Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Tepe

Tepe Extra Soft Brush Κίτρινο 0.7m
Το  Tepe Extra Soft Brush είναι Μεσοδόντια βουρτσάκια 0.7mm μαλακά, extra soft (ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών.  TEPE Μεσοδόντια βουρτσάκια 0.7mm μαλακά, extra soft (ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών. Με κορυφαίο πλεονέκτημα την μελετημένη και εύκολη χρήση τους. Κάθε σακουλάκι περιέχει οκτώ μεσοδόντια βουρτσάκια και συνοδεύετε από πλαστική βάση για την ευκολότερη χρήση τους. Σε πέντε χρώματα και μεγέθη για κάθε περίπτωση.
3,38 
TePe Interdental Brush Extra Soft Μεσοδόντια Βουρτσάκια 0.8m
TEPE Μεσοδόντια βουρτσάκια 0.8mm μαλακά, extra soft (ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών. Με κορυφαίο πλεονέκτημα την μελετημένη και εύκολη χρήση τους. Κάθε σακουλάκι περιέχει οκτώ μεσοδόντια βουρτσάκια και συνοδεύετε από πλαστική βάση για την ευκολότερη χρήση τους.
4,10 
Tepe Μεσοδόντια Βουρτσάκια Extra Soft Μωβ 1.1m
Η Tepe Μεσοδόντια βουρτσάκια 1.1mm μαλακά, extra soft (ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΩΒ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών.  TEPE Μεσοδόντια βουρτσάκια 1.1mm μαλακά, extra soft (ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΩΒ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών. Με κορυφαίο πλεονέκτημα την μελετημένη και εύκολη χρήση τους. Κάθε σακουλάκι περιέχει οκτώ μεσοδόντια βουρτσάκια και συνοδεύετε από πλαστική βάση για την ευκολότερη χρήση τους. Σε πέντε χρώματα και μεγέθη για κάθε περίπτωση.
4,10 
TePe Μεσοδόντια Βουρτσάκια Γκρι 1.3mm
TEPE Μεσοδόντια βουρτσάκια Γκρι 1.3mm για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών. Με κορυφαίο πλεονέκτημα την μελετημένη και εύκολη χρήση τους. Κάθε σακουλάκι περιέχει οκτώ μεσοδόντια βουρτσάκια και συνοδεύετε από πλαστική βάση για την ευκολότερη χρήση τους. Σε πέντε χρώματα και μεγέθη για κάθε περίπτωση.    
3,38 
TePe Μεσοδόντια Βουρτσάκια Κοκκινα 0.5m
TEPE Μεσοδόντια βουρτσάκια 0.5mm μαλακά, extra soft (ΚΟΚΚΙΝΑ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών. Με κορυφαίο πλεονέκτημα την μελετημένη και εύκολη χρήση τους. Κάθε σακουλάκι περιέχει οκτώ μεσοδόντια βουρτσάκια και συνοδεύετε από πλαστική βάση για την ευκολότερη χρήση τους. Σε πέντε χρώματα και μεγέθη για κάθε περίπτωση.
3,38 
Tepe Μεσοδόντια Βουρτσάκια Μπλέ 0.6m
Η  Tepe Μεσοδόντια βουρτσάκια 0.6mm (ΜΠΛΕ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών.    TEPE Μεσοδόντια βουρτσάκια 0.6mm (ΜΠΛΕ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών. Με κορυφαίο πλεονέκτημα την μελετημένη και εύκολη χρήση τους. Κάθε σακουλάκι περιέχει οκτώ μεσοδόντια βουρτσάκια και συνοδεύετε από πλαστική βάση για την ευκολότερη χρήση τους. Σε οκτώ χρώματα και μεγέθη για κάθε περίπτωση.
3,38 
TePe Μεσοδόντια Βουρτσάκια Πορτοκαλί 0,45m
TEPE Μεσοδόντια βουρτσάκια 0.45mm (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών. Με κορυφαίο πλεονέκτημα την μελετημένη και εύκολη χρήση τους. Κάθε σακουλάκι περιέχει οκτώ μεσοδόντια βουρτσάκια και συνοδεύετε από πλαστική βάση για την ευκολότερη χρήση τους. Σε οκτώ χρώματα και μεγέθη για κάθε περίπτωση.
3,38 
Tepe Μεσοδόντια Βουρτσάκια Πράσινα Medium 0.8m
H Tepe Μεσοδόντια Βουρτσάκια 0.8mm (ΠΡΑΣΙΝΑ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών.  TEPE Μεσοδόντια βουρτσάκια 0.8mm (ΠΡΑΣΙΝΑ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών. Με κορυφαίο πλεονέκτημα την μελετημένη και εύκολη χρήση τους. Κάθε σακουλάκι περιέχει οκτώ μεσοδόντια βουρτσάκια και συνοδεύετε από πλαστική βάση για την ευκολότερη χρήση τους. Σε οκτώ χρώματα και μεγέθη για κάθε περίπτωση.
3,38 
Tepe Μεσοδόντια Βουρτσάκια Φούξια 0.4m
Η Tepe Μεσοδόντια Βουρτσάκια 0.4mm (ΦΟΥΞΙΑ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών.  TEPE Μεσοδόντια βουρτσάκια 0.4mm (ΦΟΥΞΙΑ) για οδοντιατρική, ορθοδοντική χρήση, σιδεράκια, γέφυρες κλπ., κατασκευασμένα με την επίβλεψη κορυφαίων οδοντογιατρών. Με κορυφαίο πλεονέκτημα την μελετημένη και εύκολη χρήση τους. Κάθε σακουλάκι περιέχει οκτώ μεσοδόντια βουρτσάκια και συνοδεύετε από πλαστική βάση για την ευκολότερη χρήση τους. Σε οκτώ χρώματα και μεγέθη για κάθε περίπτωση.
3,38 
Οδοντόβουρτσα TePe Implant Orthodontic
Η οδοντόβουρτσα TePe Implant Orthodontic  έχει δύο σειρές θυσάνων για καλύτερο καθαρισμό των εμφυτευμάτων και γύρω από τις ορθοδοντικές εφαρμογές . Η οδοντόβουρτσα TePe έχει μακρύ αυχένα για μια καλύτερη προσπέλαση σε δύσκολες περιοχές .
2,28