Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Uriel

Μαλακό κολάρο Uriel 61U από αφρώδες υλικό, επενδεδυμένο με υποαλλεργικό βαμβακερό ύφασμα, ανατομική κατασκευή, αυτοκόλλητο. Ειδική κατασκευή που επιτρέπει το δέρμα να αναπνέει. Yψος 9 cm. Για θλάση αυχένα, αυχενικό σύνδρομο Μεγέθη : S, M, L, XL
9,99 
Uriel AC-07 Ζώνη Οσφύος
Ελαστική Ζώνη με Μπανέλες Αεριζόμενη Neoprene Uriel AC-07 Διατίθεται σε ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους S-XL (one size). Μαύρο Χρώμα. Αυτοκόλλητη με 4 μπανέλες με αεριζόμενο ύφασμα Neoprene. Ενδείκνυται για δισκοπάθεια οσφυαλγία και ισχυαλγία.
29,99 
Uriel AC-11 Ελαστική Ζώνη
Ελαστική Ζώνη με Αεριζόμενο Ύφασμα Neoprene Uriel AC-11 Διατίθεται σε ένα μέγεθος S-XL (one size) Αυτοκόλλητη με αεριζόμενο ύφασμα τύπου Neoprene. Ενδείκνυται για την υποστήριξη των κοιλιακών τοιχωμάτων μετεγχειρητικά.
19,30 
Uriel AC-49 Επιμηρίδα
Επιμηρίδα Thigh Support Uriel AC-49 Μέγεθος : One Size (S-XL) Με αεριζόμενο ύφασμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Σε περιπτώσεις αλλεργιών σε συνθετικά υφάσματα, λάτεξ, λάστιχο ή neoprene, θα πρέπει το δέρμα να ελέγχεται καθημερινά για εξανθήματα ή κνησμό, σταματήστε την χρήση του προϊόντος.
13,99 
Uriel AC28 Νάρθηκας Αντίχειρα
Νάρθηκας αντίχειρα αεριζόμενος Neoprene Uriel AC-28. Ένα Μέγεθος που καλύπτει όλα τα μεγέθη S-XL. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί χέρι. Ενδείκνυται για προληπτική χρήση κατά των πόνων του καρπού. Κατάλληλο για στήριξη του καρπού και του αντίχειρα, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του.
9,59 
Uriel AC37 Επιστραγαλίδα
Επιστραγαλίδα Breathable Uriel AC-37 Ένα μέγεθος. Χρώμα: Μαύρο. Κατάλληλο για αριστερό ή δεξί πόδι. Με αεριζόμενο ύφασμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Ενδείκνυται για υποστήριξη σε περιπτώσεις διαστρέμματος και εξαρθρήματος. Βοηθά στην ανακούφιση από πόνους σε πόδια και αστραγάλους.
7,90 
Uriel AC43D Επιγονατίδα
Επιγονατίδα με Οπή & Πλάγιες Ενισχύσεις Αεριζόμενη Neoprene Uriel AC43D Μέγεθος: One size S-XL. Χρώμα Μαύρο. Ανατομικά σχεδιασμένη ενείκνυται για περιορισμό της κίνησης του γονάτου και για μετεγχειρητικές καταστάσεις.
25,00 
Uriel AC45X Επιγονατίδα
Επιγονατίδα με τρύπα απο αεριζόμενο ύφασμα Neoprene Uriel AC45X Μεγέθη: Ένα μέγεθος. Χρώμα: Μαύρο Ενδείκνυται για ελαφρούς τραυματισμούς και πόνους στο γόνατο. Χάρη στο ειδικό άνοιγμα επιτρέπει την άνετη κίνηση του γονάτου. 
15,90 
Uriel AC95 Αγκώνας Επικονδυλίτιδας
Αγκώνας Επικονδυλίτιδας Αεριζόμενος Neoprene Uriel AC-95 Ένα μέγεθος κατάλληλο για όλους S-XL  (one size) Ενδείκνυται για περιπτώσεις επικονδυλίτιδας. Κατάλληλο τόσο για τον αριστερό όσο και για τον δεξί αγκώνα.
10,49 
Uriel Neoprene AC-25
Uriel Neoprene AC-25 , αυτοκόλλητο ενισχυμένο περικάρπιο αεριζόμενο Neoprene AC-25. Ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους S-XL Με δυνατότητα έκτασης του αντίχειρα.Εν δείκνυται για προληπτική χρήση κατά των πόνων του καρπού. Κατάλληλο για τη στήριξη του καρπού και του αντίχειρα, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του.
8,05 
Uriel Tennis Elbow Αγκώνας Επικονδυλίτιδας
Αγκώνας Επικονδυλίτιδας Αεριζόμενος Neoprene Uriel AC-91  Ένα μέγεθος που ταιριάζει από S-XL (one size) Από αεριζόμενο ύφασμα. Ενδείκνυται για περιπτώσεις επικονδυλίτιδας.
8,50 
Uriel Νάρθηκας Αριστερού Χεριού AC-27
Uriel Νάρθηκας Αριστερού Χεριού AC-27  Πηχεοκαρπικός νάρθηκας αεριζόμενος Neoprene AC-27L για Αριστερό Χέρι. Ένα Μέγεθος. Κατάλληλος για κατάγματα, μετά από αφαίρεση γυψονάρθηκας, τραυματισμούς συνδέσμων, μυών και τενόντων. Χρησιμοποιείται και προληπτικά κατά των πόνων του καρπού. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο σκληρό νάρθηκα αλουμινίου που παρέχει ισχυρή στήριξη και ελαχιστοποιεί την κίνηση του καρπού.
12,80