Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Varisan

Vican Varisan Foot Spray 150ml
Το ενυδατικό Spray Varisan , χάρη στα συστατικά του, ανακουφίζει τα βαριά και κουρασμένα πόδια από το πρήξιμο, τη δυσφορία και τον κνησμό που προκαλούν τα προβλήματα μικροκυκλοφορίας. Προσφέρει αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης. Το Varisan spray περιέχει ένα καινοτόμο φυτικό δραστικό σύμπλεγμα (LegActif) για το οποίο κλινικές μελέτες με χρήση 2 φορές την ημέρα, μέσα σε 14 ημέρες έδειξαν τα παρακάτω αποτέλεσμα : 31% αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος Μείωση της πάχυνσης του δέρματος κατά 0,45mm (αντιοιδηματική δράση) Μείωση του οιδήματος στην περιοχή των ποδιών κατά 0,5 cm Κατάλληλο για διαβητικούς
6,90 
Vican Varisan Cream 150ml
Aνακουφίζει τα βαριά και κουρασμένα πόδια Η ενυδατική κρέμα Varisan Cream, ανακουφίζει τα βαριά και κουρασμένα πόδια από το πρήξιμο, τη δυσφορία και τον κνησμό που προκαλούν τα προβλήματα μικροκυκλοφορίας, προσφέροντας μία αίσθηση χαλάρωσης και ξεκούρασης. Περιέχει το εξειδικευμένο σύμπλεγμα Legactif από Goldenrot (Χρυσόβεργα), Ρούσκο και φλούδα λεμονιού, εξαιρετικά πλούσιο σε βιοφλαβονοειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
9,22 
Ανδρικές κάλτσες κάτω γόνατος Varisan Lui  διαβαθμισμένης συμπίεσης με συμπίεση 18mm Hg στον αστράγαλο. Ξεκουράζουν τα πόδια από την πολύωρη ορθοστασία ή βάδιση, προστατεύουν από την εμβολή στα πολύωρα ταξίδια και προλαμβάνουν την ύπαρξη κυκλοφορικών προβλημάτων .
16,20 
Κάλτσες κάτω γόνατος διαβαθμισμένης συμπίεσης Varisan Lui & Lei με συμπίεση 14mm Hg στον αστράγαλο. Ξεκουράζουν τα πόδια από την ορθοστασία ή την πολύωρη βάδιση ενώ προλαμβάνουν και την ύπαρξη κυκλοφορικών προβλημάτων. Οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης VARISAN LUI & LEI είναι κατασκευασμένες από ένα ειδικό φίλτρο ύφανσης που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει κανονικά. Εξωτερικά η σύνθεσή του είναι από Lycra & multifibers και είναι κατάλληλες ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Η διαβάθμιση της συμπίεσης την οποία διαθέτει (14mm Hg) ασκεί διαρκώς ένα ευεργετικό μασάζ επάνω στο πόδι το οποίο ξεκουράζει και αναζωογονεί τα ταλαιπωρημένα πόδια . Η συμπίεση αυτή είναι σταδιακά μειούμενη καθώς ανεβαίνουμε από στον αστράγαλο στο μηρό σύμφωνα με τη μείωση της πίεσης του αίματος στο κυκλοφορικό σύστημα με αποτέλεσμα να έχουμε αποσυμφόρηση των κάτω άκρων από τη συσσώρευση αίματος σε αυτά. Συνίστανται για άνδρες και γυναίκες που βρίσκονται σε πολύωρη ορθοστασία για την πρόληψη κυκλοφορικών προβλημάτων, σε άτομα που ταξιδεύουν συχνά για την προστασία από το σύνδρομο οικονομικής θέσης καθώς και σε άτομα που έχουν την τάση εκδήλωσης κυκλοφορικών προβλημάτων. Οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης VARISAN LUI & LEI διαθέτουν μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση κατάλληλη τόσο για άνδρες και γυναίκες όσο και για νεαρές ηλικίες και κυκλοφορούν σε χρώματα Μαύρο, γκρι, μπλε, φιμέ, chiaro, crema, χακί, καφέ και μπορντώ. Επιπλέον είναι κατασκευασμένες με την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ορθοπεδικών προϊόντων διαβαθμισμένης συμπίεσης που σημαίνει ότι καταφέρνουν και συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα της VARISAN LUI σε μια πιο εξελιγμένη τεχνολογικά μορφή.
17,40 
Οι Varisan Passo είναι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης με προληπτική δράση ενάντια σε κυκλοφορικά προβλήματα των κάτω άκρων ενώ παράλληλα απαλλάσσουν από το πρήξιμο και την αίσθηση βάρους στα πόδια . Η διαβαθμισμένη συμπίεση (18mm Hg) αποτρέπει τη συσσώρευση του αίματος με αποτέλεσμα να ξεκουράζε ι και να αναζωογονεί τα πόδια. Ιδανικές για: για άτομα που βρίσκονται σε πολύωρη ορθοστασία άτομα τα οποία αναγκάζονται σε πολύωρη ακινησία ή καθιστική εργασία άτομα που κάνουν πολύωρη βάδιση πολύωρα αεροπορικά ταξίδια καθώς προστατεύουν από το σύνδρομο της οικονομικής θέσης άτομα που έχουν κληρονομική προδιάθεση εμφάνισης κυκλοφορικών προβλημάτων.
17,80