Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Specchiasol

Specchiasol CotidiErbe 170ml
Συμπλήρωμα διατροφής Specchiasol Cotidierbe Fluid για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας . Συμπλήρωμα διατροφής με φαρμακευτικά βότανα που βοηθούν φυσικά στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.
4,70 
Specchiasol Expettoral Sedi Tuss 170ml
Aντιβηχικό σιρόπι Specchiasol Expettoral Sedi-Tuss με βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων, που έχει βλεννολυτική και αποχρεμπτική δράση . Είναι ιδανικό για τη χειμερινή περίοδο καθώς και για τη γρίπη και το κρυολόγημα: Καταπραϋνει το βήχα Μαλακώνει το λαιμό και τους ερεθισμούς Έχει βλεννολυτική δράση Διευκολύνει την απόχρεμψη Δρα κατά της βραχνάδας και των συμπτωμάτων της φαρυγγίτιδας Είναι κατάλληλο για ξηρό και για παραγωγικό βήχα.
10,00 
Specchiasol Ferzym Bio 30 κάψουλες
Το  Specchiasol Ferzym Bio είναι μία ολοκληρωμένη προβιοτική φόρμουλα που συνδυάζει σε κάθε κάψουλα με τεχνολογία dual coating, 2 δις προβιοτικών βακτηρίων (γαλακτοβάκιλλους και μπιφιδοβακτήρια) με 3 είδη πρεβιοτικών φυτικών ινών (Baobab, Ακακία, Ινουλίνη) βιολογικής καλλιέργειας. Βιολογικής καλλιέργειας Προβιοτικά Το Ferzym ΒΙΟ της Specchiasol καλύπτει ολόκληρο τον εντερικό σωλήνα. Συγκεκριμένα ο Lactobacillus acidophilus είναι ένας από τους σημαντικότερους μικροοργανισμούς που βρίσκονται στο λεπτό έντερο. Ο Lactobacillus rhamnosus, από τα πλέον σημαντικά και μελετημένα προβιοτικά, βρίσκεται κυρίως στο λεπτό έντερο και άφθονο στην κολπική χλωρίδα. Ο Bifidobacterium animalis είναι ένας μικροοργανισμός που βρίσκεται στο παχύ έντερο. Φυτικές ίνες Οι φυτικές ίνες περιέχονται σε όλα σχεδόν τα τρόφιμα και βοηθούν στην ρύθμιση της εντερικής κινητικότητας, στον έλεγχο του σωματικού βάρους, στην πρόληψη ή αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, μεταξύ άλλων. Ο λάθος τρόπος διατροφής δεν μας επιτρέπει να παίρνουμε επαρκή ποσότητα φυτικών ινών, για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η λήψη τους από συμπληρώματα διατροφής
10,22 
Specchiasol Nocist Prevent 24 tabs
Συμπλήρωμα διατροφής Specchiasol Nocist Prevent , μια νέα προηγμένη φόρμουλα κράνμπερι, για πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού . Προτείνεται για πρόληψη, σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων, με διαρκές αποτέλεσμα. Η δράση του κράνμπερι είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες και όλα αυτά τα χρόνια η πρόσληψη του αντικαταστάθηκε σταδιακά από σκευάσματα σκόνης που χορηγούνται σε φακελάκια, κάψουλες και δισκία πιο εύκολα στη χρήση για τον καταναλωτή. Η Specchiasol εξελίσει τις κλασικές φόρμουλες με κράνμπερι και μας φέρνει μία νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής σε κάψουλες με βάση εκχυλίσματα φυτών για την εύρρυθμη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος . Κράνμπερι (150mg) τιτλοδοτημένο σε PAC (22.5mg) εμποδίζει την προσκόλληση ουροπαθογόνων βακτηρίων, προστατεύοντας έτσι την ουροδόχο κύστη απο τις εξωτερικές επιθέσεις Ν-ακετυλοκυστεϊνη (250mg) βλεννολυτικός παράγοντας, “ξεπλένει” τα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης απο την περίσσεια των παθογόνων οργανισμών, αποτρέποντας την επαναλοίμωξη Φύλλα σημύδας (40mg)  το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα των φύλλων σημύδας λειτουργεί διουρητικά προωθώντας την απομάκρυνση της περίσσειας υγρών Οδηγίες χρήσης: 2 κάψουλες την ημέρα με ένα μεγάλο ποτήρι νερό, κατά προτίμηση το βράδυ πρίν τον ύπνο.
12,31