικά, οφέλη και περιεκτικότητες ανά 5ml Βιταμίνη C, 13,7mg: έρευνες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να βοηθήσει στην αποτελεσματική πρόληψη του κρυολογήματος. Εκχύλισμα Βασιλικού Πολτού: 0,26mg: με πολλές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Εκχύλισμα Ιπποφαούς, 0,52mg: σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την αντιμετώπιση των φλεγμονών. Είναι μια πηγή βιταμινών C, A, E, β-καροτένιου, αμινοξέων και λιπαρών οξέων. Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, 0,78mg: η δράση της ελιάς οφείλεται στην ελαιοευρωπαΐνη. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Εκχύλισμα Τσουκνίδας, 0,52mg: μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί τις τοξίνες από το αίμα. Εκχύλισμα Φλαμουριάς, 0,52mg: προτείνεται για τη θεραπεία κρυολογημάτων, βήχα, πυρετού, λοιμώξεων, φλεγμονής, υψηλή αρτηριακής πίεσης και κεφαλαλγίας (ιδιαίτερα ημικρανία). Εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς, 0,52mg: διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φλεγμονών και των λοιμώξεων του ανοσοποιητικού. Εκχύλισμα Αγκινάρας, 0,95mg: γνωστή τόσο για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της όσο και για την μείωση της χοληστερόλης.​​​​​​​ Εκχύλισμα Εχινάκειας, 0,43mg: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη γρηγορότερη ανάρρωση του οργανισμού.
16,99 
Vican Spot Clear Patch 48 Επιθέματα
Επιθέματα Vican Spot Clear Patch ειδικά σχεδιασμένα για την βελτίωση και αποκατάσταση της επιδερμίδας , πριν και μετά την εμφάνιση κηλίδων (σπυράκια). Μοναδική φροντίδα για τα σπυράκια με εκχύλισμα Tea tree oil και σαλικυλικό οξύ. Η κερατίνη που προκαλείται λόγω της λιπαρότητας της επιδερμίδας και των ακαθαρσιών φράζει τους πόρους της επιδερμίδας.  Τα ενεργά συστατικά των επιθεμάτων Spot Clear Patches διεισδύουν στην επιδερμίδα και βελτιώνουν αποτελεσματικά την εμφάνισή της. Δερματολογικά ελεγμένο.
3,10 
Vican Vitamin C 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml
Vican Vitamin C 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml Vican Chewy Vites Vitamin C 60 μασώμενες ταμπλέτες Μασώμενες βιταμίνες Chewy Vites   με   Βιταμίνη C   σε μορφή ζελεδάκια- αρκουδάκια, φτιαγμένα ειδικά για τα παιδιά. Κατάλληλες για παιδιά από ενός έτους και άνω. Οι   Chewy Vites με βιταμίνη C   είναι η νόστιμη και αποτελεσματική λύση για την αντιστάθμιση της ανεπάρκειας της βιταμίνης C, συμβάλλοντας στην φυσιολογική λειτουργία και την   ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος . Η βιταμίνη C βοηθάει επίσης στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην κανονική   απόδοση ενέργειας   στο μεταβολισμό και στη   μείωση της κούρασης . Ένα αρκουδάκι Chewy Vites περιέχει 60mg βιταμίνης C. Vican Wise Land Παιδικό Κεράσι 120ml Παιδικό σιρόπι βοτάνων Vican Wise Land   με ευχάριστη γεύση κεράσι. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδανικό για το λαιμό. Κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους. Το παιδικό σιρόπι βοτάνων της σειράς   Wise Land από τη Vican   με βιταμίνη C, βασιλικό πολτό και έναν μοναδικό συνδυασμό 7 βοτάνων είναι ιδανικό για το λαιμό και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κύρια συστατικά, οφέλη και περιεκτικότητες ανά 5ml Βιταμίνη C, 13,7mg: έρευνες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να βοηθήσει στην αποτελεσματική πρόληψη του κρυολογήματος. Εκχύλισμα Βασιλικού Πολτού: 0,26mg: με πολλές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Εκχύλισμα Ιπποφαούς, 0,52mg: σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την αντιμετώπιση των φλεγμονών. Είναι μια πηγή βιταμινών C, A, E, β-καροτένιου, αμινοξέων και λιπαρών οξέων. Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, 0,78mg: η δράση της ελιάς οφείλεται στην ελαιοευρωπαΐνη. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Εκχύλισμα Τσουκνίδας, 0,52mg: μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί τις τοξίνες από το αίμα. Εκχύλισμα Φλαμουριάς, 0,52mg: προτείνεται για τη θεραπεία κρυολογημάτων, βήχα, πυρετού, λοιμώξεων, φλεγμονής, υψηλή αρτηριακής πίεσης και κεφαλαλγίας (ιδιαίτερα ημικρανία). Εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς, 0,52mg: διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φλεγμονών και των λοιμώξεων του ανοσοποιητικού. Εκχύλισμα Αγκινάρας, 0,95mg: γνωστή τόσο για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της όσο και για την μείωση της χοληστερόλης.​​​​​​​ Εκχύλισμα Εχινάκειας, 0,43mg: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη γρηγορότερη ανάρρωση του οργανισμού.
14,50 
Vican Vites Calcium & Vitamin D3 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml
Vican Vites Calcium & Vitamin D3 60 μασώμενες ταμπλέτες & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml Vican Vites Calcium & Vitamin D3 60 μασώμενες ταμπλέτες Μασώμενες βιταμίνες Vican Chewy Vites   Jelly Bears Calcium & Vitamin D3 Ζελεδάκια με Ασβέστιο για παιδιά όλων των ηλικιών,  από ενός έτους και άνω. Σε μορφή ζελεδάκι και σχήμα αρκουδάκι, για να είναι πιό ευχάριστη και διασκεδαστική η λήψη του. Οι   Chewy Vites με Ασβέστιο + D 3   είναι ένα ισορροπημμένο πολυβιταμινούχο που συμβάλλει στη   διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών . Με φυσική πηκτίνη φρούτων και υπεροχή γεύση. Ένα Chewy Vites αρκουδάκι με Ασβέστιο + D 3 περιέχει 125mg Ασβεστίου και 5mg βιταμίνης D 3. Vican Wise Land Παιδικό Κεράσι 120ml Παιδικό σιρόπι βοτάνων Vican Wise Land   με ευχάριστη γεύση κεράσι. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδανικό για το λαιμό. Κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους. Το παιδικό σιρόπι βοτάνων της σειράς   Wise Land από τη Vican   με βιταμίνη C, βασιλικό πολτό και έναν μοναδικό συνδυασμό 7 βοτάνων είναι ιδανικό για το λαιμό και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κύρια συστατικά, οφέλη και περιεκτικότητες ανά 5ml Βιταμίνη C, 13,7mg: έρευνες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να βοηθήσει στην αποτελεσματική πρόληψη του κρυολογήματος. Εκχύλισμα Βασιλικού Πολτού: 0,26mg: με πολλές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Εκχύλισμα Ιπποφαούς, 0,52mg: σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την αντιμετώπιση των φλεγμονών. Είναι μια πηγή βιταμινών C, A, E, β-καροτένιου, αμινοξέων και λιπαρών οξέων. Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, 0,78mg: η δράση της ελιάς οφείλεται στην ελαιοευρωπαΐνη. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Εκχύλισμα Τσουκνίδας, 0,52mg: μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί τις τοξίνες από το αίμα. Εκχύλισμα Φλαμουριάς, 0,52mg: προτείνεται για τη θεραπεία κρυολογημάτων, βήχα, πυρετού, λοιμώξεων, φλεγμονής, υψηλή αρτηριακής πίεσης και κεφαλαλγίας (ιδιαίτερα ημικρανία). Εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς, 0,52mg: διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φλεγμονών και των λοιμώξεων του ανοσοποιητικού. Εκχύλισμα Αγκινάρας, 0,95mg: γνωστή τόσο για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της όσο και για την μείωση της χοληστερόλης.​​​​​​​ Εκχύλισμα Εχινάκειας, 0,43mg: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη γρηγορότερη ανάρρωση του οργανισμού.
14,90 
Vican Vomilief Σιρόπι για τη Ναυτία 120ml
Σιρόπι Vican Vomilief  με σύνθεσή με μαστιχέλαιο και βιταμίνη B6 που ανακουφίζει από τη ναυτία και τον εμετό (ταξίδια, κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού και αλκοόλ, περίοδος εγκυμοσύνης, γαστρεντερίτιδα). Το Vomilief δρα ηρεμώντας τις συστολές των μυών του στομάχου που οδηγούν στον εμετό. Ανακουφίζει από τη ναυτία ηρεμώντας το στομάχι. Το Vomilief της Vican περιέχει 99,63% συστατικά φυτικής προέλευσης. Με ευχάριστη γεύση μαστίχας. Δεν περιέχει Alcohol, Preservatives, Paraben Συστατικά Μαστιχέλαιο : Η ευεργετική δράση της μαστίχας συμβάλει στην ανακούφιση του πεπτικού συστήματος ενώ παράλληλα βοηθάει στην αντιμετώπιση στομαχικών διαταραχών όπως καούρες, έμετους και δυσπεψία. Βιταμίνη Β6 : Η βιταμίνη B6 στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ενώ παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης διατηρεί τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και ρυθμίζει την ορμονική δραστηριότητα του οργανισμού.
4,40 
Vican Wise Land - Βιταμίνη C, Βασιλικός Πολτός + 7 Βότανα 75ml
Vican Wise Land, Βιταμίνη C, Βασιλικός Πολτός + 7 Βότανα για το Ανοσοποιητικό, ένα spray φυσικής προέλευσης , το οποίο λόγω της μορφής του συνδυάζει την ευκολία στη λήψη με τη βέλτιστη απορρόφηση από τον οργανισμό. Είναι ιδανικό: Κατά τη διάρκεια του χειμώνα Για όσους έχουν δυσκολία στην κατάποση Για όσους δεν δέχονται να χρησιμοποιήσουν κάψουλες Η μοναδική του σύνθεση αποτελείται από βιταμίνη C και βασιλικό πολτό μαζί με 7 βότανα της Ελληνικής γης: Ιπποφαές Φύλλα ελιάς Τσουκνίδα Φλαμουριά Αγριοτριανταφυλλιά Αγκινάρα Εχινάκεια Ο συνδυασμός αυτός συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος . Χωρίς ζάχαρη Κατάλληλο για ομοιπαθητική Με γεύση μέλι Με αποσπώμενο ρύγχος Έρευνες έχουν δείξει ότι το ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C) μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να βοηθήσει στην αποτελεσματική πρόληψη του κρυολογήματος. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Ο βασιλικός πολτός έχει πολλές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Μειώνει την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα της χοληστερόλης. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τον μεταβολισμό. Το ι πποφαές σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την αντιμετώπιση των φλεγμονών. Είναι μια πηγή βιταμινών C, A, E, β-καροτένιου αμινοξέων και λιπαρών οξέων. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άσθματος, των καρδιακών διαταραχών και της υψηλής χοληστερόλης. Επίσης έχει αντιβακτηριδιακές δράσεις καθώς καταπολεμά βακτήρια όπως Salmonella enterica, Escherichia coli και Staphylococcus aureus. Η δράση των φύλλων της ελιάς οφείλεται στην ελαιοευρωπαΐνη. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης. Η τσουκνίδα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων τόσο των μυών όσο και των αρθρώσεων. Βοηθάει στην αντιμετώπιση του εκζέματος, της αρθρίτιδας, της ουρικής αρθρίτιδας και της αναιμίας. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων προστάτη. Το εκχύλισμα της τσουκνίδας μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί τις τοξίνες από το αίμα. Το τίλιο (φλαμουριά) προτείνεται για τη θεραπεία κρυολογημάτων, βήχα, πυρετού, λοιμώξεων, φλεγμονής, υψηλή αρτηριακής πίεσης και κεφαλαλγίας (ιδιαίτερα ημικρανία). Η αγριοτριανταφυλλιά , διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φλεγμονών και των λοιμώξεων του ανοσοποιητικού. Βοηθάει στις διαταραχές του νεφρού, στην αρθρίτιδα, στους ρευματισμούς, στην ουρική αρθρίτιδα, στην ισχιαλγία, στον πυρετό, στα κρυολογήματα και στις μολυσματικές ασθένειες. Η αγκινάρα είναι γνωστή τόσο για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της όσο και για την μείωση της χοληστερόλης. Η echinacea ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη γρηγορότερη ανάρρωση του οργανισμού. Επίσης η κατανάλωση echinacea (μόλις εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος) μειώνει τόσο τη σοβαρότητα όσο και τη διάρκεια του κρυολογήματος και της γρίπης. 
9,99 
Vican Wise Land Παιδικό Κεράσι 120ml
Παιδικό σιρόπι βοτάνων Vican Wise Land με ευχάριστη γεύση κεράσι. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδανικό για το λαιμό. Κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους. Το παιδικό σιρόπι βοτάνων της σειράς Wise Land από τη Vican με βιταμίνη C, βασιλικό πολτό και έναν μοναδικό συνδυασμό 7 βοτάνων είναι ιδανικό για το λαιμό και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κύρια συστατικά, οφέλη και περιεκτικότητες ανά 5ml Βιταμίνη C, 13,7mg: έρευνες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να βοηθήσει στην αποτελεσματική πρόληψη του κρυολογήματος. Εκχύλισμα Βασιλικού Πολτού: 0,26mg: με πολλές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Εκχύλισμα Ιπποφαούς, 0,52mg: σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την αντιμετώπιση των φλεγμονών. Είναι μια πηγή βιταμινών C, A, E, β-καροτένιου, αμινοξέων και λιπαρών οξέων. Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, 0,78mg: η δράση της ελιάς οφείλεται στην ελαιοευρωπαΐνη. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Εκχύλισμα Τσουκνίδας, 0,52mg: μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί τις τοξίνες από το αίμα. Εκχύλισμα Φλαμουριάς, 0,52mg: προτείνεται για τη θεραπεία κρυολογημάτων, βήχα, πυρετού, λοιμώξεων, φλεγμονής, υψηλή αρτηριακής πίεσης και κεφαλαλγίας (ιδιαίτερα ημικρανία). Εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς, 0,52mg: διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φλεγμονών και των λοιμώξεων του ανοσοποιητικού. Εκχύλισμα Αγκινάρας, 0,95mg: γνωστή τόσο για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της όσο και για την μείωση της χοληστερόλης.​​​​​​​ Εκχύλισμα Εχινάκειας, 0,43mg: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη γρηγορότερη ανάρρωση του οργανισμού.
6,40 
Vican Zanzara Itch Go 1 1 τεμ
Η φυσική μηχανική λύση Vican Zanzara Itch Go 1 , αποτρέπει την επιθυμία του κνησμού, που οφείλεται σε τσιμπήματα κουνουπιών, άλλων εντόμων, άγγιγμα τσουκνίδας κλπ. Περιέχει κρυστάλλους χαλαζία, οι οποίοι με το πάτημα της συσκευής παράγουν μιας χαμηλής έντασης κίνηση ηλεκτρονίων, η οποία ανακουφίζει από τα συμπτώματα : Καταπραϋνει τα τσιμπήματα των εντόμων 100% φυσική ηλεκτροπιεστική δράση Ασφαλές για τα παιδιά Διαρκεί για πάνω από 3.000 εφαρμογές Τα βέλτιστα αποτελέσματα του  Vican Zanzara Itch Go 1 επιτυγχάνονται όταν το χρησιμοποιείται αμέσως μετά το τσίμπημα. Χρήση : Χρησιμοποιείστε τη συσκευή πάνω και γύρω από την πάσχουσα περιοχή. Πιέστε το κουμπί 5 φορές για να ανακουφιστείτε από τη δυσφορία και 12 φορές για την μείωση τοι οιδήματος. Συνιστάται μικρότερος αριθμός εφαρμογών στα παιδιά. Η ανακούφιση επιτυγχάνεται σε διάστημα πέντε λεπτών. Εάν τα συμπτώματα επιμείνουν επαναλάβετε την εφαρμογή.
5,99 
Vican Ωμεγα 3 & Πολυβιταμίνες 60 ζελεδάκια & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml
Vican Ωμεγα 3 & Πολυβιταμίνες 60 ζελεδάκια & ΔΩΡΟ Wise Land Σιρόπι 120ml Vican Chewy Vites Omega 3 & Multivitamin 60 μασώμενες ταμπλέτες Οι   πολυβιταμίνες Chewy Vites με Ωμέγα 3   είναι ένα ισορροπημμένο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη   διατήρηση της φυσιολογικής ανάπτυξης   και λειτουργίας του εγκέφαλου.  Κατάλληλες για παιδιά από ενός έτους και άνω. Με φυσική πηκτίνη φρούτων και υπεροχή γεύση. Vican Wise Land Παιδικό Κεράσι 120ml Παιδικό σιρόπι βοτάνων Vican Wise Land   με ευχάριστη γεύση κεράσι. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδανικό για το λαιμό. Κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους. Το παιδικό σιρόπι βοτάνων της σειράς   Wise Land από τη Vican   με βιταμίνη C, βασιλικό πολτό και έναν μοναδικό συνδυασμό 7 βοτάνων είναι ιδανικό για το λαιμό και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κύρια συστατικά, οφέλη και περιεκτικότητες ανά 5ml Βιταμίνη C, 13,7mg: έρευνες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να βοηθήσει στην αποτελεσματική πρόληψη του κρυολογήματος. Εκχύλισμα Βασιλικού Πολτού: 0,26mg: με πολλές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Εκχύλισμα Ιπποφαούς, 0,52mg: σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και την αντιμετώπιση των φλεγμονών. Είναι μια πηγή βιταμινών C, A, E, β-καροτένιου, αμινοξέων και λιπαρών οξέων. Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, 0,78mg: η δράση της ελιάς οφείλεται στην ελαιοευρωπαΐνη. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Εκχύλισμα Τσουκνίδας, 0,52mg: μειώνει τη φλεγμονή και αφαιρεί τις τοξίνες από το αίμα. Εκχύλισμα Φλαμουριάς, 0,52mg: προτείνεται για τη θεραπεία κρυολογημάτων, βήχα, πυρετού, λοιμώξεων, φλεγμονής, υψηλή αρτηριακής πίεσης και κεφαλαλγίας (ιδιαίτερα ημικρανία). Εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς, 0,52mg: διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των φλεγμονών και των λοιμώξεων του ανοσοποιητικού. Εκχύλισμα Αγκινάρας, 0,95mg: γνωστή τόσο για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της όσο και για την μείωση της χοληστερόλης.​​​​​​​ Εκχύλισμα Εχινάκειας, 0,43mg: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη γρηγορότερη ανάρρωση του οργανισμού.
16,00