Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Tria Abee

Fitty Dent Super Στερεωτική Κόλλα Οδοντοστοιχειών 40gr
Κρέμα στερέωσης οδοντοστοιχιών Fittydent,  η μόνη που είναι αδιάλυτη στο νερό, με αποτέλεσμα να μην ξεπλένεται και φεύγει κατά τη διάρκεια του φαγητού και του ποτού. Η Fitty Dent Super παρέχει εξαιρετικά ισχυρή συγκράτηση και εξασφαλίζει ότι η οδοντοστοιχία θα παραμείνει στα ούλα όλη την ημέρα. Η στερεωτική κρέμα Fittydent δίνει ελευθερία και αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα, χωρίς να φέρνει αμηχανία ή ντροπή όταν γελάμε, τρώμε ή πίνουμε. Είναι υγιεινή γιατί δεν ξεπλένεται από το σάλιο ή τα ποτά Εξαιρετικά ισχυρή. Δεν επιτρέπει στην οδοντοστοιχία να ολισθαίνει και να κουνιέται Κρατά όλη μέρα με μια εφαρμογή Οικονομική, 5-6 σταγόνες είναι αρκετές για όλη την ημέρα Φυσική σύνθεση (άμυλο).
6,95 
Moustiblok Classic Lotion 100 ml
Το Moustiblok Classic είναι εντομοαπωθητικό με ευχάριστο άρωμα. Έχει ισχυρή εντομοαπωθητική δράση για πολλές ώρες ενάντια στα περισσότερα βλαβερά έντομα (κουνούπια, σκνίπες, μύγες κ.α.) Σχεδόν άοσμο, αφήνει μια διακριτική μυρωδιά λεβάντας Περιέχει το δραστικό συστατικό Insect Repellent «3535» για το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί καμία παρενέργεια ΔΡΑΣΗ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ PADOVA Εγκεκριμμένα από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
6,50 
Moustiblok Classic Lotion Vap 100ml
Το Moustiblok Classic Lotion Vap είναι προστατευτική λοσιόν που προφυλάσσει από τα τσιμπήματα εντόμων .
7,30 
Moustiblok Classic Roll-On 50ml
Το MOUSTIBLOK CLASSIC Roll-On 50ml, έχει ισχυρή εντομοαπωθητική δράση για πολλές ώρες ενάντια στα περισσότερα βλαβερά έντομα (κουνούπια, σκνίπες, μύγες κ.α.) Περιέχει το δραστικό συστατικό Insect Repellent «3535» για το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί καμία παρενέργεια Σχεδόν άοσμο, αφήνει μια διακριτική μυρωδιά λεβάντας ΔΡΑΣΗ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ PADOVA Εγκεκριμμένα από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
6,50