Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 5€
  • 58€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Φυτικά Ηρεμιστικά - Πνευματική Υγεία

Bionat Memovigor 2 20 δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής  Bionat Pharm Memovigor 2  για τους ιλίγγους και την μνήμη. Διατηρεί ομαλή τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο , υγιείς τους νευρώνες και ενισχύει τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Μοναδικός συνδυασμός 18 φυσικών συστατικών, όπως φωσφολιπίδια, L-ακετυλοκαρνιτίνη, βιταμίνες C, E, Β1, Β6, Β12, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ginkgo biloba, εκχύλισμα μύρτιλου και λινολεϊκό οξύ. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικάόλες τις διαταραχές του κοχλία και του αιθουσαίου, χωρίς παρενέργειες. Διατηρεί ομαλή τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο, υγιείς τους νευρώνες και ενισχύει τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Νο 0001321580 Κατάλληλο για ίλιγγους, εμβοές, απώλεια μνήμης, συμπτώματα συνδρόμου Ménière, νόσο αλτσχάιμερ, γεροντική άνοια. Ιδανικό και για vegeterians και vegans. Μορφή 20 δισκία Μορφή Συσκευασία 10 Φιαλιδίων των 15ml. Δοσολογία: Εμβοές – Ίλιγγοι: Ενήλικες 1-2 δισκία την ημέρα τις πρώτες 15 έως 30 ημέρες και κατόπιν 1 δισκίο κάθε πρωί, συνολική διάρκεια αγωγής 3 μήνες. Μνήμη: Ενήλικες 1 δισκίο την ημέρα κάθε πρωί, συνολική διάρκεια αγωγής 3 μήνες.
16,30 
Doctor's Formulas Memoprotect 30 ταμπλέτεςef
To συμπλήρωμα διατροφής Doctors Formulas Memoprotect περιέχει ακετυλο - L-Καρνιτίνη, κιτικολίνη, ομοταυρίνη, βιταμίνη D3, βιταμίνη B5, βιταμίνη Η και μαγνήσιο. To Memoprotect της Doctors Formula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ακετυλο - L-Καρνιτίνη, κιτικολίνη, ομοταυρίνη, βιταμίνη D3, βιταμίνη B5, βιταμίνη Η και μαγνήσιο. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική νοητική λειτουργία. Επίσης περιέχει: Οξινο φωσφορικό διυδρικό ασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξτρίνη, καταβυθισμένο ένυδρο πυρίτιο, φυτικό στεατικό μαγνήσιο, προζελατινοποιημένο άμυλο αραβοσίτου.
32,50 
Doctor's Formulas Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate 100mg 180ml
Doctor's Formulas Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate 100mg, ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μαγνήσιο γλυκονικό και μαγνήσιο δυγλυκινικό, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία . Το μαγνήσιο είναι ζωτικής σημασίας για κάθε λειτουργία του σώματος από την παραγωγή πρωτεϊνών, ορμονών και ενέργειας, εως και τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, της γλυκόζης, του καρδιακού ρυθμού και του ύπνου . Η Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate παρουσιάζει τα υψηλότερα επίπεδα βιοδιαθεσιμότητας και απορρόφησης, επειδή συνδυάζει την καλύτερη μορφή μαγνησίου με τη λιποσωμιακή τεχνολογία!
26,00 
Doctors Formulas Sedar Φόρμουλα Ύπνου 60 Tabl.
Η φόρμουλα Doctors Formulas Sedar είναι μια σύνθεση φυσικών συστατικών που συμβάλλει στη χαλάρωση . Το Sedar μειώνει το άγχος , την υπερένταση και τον εκνευρισμό που προκαλεί η αυπνία και αποκαθιστά τις απορρέουσες διαταραχές. Η μελατονίνη ρυθμίζει τους ρυθμούς του ύπνου .Είναι ορμόνη που παράγεται από τον εγκέφαλο και συγκεκριμένα από την επίφυση. Βοηθά τον οργανισμό μας να γνωρίζει πότε είναι ώρα για ύπνο και πότε είναι η ώρα για να ξυπνήσουμε. Η σύνθεση και η έκκριση της μελατονίνης στον εγκέφαλο, ενεργοποιούνται από το σκοτάδι και απενεργοποιούνται από το φως. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η ορμόνη εμπλέκεται στον εικοσιτετράωρο ρυθμό του ανθρώπινου οργανισμού και στη ρύθμιση διαφόρων σωματικών λειτουργιών. Η L τρυπτοφάνη ,ένα σημαντικό αμινοξύ, που μετατρέπεται μέσα στον εγκέφαλο σε σεροτονίνη (νευροδιαβιβαστής που λειτουργεί φυσιολογικά στον κύκλο του ύπνου), μεταβολίζεται σε μελατονίνη και συμβάλλει στον φυσιολογικό ύπνο. Η πασιφλόρα, η βαλεριάνα, ο κράταιγος και η εσχόλτσια που περιέχονται, αναστέλλουν τη δράση των GABAεργικών νευρώνων.
16,25 
Eviol Brain Function 30 tabs
Συμπλήρωμα διατροφής Eviol Brain Function για τη μνήμη και την πνευματική απόδοσ η με Ginkgo biloba και φωσφατιδική σερίνη. Συμπλήρωμα διατροφής για τη μνήμη και την πνευματική απόδοση με Ginkgo biloba και φωσφατιδική σερίνη. Μοναδικός συνδυασμός θρεπτικών συστατικών Ginkgo biloba, φωσφατιδικής σερίνης, γλουταμίνης, τυροσίνης, αργινίνης, συμπλέγματος Β και βιταμίνης Ε που συμβάλει στην καλή λειτουργία της μνήμης και της γνωστικής απόδοσης. Συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος . Συνεισφέρει στην πνευματική συγκέντρωση και τονώνει τις νοητικές ικανότητες. Χρήσιμο σε περιπτώσεις πνευματικής κούρασης και εξασθενημένης μνήμης.
13,09 
Eviol Sleep Well 30 μαλακές κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Eviol Sleep Well ( 30 κάψουλες ) , μια φόρμουλα με βαλεριάνα και μελατονίνη για την αντιμετώπιση της αϋπνίας . Ιδανικό σε περιπτώσεις: διαταραγμένου ύπνου αϋπνίας εργασίας με εναλλασσόμενες βάρδιες ταξιδιών σε μακρινούς προορισμούς (jet lag) Η μελατονίνη παράγεται στον ανθρώπινο οργανισμό από την επίφυση κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στη ρύθμιση του κύκλου ύπνου και αφύπνισης . Εμπλέκεται στην διατήρηση του ομαλού κιρκάδιου ρυθμού (βιολογικό ρολόι του οργανισμού) που παίζει καθοριστικό ρόλο για τον φυσιολογικό ύπνο. Συμβάλλει: Στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί. Στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (jet lag). Η Βαλεριάνα είναι ένα παραδοσιακό φυτό ευρέως χρησιμοποιούμενο για την ανακούφιση από το στρες και τις διαταραχές ύπνου.
6,54 
Eviol Sleep Well 60 μαλακές κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Eviol Sleep Well ( 60 κάψουλες ) , μια φόρμουλα με βαλεριάνα και μελατονίνη για την   αντιμετώπιση της αϋπνίας . Ιδανικό σε περιπτώσεις: διαταραγμένου ύπνου αϋπνίας εργασίας με εναλλασσόμενες βάρδιες ταξιδιών σε μακρινούς προορισμούς (jet lag) Η   μελατονίνη   παράγεται στον ανθρώπινο οργανισμό από την επίφυση κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στη   ρύθμιση του κύκλου ύπνου και αφύπνισης . Εμπλέκεται στην διατήρηση του ομαλού κιρκάδιου ρυθμού (βιολογικό ρολόι του οργανισμού) που παίζει καθοριστικό ρόλο για τον φυσιολογικό ύπνο. Συμβάλλει: Στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί. Στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (jet lag). Η   Βαλεριάνα   είναι ένα παραδοσιακό φυτό ευρέως χρησιμοποιούμενο για την ανακούφιση από το στρες και τις διαταραχές ύπνου.
9,82 
Health Aid  Acai Ace 1500mg 30 Caps
H Health Aid Acai Ace έχει Ισχυρή Αντιοξειδωτική Προστασία. Ακάι Μπέρρυ 1500mg.  Ισχυρή Αντιοξειδωτική Προστασία. Αντιοξειδωτικό κατά των ελεύθερων ριζών. Προστατεύει την καρδιά και τα άλλα όργανα. Βοηθάει στην παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων & αντισωμάτων. Εξισορροπεί τα επίπεδα της χοληστερίνης & του σακχάρου. Διατηρεί υγιές το κυκλοφορικό & το σωματικό βάρος. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Προστατεύει το δέρμα & τους ιστούς στις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών. Ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας.
17,30 
Health Aid  Psyllium Husk Powder 1000MG  300gr
Μη Διαθέσιμο
Το Psyllium Husk Fibre της Health Aid προέρχεται από υψηλής καθαρότητας φλοιό Ψυλλίου, που δεν έχει υποστεί ακτινοβολία.  Το Psyllium είναι υπακτικό που δημιουργεί διόγκωση και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και σε κολλοειδή.  Οι υπακτικές του ιδιότητες οφείλονται στη διόγκωση της φλούδας όταν έρχεται σε επαφή με το νερό.  Πέρα από την παραδοσιακή χρήση του psyllium στην δυσκοιλιότητα, χρησιμοποιείται και σαν βοηθητικό στον έλεγχο του βάρους, της χοληστερόλης και γενικά στην υγεία του εντέρου. Οδηγίες Χρήσεως: Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών:  Διαλύστε καλά ένα γεμάτο κουτάλι της σούπας (6gr) σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό και πιείτε το αμέσως.  Λαμβάνεται μεταξύ δύο γευμάτων 1-2 φορές ημερησίως με άφθονο νερό. Να λαμβάνεται με άφθονο νερό ή χυμό, κατά προτίμηση το βράδυ.  Οι εγκυμονούσες και όσοι πάσχουν από ευρέθιστο έντερο είναι απαραίτητο να συμβουλεύονται τον γιατρό πριν από την χρήση. One Heaped Tablespoon Contains (average): Pure Grade Psyllium Husk Powder approx., 6g
14,80 
Health Aid Acid Hyaluronic 55mg 30 tabs
Υαλουρονικό οξύ απο την Health Aid απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας των συνδετικών ιστών και του δέρματος.  Ενυδατώνει και προάγει την ελαστικότητα της επιδεερμίδας διατηρώντας την απαλή και νεανική χωρίς ρυτίδες.  Παράλληλα υποστηρίζει την ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων. Ενήλικες και άνω των 12 ετών, 1 έως 2 ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό.
17,35 
Health Aid Acidophilus 60 Tabs
Το Acidophilus της Health Aid βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, όταν διαταράσσεται από κάποιες τροφές, αντιβιοτικά, διαταραχές του στομάχου, διάρροια ή λήψη αντισυλληπτικών. Περιγραφή:   Λευκές κάψουλες κατάλληλες για φυτοφάγους. Γενικές Πληροφορίες: Το Acidophilus της Health Aid βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, όταν διαταράσσεται από κάποιες τροφές, αντιβιοτικά, διαταραχές του στομάχου, διάρροια ή λήψη αντισυλληπτικών.  Το Acidophilus αυξάνει τον αριθμό των φιλικών βακτηριδίων, δημιουργώντας μια υγιή χλωρίδα, η οποία βοηθά στην πέψη και κατ' επέκταση στην γενική καλή υγεία του οργανισμού. Οδηγίες Χρήσης: Ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως πριν το φαγητό. Κατάλληλο και για όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στο γάλα. Συσκευασία: 60 κάψουλες σε καφέ γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί. Each capsule contains (average): Cultures containing the following organisms: Lactobacillus Acidophilus & Bifidobacterium bifidum viable cells complex, 100 million Frocto-Oligosaccharides, 100mg
20,90 
Health Aid Acidophilus Plus  60 Tabs Έκπτωση 15%
Το Acidophilus της Health Aid βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, όταν διαταράσσεται από κάποιες τροφές, αντιβιοτικά, διαταραχές του στομάχου, διάρροια ή λήψη αντισυλληπτικών.  Το Acidophilus αυξάνει τον αριθμό των φιλικών βακτηριδίων, δημιουργώντας μια υγιή χλωρίδα, η οποία βοηθά στην πέψη και κατ' επέκταση στην γενική καλή υγεία του οργανισμού. Οδηγίες Χρήσης: Ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως πριν το φαγητό. Κατάλληλο και για όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στο γάλα. Συσκευασία: 60 κάψουλες σε καφέ γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί. Each capsule contains (average): Cultures containing the following organisms: Lactobacillus Acidophilus, 2 billion Bifidobacterium bifidum, 1 billiion Lactobacillus Bulgaricus, 1 billion Frocto-Oligosaccharides, 100mg
21,19  24,90