Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 4€
  • 37€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Καρδιά, Κυκλοφορικό, Χοληστερίνη

Boehringer Ingelheim Kwai LI 111 300 mg Εκχυλίσματος Σκόρδου 50 δισκία
Kwai LI 111 300 mg, άοσμα δισκία σκόρδου , βοηθούν στη μείωση χοληστερίνης και της αρτηριακής πίεσης .  Το σκόρδο περιέχει ένα απίστευτα σύνθετο μίγμα χημικών ενώσεων και οι επιστήμονες ακόμα προσπαθούν να ανακαλύψουν σε ποιες από αυτές τις ουσίες οφείλει τις θεραπευτικές του ιδιότητες . Όμως είναι γνωστό ότι οι χημικές ενώσεις που περιέχονται στο σκόρδο έχουν ποικίλες δράσεις – ως αντιβιοτικές η αντί-ικές, ουσίες, παράγοντες μείωσης της αρτηριακής πίεσης , αναστολείς του καρκίνου, αποσυμφορητικές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες και επιδεικνύουν προστατευτική δράση έναντι της γήρανσης στα κύτταρα του εγκεφάλου . Ιδιαίτερα σημαντικές είναι επίσης οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του σκόρδου, καθώς εμποδίζει τις ελεύθερες ρίζες να οξειδώσουν την «κακή» LDL χοληστερόλη, εκμηδενίζοντας έτσι την ικανότητά της να φράζει τις αρτηρίες. Βοηθά: Στη μείωση της διαστολικής πίεσης Στη μείωση της συνολικής πίεσης Στην ενίσχυση της φαρμακευτικής δράσης αντιυπερτασικών σκευασμάτων. Στη μείωση της LDL («κακή» χοληστερόλη) Στην αύξηση της HDL («καλή» χοληστερόλη) Στη μείωση των τριγλυκεριδίων Έχει αντιθρομβωτική δράση (μείωση της τάσης αυτόματης συγκόλλησης των αιμοπεταλίων κατά 10%). Σε αντι-βακτηριδιακή και αντι-μυκητιακή δράση. Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες την ημέρα ή σύφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας ή του φαρμακοποιού σας
11,99 
Doctor's Formulas Artenorm 60 κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής  Doctor's Formulas Artenorm περιέχει το τιτλοδοτημένο ξηρό εκχύλισμα από φύλλα ελιάς Benolea, το οποίο συμβάλλει στην διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης και στην υποστήριξη των λειτουργιών του καρδιαγγειακού συστήματος . Το Benolea είναι ένα μοναδικό συστατικό που εξάγεται από τα φύλλα της ελιάς (Olea europaea L.) και είναι τυποποιημένο ώστε να περιέχει μόνο τους σωστούς τύπους πολυφαινολικών ενώσεων, και ακριβώς στις σωστές αναλογίες, για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας . Είναι επίσης κλινικά αποδεδειγμένο, ασφαλές και αποτελεσματικό. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικόικανό να προστατεύσει τα αγγεία από την κυτταρική βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Επιπρόσθετα, δύο κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν τα θετικά αποτελέσματα του Benolea®, τόσο στις καρδιαγγειακές λειτουργίεςγενικά, όσο και στη διαχείριση της αρτηριακής πίεσης. Συμβάλλει: Στην ρύθμιση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης Στην αγγειακή προστασία Στην ρύθμιση των υγιών επιπέδων ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων Στα υγιή επίπεδα ζαχάρου
13,49 
Doctor's Formulas Cardiotonic 60 δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής Doctor's Formulas Cardiotonic   για την υγιή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος Η σύνθεση της ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της περιφερικής αγγειοπάθειας. Είναι χρήσιμη όταν υπάρχει μεταβολική βλάβη του μυοκαρδίου, μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις ισχαιμικής καρδιοπάθειας αλλά και αντιμετωπίζει τις αλλαγές στο μεταβολισμό του μυοκαρδίου στην οξεία αλλά και στην χρόνια καρδιοπάθεια. L καρνιτίνη (βρίσκεται σε μεγάλες συγκεντρώσεις στον καρδιακό μύ), επιτρέπει τη μεταφορά μακράς αλύσου λιπαρών οξέων από το κυτταρόπλασμα στα μιτοχόνδρια, ενεργοποιώντας: Την β οξείδωση Τον κύκλο του Krebs Την οξειδωτική φωσφορυλίωση Συνένζυμο Q10 :Αποτελεί μεταφορέα ηλεκτρονίων στη διαδικασία της οξειδωτικής φωσφορυλίωσης. Το Q10 έχει την ικανότητα να διακινεί ηλεκτρόνια σύμφωνα με τις κυτταρικές ανάγκες και ακόμη ο καρδιακός μύς ,περιέχει το περισσότερο Q10 από οποιοδήποτε άλλο όργανο στο σώμα μας. L Ταυρίνη : Η καρδιά χρειάζεται την ταυρίνη για την ρύθμιση της ομοιόστασης του Ασβεστίου, του Μαγνησίου και του Καλίου . Ρυθμίζει την Ca2+ ATPase του σαρκοπλασματικού δικτύου.
23,14 
Doctor's Formulas Lipoprotect 60 δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής Doctor's Formulas Lipoprotect χρήσιμο για τον έλεγχο της χοληστερόλης και των λιπιδίων του πλάσματος. Η φόρμουλα LIPOPROTECT είναι σχεδιασμένη για να διατηρεί υγιή τα επίπεδα των λιποπρωτεϊνών. Η σύνθεση του LIPOPROTECT επαναφέρει την ισορροπία των λιποπρωτεϊνών με τρία συστατικά: Monascus purpureus (red yeast rice), επιτυγχάνεται αναστολή της HMGCoA ρεντουκτάσης, με τα Ωμέγα-3 (EPA/DHA), αναστέλλεται η λιπογένεση και η οξείδωση των λιπαρών οξέων και με το συνένζυμο Q10 επιτυγχάνεται αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύεται το Q10 του οργανισμού.
22,18 
Doctor's Formulas OmegaPlus 60 μαλακές κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής OmegaPlus περιέχει ιχθυέλαιο [εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ (DHA) και εικοσαπεντεανοϊκό οξύ (EPA)] και ξηρά εκχυλίσματα καρπών κόκκινου σταφυλιού, φύλλων ελιάς και σπόρων σησαμιού. Το EPA συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς , ενώ το DHA συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης. Το OmegaPlus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει λάβει πιστοποίηση από το IFOS. Το πρόγραμμα International Fish Standards ™ (IFOS ™) είναι το μοναδικό πρόγραμμα δοκιμών και πιστοποίησης για τα ιχθυέλαια και θέτει τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για καθαρότητα και ποιότητα. Κάθε παρτίδα της φόρμουλας ιχθυελαίων OmegaPlus είναι πιστοποιημένη και απονέμεται για την καθαρότητα και την ποιότητα της, η διάκριση των 5 αστέρων από το πρόγραμμα IFOS. (*) Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250mg EPA και 250mg DHA.
18,08 
Doctor's Formulas Λιποσωμιακή Φόρμουλα COQ10 100mg 180ml
Συμπλήρωμα διατροφής Doctor's Formulas Λιποσωμιακή Φόρμουλα COQ10 100mg  για ενίσχυση της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού και της καρδιαγγειακής υγείας , την τόνωση του ανοσοποιητικού  και την αντιγήρανση. Το CO Q10 100mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Συνένζυμο Q10. Η λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών και βιταμινών. Τα λιποσώματα Τα λιποσώματα ανήκουν στις κολλοειδείς διασπορές συστημάτων μεταφοράς βιοδραστικών μορίων τα οποία έχουν την ικανότητα μεταφοράς τους, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα τους. Οι διαστάσεις των λιποσωμάτων ανάλογα με την μέθοδο παρασκευής τους και τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των δομικών τους μονάδων είναι της τάξεως των νανομέτρων μέχρι της τάξεως μερικών μικρομέτρων. Ιστορικά, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, υπήρχε η τάση μελέτης των βιοφυσικών ιδιοτήτων των κολλοείδών συστημάτων τα οποία είχαν σύσταση λιπιδική και φωσφολιπιδική, με στόχο την κατανόηση των βιοφυσικών λειτουργιών των κυττάρων. Ο βιοφυσικός A.D. Bangham μελέτησε λιπιδικές κολλοειδείς διασπορές, για να προσομοιάσει τις κυτταρικές μεβράνες και να μελετήσει την λειτουργικότητα τους. Τα λιποσώματα εφόσον είναι παρασκευασμένα απο δομικά υλικά όπως αυτά των κυττάρων μας έχουν πλεονεκτήματα τα οποία σχετίζονται με την ‘φιλικότητα’ ως προς τους ιστούς του ανθρώπου. Έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν λιπόφιλα βιοδραστικά μόρια τα οποία δεν διαλύονται εύκολα σε υδατικά μέσα και άρα έχουν προβλήματα απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας π.χ, βιταμίνες , κουρκουμίνη κ.α αλλά και υδατοδιαλυτά η αμφίφιλα μόρια, βελτιώνονται ως προς το ρυθμό διαλύσης και την απορρόφηση τους μέσω του γαστρεντερικού αυλού. Τα λιποσώματα μπορούν και μεταφέρουν τις βιοδραστικές ουσίες και βελτιώνουν την διαπέραση τους απο τους φραγμούς του γαστρεντερικού σωλήνα και αποτελούν αποτελεσματικά ‘οχήματα’ μεταφοράς βιοδραστικών μορίων. Η λιποσωμιακή τεχνολογία και ειδικά η καινοτόμος τεχνολογία των υπερμοριακών φωσφολιπιδικών συμπλεγμάτων με δομή λιπιδικών διπλοστοιβάδων μπορούν να βελτιώσουν την θεραπευτική αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής και αποτελούν καινοτομία στον χώρο αυτό, δίδοντας υψηλή προστιθέμενη αξία στην τελική δοσολογική μορφή. To κείμενο δημιουργήθηκε με την συνεργασία του εργαστηρίου της Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Βιβλιογραφία: (1) Κ. Δεμέτζος. ‘Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία. Βασικές Αρχές και πρακτικές εφαρμογές’, Εκδ. Παρισιάνου, 2014 (2) Y. Perrie, T. Rades ‘Φαρμακευτική Τεχνολογία-Μεταφορά και στοχευμένη δράση φαρμάκων’, Επιστημονική Επιμέλεια Κ. Δεμέτζος , Εκδ. Παρισιάνου, 2016.
32,50 
Doctor's Formulas Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate 100mg 180ml
Doctor's Formulas Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate 100mg, ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μαγνήσιο γλυκονικό και μαγνήσιο δυγλυκινικό, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία . Το μαγνήσιο είναι ζωτικής σημασίας για κάθε λειτουργία του σώματος από την παραγωγή πρωτεϊνών, ορμονών και ενέργειας, εως και τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, της γλυκόζης, του καρδιακού ρυθμού και του ύπνου . Η Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate παρουσιάζει τα υψηλότερα επίπεδα βιοδιαθεσιμότητας και απορρόφησης, επειδή συνδυάζει την καλύτερη μορφή μαγνησίου με τη λιποσωμιακή τεχνολογία!
26,00 
Epsilon Health Arichol 30 tabs
Ειδικό συμπλήρωμα διατροφής Epsilon Health Arichol , με κόκκινη μαγιά ανεπτυγμένη σε ρύζι, συνένζυμο Q10, εκχύλισμα σταφυλιών και καρπών ελιάς και βιταμίνες, για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Συγκεκριμένα, το συμπλήρωμα διατροφής Arichol  συμβάλει στην: προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό stress (Εκχύλισμα καρπών ελιάς και σταφυλιού) ελάττωση των επιπέδων της ομοκυστεϊνης (Φολικό οξύ) αντιοξειδωτική δράση και προστασία των γραμμωτών μυών (Συνένζυμο Q10 και βιταμίνες Β)
12,89 
Epsilon Health Diosmin 45 tabs
Συμπλήρωμα διατροφής Epsilon Health Diosmin  χρήσιμο για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του φλεβικού συστήματος. Τα φλαβονοειδή που περιέχει, Διοσμίνη και Εσπεριδίνη, είναι γνωστά για την φλεβοτονική και αγγειο-προστατευτική τους δράση. Προτείνεται επικουρικά στη διαχείριση των αιμορροΐδων και των συμπτωμάτων τους: Αιμορραγία Δυσφορία και πόνος Περιπρωκτικός κνησμός Οίδημα Επιπλοκές των αιμορροΐδων (ραγάδα – θρόμβωση) Επίσης, προτείνεται επικουρικά στη διαχείριση της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας και των συμπτωμάτων της : Πόνος που επιδεινώνεται από την ορθοστασία Κοκκίνισμα, ευρυαγγείες, κιρσοί Φαγούρα, καύσος Πρησμένα πόδια και μούδιασμα Σκληρή επιδερμίδα, έλκη και πληγές που δεν επουλώνονται γρήγορα Βαθιά φλεβική θρόμβωση
7,30 
Erbozeta Zeta Colest 30 κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής Erbozeta Zeta Colest συμβάλλει στον έλεγχο της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων . Το Zeta Colest είναι συμπλήρωμα διατροφής με: Μονακολίνη Κ Guggulsterone Πολυκοζανόλες και Οκτακοζανόλες Σιλυμαρίνη
15,99 
Healthia D3 5000IU 100tabs
Συμπλήρωμα διατροφής Healthia D3 5000IU με βιταμίνη D3. Η βιταμίνη D3 είναι ευρύτατα διαδεδομένη ως η βιταμίνη του ηλίου καθώς συντίθεται στην επιφάνεια του δέρματος με την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία -B (UVB). Είναι απολύτως απαραίτητη για γερά οστά , για την ομαλή κυτταρική διαίρεση και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος . Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την απορρόφηση και αξιοποίηση του ασβεστίου από τον οργανισμό . Έτσι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καλή υγεία των οστών, των δοντιών αλλά και του νευρικού συστήματος. Συμβάλλει ακόμη στην ομαλή λειτουργία του καρδιακού ρυθμού καθώς και των κτύπων της καρδιάς. Έχει αποδεδειγμένα αντικαρκινική δράση και μειώνει τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας και της οστεοπόρωσης. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει καταλυτικό ρόλο στη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Όσο η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει και οι βλαβερές ακτίνες του ηλίου ελοχεύουν κινδύνους για την υγεία του δέρματός σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για πρόσληψη της απαραίτητης βιταμίνης D. Δεν είναι τυχαίο που στις μέρες μας όλο και περισσότερος κόσμος παρουσιάζει ανεπάρκεια στα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό, ιδιαιτέρως οι ηλικιωμένοι. Σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης D στον οργανισμό μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπενία, οστεοαρθρίτιδα, ραχίτιδα και οστεομαλακία ενώ μερική ανεπάρκεια βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει ανορεξία, διάρροια, κάψιμο στο στόμα, έλλειψη ενέργειας, υπνηλία και κόπωση, απότομη απώλεια βάρους και προβλήματα όρασης. Αυξήστε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό σας με τη D3 5000IU high potency της Healthia, με μόλις 1 ταμπλέτα την ημέρα.
14,20 
Healthia Garcinia Cambogia 500mg 90 caps
Με το συμπλήρωμα διατροφής Healthia Garcinia Cambogia 500mg μπορείτε να απολαύσετε κάθε γεύμα δίχως ενοχές. Σας αρέσουν τα γλυκά, τα μακαρόνια, το ρύζι, το ψωμί και η ζάχαρη, αλλά παράλληλα θέλετε να προσέχετε τη σιλουέτα σας ; Το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής για σας. Η δραστική ουσία είναι το υδροξυκιτρικό οξύ που έχει μια σειρά από ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα: μπλοκάρει τη μετατροπή του γλυκογόνου σε λίπος, δηλαδή αποτρέπει τη λιπογέννεση αυξάνει την καύση του αποθηκευμένου λίπους. καταστέλλει την όρεξη, μειώνει την επιθυμία για πολύ φαγητό, έχουμε λιγότερη λαχτάρα για γλυκά. Ενισχύει τη φυσική παραγωγή της σερετονίνης στο σώμα. Η σερετονίνη μειώνει την όρεξη και βελτιώνει αισθητά τη διάθεση. Ένας συνδυασμός εξαιρετικός για όλους εσάς που θέλετε να μπείτε σε ένα υγειινό τρόπο διατροφής χωρίς την "ενοχλητική πείνα" και τις ανεπιθύμητες λιγούρες υπάρχουν ενδείξεις ότι αυξάνει τα επίπεδα της ορμόνης "αδιπονεκτίνη" που είναι άρρικτα συνδεδεμένη με τον υψηλό μεταβολισμό και τις μεγάλες καύσεις. έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση. συμβάλλει στη μείωση της χοληστερίνης και των λιπιδίων του σώματος. περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C. κάνει πιο αποτελεσματική την προσπάθεια για δίαιτα. Είναι ο ιδανικός σύμμαχος για όλους εσάς που λατρεύετε τους λευκούς υδατάνθρακες και θέλετε έναν ισχυρό σύμμαχο για τη σιλουέτα σας . Είτε αθλήστε είτε όχι. Το Garcinia Cambogia ενδέχεται να έχει ευεργετική δράση για εσάς που: Λατρεύετε τα μακαρόνια και τις πατάτες τηγανητές Τρώτε περιστασιακά junk food Τρώτε καθημερινά γλυκά Έχετε κυτταρίτιδα Έχετε λίπος στο συκώτι Έχετε ανεπιθύμητα παχάκια και ψωμάκια Θέλετε να αδυνατίσετε Αθλήστε και θέλετε να κάνετε γράμμωση Έχετε προβλήματα με το σάκχαρο Έχετε διαρκώς λιγούρες ή έντονη πείνα   Προσοχή: Σε περίπτωση που έχετε διαγνωστεί με προβλήματα σακχάρου, λαμβάνετε ή έχετε λάβει στο παρελθόν φαρμακευτική αγωγή για τη ρύθμιση της ινσουλίνης, πρέπει πρώτα να πάρετε τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού σας πριν καταναλώσετε garcinia cambogia!
26,32