Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Uplab Pharmaceuticals

Με ανθρωποκεντρική στάση και σεβασμό στο λειτούργημα του έλληνα φαρμακοποιού, η Uplab σχεδιάζει και διακινεί κάθε είδους φαρμακευτικών σκευασμάτων, καταθέτοντας την εμπειρία και τις γνώσεις της στην υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Με πολυμελές, σύγχρονο και πανελλαδικό δίκτυο η Uplab εμπορεύεται και διακινεί αποκλειστικά στα φαρμακεία σκευάσματα κάθε κατηγορίας και φαρμακομορφής.

Έχοντας σαν στόχο την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει προϊόντα συμπληρωμάτων διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα όλων των κλάσεων (medical devices), cosmetics και συμπληρώματα διατροφής για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Για το λόγο αυτό όλα ανεξαιρέτως τα σκευάσματα είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ, ενώ τα cosmetics είναι πιστοποιημένα στο Ευρωπαϊκό CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) του κανονισμού 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου Καλλυντικών Προϊόντων.

Η Uplab μεταξύ άλλων αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τις μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες Sakura Italia, Apipharma, Bitop Germany, Silvanols, Pharmacy Lab, Biovico, Aveflor.

UpLab NeoCell Berroxin 80ml
Το συμπλήρωμα διατροφής UpLab NeoCell Berroxin βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε καταστάσεις κρυολογήματος και γρίπης . Περιέχει ευεργετικές φαινόλες Χωρίς συνθετικά συντηρητικά, χωρίς ζάχαρη και χρωστικές Από την ηλικία των 3 ετών Το προϊόν Berroxin Syrup περιέχει σταθεροποιημένο εκχύλισμα των ανθέων και των φρούτων του elderberry. ToBerroxin Syrup ως συμπλήρωμα διατροφής βοηθά σε καταστάσεις κρυολογήματος και γρίπης ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού . Δεν περιέχει συντηρητικά ή συνθετικές χρωστικές. Χωρίς ζάχαρη και με μοναδική γλυκαντική ουσία το σιρόπι agave. Συνιστώμενη ημερήσια δόση: Παιδιά 3 έως 5 ετών: 2,5 ml τέσσερις φορές την ημέρα. Παιδιά 6 έως 12 ετών: 5 ml τρεις φορές την ημέρα. Παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες: 10 ml τρεις φορές την ημέρα.
9,27 
Uplab Pharmaceuticals Haemo Line Υπόθετα 10 τεμ
Ορθικά υπόθετα Uplab Pharmaceuticals Haemo Line κατάλληλα για την καταπράυνση των συμπτωμάτων του κιρσώδους συνδρόμου του ορθού, των εξωτερικών και εσωτερικών αιμορροΐδων , καθώς και για τη θεραπεία ορθίτιδων, πρωκτίτιδων, πρωκτικών συριγγίων και αποστημάτων, ραγάδων δακτυλίου. Βοηθά στον έλεγχο των συμπτωμάτων, προσφέροντας γρήγορη ανακούφιση από το οίδημα, το αίσθημα καύσου, τον κνησμό και τον πόνο . Είναι αποτελεσματικό ως συμπληρωματική θεραπεία στην αποκατάσταση του πρωκτικού βλεννογόνου. Σε μετεγχειρητικές καταστάσεις επιταχύνει την επούλωση και την αποκατάσταση της ορθοπρωκτικής περιοχής. Το σκεύασμα, χάρη στη σύνθεσή του που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, οξείδιο του ψευδαργύρου, hamamelis, αλόη, ruscus aculeatus, horse chestnut, βιταμίνη Ε, hypericum, χαμομήλι, tea tree και μέντα, έχει καταπραϋντική, μαλακτική και αναπλαστική δράση , δημιουργώντας παράλληλα ένα φιλμ στην πάσχουσα περιοχή που προστατεύει από βακτηριακές και μυκητιασικές μολύνσεις. Το έλαιο tea tree συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού μικροπεριβάλλοντος της περιοχής, ενισχύοντας την επίδραση του υαλουρονικού οξέος, ενώ το έλαιο μέντας δημιουργεί ένα ήπιο τοπικό αναισθητικό αποτέλεσμα . Ενδείξεις Διαχείριση πόνου και οιδήματος εσωτερικών & εξωτερικών αιμορροΐδων Αντιμετώπιση του αισθήματος καύσου, κνησμού και ξηροδερμίας Μετεγχειρητική συντηρητική αποθεραπεία Πρότυπο πρόληψης και πρωτόκολλο θεραπείας σε: ορθίτιδες, πρωκτίτιδες, πρωκτικά συρίγγια και αποστήματα, ραγάδες δακτυλίου Πλεονεκτήματα του Haemo line suppositories Παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια τοπικής θεραπευτικής δράσης, λόγω της βλεννοπροσφυτικής δράσης του 1 ημερήσια δόση με καλύτερη συμμόρφωση του ασθενούς Προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ανακούφισης από τον πόνο και τον ερεθισμό Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση Ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων, όπως δυσφορία, κνησμός, αίσθημα καύσου, οίδημα Έντονη αναπλαστική και βλεννο-συγκολλητική ικανότητα της ορθοπρωκτικής περιοχής Προωθεί την επούλωση και την αποκατάσταση σε παθολογικές καταστάσεις της ορθοπρωκτικής περιοχής Έχει ταχύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα στον πόνο, τον ερεθισμό και τα τραύματα (πρωκτικές ρωγμές και αιμορροΐδες) Επιταχύνει το χρόνο επούλωσης του συνδετικού ιστού (πρωκτικές ρωγμές) Αποτελεί συνιστώμενη επιλογή για πρωκτολογικές χειρουργικές επεμβάσεις Δημιουργεί προστατευτικό φιλμ στην πάσχουσα περιοχή Διατηρεί καθαρό περιβάλλον στην ορθοπρωκτική περιοχή Παρέχει την απαιτούμενη ενυδάτωση στην πάσχουσα περιοχή, μέσω του υαλουρονικού ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ 1 ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ
20,40