Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 2€
  • 38€
Brand

Πολυβιταμίνες

Lamberts Silica Complete 60 ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής Lamberts Silica Complete Το Silica Complete αποτελεί μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα από το Επιστημονικό Τμήμα της Lamberts καθώς περιέχει Ψευδάργυρο (συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών*), Βιοτίνη (συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας τoυ δέρματος*) και Βιταμίνη C ( συμβάλλει στην φυσιολογική σύνθεση του κολλαγόνου*). Το κολλαγόνο αποτελεί την κυριότερη και σημαντικότερη πρωτεΐνη του ανθρώπινου δέρματος και συγχρόνως την σημαντικότερη πρωτεΐνη του ανθρώπινου οργανισμού. Επιπλέον, έχει προστεθεί MSM (Μέθυλοσουλφομεθάνη), ένα συστατικό φυσικής προελεύσεως που περιέχει θείο και υψηλή ποσότητα πυριτίου, το οποίο αποτελεί ένα από τα κύρια ιχνοστοιχεία για την δομή και ακεραιότητα του συνδετικού ιστού. Το πυρίτιο της LAMBERTS, είναι φυσικής προελεύσεως καθώς προέρχεται από φυτικό πυρίτιο (Bamboo gum). Το φυτικό πυρίτιο, αποτελεί την πιο πλούσια(παρέχει 75% οργανικό πυρίτιο) και βιοδιαθέσιμη μορφή πυριτίου στον κόσμο και την μορφή με την οποία έχει διεξαχθεί η πλειοψηφία των δημοσιευμένων κλινικών μελετών. *(Ευρωπαϊκός Κανονισμός 432/2012) Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 30342/05-04-2016 Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.
18,98 
Bradex Bradbear Multivitamins 60 μασώμενες ταμπλέτες
Bradbear Multivitamins 60 gummies με πλήθος βιταμινών, ψευδάργυρο και σελήνιο, συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης , στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Όλη η σειρά Bradbear είναι: Σε μορφή ζελεδάκια - αρκουδάκια. Σε 3 υπέροχες γεύσεις (πορτοκάλι, λεμόνι, μήλο). Χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές και τεχνητά γλυκαντικά. Σε μπουκάλι με καπάκι ασφαλείας. Κατάλληλη για παιδιά > 3 ετών. Τα συμπληρώματα Bradbear είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά και χωρίς τεχνητές χρωστικές και τεχνητά γλυκαντικά.
8,06 
John Noa Caps Folic Acid 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Folic Acid  Το φολικό οξύ, που ανήκει στο Σύμπλεγμα Βιταμινών Β, και είναι γνωστό ως Β9, είναι απαραίτητο για πολλές κατηγορίες ατόμων, και ιδιαίτερα για τις έγκυες γυναίκες. Το FOLIC ACID® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να καλύψει τις ελλείψεις σε αυτό το βασικό συστατικό. Είναι απαραίτητη η πρόσληψή του καθώς είναι υδατοδιαλιτή βιταμίνη οπότε και δεν αποθηκεύεται στο σώμα.
9,90 
Marcus Rohrer Spirulina Bio 180 ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής Marcus Rohrer Spirulina Bio 180 ταμπλέτες Τα φύκη σπιρουλίνας είναι μια φυσική ολοκληρωμένη πηγή θρεπτικών συστατικών για ζωή όλο ζωντάνια . Η Marcus Rohrer Spirulina είναι Σπιρουλίνα υψηλής ποιότητας που αναπτύσσεται σε περιβάλον ελεύθερο από μολύνσεις, σε καθαρό νερό και με μέγιστη έκθεση στον ήλιο. Η σπιρουλίνα λειτουργεί ταυτόχρονα σε τρία επίπεδα: Καθαρισμός : Η σπιρουλίνα προωθεί τις διαδικασίες φυσικού καθαρισμού του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του αίματος. Αισθάνεστε πιο υγιείς και περισσότερο εύθυμοι, ενώ ταυτόχρονα έχετε περισσότερη ενέργεια. Αποκατάσταση : Η σπιρουλίνα αναπληρώνει τις ανεπάρκειες στη διατροφή και τονώνει το μεταβολισμό. Η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά, ενώ ανακτάτε πολύ πιο γρήγορα τις δυνάμεις σας μετά από άσκηση. Τόνωση : Η σπιρουλίνα ενισχύει την αντοχή και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του σώματος. Αισθάνεστε πιο ισχυροί και είστε πιο ικανοί για να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις της καθημερινής ζωής.
11,90 
Disney Star Wars Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Star Wars Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
11,20 
Disney Mickey Mouse Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Mickey Mouse Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
11,20 
Disney Frozen Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Frozen Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
11,20 
Disney Pixar Cars Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Pixar Cars Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
11,20 
Disney Minnie Mouse Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Minnie Mouse Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
11,20 
Disney Princess Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Princess Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
11,20 
Ino Plus Super-C 40 ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής Ino Plus Super-C Η Βιταμίνη C προερχόμενη από τρεις διαφορετικές πηγές. Οι δύο από αυτές έχουν φυσική προέλευση ( Ασερόλα, Άγριο Τριαντάφυλλο) και το ασκορβικό οξύ ( Βιταμίνη C που περιέχεται σε όλα τα αναβράζοντα προϊόντα ). Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται το μέγιστο της ημερίσιας απορρόφησης από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η βιταμίνη C Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος Λειτουργεί ως πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, όπου βοηθά στη θωράκιση του ανθρώπινου οργανισμού από τις λοιμώξεις Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, τις τοξίνες και καταπολεμά φλεγμονώδεις αντίδρασεις. Συμβάλλει στην καλή υγεία του δέρματος και των οστών και είναι απαραίτητη στη δημιουργία του ώριμου κολλαγόνου. Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες
5,99 
Med Multivit 200ml
Συμπλήρωμα διατροφής / πολυβιταμινούχο σιρόπι Med Multivit με γεύση φράουλα Το Med MultiVit εφοδιάζει τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες, προσφέροντας ενέργεια και αντοχή σε περιόδους έντονης δραστηριότητας ή ανάρρωσης, βοηθά τη μνήμη και τη συγκέντρωση, αυξάνει τη ζωντάνια και βελτιώνει τη διάθεση. Το Med MultiVit συμβάλλει: στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδίως κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες στην αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου
5,99