Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Unisept

Intermed Unisept Dental Cleanser 250ml
Στοματικό διάλυμα Intermed Unisept Dental Cleanser καθημερινής χρήσης το οποίο συνδυάζει όλα τα οφέλη της πολλαπλής δράσης του ενεργού οξυγόνου με την ισχυρή και μακράς διάρκειας αντισηπτική προστασία που προσφέρει η χλωρεξιδίνη και το CPC συμβάλλοντας έτσι στη στην καθημερινή βελτίωση της υγιεινής της στοματικής κοιλότητας και στην καταπολέμηση των αιτιών της κακοσμίας . Βελτίωση της υγείας και καθημερινή φροντίδα της στοματικής κοιλότητας Καθημερινή φροντίδα και περιποίηση σε περίπτωση που φέρετε εντος της στοματικής κοιλότητας προσθετικές εργασίες,εμφυτεύματα και ορθοδοντικές εφαρμογές. Με υπεροξείδιο του υδρογόνου 0,8%, χλωρεξιδίνη 0,055% & χλωριούχο ακετυλπυριδίνιο 0,05% (CPC) Οδηγίες Χρήσης : Ποσότητα 10ml UNIISEPT DENTAL CLEANSER χρησιμοποιείται αδιάλυτη με τη βοήθεια του δοσομετρικού πώματος & περιδινείται εντός του στόματος για 1’ λεπτό, πρωί-βράδυ.
6,63 
Intermed Unisept Oromucosal Drops 15ml
Το Unisept Oromucosal drops είναι στοματικές σταγόνες με ενεργό οξυγόνο, για τον καθαρισμό, τη γρήγορη επούλωση & ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς την αποτελεσματική αντιμετώπιση φλεγονών και ουλορραγιών. Ενδείξεις Άφθες (αφθώδης στοματίτιδα) Εντοπισμένες κακώσεις & πληγές των ούλων και του στοματικού βλεννογόνου Oυλίτιδα & περιοδοντίτιδα. Μετεξεκτικά και σε χειρουργημένες περιοχες της στοματικής κοιλότητας όπου δεν ενδείκνυται ο μηχανικός καθαρισμός της περιοχής Ειδικό προϊόν για την ουλίτιδα της εγκυμοσύνης Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
3,13 
Unisept Interdental Cleanser 30ml
Το Interdental Cleanser από τη Unisept, είναι λεπτόρευστη γέλη σχεδιασμένη για τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό, την αντιμικροβιακή προστασία , την απομάκρυνση της ουλοοδοντικής πλάκας και των υπολειμμάτων των τροφών από τα μεσοδόντια διαστήματα καθώς και την παράλληλη ενδυνάμωση της αδαμαντίνης των δοντιών λόγω του φθορίου που περιέχει. Χρησιμοποιώντας το Unisept Interdental Cleanser, πετυχένετε αποτελεσματικότερο καθαρισμό και απομάκρυνση της ουλοοδοντικής πλάκας και των τροφών από μεσοδόντια διαστήματα και ορθοδοντικούς μηχανισμούς.
5,86 
Unisept Mouthwash 250ml
To Unisept Buccal είναι στοματικό διάλυμα για την Θεραπεία - Ανακούφιση - Επανόρθωση Μικροτραυμάτων και Μικροερεθισμών της Στοματικής Κοιλότητας που Οφείλονται σε: Οδοντιατρικές επεμβάσεις Οδοντικές εφαρμογές Τεχνητές οδοντοστοιχίες Άφθες Άλλους ερεθισμούς του στόματος και των ούλων Ξηροστομία ως Βοήθημα Καθαρισμού για την Απομάκρυνση: Πηγμένης βλέννας από ξηροστομία Των φλεγμάτων Άλλων εκκρίσεων που συνοδεύουν σποραδικούς ερεθισμούς του στόματος Διυγραίνει, καταπραΰνει και προστατεύει το βλεννογόνο του στόματος Το Unisept Mouthwash είναι ένα στοματικό διάλυμα που περιέχει carbamide perioxide το οποίο είναι αποδεδειγμένα ένας ασφαλής και αποτελεσματικός παράγοντας καθαρισμού και υγιεινής προστασίας της στοματικής κοιλότητας. Όταν έρχεται σε επαφή με τους ιστούς του στόματος απελευθερώνεται οξυγόνο και ο σχηματιζόμενος οξυγονούχος πυκνός μικροαφρός συμπαρασύρει και απομακρύνει με μηχανική δράση όλα τα υπολείμματα του στόματος (π.χ. τους νεκροθέντες ιστούς, τις  βλενομικροβιακές πλάκες, τα υπολείμματα τροφών που συνήθως προκαλούν την κακοσμία του στόματος κ.α.) Έτσι, προάγεται η φυσιολογική ίαση των μικροτραυματισμών και μικροερεθισμών της στοματικής κοιλότητας. Ακόμη βοηθά στη διύγρανση και στην απομάκρυνση της περίσσειας των φλεγμάτων και των άλλων φυσιολογικών εκκρίσεων που συσσωρεύονται στη στοματική κοιλότητα ενώ με την ευχάριστη γεύση μέντας που έχει χαρίζει δροσερή αναπνοή. Τρόπος Χρήσης: Ποσότητα περίπου 10ml λαμβάνεται αδιάλυτα με τη βοήθεια του δοσομετρικού πώματος και περιδινείται εντός του στόματος για 1' λεπτό. Το Unisept Mouthwash δεν καταπίνεται. ΜΕτά τη χρήση πτύεται χωρίς να ξεπλένεται το στόμα με νερό. Χρησιμοποιείται το πορϊόν 4 φορές ημερησίως μετά τα γεύματα και προ του ύπνου. Διατηρείται σε μέρος σκιερό και δροσερό (κάτω των 250C), απρόσιτο από τα παιδιά.  
7,68 
Unisept Oral Gel για Στοματικά Έλκη και Πληγές 30gr
Το Unisept Oral Gel καθαρίζει και επουλώνει πληγές και έλκη της στοματικής κοιλότητας . Χωρίς αλκοόλ.  Το Unisept Oral Gel είναι ειδικά σχεδιασμένη γέλη με πολλαπλή και μακράς διάρκειας δράση, η οποία συμβάλει στον τοπικό καθαρισμό, την επούλωση και την ανακούφιση αφθών , ελκών και τραυμάτων του στοματικού βλεννογόνου & των ούλων καθώς και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των εντοπισμένων ουλίτιδων και των ουλορραγιών . Ενδείξεις Άφθες (αφθώδης στοματίτιδα) Εντοπισμένες κακώσεις & πληγές των ούλων και του στοματικού βλεννογόνου Εντοπισμένη ουλίτιδα & περιοδοντίτιδα. Ειδικό προϊόν για την ουλίτιδα της εγκυμοσύνης. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Με ενεργό οξυγόνο (υπεροξείδιο του καρβαμιδίου 10%)
7,48 
Unisept Oromucosal Drops Στοματικές Σταγόνες 30ml
Στοματικές σταγόνες Unisept Oromucosal drops με ενεργό οξυγόνο, για τον καθαρισμό, τη γρήγορη επούλωση και ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς την αποτελεσματική αντιμετώπιση φλεγονών και ουλορραγιών. Κατάλληλες για : Άφθες (αφθώδης στοματίτιδα) Εντοπισμένες κακώσεις & πληγές των ούλων και του στοματικού βλεννογόνου Oυλίτιδα & περιοδοντίτιδα. Μετεξεκτικά και σε χειρουργημένες περιοχες της στοματικής κοιλότητας όπου δεν ενδείκνυται ο μηχανικός καθαρισμός της περιοχής
5,61 
Unisept Otic Drops 10ml
Οι σταγόνες Unisept Otic αφαιρούν το κερί από το εξωτερικό κανάλι του αυτιού.
4,32 
Unisept Otic Drops 30ml
Οι σταγόνες Unisept Otic αφαιρούν το κερί από το εξωτερικό κανάλι του αυτιού.
7,48