Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 3€
  • 34€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Μέταλλα - Ιχνοστοιχεία

Be-Life Fe Complex 60 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Be-Life Fe Complex για μείωση της κούρα και της ατονίας. Ένας μοναδικός συνδυασμός Σιδήρου και Βιταμινών Β που ενισχύουν την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό. Το Be-Life Fe Complex συνιστάται στις παρακατω περιπτώσεις: Ελλειψη σιδήρου Αναπτυξιακή φάση, εγκυμοσύνη, έντονη εμμηνόρροια Κούραση, σωματική και πνευματική κόπωση Γενικότερη αποδυνάμωση του οργανισμού Έντονη σωματική άσκηση Αδυναμία ανοσοποιητικού συστήματος Δυσκολία στη συγκέντρωση ή στη μάθηση Απαραίτητο για την καλή αναγέννηση του αίματος. Ο Σίδηρος επιδρά στην παραγωγή της αιμοσφαιρίνης και συμμετέχει στην αναπνευστική διεργασία όλου του οργανισμού. Οι Βιταμίνες Β2-Β9-Β12 συνεισφέρουν στον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Συμμετέχει σε πολλές βιολογικές διεργασίες, επειδή ο Σίδηρος παίζει ένα ρόλο στην παραγωγή αρκετών πρωτεϊνών, ενζύμων και νευροδιαβιβαστών. Βοηθά στην απελευθέρωση της ενέργειας του οργανισμού και στον γρήγορο μεταβολισμό των λιπιδίων και των υδατανθράκων. Τονώνει τον οργανισμό, ενισχύει την άμυνα και την αντίσταση στην κόπωση. Ενισχύει την πνευματική και σωματική απόδοση. Ενδυναμώνει τον οργανισμό, επειδή ο Σίδηρος τονώνει τις φυσικές άμυνες και ενισχύει την αντίσταση στην ανάπτυξη μικροβίων.
12,20 
Be-Life Magnesium Quatro 900mg 60 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Be-Life Magnesium Quatro 900mg για την υγεία του νευρικού συστήματος και των μυών. Συνιστάται στις παρακάτω περιπτώσεις: Άγχος, νευρικότητα, υπερκινητικότητα, διαταραχές συμπεριφοράς Αϋπνία, διέγερση, κατάθλιψη Νευρομυϊκή υπερδιέγερση (κράμπες) Αδύναμο καρδιαγγειακό σύστημα Αδυναμία της μνήμης και της γνωστικής λειτουργίας Διαβήτης, παχυσαρκία, υψηλή χοληστερίνη Αλλεργίες Έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένοι, αθλητές, καπνιστές, με απαιτητικό πρόγραμμα και λίγες ώρες ύπνου Ελλειψη ενέργειας Ατέλειες του δέρματος Το Μαγνήσιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο απολύτως απαραίτητο για όλες τις βιοχημικές διεργασίες στο σώμα μας. Ασκεί: Προστατευτική δράση στο νευρικό σύστημα. Το μαγνήσιο είναι θρεπτικό συστατικό ζωτικής σημασίας των νευρικών κυττάρων. Αποτρέπει την κατάθλιψη και μειώνει τις επιπτώσεις του στρες και τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης, βελτιώνοντας τη διαθέσιμη ενέργεια του οργανισμού. Προστατευτική δράση στο μυϊκό σύστημα. Επηρεάζει τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και τη σύνθεση των αμινοξέων και παίζει καθοριστικό ρόλο στον μηχανισμό της μυϊκής συστολής. Προστατευτική δράση στην καρδιά και τις αρτηρίες. Το μαγνήσιο δρα ως αγγειοδιασταλτικό, μειώνει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων και προλαμβάνει τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα. Επίσης, ρυθμίζει την πίεση του αίματος, γεγονός που επηρεάζει όλο το κυκλοφορικό σύστημα. Το μαγνήσιο εξισορροπεί τις ποσότητες Μαγνησίου/ Ασβεστίου/Καλίου στον οργανισμό και βελτιώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Προστατευτική δράση στα οστά και τις αρθρώσεις. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την πρόληψη της μείωσης της οστικής μάζας και της οστικής πυκνότητας. Έτσι μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης, αλλά και κατάγματος. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο επίσης στη σύνθεση των πρωτεϊνών και έχει ιδιαίτερη σημασία για την ποιότητα του συνδετικού ιστού και των χόνδρων. Διεγείρει τη λειτουργία αποσυμφόρησης των ιστών και την αποβολή τοξινών. Ενισχύει τις λειτουργίες του εγκεφάλου και την ικανότητα μάθησης. Το μαγνήσιο ενεργοποιεί πολλά ένζυμα στα κύτταρα του εγκεφάλου και συμμετέχει στην απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών. Το μαγνήσιο βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη σε υπέρβαρα άτομα. Άλλες επιδράσεις: Το μαγνήσιο όταν συνοδεύεται από τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, τον ψευδάργυρο και τη βιταμίνη Β6, εμπλέκεται στη σύνθεση των προσταγλανδινών. Προάγει επίσης την απορρόφηση αρκετών βιταμινών και ανόργανων στοιχείων, όπως οι βιταμίνες της ομάδας Β, οι βιταμίνες C και Ε, καθώς και του ασβεστίου, του φωσφόρου, του καλίου και του νατρίου. Λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό του ρόλο στη διατήρηση της υγείας των οστών και της καρδιάς και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου, το μαγνήσιο συντελεί στη διατήρηση της καλής υγείας για άτομα άνω των 50 ετών.
14,20 
Be-Life Mineral Vit Magnum 60caps
Συμπλήρωμα διατροφής Be-Life Mineral Vit Magnum για την τόνωση του οργανισμού με συνδυασμό 25 φυτικών εκχυλισμάτων μετάλλων και βιταμινών. Συνιστάται στις παρακάτω περιπτώσεις: Έλλειψη μεταλλικών στοιχείων Κόπωση χρόνια ή εποχική Εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα Δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος Εγκυμοσύνη Ένα σύμπλεγμα 25 ενεργών συστατικών (φυτικά εκχυλίσματα, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες) απαραίτητα για τον οργανισμό. Ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού και τη φυσική αντοχή στην κόπωση (βιταμίνες Α, Β6,C, D και σίδηρος, ψευδάργυρος, σελήνιο). Προσφέρει στον οργανισμό τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία μετάλλων. (Ca, Cr, Fe, K, Mg, Mn, Se, Zn). Μετατρέπει τα λίπη, τις πρωτεΐνες, και τους υδατάνθρακες σε ενέργεια (Ca, Cr, Fe, Mg, Mn, Zn, βιταμίνες B1, B2, B3, B6 και C). Το συνένζυμο Q10 συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας, συμμετέχοντας στη σύνθεση του ATP ( Αδενοτριφωσφορικό οξύ). H δράση του ενισχύεται από το μαγνήσιο. Έχει θετική δράση στη σύνθεση των κυττάρων του νευρικού συστήματος (ταυρίνη και βιταμίνες Β). Επιδρά στο αναπνευστικό σύστημα μέσω της παραγωγής της αιμοσφαιρίνης (Σίδηρος και Βιταμίνη C). To μαγγάνιο και το MSM (μεθυλο-σουλφονυλο-μεθάνιο) εμπλέκονται στην καλή αναπνευστική λειτουργία του οργανισμού. Επιδρά στο επίπεδο του κολλαγόνου και διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας, των μαλλιών και των νυχιών (ψευδάργυρος, γλουταμίνη, ταυρίνη, λυσίνη, βιταμίνες Α, Β2, Β3 και C). Βοηθά στην αποκατάσταση των καταγμάτων μέσω της βιταμίνης D, το οργανικό πυρίτιο και το ασβέστιο. Ενισχύει τη μυϊκή λειτουργία (Ca, Mg, Κ και γλουταμίνη). Το κάλιο, το μαγνήσιο και το σελήνιο επιδρούν θετικά στην πίεση του αίματος. Έχει ενεργό ρόλο στην παραγωγή των πρωτεϊνών, των ενζύμων και των νευροδιαβιβαστών. Έχει θετική δράση στη μείωση του οξειδωτικού στρες, χάρη στο Se, Mn, Zn και τις βιταμίνες A, B2 και C.
16,30 
Centrum  A to Zinc 20 Αναβράζοντα Δισκία
Οι Βιταμίνες είναι θρεπτικά συστατικά απολύτως απαραίτητα για την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.Centrum  A to Zinc Συνεχείς επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης όλων των βιταμινών στις απαραίτητες ποσότητες.  
8,05 
Centrum Select 50+ 30 Δισκία
Με την πάροδο του χρόνου, μειώνεται η ικανότητα του οργανισμού να απορροφά τις βιταμίνες και τα μέταλλα μέσω της διατροφής.Tο CENTRUM Select 50+ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ειδικά ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και λουτεΐνης. Ένα δισκίο CENTRUM Select 50+ ημερησίως βοηθά στην κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών για βιταμίνες και μέταλλα.     Προηγμένη Σύνθεση - Χωρίς Γλουτένη   Σύμπλεγμα Βιταμινών-Β και Σίδηρος απαραίτητα για το μεταβολισμό των τροφών σε ενέργεια.   αντιοξειδωτικά απαραίτητα για την φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.   Υγεία των Ματιών: Περιέχει Βιταμίνη Α και Λουτεΐνη, για την καλή υγεία των ματιών.   Υγεία των Οστών: Ασβέστιο, Βιταμίνες D, C & K, χρήσιμα συστατικά για υγιή οστά.    
11,00 
DioCare Besiron-F 30 tablets
Συμπλήρωμα διατροφής DioCare Besiron-F  με χηλικό σίδηρο (Δισγλυκινικός Σίδηρος), φυλλικό οξύ, Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοπολαμίνη). Για την προφύλαξη και επαναφορά του οργανισμού από την έλλειψη σιδήρου. Χαρακτηριστικά : Δεν περιέχει μαγιά, σόγια, σιτάρι, γάλα, αλεύρι, αλάτι, γλουτένη, λακτόζη, ζάχαρη, απουσία συντηρητικών γεύσης και χρώματος.
6,99 
DioCare Calcivid plus 30 tablets
DioCare Calcivid plus , η ιδανική φόρμουλα για να παρέχει στον οργανισμό την ισορροπία του ασβεστίου και του μαγνησίου , σε μέγιστες ημερήσιες δόσεις διατηρώντας τα οστά γερά και υγιή. Διατηρεί ισχυρά και υγιή τα οστά , δόντια και νύχια. Βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισής της. Ευεργετικό για τις έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Ευεργετικό για έφηβους και γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Στηρίζει την υγιή σύσπαση των μυών. Προλαμβάνει και ανακουφίζει από κράμπες των μυών που σχετίζονται με την αρθρίτιδα. Μπορεί να μειώσει την υψηλή πίεση του αίματος .Υποστηρίζει τη λειτουργία των νεύρων, των μυών και του φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού. Βοηθά στην πρόληψη και τη θεραπεία της αϋπνίας. Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα . Το ασβέστιο,το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα ανόργανα άλατα σημαντικά για μια υγιεινή διατροφή ειδικά για εφήβους, ενήλικες, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Το ασβέστιο δημιουργεί και διατηρεί ισχυρά, υγιή οστά, δόντια και νύχια. Συνδυαζόμενο με μαγνήσιο, ρυθμίζει τη λειτουργία της καρδιάς, των μυών και διεξάγει τα νευρικά ερεθίσματα. Το μαγνήσιο είναι επίσης σημαντικό για την παραγωγή ενέργειας και στη σύνθεση του DΝΑ. Ο ψευδάργυρος είναι σημαντικό συστατικό που βρίσκεται σε όλους τους ιστούς και τα όργανα του σώματος. Είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική αύξηση και ανάπτυξη καθώς επίσης για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη D βοηθά και βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου. Χωρίς βιταμίνη D, τα οστά γίνονται λεπτά, εύθραυστα, μαλακά ή παραμορφωμένα.
6,99 
DioCare Dio-Mag B6 30 δισκία
DioCare Dio-Mag B6 , η ιδανική φόρμουλα για την υποστήριξη του νευρικού συστήματος και για την ανακούφιση από τις μυϊκές κράμπες . Βοηθά στην ανακούφιση των πονοκεφάλων και αποτρέπει τις ημικρανίες. Ανακουφίζει από τον εμμηνορροϊκό πόνο. Ανακουφίζει από τις κράμπες στα πόδια. Χαλαρώνει τους μύες και τα αιμοφόρα αγγεία. ‘Έχει ηρεμιστική δράση και βοηθά σε τάσεις ανησυχίας, έντασης και αϋπνίας. Βοηθά στη δημιουργία και δομή των οστών. Κρατά την καρδιά υγιή και βοηθά στη ισορροπία της πίεσης του αίματος . Το μαγνήσιο είναι ανόργανο άλας ζωτικής σημασίας για κάθε βιοχημική διαδικασία. Συμμετέχει σε περισσότερες από 300 ενζυματικές διεργασίες στον οργανισμό. Αποθηκεύεται σε όλους τους ιστούς και είναι απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη και διατήρηση υγιών οστών και δοντιών, καθώς επίσης για τη σύνθεση νουκλεϊκών οξέων και πρωτεϊνών. Επιπλέον, το μαγνήσιο εμπλέκεται στη φυσιολογική λειτουργία του μυϊκού συστήματος βοηθώντας του μύες να χαλαρώσουν. Είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος. Η βιταμίνη Β6 είναι απαραίτητη για το μεταβολισμό των αμινοξέων, των λιπών και των νουκλεϊκών οξέων. Επηρεάζει την κυτταρική διαίρεση και ανάπτυξη και είναι σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος . Είναι απαραίτητη για την καλή δραστηριότητα του εγκεφάλου, στην πρόληψη της κατάθλιψης και στην απώλεια της όρεξης. Ανακουφίζει από τη ναυτία στην περίοδο της εγκυμοσύνης και μειώνει τα συμπτώματα κατά το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (ΡΜ5). Η βιταμίνη Β6 είναι γνωστό ότι βελτιώνει την απορρόφηση και τη δράση του μαγνησίου στο σώμα. Δεν περιέχει αλλεργιογόνα συστατικά, συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.
8,07 
DioCare Magnesium & B6 24 αναβράζουσες ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής DioCare Magnesium & B6  με Μαγνήσιο και Βιταμίνη Β6 σε αναβράζοντα δισκία με γεύση πορτοκάλι.  Κατάλληλο και για διαβητικούς. Δεν περιέχει ζάχαρη. Το μαγνήσιο που περιέχεται είναι σε ενεργή ιοντική μορφή με αποτέλεσμα να παρέχεται η μέγιστη επιτρεπτή συγκέντρωση στον οργανισμό. Υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και ανακουφίζει από τις μυικές κράμπες . Ενδείξεις : Βοηθά στην ανακούφιση των πονοκεφάλων και αποτρέπει τις ημικρανίες. Ανακουφίζει από τον εμμηνορροϊκό πόνο. Ανακουφίζει από τις κράμπες στα πόδια. Χαλαρώνει τους μύες και τα αιμοφόρα αγγεία. Έχει ηρεμιστική δράση και βοηθά σε τάσεις ανησυχίας, έντασης και αϋπνίας. Βοηθά στη δημιουργία και δομή των οστών. Κρατά την καρδιά υγιή και βοηθά στην ισορροπία της πίεσης του αίματος.
7,15 
DioCare Multivitamin and Minerals 24 αναβράζουσες ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής DioCare Multivitamin and Minerals με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Χωρίς ζάχαρη.  Κατάλληλο και για διαβητικούς . Αναβράζοντα δισκία διπλής στρώσης με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ. Συνιστώμενη Δοσολογία: Ένα δισκίο ημερησίως διαλυμένο σε λίγο νερό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.
6,41 
Doctor's Formulas Magnesium Formula 60 caps
Συμπλήρωμα διατροφής Doctor's Formulas Magnesium Formula - φόρμουλα Μαγνησίου. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού . Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την λειτουργία 300 διαφορετικών ενζύμων. Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει 3.751 σημεία δέσμευσης του μαγνησίου με πρωτεΐνες στο ανθρώπινο σώμα. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για τη δημιουργία του ATP (το ενεργειακό μόριο του σώματος). Επιπλέον ο σχηματισμός των οστών και των δοντιών χρειάζεται και την παρουσία του μαγνησίου, όπως επίσης και τα αγγεία για να χαλαρώνουν. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η φόρμουλα ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ περιέχει magnesium glycinate, που είναι χηλική μορφή μαγνησίου, η μόνη που παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας. Τυπικά θεωρείται ιδανικό για όσους έχουν έλλειψη! Η φόρμουλα ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ είναι χρήσιμη όταν υπάρχει έλλειψη ή υπάρχουν αυξημένες ανάκες. Σημείωση: Όταν λαμβάνονται κάποια φάρμακα όπως οι κινολόνες (αντιβιοτικά) ή οι τετρακυκλίνες (αντιβιοτικά) ή τα διφωσφονικά (για την οστεοπόρωση) τα συμπληρώματα μαγνησίου πρέπει να λαμβάνονται 2 ώρες μετά. Αν λαμβάνετε ανταγωνιστές ασβεστίου (για την υπέρταση) συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, διότι μπορεί να πέσει πιο χαμηλά η πίεση. Προειδοποιήσεις : Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Σ/Δ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 96205 / 13-12-2013 (Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.)
7,49 
Doctor's Formulas Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate 100mg 180ml
Doctor's Formulas Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate 100mg, ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μαγνήσιο γλυκονικό και μαγνήσιο δυγλυκινικό, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία . Το μαγνήσιο είναι ζωτικής σημασίας για κάθε λειτουργία του σώματος από την παραγωγή πρωτεϊνών, ορμονών και ενέργειας, εως και τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, της γλυκόζης, του καρδιακού ρυθμού και του ύπνου . Η Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate παρουσιάζει τα υψηλότερα επίπεδα βιοδιαθεσιμότητας και απορρόφησης, επειδή συνδυάζει την καλύτερη μορφή μαγνησίου με τη λιποσωμιακή τεχνολογία!
26,00