Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Therapearl

TheraPearl Ankle / Wrist Wrap TP-RWW1
Θερμοφόρα / Παγοκύστη TheraPearl Ankle / Wrist Wrap TP-RWW1 με τα σφαιρίδια TheraPearl συνδυάζουν τη θεραπευτική δύναμη της θερμοθεραπείας ή της κρυοθεραπείας προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους. Αποτελείται από ανθεκτική εξωτερική θήκη και στο εσωτερικό έχει gel σφαιρίδια. Διαθέτει ιμάντα περίδεσης για σωστή στήριξη και αυθεντικό Velcro για αντοχή και διάρκεια. Η Θερμοφόρα/Παγοκύστη Αστραγάλου/Καρπού παρέχει ανακούφιση από : Διάστρεμα. Οίδημα. Τενοντίτιδα. Αρθρίτιδα. Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Ρήξη. Σύσπαση. Η τεχνολογία TheraPearl παρέχει : Ευκαμψία στη θεμοφόρα/παγοκύστη. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα ακόμη και παγωμένο. Είναι ασφαλές και τοποθετείται απευθείας πάνω στο σώμα. Επαναχρησιμοποιούμενο. Μη Τοξικό. Η Θερμοφόρα/Παγοκύστη είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά . Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά.Εάν είναι απαραίτητο εφαρμόστε το προϊόν για 20 λεπτά. Κρυοθεραπεία Καταψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Θερμοθεραπεία Θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται. 700W 30 δευτερόλεπτα. 1000W 25 δευτερόλεπτα. 1250W 20 δευτερόλεπτα.
10,20 
TheraPearl Back Wrap TP-RBW1
Θερμοφόρα / Παγοκύστη TheraPearl Back Wrap TP-RBW1 με τα σφαιρίδια TheraPearl που συνδυάζουν τη θεραπευτική δύναμη της θερμοθεραπείας ή της κρυοθεραπείας προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους. Αποτελείται από ανθεκτική εξωτερική θήκη και στο εσωτερικό έχει gel σφαιρίδια. Διαθέτει ιμάντα περίδεσης για σωστή στήριξη και αυθεντικό Velcro για αντοχή και διάρκεια. Η Θερμοφόρα/Παγοκύστη για τη Μέση παρέχει ανακούφιση από : Πόνο στα κάτω ή το άνω μέρος της πλάτης. Οσφυαλγία. Ισχιαλγία. Πόνους περιόδου. Η Θερμοφόρα/Παγοκύστη είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά . Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά.Εάν είναι απαραίτητο εφαρμόστε το προϊόν για 20 λεπτά. Η τεχνολογία TheraPearl παρέχει : Ευκαμψία στη θεμοφόρα/παγοκύστη. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα ακόμη και παγωμένο. Είναι ασφαλές και τοποθετείται απευθείας πάνω στο σώμα. Επαναχρησιμοποιούμενο. Μη Τοξικό. Κρυοθεραπεία Καταψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Θερμοθεραπεία Θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται. 700W 65 δευτερόλεπτα. 1000W 55 δευτερόλεπτα. 1250W 45 δευτερόλεπτα.
16,99 
TheraPearl Children's Animal Pal Pearl the Pig
Επίθεμα TheraPearl Children's Pal Pearl the Pig , με σφαιρίδια TheraPearl που συνδυάζουν τη   θεραπευτική δύναμη της θερμοθεραπείας ή της κρυοθεραπείας   προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους. Τα ζωάκια TheraPearl Pals θα σας βοηθήσουν να   αντιμετωπίσετε τα ατυχήματα των παιδιών . Είναι κατάλληλο για : Μελανιές. Πρήξιμο. Πονοκέφαλος. Τσιμπήματα Εντόμων. Αποτελείται από ανθεκτική εξωτερική θήκη και στο εσωτερικό έχει gel σφαιρίδια. Διαθέτει ιμάντα φαρδύ για σωστή στήριξη και αυθεντικό Velcro για αντοχή και διάρκεια. Η τεχνολογία   TheraPearl   παρέχει  : Ευκαμψία στη θεμοφόρα/παγοκύστη. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα ακόμη και παγωμένο. Είναι ασφαλές και τοποθετείται απευθείας πάνω στο σώμα. Επαναχρησιμοποιούμενο. Μη Τοξικό. Η   Θερμοφόρα/Παγοκύστη   είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά. Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά. Εάν είναι απαραίτητο εφαρμόστε το προϊόν για 20 λεπτά Κρυοθεραπεία   Καταψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Θερμοθεραπεία  Θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται.
4,18 
TheraPearl Children's Pals Panda
Επίθεμα TheraPearl Children's Pals Panda , με σφαιρίδια TheraPearl που συνδυάζουν τη θεραπευτική δύναμη της θερμοθεραπείας ή της κρυοθεραπείας προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους. Τα ζωάκια TheraPearl Pals θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα ατυχήματα των παιδιών . Είναι κατάλληλο για : Μελανιές. Πρήξιμο. Πονοκέφαλος. Τσιμπήματα Εντόμων. Αποτελείται από ανθεκτική εξωτερική θήκη και στο εσωτερικό έχει gel σφαιρίδια. Διαθέτει ιμάντα φαρδύ για σωστή στήριξη και αυθεντικό Velcro για αντοχή και διάρκεια. Η τεχνολογία TheraPearl παρέχει  : Ευκαμψία στη θεμοφόρα/παγοκύστη. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα ακόμη και παγωμένο. Είναι ασφαλές και τοποθετείται απευθείας πάνω στο σώμα. Επαναχρησιμοποιούμενο. Μη Τοξικό. Η Θερμοφόρα/Παγοκύστη είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά. Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά. Εάν είναι απαραίτητο εφαρμόστε το προϊόν για 20 λεπτά Κρυοθεραπεία Καταψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Θερμοθεραπεία  Θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται.
4,18 
TheraPearl Children's Pals Ribbit Frog
Επίθεμα TheraPearl Children's Pals Ribbit Frog , με σφαιρίδια TheraPearl που συνδυάζουν τη   θεραπευτική δύναμη της θερμοθεραπείας ή της κρυοθεραπείας   προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους. Τα ζωάκια TheraPearl Pals θα σας βοηθήσουν να   αντιμετωπίσετε τα ατυχήματα των παιδιών . Είναι κατάλληλο για : Μελανιές. Πρήξιμο. Πονοκέφαλος. Τσιμπήματα Εντόμων. Αποτελείται από ανθεκτική εξωτερική θήκη και στο εσωτερικό έχει gel σφαιρίδια. Διαθέτει ιμάντα φαρδύ για σωστή στήριξη και αυθεντικό Velcro για αντοχή και διάρκεια. Η τεχνολογία   TheraPearl   παρέχει  : Ευκαμψία στη θεμοφόρα/παγοκύστη. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα ακόμη και παγωμένο. Είναι ασφαλές και τοποθετείται απευθείας πάνω στο σώμα. Επαναχρησιμοποιούμενο. Μη Τοξικό. Η   Θερμοφόρα/Παγοκύστη   είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά. Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά. Εάν είναι απαραίτητο εφαρμόστε το προϊόν για 20 λεπτά Κρυοθεραπεία   Καταψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Θερμοθεραπεία  Θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται.
4,18 
TheraPearl Color Changing Hot + Face Mask
Η μάσκα προσώπου  TheraPearl Color Changing Hot + Face Mask   έχει ανοίγματα για τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας και έναν πλήρως ρυθμιζόμενο ιμάντα Velcro που το συγκρατεί άνετα στη θέση του. Τώρα, με την τεχνολογία αλλαγής χρώματος, θα γνωρίζετε ακριβώς πότε η συσκευασία σας είναι έτοιμη για 20 λεπτά από τη συνιστώμενη από το γιατρό θεραπεία ζεστού ή κρύου. Θερμαίνετε   για να ανοίξετε φραγμένους πόρους -   ψύξτε   το για να μαλακώσετε το τρυφερό δέρμα ή για να το κάνετε μέρος της ρουτίνας του προσώπου σας. Μπορεί να θερμανθεί ή να καταψυχθεί για να ανακουφίσει πόνο κάθε είδους Εξασφαλίζει τον πόνο με 20 λεπτά θεραπείας που συνιστά ο γιατρός Διαστάσις 17,8" x 9,5" και γεμάτη με εύκαμπτα μαργαριτάρια που προσαρμόζονται εύκολα στο σώμα σας, ακόμα και όταν είναι κατεψυγμένα Ιδανικό για πρήξιμο & φλεγμονή Χρησιμοποιήστε θερμή θεραπεία για μυϊκούς πόνους / σπασμούς, δυσκαμψία των αρθρώσεων, πόνους και προ-προπόνηση και χρησιμοποιήστε κρύα θεραπεία για διαστρέμματα, μώλωπες, φλεγμονή, μυϊκές παθήσεις / τραυματισμούς και δραστηριότητα μετά την προπόνηση Το χρώμα αλλάζει για να σας προειδοποιεί οπτικά όταν η συσκευασία σας είναι έτοιμη για χρήση
21,26 
TheraPearl Knee Wrap TP-RKW1
Θερμοφόρα / Παγοκύστη TheraPearl Knee Wrap TP-RKW1 με τα σφαιρίδια TheraPearl συνδυάζουν τη θεραπευτική δύναμη της θερμοθεραπείας ή της κρυοθεραπείας προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους . Αποτελείται από ανθεκτική εξωτερική θήκη και στο εσωτερικό έχει gel σφαιρίδια. Διαθέτει ιμάντα περίδεση ς για σωστή στήριξη και αυθεντικό Velcro για αντοχή και διάρκεια. Η Θερμοφόρα/Παγοκύστη για το γόνατο παρέχει ανακούφιση από : Αρθρίτιδα. Πόνο στις αρθρώσεις. Πόνο πριν και μετά την άσκηση. Φλεγμονή μετά από χειρουργική επέμβαση. Η Θερμοφόρα/Παγοκύστη είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά . Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά.Εάν είναι απαραίτητο εφαρμόστε το προϊόν για 20 λεπτά. Η τεχνολογία TheraPearl παρέχει : Ευκαμψία στη θεμοφόρα/παγοκύστη. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα ακόμη και παγωμένο. Είναι ασφαλές και τοποθετείται απευθείας πάνω στο σώμα. Επαναχρησιμοποιούμενο. Μη Τοξικό. Κρυοθεραπεία Καταψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Θερμοθεραπεία Θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται. 700W 80 δευτερόλεπτα. 1000W 65 δευτερόλεπτα. 1250W 50 δευτερόλεπτα.
20,99 
TheraPearl Sports Pack TP-RS1
Θερμοφόρα / Παγοκύστη TheraPearl Sports Pack TP-RS1 με τα σφαιρίδια TheraPearl που συνδυάζουν τη θεραπευτική δύναμη της θερμοθεραπείας ή της κρυοθεραπείας προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους. Αποτελείται από ανθεκτική εξωτερική θήκη και στο εσωτερικό έχει gel σφαιρίδια. Η Θερμοφόρα/Παγοκύστη Πολλαπλών Περιοχών παρέχει ανακούφιση από : Μυϊκό πόνο. Σύσπαση. Ρήξη. Πρήξιμο. Φλεγμονή. Αρθρίτιδα. Η τεχνολογία TheraPearl παρέχει : Ευκαμψία στη θεμοφόρα/παγοκύστη. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα ακόμη και παγωμένο. Είναι ασφαλές και τοποθετείται απευθείας πάνω στο σώμα. Επαναχρησιμοποιούμενο. Μη Τοξικό. Η Θερμοφόρα/Παγοκύστη είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά . Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά.Εάν είναι απαραίτητο εφαρμόστε το προϊόν για 20 λεπτά. Κρυοθεραπεία Καταψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Θερμοθεραπεία Θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται. 700W 40 δευτερόλεπτα. 1000W 35 δευτερόλεπτα. 1250W 30 δευτερόλεπτα.
7,60 
TheraPearl για τον Αυχένα Θερμοφόρα & Παγοκύστες 1 x 29,5cm x 33cc
Θερμοφόρα και παγοκύστες TheraPearl για τον αυχένα  1 x 29,5cm x 33cc Χρησιμοποιήστε την επαναχρησιμοποιούμενη θεραπευτική θερφόρα/παγοκύστη για καθημερινούς πόνους, οίδημα/πρήξιμο και μώλωπες.
18,80