Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Stratpharma

Stratamed Gel 10gr
Stratamed Gel 10gr , επίθεμα πλήρους κάλυψης για τραύματα, που προσφέρει το περιβάλλον για την   επούλωση   και την   πρόληψη παραμορφωτικών ουλών . Το Stratamed μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα σε κάθε νωπή χειρουργική τομή ή εκτομή, ανοικτό τραύμα και δερματικές επιφάνειες που έχουν υποστεί λύση της συνέχειας τους, χημική απολέπιση (πίλινγκ), εκδορές (γδαρσίματα), εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού και επιφανειακά εγκαύματα από ακτινοθεραπεία.
38,89 
Stratamed Gel 20gr
Stratamed Gel 20gr , επίθεμα πλήρους κάλυψης για τραύματα, που προσφέρει το περιβάλλον για την   επούλωση   και την   πρόληψη παραμορφωτικών ουλών . Το Stratamed μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα σε κάθε νωπή χειρουργική τομή ή εκτομή, ανοικτό τραύμα και δερματικές επιφάνειες που έχουν υποστεί λύση της συνέχειας τους, χημική απολέπιση (πίλινγκ), εκδορές (γδαρσίματα), εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού και επιφανειακά εγκαύματα από ακτινοθεραπεία.
63,05 
Stratamed Gel 5gr
Stratamed Gel 5gr , επίθεμα πλήρους κάλυψης για τραύματα, που προσφέρει το περιβάλλον για την επούλωση και την πρόληψη παραμορφωτικών ουλών . Το Stratamed μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα σε κάθε νωπή χειρουργική τομή ή εκτομή, ανοικτό τραύμα και δερματικές επιφάνειες που έχουν υποστεί λύση της συνέχειας τους, χημική απολέπιση (πίλινγκ), εκδορές (γδαρσίματα), εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού και επιφανειακά εγκαύματα από ακτινοθεραπεία.
25,84