Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Sylphar

Remescar Crows Feet Cream Κρέμα Ματιών για το Πόδι της Χήνας 8ml
Η  κρέμα ματιων Remescar για το Πόδι της Χήνας είναι μία αποτελεσματική κρέμα άμεσης αντιμετώπισης που βοηθά να μειωθούν οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας. με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα. ΑΜΕΣΑ ορατά αποτελέσματα με διάρκεια από 8 έως 10 ώρες Αποτελεσματική από την 1η εφαρμογή Κλινικά αποδεδειγμένη Η επαναστατική της τεχνολογία eWRINK δρα στοχευμένα σε βάθος και λειαίνει την περιοχή της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό από φυτική σιλικόνη, μέταλλα αργίλου, φυτικούς σακχαρίτες και συμπυκνωμένα σωματίδια γλυκοζιτών, που γεμίζουν τις ρυτίδες και ανανεώνουν την επιδερμίδα .
25,05 
Remescar Eye Bags & Dark Circles 8ml
Η Remescar για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους είναι μια αποτελεσματική κρέμα άμεσης αντιμετώπισης που εξαλείφει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με μόνο μία εφαρμογή την ημέρα. Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα, καθώς τα συστατικά της συμβάλλουν στη μείωση του οιδήματος των ματιών από την πρώτη εφαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για make-up. Η επαναστατική της τεχνολογία EYESYL αντιμετωπίζει άμεσα τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό μετάλλων αργίλου και ένα σύμπλεγμα πολυπεπτιδίων με αποτέλεσμα: η επιδερμίδα να αποκτά έντονη σύσφιγξη η συσσώρευση υγρού κάτω από τα μάτια να μειώνεται να επιτυγχάνεται μικρο-μυϊκή παύση
25,05 
Sylphar Shur Healthy Breath 12 τεμ
Το  Sylphar Shur Healthy Breath προσφέρει μια πλήρη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της κακοσμίας του στόματος επειδή δρα εξίσου καλά στο στόμα και στο στομάχι. Αυτή η διπλή δράση επιτυγχάνεται χάρη σε έναν μοναδικό μηχανισμό «διπλής κάψουλας». Το SHUR αναστέλλει και εμποδίζει την εμφάνιση της κακοσμίας του στόματος επειδή εξουδετερώνει τα πτητικά αέρια που προκαλούν τη δυσάρεστη αναπνοή, ενώ επίσης συνεισφέρει στην αποκατάσταση της ισορροπίας μέσα στο στόμα. Εκτός από αυτές τις ισχυρές δράσεις του μέσα στη στοματική κοιλότητα, είναι επίσης αποτελεσματικό στην περίπτωση που η δυσάρεστη αναπνοή προέρχεται από το στομάχι, λόγω της κατανάλωσης τροφής, οινοπνεύματος και άλλων ροφημάτων. Η πρώτη κάψουλα διαλύεται μέσα στο στόμα όπου και απελευθερώνει τα συστατικά της. Αφού διαλυθεί η πρώτη κάψουλα, η μικρότερη εσωτερική κάψουλα απελευθερώνεται και διαλύεται μέσα στο στομάχι σας, προσφέροντας μεγάλης διάρκειας δροσερή αναπνοή «εκ των έσω». Η τεχνολογία του προϊόντος: Δράση 1 Βιοδιαθέσιμα ιόντα ψευδαργύρου : Βιοδιαθέσιμα ιόντα ψευδαργύρου εξαλείφουν τα πτητικά αέρια που προκαλούν τη δυσάρεστη αναπνοή δεσμεύοντας τα πτητικά στοιχεία. Με αυτόν τον τρόπο σχηματίζουν στερεά σωματίδια τα οποία δεν έχουν πλέον δυσάρεστη οσμή. Δράση 2 Αποκαθιστά την ισορροπία μέσα στο στόμα : Τα συστατικά του SHUR θα αποκαταστήσουν την ισορροπία μέσα στο στόμα. Ένα από τα συστατικά είναι ο ψευδάργυρος. Ο ψευδάργυρος συνεισφέρει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, γεγονός που το βοηθά να αποκαταστήσει και να διατηρήσει φυσιολογική ισορροπία μέσα στο στόμα, το οποίο είναι σημαντικό για την καταπολέμηση και την πρόληψη της δυσάρεστης αναπνοής. Επιπλέον αυτή η ισορροπία της στοματικής χλωρίδας διατηρείται και βελτιστοποιείται με τις πρεβιοτικές φυτικές ίνες. Οι ίνες αυτές προάγουν την ανάπτυξη ορισμένων βακτηρίων που ενισχύουν την περιοδοντική υγεία, με αποτέλεσμα η διέγερση των καλών βακτηρίων να μειώνει την πιθανότητα ανάπτυξης των κακών βακτηρίων. Τέλος, το εκχύλισμα του κράνμπερι που περιέχεται στο SHUR παρεμποδίζει την παραγωγή κακών, δύσοσμων ενώσεων από τα βακτήρια της δυσάρεστης αναπνοής. Αυτός ο μηχανισμός είναι μοναδικός, επειδή είναι επιλεκτικός, δεν σκοτώνει τα βακτήρια και αναστέλλει την παραγωγή των δύσοσμων αερίων της αναπνοής. Δράση 3 Διάλυση της εσωτερικής κάψουλας μέσα στο στομάχι : Η τεχνολογία του SHUR επιτρέπει στην εσωτερική κάψουλα να ανοίξει μόνο εφόσον μεταβεί στο στομάχι, προστατεύοντάς την με ένα μοναδικό τρόπο. Αυτή η ευρεσιτεχνία εξασφαλίζει την ειδική και στοχευμένη απελευθέρωση μέσα στο στομάχι. Δράση 4 Βελτίωση της αναπνοής που προέρχεται από το στομάχι : Το SHUR θα απελευθερώσει ειδικές αρωματικές ύλες απευθείας μέσα στο στομάχι, οι οποίες θα αποκλείσουν τις δυσάρεστες και δύσοσμες ουσίες. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος που περιέχεται στο SHUR θα συνεισφέρει στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, τα οποία είναι ένας από τους παράγοντες που προκαλούν την κακοσμία του στόματος.
6,89 
Sylphar Shur Healthy Breath 28τμχ
Το  Sylphar Shur Healthy Breath  - συσκευασία 28 τεμ -  προσφέρει μια πλήρη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της κακοσμίας του στόματος επειδή δρα εξίσου καλά στο στόμα και στο στομάχι. Αυτή η διπλή δράση επιτυγχάνεται χάρη σε έναν μοναδικό μηχανισμό «διπλής κάψουλας». Το SHUR αναστέλλει και   εμποδίζει την εμφάνιση της κακοσμίας του στόματος   επειδή εξουδετερώνει τα πτητικά αέρια που προκαλούν τη δυσάρεστη αναπνοή, ενώ επίσης συνεισφέρει στην αποκατάσταση της ισορροπίας μέσα στο στόμα. Εκτός από αυτές τις ισχυρές δράσεις του μέσα στη στοματική κοιλότητα, είναι επίσης αποτελεσματικό στην περίπτωση που η δυσάρεστη αναπνοή προέρχεται από το στομάχι, λόγω της κατανάλωσης τροφής, οινοπνεύματος και άλλων ροφημάτων. Η πρώτη κάψουλα διαλύεται μέσα στο στόμα όπου και απελευθερώνει τα συστατικά της. Αφού διαλυθεί η πρώτη κάψουλα, η μικρότερη εσωτερική κάψουλα απελευθερώνεται και διαλύεται μέσα στο στομάχι σας, προσφέροντας μεγάλης διάρκειας δροσερή αναπνοή «εκ των έσω». Η τεχνολογία του προϊόντος: Δράση 1 Βιοδιαθέσιμα ιόντα ψευδαργύρου : Βιοδιαθέσιμα ιόντα ψευδαργύρου εξαλείφουν τα πτητικά αέρια που προκαλούν τη δυσάρεστη αναπνοή δεσμεύοντας τα πτητικά στοιχεία. Με αυτόν τον τρόπο σχηματίζουν στερεά σωματίδια τα οποία δεν έχουν πλέον δυσάρεστη οσμή. Δράση 2 Αποκαθιστά την ισορροπία μέσα στο στόμα : Τα συστατικά του SHUR θα αποκαταστήσουν την ισορροπία μέσα στο στόμα. Ένα από τα συστατικά είναι ο ψευδάργυρος. Ο ψευδάργυρος συνεισφέρει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, γεγονός που το βοηθά να αποκαταστήσει και να διατηρήσει φυσιολογική ισορροπία μέσα στο στόμα, το οποίο είναι σημαντικό για την καταπολέμηση και την πρόληψη της δυσάρεστης αναπνοής. Επιπλέον αυτή η ισορροπία της στοματικής χλωρίδας διατηρείται και βελτιστοποιείται με τις πρεβιοτικές φυτικές ίνες. Οι ίνες αυτές προάγουν την ανάπτυξη ορισμένων βακτηρίων που ενισχύουν την περιοδοντική υγεία, με αποτέλεσμα η διέγερση των καλών βακτηρίων να μειώνει την πιθανότητα ανάπτυξης των κακών βακτηρίων. Τέλος, το εκχύλισμα του κράνμπερι που περιέχεται στο SHUR παρεμποδίζει την παραγωγή κακών, δύσοσμων ενώσεων από τα βακτήρια της δυσάρεστης αναπνοής. Αυτός ο μηχανισμός είναι μοναδικός, επειδή είναι επιλεκτικός, δεν σκοτώνει τα βακτήρια και αναστέλλει την παραγωγή των δύσοσμων αερίων της αναπνοής. Δράση 3 Διάλυση της εσωτερικής κάψουλας μέσα στο στομάχι : Η τεχνολογία του SHUR επιτρέπει στην εσωτερική κάψουλα να ανοίξει μόνο εφόσον μεταβεί στο στομάχι, προστατεύοντάς την με ένα μοναδικό τρόπο. Αυτή η ευρεσιτεχνία εξασφαλίζει την ειδική και στοχευμένη απελευθέρωση μέσα στο στομάχι. Δράση 4 Βελτίωση της αναπνοής που προέρχεται από το στομάχι : Το SHUR θα απελευθερώσει ειδικές αρωματικές ύλες απευθείας μέσα στο στομάχι, οι οποίες θα αποκλείσουν τις δυσάρεστες και δύσοσμες ουσίες. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος που περιέχεται στο SHUR θα συνεισφέρει στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, τα οποία είναι ένας από τους παράγοντες που προκαλούν την κακοσμία του στόματος.
12,69 
Sylphar Spider Veins Instant Ευρυαγγείες Μείωση & Κάλυψη 40ml
Remescar Spider Veins Instant Cream κρέμα για τις ευρυαγγείες , για τη μειωση και κάλυψή του. Η κρέμα Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες είναι ένα νέο καινοτόμο προϊόν με ειδικό επιστημονικό σχεδιασμό για τη μείωση της εμφάνισης των επιφανειακών δυσχρωμιών και των ορατών και δομικών ατελειών του δέρματος που οφείλονται στις ευρυαγγείες. Με τη μοναδική της τεχνολογία καλύπτει άμεσα τις ατέλειες και προσαρμόζεται στην απόχρωση του δέρματο ς βελτιώνοντας σημαντικά την όψη της επιδερμίδας. Παράλληλα έχει θεραπευτική δράση χάρη στα δραστικά της συστατικά, καθώς προστατεύει και ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αγγείων. Με μία μόλις εφαρμογή θα μειώσει σημαντικά την εμφάνιση των ευρυαγγειών, σχηματίζοντας άμεσα μία μεμβράνη πάνω από την πάσχουσα περιοχή του δέρματος.  
22,96