Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 3€
  • 12€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Ειδικά Διαιτητικά Τρόφιμα για Ιατρικούς Σκοπούς

Humana Ditrevit Forte 15ml
Συμπλήρωμα διατροφής Ditrevit Forte από τη γέννηση, για τη στήριξη του μυοσκελετικού συστήματος και την ενίσχυση της ψυχοκινητικής εξέλιξης. Περιέχει βιταμίνη D3 και DHA, για περισσότερα οφέλη και άριστη απορρόφηση. Αφορά θεραπεία 30 ημερών. Βασικά χαρακτηριστικά Με δοσομετρητή, για απόλυτη ασφάλεια στη δοσολογία και ευκολία στη χρήση. Άμεση κατανάλωση, δεν αλλοιώνεται η σύσταση. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση. Χρησιμοποιείται σε συνεννόηση με τον παιδίατρο. Χωρίς γλουτένη. Συστατικά : ηλιέλαιο, έλαιο φυκών τυπ/νο σε DHA, αρώματα, αντιοξειδωτικά (Ε306, Ε392, Βιτ. D3). Συνιστώμενη δοσολογία : 0,5ml (ποσότητα που υποδεικνύεται και στο σταγονόμετρο), μία φορά την ημέρα, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από τον παιδιάτρο. Η ημερήσια χορήγηση συμπληρώματος της βιταμίνης D, συστείνεται από την ESPGHAN και την Ενδοκρινολογική εταιρία, σε όλα τα βρέφη κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους ζωής.
11,03 
Ino Plus Bon Appetite Adults 150ml
Σιρόπι Ino Plus Bon Appetite Adults με σύμπλεγμα φυτών, μεταλλικά στοιχεία, βασιλικό πολτό, προβιοτικά & βιταμίνες.  Τονωτικό όρεξης με βασιλικό πολτό Περιέχει προβιοτικά φυτικής προέλευσης, τα οποία επαναφέρουν την ισορροπία στην εντερική χλωρίδα και επιτρέπουν την βέλτιστη αφομοίωση των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων απο τον οργανισμό.
9,38 
Nutricia Fortimel Liquid Coffee 200ml
Το   Fortimel Liquid με γεύση coffee , είναι πόσιμο θρεπτικό σκεύασμα για   συμπληρωματική διατροφή   σε υγρή μορφή για ασθενείς με αυξημένες πρωτεϊνικές ανάγκες. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Θερμιδική πυκνότητα: 1 kcal / ml. Πρωτεΐνη 10 g/100ml: Υδατάνθρακες 10,3 g/100ml Λίπη 2,1g/100ml Ελεύθερο: Γλουτένης, Φυτικών Ινών. Συνιστώμενη δόση: 2-3 συσκευασίες 200ml την ημέρα ή ακολούθως ιατρικής υπόδειξης. Κατάλληλο για ασθενείς από 6 χρονών. Χρησιμοποιείται με επιφύλαξη σε ασθενείς από 3 -6 ετών. Ακατάλληλο για ασθενείς κάτω των 3 ετών.
3,45 
Nutricia Fortimel Liquid Βανίλια 200ml
Το Fortimel Liquid με γεύση βανίλια , είναι πόσιμο θρεπτικό σκεύασμα για συμπληρωματική διατροφή σε υγρή μορφή για ασθενείς με αυξημένες πρωτεϊνικές ανάγκες. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Θερμιδική πυκνότητα: 1 kcal / ml. Πρωτεΐνη 10 g/100ml: Υδατάνθρακες 10,3 g/100ml Λίπη 2,1g/100ml Ελεύθερο: Γλουτένης, Φυτικών Ινών. Συνιστώμενη δόση: 2-3 συσκευασίες 200ml την ημέρα ή ακολούθως ιατρικής υπόδειξης. Κατάλληλο για ασθενείς από 6 χρονών. Χρησιμοποιείται με επιφύλαξη σε ασθενείς από 3 -6 ετών. Ακατάλληλο για ασθενείς κάτω των 3 ετών.
3,45 
Nutricia Fortimel Liquid Σοκολάτα 200ml
Το   Fortimel Liquid με γεύση σοκολάτα , είναι πόσιμο θρεπτικό σκεύασμα για   συμπληρωματική διατροφή   σε υγρή μορφή για ασθενείς με αυξημένες πρωτεϊνικές ανάγκες. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Θερμιδική πυκνότητα: 1 kcal / ml. Πρωτεΐνη 10 g/100ml: Υδατάνθρακες 10,3 g/100ml Λίπη 2,1g/100ml Ελεύθερο: Γλουτένης, Φυτικών Ινών. Συνιστώμενη δόση: 2-3 συσκευασίες 200ml την ημέρα ή ακολούθως ιατρικής υπόδειξης. Κατάλληλο για ασθενείς από 6 χρονών. Χρησιμοποιείται με επιφύλαξη σε ασθενείς από 3 -6 ετών. Ακατάλληλο για ασθενείς κάτω των 3 ετών.
3,45 
Nutricia Fortimel Liquid Φράουλα 200ml
Το   Fortimel Liquid με γεύση φράουλα , είναι πόσιμο θρεπτικό σκεύασμα για   συμπληρωματική διατροφή   σε υγρή μορφή για ασθενείς με αυξημένες πρωτεϊνικές ανάγκες. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Θερμιδική πυκνότητα: 1 kcal / ml. Πρωτεΐνη 10 g/100ml: Υδατάνθρακες 10,3 g/100ml Λίπη 2,1g/100ml Ελεύθερο: Γλουτένης, Φυτικών Ινών. Συνιστώμενη δόση: 2-3 συσκευασίες 200ml την ημέρα ή ακολούθως ιατρικής υπόδειξης. Κατάλληλο για ασθενείς από 6 χρονών. Χρησιμοποιείται με επιφύλαξη σε ασθενείς από 3 -6 ετών. Ακατάλληλο για ασθενείς κάτω των 3 ετών.
3,45 
Weider Sweete Stevia 100 ταμπλέτες
Weider Sweete Stevia  Φυσικής προέλευσης, από εκχύλισμα του φυτού stevia με φυσική γλυκιά γεύση. Τώρα με τη Sweete, το φυσικής προέλευσης επιτραπέζιο γλυκαντικό εναλλακτικό της ζάχαρης , μπορείτε να απολαμβάνετε τα ροφήματά σας αλλά και τα γλυκά σας χωρίς ενοχές. Η Sweete προσφέρει εξαιρετική γεύση χωρίς σάκχαρα, χωρίς θερμιδική επιβάρυνση και αποτελεί χρήσιμη επιλογή για όλους εσάς που θέλετε ή χρειάζεται να προσέχετε τη διατροφή σας. Η Sweete έχει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη και μπορεί να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε διαιτολόγιο χωρίς θερμίδες.
3,54 
Weider Sweete Stevia 150gr
Weider Sweete Stevia, φυσικής προέλευσης επιτραπέζιο γλυκαντικό εναλλακτικό της ζάχαρης, μπορείτε να απολαμβάνετε τα ροφήματά σας αλλά και τα γλυκά σας χωρίς ενοχές. Η Sweete προσφέρει εξαιρετική γεύση χωρίς σάκχαρα , χωρίς θερμιδική επιβάρυνση και αποτελεί χρήσιμη επιλογή για όλους εσάς που θέλετε ή χρειάζεται να προσέχετε τη διατροφή σας. Η Sweete έχει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη και μπορεί να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε διαιτολόγιο χωρίς θερμίδες .
4,93