Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

SM Pharmaceuticals

H S.M. Pharmaceuticals δραστηριοποιείται στην φαρμακευτική αγορά γενοσήμων και καινοτόμων προϊόντων, ως μια νέα, ανερχόμενη και υποσχόμενη εταιρεία, δημιουργώντας συνεχώς ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που θα καλύψουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

Η συνεργασία με μεγάλες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες που διαθέτουν ISO και GMPs βάσει των ευρωπαϊκών οδηγιών, διασφαλίζει την ποιότητα παραγωγής των φαρμακευτικών προϊόντων.

SM Fast & Up 20 αναβράζοντα δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής SM Fast&Up για ενέργεια και αποκατάσταση μετά από σωματική άσκηση. Βοηθά στην άμεση αποκατάσταση μετά από έντονη σωματική άσκηση. Χαρίζει ενέργεια. Περιέχει μόνο 10 θερμίδες. Περιέχει Αμινοξέα, Βιταμίνες και μέταλλα.
8,19 
SM Hyaluronic Σταγόνες Υαλουρονικού Οξέως 30ml
Συμπλήρωμα διατροφής  SM Hyaluronic σταγόνες υαλουρονικού οξέως To Hyaluronic SM λιπαίνει τις αρθρώσεις , προστατεύει το χόνδρο , βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος ενώ παράλληλα του χαρίζει ενυδάτωση.
6,99 
SM Melatonin Spray 12ml
Συμπλήρωμα διατροφής SM Melatonin Spray σε μορφή spray που συνιστάται για την αντιμετώπιση της αϋπνίας και της βιοαπορρύθμισης (jet lag) , προσφέροντας έναν ήρεμο ύπνο, με λειτουργικότητα και εγρήγορση την επόμενη μέρα. Παρασκευάζεται με τεχνολογία νανογαλακτωματοποίησης, επιτυγχάνοντας 240% μεγαλύτερη και 630% ταχύτερη απορρόφηση σε σχέση με τα δισκία, μέσα στα 5 πρώτα λεπτά μετά την υπογλώσσια χορήγηση. Το Melatonin Spray περιέχει κυρίως μελατονίνη, ένα λιπόφιλο μόριο. Προκειμένου να αυξηθεί η απορρόφηση τέτοιου είδους μορίων, η νανογαλακτωματοποίηση αποτελεί μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους. Η απορρόφηση του συστατικού αυξάνεται αναλογικά με τη μείωση της διαμέτρου του μικκυλίου. Η διάμετρος ενός μικκυλίου νανογαλακτώματος κυμαίνεται μεταξύ 50 και 300nm. Οφέλη Η Μελατονίνη όταν λαμβάνεται σε δόση 1 mg (1 ψεκασμός) πριν την κατάκλιση, παρουσιάζει μία ευεργετική δράση στη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, συμβάλλοντας στο αίσθημα ξεκούρασης που αισθάνεται το άτομο την επόμενη μέρα. Η νανοτεχνολογία (νανογαλακτωματοποίηση) μέσω της οποίας παρασκευάζεται το Melatonin SM, διασφαλίζει ταχεία αποδέσμευση και άμεση δράση. Στη δοσολογία του 1mg βοηθά επίσης στην ανακούφιση διαταραχών του ύπνου εξαιτίας του jet lag (βιοαπορρύθμισης).
9,77 
SM Motil 10 αναβράζοντα δισκία
SM Motil, βοήθημα υπογονιμότητας για άνδρες . Μια επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα που παρέχει μια ισορροπημένη θεραπεία για την ενίσχυση της μορφολογίας του σπέρματος και την ικανότητα μεταφοράς. Ένας ισχυρός συνδυασμός κλινικώς αποδεδειγμένων ενεργών συστατικών στη βελτίωση της ποιότητας και της κινητικότητας του σπέρματος . Είναι μια ιδανική λύση για την ώθηση της ανδρικής γονιμότητας. 74 ημέρες κατανάλωσης MOTIL μπορεί να είναι ένα βοήθημα σε άνδρες που υποβάλλονται σε θεραπεία υπογονιμότητας. Δοσολογία : 1-2 δισκία την ημέρα για δραστικά αποτελέσματα. Περίοδος θεραπείας: 74 ημέρες (ένας κύκλος σπέρματος). Το προϊόν προτείνεται σε ενήλικες άνδρες. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας πριν τη χρήση. Αντενδείξεις : Αυτά τα συμπληρώματα δεν εμπεριέχουν καθόλου ανεπιθύμητες ενέργειες και συνεπώς μπορούν να καταναλώνονται με ασφάλεια σε ημερήσια βάση. Η φόρμουλα του MOTIL είναι καλή μέσα στα προτεινόμενα επιτρεπτά ημερήσια όρια για καθένα από τα συστατικά της. Η υπερβολική πρόσληψη θα μπορούσε να οδηγήσει σε ελαφριές παρενέργειες όπως ναυτία, έμετος και διάρροια. Ενεργά Συστατικά L-ΑΡΓΙΝΙΝΗ Βοηθά στη σύνθεση νιτρικού οξειδίου που είναι ο κύριος χημικός «μεσάζων», υπεύθυνος για τη χαλάρωση του μαλακού μυός στο πέος που οδηγεί σε στύση. L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος και τη λειτουργία του σε ιδιοπαθείς ασθενοζωοσπερμικούς (ασθενή κινητικότητα σπέρματος). ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 Η από του στόματος χορήγηση του έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει την κινητική του σπέρματος και συνεπώς την κινητικότητα σε ασθενείς και προστατεύει το σπέρμα από την οξείδωση. ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ Εξασφαλίζει την προστασία εναντίον της φθοράς DNA του σπέρματος, οδηγώντας σε βελτιωμένη μορφολογία σπέρματος και κινητικότητα σπέρματος. ΟΝΟΕΝΥΔΡΟΣ ΘΕΙΙΚΟΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ Ο ψευδάργυρος βοηθά στην υγιή ωρίμανση και κινητικότητα του σπέρματος.
9,74 
SM Otikon Spray Ear Drops 15ml
Ωτικό Εκνέφωμα SM Otikon Spray Ear Drops για απομάκρυνση της κυψελίδας από τον ακουστικό πόρο, τη βελτίωση της ακοής και την ανακούφιση από πόνους του αυτιού To μόνο απόλυτα φυτικό σκεύασμα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της μέσης & εξωτερικής ωτίτιδας. Το μόνο φυτικό σκεύασμα με τεκμηριωμένη δράση μέσω κλινικών μελετών. Σημαντικά πιο αποτελεσματικό από τα αντιβιοτικά στη διαχείριση του πόνου της μέσης ωτίτιδας και αποτελεσματικό σε ωτικές λοιμώξεις ιογενούς προέλευσης. Συμβάλλει στην απομάκρυνση της κυψελίδας. 1-2 σύντομοι ψεκασμοί στο αυτί 3 φορές την ημέρα για 5-7 ημέρες. Ένας περιέκτης των 15 ml αποδίδει 150 ψεκασμούς. Για παιδιά από 5 ετών και άνω ή κατόπιν σύστασης ιατρού.
8,99