Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 3€
  • 25€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Βιταμίνη D

Altion D3 30 Φακελάκια
Συμπλήρωμα διατροφής Altion D3 1000iu, που συμβάλει στην υγεία των οστών και των δοντιών και στην φυσιολογική λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού . Η βιταμίνη D3 είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, συμβάλλει στην υγεία των οστών και των δοντιών, καθώς και στην φυσιολογική λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D3 σε ενήλικες μπορεί να οδηγήσει σε μυϊκό πόνο και αδυναμία, αυξανόμενο κίνδυνο πτώσεις και καταγμάτων, ενώ συντελεί στην εμφάνιση οστεοπόρωσης, ιδιαίτερα μετά τη εμμηνόπαυση. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D3 κατά την διάρκεια την κύησης μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην εγκυμονούσα και στο έμβρυο. Η πρωτοποριακή μορφή του ALTION D3 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει μεγάλη ευκολία στην κατάποση χωρίς νερό, ενώ συνοδεύεται από μια μοναδική έκρηξη δροσιάς στο στόμα έχοντας ταυτόχρονα υπέροχη γεύση πορτοκαλιού. Οδηγίες χρήσης και συνιστώμενη ημερήσια δόση για ενήλικες και εφήβους: Λαμβάνετε ένα φακελίσκο την ημέρα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας, κατά προτίμηση μαζί με το μεσημεριανό σας γεύμα Αδειάστε το περιεχόμενο του φακελίσκου απευθείας πάνω στην γλώσσα. Τα κοκκία διασπείρονται και μπορούν να καταποθούν αμέσως χωρίς νερό. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
5,54 
BetterYou Dlux 400iu Infant Spray D3 15ml
BetterYou Dlux 400iu Infant Spray D3 , το καθημερινό συμπλήρωμα βιταμίνης D , σε μορφή στοματικού spray είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών και παρέχει 400IU (10 mcg) βιταμίνης D με κάθε μοναδικό ψεκασμό. Είναι φυσικά εμπλουτισμένο με μια υπέροχη γεύση φράουλας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε σκεύασμα γάλακτος. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 μοναδικούς ψεκασμούς και διαρκεί για περισσότερο από 3 μήνες. Συνιστάται ο ψεκασμός να γίνεται κάτω από τη γλώσσα ή εσωτερικά στη βλεννογόνο του μάγουλου.
7,38 
BetterYou Dlux Vitamin D 1000iu 15ml
Μη Διαθέσιμο
Συμπλήρωμα διατροφής BetterYou Dlux Vitamin D 1000iu  , σε εύχρηστη μορφή στοματικού spray ειδικά σχεδιασμένο για να το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Κάθε ψεκασμός παρέχει 1000IU (25mcg) βιοδιαθέσιμης D3. Το προϊόν DLux1000 είναι ένα βραβευμένο spray, φυσικά εμπλουτισμένο με μια ευχάριστη γεύση μέντας. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 μοναδικούς ψεκασμούς και διαρκεί για περισσότερο από 3 μήνες. Συνιστάται ο ψεκασμός να γίνεται κάτω από τη γλώσσα ή εσωτερικά στη βλεννογόνο του μάγουλου. Πολλαπλοί ψεκασμοί ενδείκνυνται σε περίπτωση που απαιτείται μεγαλύτερη δοσολογία, κάτι για το οποίο θα σας συμβουλέψει ο ιατρός σας.
8,67 
DioCare D3 2000IU & Multivitamins 24 αναβράζοντα δισκία
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής DioCare D3 2000IU & Multivitamins με βιταμίνη D3. Αναβράζοντα δισκία διπλής στρώσης με γεύση ανανά-πορτοκάλι. Χωρίς ζάχαρη Συνιστώμενη δόση : Ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 1 δισκίο ημερησίως διαλυμένο σε λίγο νερό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.
6,99 
Doctor's Formulas D3 2500 IU & K2 200mcg 120ml
Συμπλήρωμα διατροφής Doctor's Formulas D3 2500 IU & K2 200mcg. Το VITAMIN D3 K2 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τις βιταμίνες D3 και Κ2, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών . Η λιποσωμιακή τεχνολογίαμορφοποίησης επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών συστατικών του σκευάσματος. Τα λιποσώματα Τα λιποσώματα ανήκουν στις κολλοειδείς διασπορές συστημάτων μεταφοράς βιοδραστικών μορίων τα οποία έχουν την ικανότητα μεταφοράς τους, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα τους. Οι διαστάσεις των λιποσωμάτων ανάλογα με την μέθοδο παρασκευής τους και τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των δομικών τους μονάδων είναι της τάξεως των νανομέτρων μέχρι της τάξεως μερικών μικρομέτρων. Ιστορικά, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, υπήρχε η τάση μελέτης των βιοφυσικών ιδιοτήτων των κολλοείδών συστημάτων τα οποία είχαν σύσταση λιπιδική και φωσφολιπιδική, με στόχο την κατανόηση των βιοφυσικών λειτουργιών των κυττάρων. Ο βιοφυσικός A.D. Bangham μελέτησε λιπιδικές κολλοειδείς διασπορές, για να προσομοιάσει τις κυτταρικές μεβράνες και να μελετήσει την λειτουργικότητα τους. Τα λιποσώματα εφόσον είναι παρασκευασμένα απο δομικά υλικά όπως αυτά των κυττάρων μας έχουν πλεονεκτήματα τα οποία σχετίζονται με την ‘φιλικότητα’ ως προς τους ιστούς του ανθρώπου. Έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν λιπόφιλα βιοδραστικά μόρια τα οποία δεν διαλύονται εύκολα σε υδατικά μέσα και άρα έχουν προβλήματα απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας π.χ, βιταμίνες , κουρκουμίνη κ.α αλλά και υδατοδιαλυτά η αμφίφιλα μόρια, βελτιώνονται ως προς το ρυθμό διαλύσης και την απορρόφηση τους μέσω του γαστρεντερικού αυλού. Τα λιποσώματα μπορούν και μεταφέρουν τις βιοδραστικές ουσίες και βελτιώνουν την διαπέραση τους απο τους φραγμούς του γαστρεντερικού σωλήνα και αποτελούν αποτελεσματικά ‘οχήματα’ μεταφοράς βιοδραστικών μορίων. Η λιποσωμιακή τεχνολογία και ειδικά η καινοτόμος τεχνολογία των υπερμοριακών φωσφολιπιδικών συμπλεγμάτων με δομή λιπιδικών διπλοστοιβάδων μπορούν να βελτιώσουν την θεραπευτική αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής και αποτελούν καινοτομία στον χώρο αυτό, δίδοντας υψηλή προστιθέμενη αξία στην τελική δοσολογική μορφή. To κείμενο δημιουργήθηκε με την συνεργασία του εργαστηρίου της Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Βιβλιογραφία: (1) Κ. Δεμέτζος. ‘Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία. Βασικές Αρχές και πρακτικές εφαρμογές’, Εκδ. Παρισιάνου, 2014 (2) Y. Perrie, T. Rades ‘Φαρμακευτική Τεχνολογία-Μεταφορά και στοχευμένη δράση φαρμάκων’, Επιστημονική Επιμέλεια Κ. Δεμέτζος , Εκδ. Παρισιάνου, 2016.
19,19 
Genecom Terra D3 60 Tabs
Συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra D3 με βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) 60 ταμπλέτες, 1.200  I.U / Tabs. Χωρίς γλουτένη. Χωρίς λακτόζη. H βιταμίνη D3 παράγεται στο δέρμα με την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVB 290-315nm). Η παραγωγή της στο δέρμα αποτελεί περίπου το 80% της συνολικής ημερήσιας παραγωγής, ενώ το υπόλοιπο 20% προκύπτει από τις τροφές.  Οι δράσεις της βιταμίνης D είναι πλειοτροπικές: Ρυθμίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση (μείωση της ρενίνης) Συμβάλλει στη βελτίωση της μυϊκής λειτουργίας Επιδρά στη λειτουργία του ΚΝΣ – θετική δράση σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας Δρά στον ενδιάμεσο μεταβολισμό – αύξηση έκκρισης της ινσουλίνης Η παραγωγή της βιταμίνης D στο δέρμα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες: Την έκθεση στον ήλιο Τη χρήση αντιηλιακών (αντιηλιακό με δείκτη προστασίας > 8 περιορίζει έως και 90% τη σύνθεση της βιταμίνης D) Την ένδυση (καλυμμένα άκρα του σώματος) Τη ποσότητα της μελανίνης (η μαύρη φυλή παρουσιάζει χαμηλότερα επίπεδα της βιταμίνης D) Την εποχή του έτους (σημαντική μείωση των τιμών τους χειμερινούς μήνες) Το γεωγραφικό πλάτος (η αύξηση του γεωγραφικού πλάτους, δηλ. από τον ισημερινό στους πόλους, περιορίζει την ικανότητα σύνθεσης της βιταμίνης D) Την ηλικία (οι ηλικιωμένοι έχουν μειωμένη ικανότητα παραγωγής) Την παχυσαρκία (η βιταμίνη D απορροφάται από τον λιπώδη ιστό) Τη μόλυνση της ατμόσφαιρας (κυρίως στα αστικά κέντρα παρατηρείται μειωμένη υπεριώδης ακτινοβολία)
8,09 
Genecom Terra D3 Drops 30ml
Συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra D3 Drops με βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη). Χωρίς γλουτένη. Χωρίς λακτόζη. Με γεύση φράουλα. Οι δράσεις της βιταμίνης D είναι πλειοτροπικές: Ρυθμίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση (μείωση της ρενίνης) Συμβάλλει στη βελτίωση της μυϊκής λειτουργίας Επιδρά στη λειτουργία του ΚΝΣ – θετική δράση σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας Δρά στον ενδιάμεσο μεταβολισμό – αύξηση έκκρισης της ινσουλίνης  Η παραγωγή της βιταμίνης D στο δέρμα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες: Την έκθεση στον ήλιο Τη χρήση αντιηλιακών (αντιηλιακό με δείκτη προστασίας > 8 περιορίζει έως και 90% τη σύνθεση της βιταμίνης D) Την ένδυση (καλυμμένα άκρα του σώματος) Τη ποσότητα της μελανίνης (η μαύρη φυλή παρουσιάζει χαμηλότερα επίπεδα της βιταμίνης D) Την εποχή του έτους (σημαντική μείωση των τιμών τους χειμερινούς μήνες) Το γεωγραφικό πλάτος (η αύξηση του γεωγραφικού πλάτους, δηλ. από τον ισημερινό στους πόλους, περιορίζει την ικανότητα σύνθεσης της βιταμίνης D) Την ηλικία (οι ηλικιωμένοι έχουν μειωμένη ικανότητα παραγωγής) Την παχυσαρκία (η βιταμίνη D απορροφάται από τον λιπώδη ιστό) Τη μόλυνση της ατμόσφαιρας (κυρίως στα αστικά κέντρα παρατηρείται μειωμένη υπεριώδης ακτινοβολία) Συνιστώμενη ημερήσια για κατανάλωση δόση : Παιδιά 0-12 μηνών: 2 σταγόνες ημερησίως συνήθως κατά τη διάρκεια ενός γεύματος ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού. Παιδιά 1-18 ετών: 3 σταγόνες ημερησίως συνήθως κατά τη διάρκεια ενός γεύματος ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού. Ενήλικες: 6 σταγόνες ημερησίως συνήθως κατά τη διάρκεια ενός γεύματος ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.
7,62 
Health Aid Vitamin D3 1000i.u. 30tabs
Η Vitamin D3 της Health Aid ενισχύει τα οστά και τα δόντια. Χρήσιμη στην οστεοπόρωση. Λιποδιαλυτή βιταμίνη απαραίτητη για πολλές λειτουργίες του οργανισμού: στην ανάπτυξη και την συντήρηση δυνατών οστών & δοντιών, στην απορρόφηση και την αξιοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου. χρήσιμη στην οστεοπόρωση, ενισχύει το ανοσοποιητικό και βοηθά στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων.
8,18 
Health Aid Vitamin D3 1000iu 120 ταμπλέτες
Το συμπλήρωμα διατροφής  Health Aid Vitamin D3 1000iu  είναι σημαντικό για την υγιή ανάπτυξη, για την συντήρηση δυνατών οστών και δοντιών και για τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων.
13,28 
Ino Plus Gold Vitamin C 1500mg + Vitamin D3 2000iu 20 αναβράζοντα δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής InoPlus Gold Vitamin C 1500mg + Vitamin D3 2000iu σε αναβράζοντα δισκία Vitamin C 1500mg Συμβάλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατάτη διάρκεια και μετά από έντονη άσκηση. Συμβάλλει στον κανονικό σχηματισμό κολλαγόνου και στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενεργειακής απόδοσης. Επίσης βοηθάει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρές και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Επίσης αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου. Vitamin D3 2000iu Βοηθάει στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών, στην κανονική απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου και στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
6,20 
Intermed Calciofix 400 600mg + 400IU D3 90 ταμπλέτες
Το συμπλήρωμα διατροφής Intermed Calciofix 400 είναι καταπινόμενα δισκία ασβεστίου & βιταμίνης D3 για την κάλυψη των αναγκών σε ασβέστιο και βιταμίνη D3 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, την πρόληψη και  καθώς και σε όποια άλλη περίοδο της ζωής της γυναίκας υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις σε ασβέστιο & βιταμίνη D. Ενδείξεις : Εγκυμοσύνη Θηλασμός Οστεοπόρωση Χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης δυσπεπτικών ενοχλήσεων Κατάλληλο και για διαβητικές ασθενείς.
10,72 
Intermed Calciofix 600 + D3 Συμπλήρωμα Ασβεστίου 90 Δισκία
Το Calciofix είναι καταπινόμενα δισκία ασβεστίου & βιταμίνης D3 για την κάλυψη των αναγκών σε ασβέστιο και βιταμίνη D3 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, την πρόληψη και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης καθώς και σε όποια άλλη περίοδο της ζωής της γυναίκας υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις σε ασβέστιο & βιταμίνη D. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ • Εγκυμοσύνη • Θηλασμός • Οστεοπόρωση Χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης δυσπεπτικών ενοχλήσεων Κατάλληλο και για διαβητικές ασθενείς. Με 600mg ασβεστίου (ανθρακικό ασβέστιο) + 200IU D3 (χοληκαλσιφερόλη) Χωρίς γεύση Χωρίς γλυκαντικές ουσίες Συσκευασία BT x 90 επικαλυμμένων δισκίων για την κάλυψη των αναγκών έως 3 μήνες. Οδηγίες Χρήσης 1 έως 2 δισκία ημερησίως ή ανάλογα με τη συμβουλή του ιατρού ή φαρμακοποιού σας.
9,45