Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Uni-Pharma

Seven Seas Μουρουνέλαιο Μία Την Ημέρα 60 κάψουλες
Seven Seas Μουρουνέλαιο Μία Την Ημέρα, 60 κάψουλες  άοσμες και άγευστες, με εύκολο δοσολογικό σχήμα. Το καθαρό Μουρουνέλαιο που περιέχεται στις κάψουλες είναι ευεργετικό για την υγεία διότι δεν αποτελεί μόνο φυσική πηγή βιταμινών αλλά θεωρείται η καλύτερη πηγή πρόσληψης των πολύτιμων ω3. Οι κάψουλες Μουρουνελαίου ΜΙΑ-ΤΗΝ-ΗΜΕΡΑ είναι πλούσιες σε ω3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (ΕΡΑ & DHA) και περιέχουν βιταμίνες Α,D.
8,19 
Uni-Pharma B Complex Fix 30 ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής B-Complex Fix που συμπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού σε μια ποικιλία βιταμινών Β. Τα συστατικά που περιέχει το βοηθούν στο να συμβάλλει: στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, λόγω της περιεκτικότητάς του σε Βιταμίνη Β1, Β6 & Β12. Περιεκτικότητες ανά δισκίο Βιταμίνη Β1 (θειαμίνη) 26,3mg: συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) 14,1mg: βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των βλεννογόνων και των ερυθρών αιμοσφαιρίων, στο μεταβολισμό του σιδήρου, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη διατήρηση της όρασης και της κατάστασης του δέρματος. Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη) 10,3mg: συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και της ρύθμισης της ορμονικής δραστηριότητας. Ωφελεί επίσης το φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών, του γλυκογόνου και της ομοκυστεΐνης καθώς και τη φυσιολογική σύνθεση τη κυστεΐνης και τέλος συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων Βιταμίνη Β12 (κοβαλαμίνη) 220μg: συμβάλλει στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και στο φυσιολογικό μεταβολισό της ομοκυστεΐνης. Δεν περιέχει ζάχαρη.
6,08 
Uni-Pharma B12 fix 1000mg 30 tabs
Συμπλήρωμα διατροφής B12fix  που συμπληρώνει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε Βιταμίνη Β12 μιας και κάθε δισκίο περιέχει 1000μg βιταμίνης Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη). Η βιταμίνη B12, γνωστή και ως κοβαλαμίνη, είναι μέλος των υδατοδιαλυτών βιταμινών του συμπλέγματος Β και παίζει σημαντικό ρόλο σε σημαντικές διεργασίες του ανθρώπινου οργανισμού, συμβάλλοντας στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος , στην διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Το B12fix είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμπληρώνει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε Βιταμίνη Β12 μιας και κάθε δισκίο περιέχει 1000μg βιταμίνης Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη). Τα δισκία B12fix διασπείρονται στην στοματική κοιλότητα έτσι ώστε η βιταμίνη Β12 να περνάει εύκολα και άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος, πετυχαίνοντας την μέγιστη απορρόφησή της από τον οργανισμό.
7,59 
Uni-Pharma Cardio Salt Υποκατάστατο Επιτραπέζιου Αλατιού 250g
To  Uni-Pharma CardioSalt είναι μεταλλικό αλάτι με 50% λιγότερο Νάτριο και αποτελε ί τρόφιμο ειδικής διατροφής . Η υψηλή συγκέντρωση νατρίου προκαλεί κατακράτηση υγρών και επιβαρύνει τους ανθρώπους με: Υψηλή πίεση Καρδιακά προβλήματα Ασθένειες του ήπατος ή/και των νεφρών Η υποκατάσταση του κοινού επιτραπέζιου άλατος από το CardioSalt βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης νατρίου και στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης , χωρίς εκπτώσεις στη γεύση. Στο CardioSalt το αλάτι νατρίου έχει υποκατασταθεί μερικώς με άλατα καλίου, μαγνησίου και ασβεστίου. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και δεν περιέχει συντηρητικά . Χρήση : To CardioSalt χρησιμοποιείται όπως το κοινό αλάτι. 1 μερίδα = ¼ κουταλιά της σούπας ή 1,5 g.
5,90 
Uni-Pharma Cranfix Cranberry 60 μαλακές κάψουλες
Μη Διαθέσιμο
Το συμπλήρωμα διατροφής Uni-Pharma Cranfix Cranberry συνδυάζει εκχύλισμα cranberry με βιταμίνη C, σελήνιο και ψευδάργυρο και συνεισφέρει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ατόμων που υποφέρουν από υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις. Για τις περισσότερες ουρολοιμώξεις υπεύθυνος είναι ένας μικροοργανισμός, το βακτήριο Εscherichia coli (E.coli), το οποίο προσκολλάται στα κύτταρα των τοιχωμάτων της ουρήθρας και προκαλεί επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις καθώς αντιστέκεται στους φυσικούς μηχανισμούς που διαθέτει το σώμα για να το απομακρύνει μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Συστατικά & Οφέλη Πλούσιο σε προανθοκυανιδίνες (PACs) εκχύλισμα cranberry: αναστέλλει την ικανότητα των βακτηρίων E.coli να προσκολλώνται στο ουροποιητικό επιθήλιο Βιταμίνη C, σελήνιο και ψευδάργυρος: βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού.
17,54 
Uni-Pharma D3 Fix 1200 iu 60 Ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής D3 Fix EXTRA 1200 iu Vitamin D3 από τη Uni-Pharma Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμινη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την ένδεια βιταμίνης D3, η οποία πρέπει να ληφθεί αναγκαστικά μέσω της τροφής, καθώς ο ρόλος της στην διατήρηση του οργανισμού σε καλή κατάσταση είναι σημαντικός. Η βιταμίνη D3 έχει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της ομοιόστασης του ασβεστίου και του φωσφόρου και , κατά συνέπεια, στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών . Επιπλέον η βιταμίνη D3 εμπλέκεται στο μεταβολισμό των ιστών και η παρουσία της σε επαρκής ποσότητες, είναι ουσιώδης για την διαφοροποίηση των κυττάρων και τη διατήρηση της λειτουργικότητας των μεμβρανών, καθώς και για τη λειτουργία διαφόρων οργάνων όπως το δέρμα, οι μυς, το πάγκρεας, τα νεύρα, ο παραθυρεοειδής αδένας και το ανοσοποιητικό σύστημα.
7,59 
Uni-Pharma D3 Fix EXTRA 2000iu Vitamin D3 60 Ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής D3 Fix EXTRA 2000iu Vitamin D3 από τη Uni-Pharma Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμινη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την ένδεια βιταμίνης D3, η οποία πρέπει να ληφθεί αναγκαστικά μέσω της τροφής, καθώς ο ρόλος της στην διατήρηση του οργανισμού σε καλή κατάσταση είναι σημαντικός. Η βιταμίνη D3 έχει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της ομοιόστασης του ασβεστίου και του φωσφόρου και , κατά συνέπεια, στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών . Επιπλέον η βιταμίνη D3 εμπλέκεται στο μεταβολισμό των ιστών και η παρουσία της σε επαρκής ποσότητες, είναι ουσιώδης για την διαφοροποίηση των κυττάρων και τη διατήρηση της λειτουργικότητας των μεμβρανών, καθώς και για τη λειτουργία διαφόρων οργάνων όπως το δέρμα, οι μυς, το πάγκρεας, τα νεύρα, ο παραθυρεοειδής αδένας και το ανοσοποιητικό σύστημα.
9,59 
Uni-Pharma D3 Fix Max 4000iu 60 ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής D3  Fix Max 4000iu από τη Uni-Pharma Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμινη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την ένδεια βιταμίνης D3, η οποία πρέπει να ληφθεί αναγκαστικά μέσω της τροφής, καθώς ο ρόλος της στην διατήρηση του οργανισμού σε καλή κατάσταση είναι σημαντικός. Η βιταμίνη D3 έχει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της ομοιόστασης του ασβεστίου και του φωσφόρου και , κατά συνέπεια, στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών . Επιπλέον η βιταμίνη D3 εμπλέκεται στο μεταβολισμό των ιστών και η παρουσία της σε επαρκής ποσότητες, είναι ουσιώδης για την διαφοροποίηση των κυττάρων και τη διατήρηση της λειτουργικότητας των μεμβρανών, καθώς και για τη λειτουργία διαφόρων οργάνων όπως το δέρμα, οι μυς, το πάγκρεας, τα νεύρα, ο παραθυρεοειδής αδένας και το ανοσοποιητικό σύστημα.
13,51 
Uni-Pharma Lacto Levure 10 κάψουλες
Uni-Pharma Lacto Levure , Tρόφιμο ειδικής διατροφής που συμβάλει στην καλή λειτουργία του εντέρου . Εξισορροπεί τη μικροβιακή χλωρίδα και αποτελεί πολύτιμο βοήθημα στην αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας του εντέρου σε καταστάσεις έντονου stress, απότομες κλιματικές αλλαγές, κακές διατροφικές συνήθειες, θεραπείες με αντιβιοτικά και χαμηλή πρόσληψη φυτικών ινών που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία του εντέρου προκαλώντας δυσκολία πέψης, φούσκωμα, μετεωρισμό, πόνο και μεταβολές στην κινητικότητα του εντέρου (διάρροια ή δυσκοιλιότητα).
6,99 
Uni-Pharma Repel Wart Clean 12 τεμ
Επιθέματα Uni-Pharma Repel Wart Clean για την αντιμετώπιση των μυρμηγκιών , που προκαλούνται από την κοινή Verruca Vulgaris που εμφανίζονται συνήθως στα πόδια. Διευκολύνουν την φυσιολογική τους εξάλειψη με καθαρά μηχανικό τρόπο, χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών.
5,99 
Uni-Pharma Travel Fix 10 δισκία
Το συμπλήρωμα διατροφής Uni-Pharma Travel Fix , χάρη στο βοτανικό εκχύλισμα Ginger που περιέχει (500mg Ginger ανά δισκίο), βοηθά στην ανακούφιση από την ναυτία που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Δεν προκαλεί υπνηλία. Χωρίς συντηρητικά. Συνιστώμενη δοσολογία Παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες : 2-3 δισκία με τη βοήθεια μικρής ποσότητας νερού, περίπου 30' πριν την αναχώρηση και ακολούθως 1 δισκίο κάθε 2 ώρες εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Παιδιά 6 έως 12 ετών : 1 δισκίο με τη βοήθεια μικρής ποσότητας νερού, περίπου 30' πριν την αναχώρηση, και ακολούθως, 1 δισκίο κάθε 4 ώρες εφόσον αυτό είναι απαραίτητο.
3,75 
Uni-Pharma Vitorange 1gr Πορτοκάλι 12 αναβράζοντα δισκία
Τo Uni-Pharma Vitorange , είναι ωφέλιµο στην προφύλαξη από ιογενείς λοιµώξεις, ενώ συµβάλλει στην επιτάχυνση της ανάρρωσης από ασθένεια και της επούλωσης εγκαυµάτων και τραυµάτων. H τακτική λήψη επαρκών ποσοτήτων βιταµίνης C είναι θεµελιώδης για τον άνθρωπο, λόγω της χαµηλής αποθηκευτικής ικανότητας του σώµατος στη βιταµίνη C. Επίσης η βιταµίνη C διευκολύνει την απορρόφηση του σιδήρου από την τροφή, κάνοντας το Vitorange χρήσιµο και σε ασθενείς µε σιδηροπενικές αναιµίες. Τo αναβράζον δισκίo Vitorange διαλύεται άµεσα και το διάλυµα έχει γεύση πορτοκαλιού. Μπορεί να χορηγηθεί κατά την κύηση και τη γαλουχία και είναι κατάλληλο για διαβητικούς, καθώς δεν περιέχει ζάχαρη.
2,14