Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 4€
  • 36€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Λιπαρά Οξέα

Altion Omega 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Altion Omega που περιέχει πολύτιμα συστατικά της διατροφής, όπως Ω-3 ακόρεστα λιπαρά οξέα , μονακολίνη Κ, ρεσβερατρόλη, πολυκοσανόλες, φυλλικό οξύ, συνένζυμο Q10, βιταμίνη Β6 και βιταμίνη Β12. Απευθύνεται σε όσους έχουν μειωμένη πρόσληψη ή αυξημένες ανάγκες στα παραπάνω συστατικά. Η μονακολίνη Κ, μία από τις μονακολίνες που περιέχονται ως συστατικό στη μαγιά του Κόκκινου Ρυζιού, συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, καθώς επίσης EPA και DHA, δύο απαραίτητα Ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία με την σειρά τους συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς . Τέλος οι βιταμίνες Β6, Β12 και το φυλλικό οξύ που περιέχονται στις κάψουλες του ALTION Omega συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, ο οποίος συμβάλλει στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος . Οδηγίες χρήσης και συνιστώμενη ημερήσια δόση για ενήλικες : Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως μετά το γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
18,60 
Doctor's Formulas Lipoprotect 60 δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής Doctor's Formulas Lipoprotect χρήσιμο για τον έλεγχο της χοληστερόλης και των λιπιδίων του πλάσματος. Η φόρμουλα LIPOPROTECT είναι σχεδιασμένη για να διατηρεί υγιή τα επίπεδα των λιποπρωτεϊνών. Η σύνθεση του LIPOPROTECT επαναφέρει την ισορροπία των λιποπρωτεϊνών με τρία συστατικά: Monascus purpureus (red yeast rice), επιτυγχάνεται αναστολή της HMGCoA ρεντουκτάσης, με τα Ωμέγα-3 (EPA/DHA), αναστέλλεται η λιπογένεση και η οξείδωση των λιπαρών οξέων και με το συνένζυμο Q10 επιτυγχάνεται αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύεται το Q10 του οργανισμού.
25,35 
Eviol Omega-3 1000mg 30 μαλακές κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής Eviol Omega-3 , συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου, της όρασης, τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων των χοληστερίνης & της πίεσης. Κάθε μαλακή κάψουλα περιέχει 1000mg συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο και αποδίδει 800mg ολικά Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, εκ των οποίων 420mg EPA και 320mg DHA στον οργανισμό. Εξαιρετικής καθαρότητας ιχθυέλαιο το οποίο εξάγεται με τη μέθοδο της μοριακής απόσταξης για την ελαχιστοποίηση της παρουσίας βλαβερών ουσιών που επιμολύνουν το έλαιο, όπως είναι τα βαρέα μέταλλα και οι διοξίνες. Χωρίς γλουτένη.  
11,60 
Health Aid Cod Liver Oil 1000mg  30 Caps
Το Cod Liver της Health Aid είναι φυσική πηγή βιταμινών Α & D, πλούσιο σε Omega 3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (EPA & DHA), που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς, στις αρθρώσεις για να παραμένουν εύπλαστες και για οστά δυνατά.  Επίσης οι βιταμίνες Α & D που περιέχουν παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών, του δέρματος, των δοντιών και των ματιών. Οδηγίες χρήσεως: Ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών, 1 κάψουλα ημερησίως.  Το προϊόν περιέχει βιταμίνη Α, εγκυμονούσες και όσες πρόκειται να εγκυμονήσουν να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν τη χρήση. Συσκευασία: 30 κάψουλες καφέ γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί. Each capsule contains (average): Cod liver oil, 1000mg which provides: Total Omega 3, 220mg EPA, 110mg DHA, 99mg Also contains: Vitamin A (5000i.u.), 1502mg / %RDA 188 Vitamin D (400i.u.), 10mg / %RDA 200 Vitamin E (10i.u.), 6.70mg / %RDA 67  
11,65 
Health Aid Krill-Life Oil 500mg 60caps
Τα Krill της Health Aid είναι ιδανικό για υγιή καρδιά και έλεγχο της χοληστερίνης, για τις φλεγμονές των αρθρώσεων και για καλή εγκεφαλική λειτουργία και μνήμη. Τα Krill είναι μικρά οστρακοειδή (ζωοπλαγκτόν), όμοια με γαρίδες, που συναντώνται κυρίως στίς θάλασσες της Αρκτικής και της Ανταρκτικής. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι τα Krill (και ειδικώτερα το είδος Euphasia Superba), εξαιτίας του ότι διαβιούν στα καθαρότερα νερά του πλανήτη (θάλασσα της Ανταρκτικής), δεν υπόκεινται σε μόλυνση από υδράργυρο και άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, που συνήθως αποτελούν υπαρκτό πρόβλημα σε πολλά είδη ψαριών και κατ’επέκταση και των ιχθυελαίων τους. Πλούσια πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων EPA/DHA σε μορφή φωσφολιπιδίων με μεγάλη απορροφητικότητα & βιοδιαθεσιμότητα. Ιδανικό για υγιή καρδιά και έλεγχο της χοληστερίνης, για τις φλεγμονές των αρθρώσεων και για καλή εγκεφαλική λειτουργία και μνήμη. Όταν υπάρχει υψηλό επίπεδο Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στο αίμα, και ειδικότερα του EPA (εικοσιπεντανοϊκού οξέος), μειώνονται τα επίπεδα της ολικής και της “κακής” (LDL) χοληστερόλης και αυξάνονται τα επίπεδα της “καλής” (HDL) χοληστερόλης, χαμηλώνοντας την αρτηριακή πίεση και βοηθώντας έτσι στην πρόληψη της αρτηριοσκλήρωσης και πιθανών καρδιακών επεισοδίων. Επίσης το EPA μειώνει τη θρομβοκύτωση αποτρέποντας την επικίνδυνη δημιουργία θρόμβων στο αίμα, προστατεύοντας έτσι τον οργανισμό από καρδιαγγειακές παθήσεις. Περιέχει Ασταξανθίνη με αντιοξειδωτική δράση κατά των ελευθέρων ριζών. Δοσολογία : ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών παίρνετε 2 κάψουλες την ημέρα. Δεν λαμβάνεται από αλλεργικούς στα όστρακα.  Μην υπερβαίνετε τη δοσολογία. ΔΕΝ υποκαθιστά την ισορροπημένη διατροφή.
27,00 
Health Aid Omega 3-6-9  60 Caps
Τ ο Omega 3, 6, 9 της Health Aid περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα, υψηλής καθαρότητας, ευεργετικά για την υγεία του καρδιαγγειακού, των λειτουργιών του εγκεφάλου και την ανάπτυξη.  Τα Omega 3 και 6 δεν συντίθεται από τον οργανισμό και η πρόσληψή τους από ένα διατροφικό συμπλήρωμα συνιστάται.  Τα Omega 9 βοηθούν στην καλή υφή και συνοχή της επιδερμίδας, στο ξηρό και σκασμένο δέρμα ακόμα και στη ψωρίαση. Κατάλληλο για: -  Υποστήριξη στην υγιή λειτουργία όλων των συστημάτων του οργανισμού (καρδιαγγειακό, νευρικό, αναπαραγωγικό κ.α.). -  Τόνωση των λειτουργιών του ανοσοποιητικού για να αντιμετωπίζει μολύνσεις και φλεγμονές. -  ’τομα που θέλουν να προλάβουν ή να αποφύγουν ασθένειες των γηρατειών. -  Για την τόνωση των εγκεφαλικών λειτουργιών και διατήρηση δραστήριου τρόπου ζωής. Οδηγίες χρήσεως: Ενήλικες, 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως. Συσκευασία: 60 κάψουλες καφέ γυάλινο φιαλίδιο. Each capsule contains (average): Omega 3-6-9 blend, 1155mg Total Omega 3 (from fish oil), 334mg (EPA 157mg / DHA 105mg) Total Omega 6 (from borage oil), 323mg Linoleic Acid, 200mg Gamma Linoleic Acid (GLA), 123mg Total Omega 9 (from olive oil), 150mg Oleic Acid, 150mg Vitamin E (natural), 3mg
19,61 
Health Aid Omega-3 750mg 30 caps
Το  Omega-3 της Health Aid καταπολεμά την υψηλή πίεση και τις θρομβώσεις, ελέγχει την χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια, βοηθά στη διατήρηση υγιούς καρδιάς  και κυκλοφορικού συστήματος. Τα Omega-3 είναι ειδικά παρασκευασμένο από Νορβηγικά ιχθυέλαια διπλής μοριακής απόσταξης, ώστε να αποδίδει πλήρη συγκέντρωση πολυακόρεστων λιπαρών οξέων EPA/DHA στην ελεύθερη και πιο καθαρή μορφή τους. Είναι ελεύθερο από κάθε είδους κατάλοιπα όπως διοξίνες, προσμίξεις, ιζήματα, υδράργυρο και μόλυβδο που συνήθως υπάρχουν στα ψάρια. 
13,10 
Health Aid Omegazon 750mg 120 caps
Το Omegazon HealthAid καταπολεμά την υψηλή πίεση και τις θρομβώσεις, ελέγχει την χοληστερίνη , τα τριγλυκερίδια, βοηθά στη διατήρηση υγιούς καρδιάς  και κυκλοφορικού συστήματος. Το Omegazon είναι ειδικά παρασκευασμένο από Νορβηγικά ιχθυέλαια διπλής μοριακής απόσταξης, ώστε να αποδίδει πλήρη συγκέντρωση πολυακόρεστων λιπαρών οξέων EPA/DHA στην ελεύθερη και πιο καθαρή μορφή τους. Είναι ελεύθερο από κάθε είδους κατάλοιπα όπως διοξίνες, προσμίξεις, ιζήματα, υδράργυρο και μόλυβδο που συνήθως υπάρχουν στα ψάρια.
30,24 
Health Aid Omegazon 750mg 30 Caps
Το Omegazon της Health Aid είναι ειδικά παρασκευασμένο από Νορβηγικά ιχθυέλαια μοριακής απόσταξης, ώστε να αποδίδει πλήρη συγκέντρωση πολυακόρεστων λιπαρών οξέων EPA/DHA στην ελεύθερη μορφή τους, για καλύτερη πέψη και αφομοίωση, που συνελούν στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, των θρομβώσεων και στη καλή καρδιαγγειακή λειτουργία. Το Omegazon καταπολεμά την υψηλή πίεση και τη χοληστερόλη, βοηθά στη διατήρηση υγιούς καρδιάς και κυκλοφορικού συστήματος.  Απόδειξη της αποτελεσματικότητας του είναι και τα πολύ χαμηλά ποσοστά ασθενειών καρδιάς και εγκεφαλικών στους Εσκιμώους της Γροιλανδίας, που χρησιμοποιούν τα Omega 3 καθημερινά και διατηρούνται δυνατοί και υγιείς. Οδηγίες χρήσεως: Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 1-3 κάψουλες ημερησίως. Συσκευασία: 30 κάψουλες σε blister σε χάρτινο κουτί. Each capsule contains (average): Fish oil concentrate, 1250mg of which: EPA (Eicosapentaenoic acid), 425mg DHA (Docosahexaenoic acid), 325mg Total Omega-3 polynsaturates, 750mg Vitamin E (d-alpha tocopherol), 7.5mg
11,92 
Health Aid Omegazon Plus 30 caps
Το Omegazon Plus HealthAid είναι ειδικός συνδυασμός από ιχθυέλαια διπλής μοριακής απόσταξης πλούσια σε Ω3 (EPA & DHA) και Συνένζυμο Q10 (30mg), συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες και των δυο όσον αφορά τη φροντίδα και την τόνωση της καρδιάς , του κυκλοφορικού και του μυϊκού συστήματος. Το Omegazon Plus είναι ιδανικό για όσους λαμβάνουν αγωγή για υπερλιπιδαιμία (στατίνες).
14,98 
Health Aid Salmon Oil 1000mg 60 Tabs
Το Salmon Oil της Health Aid είναι ψυχρής πίεσης (cold pressed), χωρίς χημικά από σολομύς που ζουν στα καθαρά νερά του Νότιου Ειρηνικού. Το καθαρό ιχθυέλαιο είναι πλούσια φυσική πηγή EPA & DHA, δραστικά συστατικά Ω3 λιπαρών οξέων, που είναι σημαντικά στη καθημερινή διατροφή καθώς βοηθούν στη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς, στη μείωση της χοληστερόλης και στη καλή κατάσταση του κυκλοφορικού. Οδηγίες χρήσεως: Για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών μία κάψουλα ημερησίως.  Μπορεί να αυξηθεί η δοσολογία σε 2-3 εάν χρειάζεται.  Εγκυμονούσες και γυναίκες που πρόκειται να εγκυμονήσουν να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν από τη χρήση. Συσκευασία: 60 κάψουλες καφέ γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί. Each capsule contains (average): Pure Salmon Oil concentrate, 1000mg of which: EPA (Eicosapentaenoic acid), 80mg DHA (Docosahexaenoic acid), 120mg Total Omega-3 Fatty Acids, 200mg
12,00 
Lamberts  Flax Seed Oil 1000mg 90 Caps
To Flax Seed Oil 1000mg 90 Caps της Lamberts ειναι μια  φυτική πηγή Ωμέγα 3. Το Flax Seed Oil (λάδι από λιναρόσπορο) αποτελεί ένα ιδανικό υποκατάστατο για άτομα που είναι αλλεργικά στο λάδι του ψαριού, γιατί παρέχει 60% Α-λινολενικό οξύ. Διατηρει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και του δέρματος καθώς επίσης και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Παρουσίαση: Αδιαφανές καφέ επιμηκής μαλακή κάψουλα. Χρήση: Κλινικές έρευνες καταδεικνύουν την χρησιμότητα των Ω3 λιπαρών οξέων για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και του δέρματος καθώς επίσης και για την διατήρηση της κινητικότητα των αρθρώσεων.  Το Flax Seed Oil (λάδι από λιναρόσπορο) αποτελεί ένα ιδανικό υποκατάστατο για άτομα που είναι αλλεργικά στο λάδι του ψαριού, γιατί παρέχει 60% Α-λινολενικό οξύ (περίπου τη διπλάσια ποσότητα Omega 3 λιπαρών οξέων ανά γραμμάριο σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια) . Το Α-λινολενικό οξύ μετατρέπεται από το σώμα στα Ω3 λιπαρά οξέα που βρίσκονται στα ιχθυέλαια (EPA και DHA) αναλόγως με τις ανάγκες του οργανισμού.  Ως απαραίτητο θρεπτικό συστατικό, το Α-λινολενικό οξύ είναι απαραίτητο σε μεγάλες ποσότητες για τον οργανισμό αλλά λόγω του γεγονότος ότι είναι πολύ ασταθές, δεν μπορούμε να είμαστε πάντοτε σίγουροι κατά πόσο λαμβάνεται μέσω της διατροφής μας.  Το Flax Seed Oil της Lamberts είναι ψυχρής πίεσης ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των θρεπτικών συστατικών του.  Επίσης είναι μία χρήσιμη πηγή Λινολεϊκού Οξέος, το άλλο βασικό απαραίτητο λιπαρό οξύ που η διατροφή μας πρέπει να μας παρέχει. - Φυτική πηγή Ωμέγα 3. - Το περίβλημα της κάψουλας και η βιταμίνη Ε προστατεύουν τα Ωμέγα 3 από την οξείδωση. - Είναι άγευστο. Δοσολογία:  1 με 3 ταμπλέτες την ημέρα. Αλλεργίες:  Καμία Προφυλάξεις:  Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία. Φύλαξη:   Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία: Διατροφικό συμπλήρωμα. Κάθε κάψουλα αποδίδει: Flax Seed Oil, 1000mg Alpha-Linolenic Acid, 500mg Linoleic Acid, 122mg Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling Agent: Carageenan, Acidity Regulator: DiSodium Phosphate, Colours: Iron Oxide). Antioxidant: d alpha Tocopherol. Χρόνος αφομοίωσης:  Λιγότερο από 30 λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
18,10