Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 6503200

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Skan Medical

Skan Medical Disney Frozen Multivitamins 60 μασώμενες ταμπλέτες
Skan Medical Disney Frozen Multivitamins 60 μασώμενες ταμπλέτες Οι πολυβιταμίνες Gummies της Disney , προσφέρουν στα παιδιά όλη την ενέργεια που χρειάζονται καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας Έχουν υπέροχη φρουτένια γεύση και περιέχουν όλες τις βιταμίνες που χρειάζονται τα παιδιά, στην πιο λαχταριστή, διασκεδαστική και γευστική τους μορφή Τα ζελεδάκια πολυβιταμινών και μετάλλων με τους ήρωες της Disney είναι πολύτιμος σύμμαχος στο διάβασμα , στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος , στην κανονική απόδοση ενέργειας και στη μείωση της κούρασης . Κατάλληλες για παιδιά άνω των 3 ετών.
10,95 
Gloup 500ml
Βοήθημα Κατάποσης Χαπιών Gloup  Το Gloup είναι ο πρώτος σχεδιασμένος λιπαντικό για φάρμακα που καθιστά την πρόσληψη δισκίων και φαρμάκων από το στόμα μια πιο ευχάριστη και ασφαλέστερη εμπειρία για τον ασθενή. Το Gloup κάνει τα δισκία, τις κάψουλες, τις βιταμίνες και τις σκόνες ευκολότερο να καταπωθούν. Το Gloup είναι ένα ολισθηρό gel που αποτελείται από συστατικά που βασίζονται σε τρόφιμα και δεν έχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις με τα φάρμακα. Τα συστατικά διαλύονται σχεδόν αμέσως μόλις το φάρμακο χτυπά στο όξινο περιβάλλον του στομάχου, έχοντας έτσι ελάχιστη επίδραση στην απορρόφηση του φαρμάκου. Το Gloup είναι μια παχιά, ολισθηρή γέλη που κάνει τα φάρμακα ευκολότερο να καταπωθούν. Το Gloup έχει μια ευχάριστη γεύση κεράσι ή φράουλας / μπανάνας που καμουφλάρει τη γεύση των φαρμάκων. Το Gloup αποτελείται σε ποσοστό μεγαλύτερο από 99% από φυσικά συστατικά, ενώ η αρχική έκδοση είναι ακόμη 100% φυσική. Το Gloup μπορεί να υγραίνει αποτελεσματικά το στόμα και το λαιμό χωρίς να κολλήσει το χάπι στην οροφή του στόματος. Το Gloup βιοαποικοδομεί σε αδρανή στοιχεία στο στομάχι ως αποτέλεσμα του όξινου περιβάλλοντος. Το Gloup δεν περιέχει γλουτένη ή λακτόζη και υπάρχει επίσης μια έκδοση χωρίς ζάχαρη. Το Gloup μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες περιπτώσεις και δεν έχει καμία γνωστή αλληλεπίδραση με τα υπάρχοντα φάρμακα. Το Gloup δεν είναι κατάλληλο για βρέφη ηλικίας μικρότερης των 2 ετών. Ο Gloup έχει διάρκεια ζωής 60 ημερών μόλις ανοίξει. Το Gloup μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου ή να ψυχθεί.
24,18 
Disney Star Wars Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Star Wars Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
10,95 
Disney Mickey Mouse Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Mickey Mouse Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
10,90 
Disney Pixar Cars Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Pixar Cars Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
10,95 
Disney Minnie Mouse Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Minnie Mouse Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
10,95 
Disney Princess Multivitamin 60 Gummies
Ζελεδάκια πολυβιταμινών Disney Princess Multivitamin Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών και μετάλλων για παιδιά Χωρίς τεχνητά αρώματα Βιταμίνη D για την ενίσχυση των οστών των παιδιών Βιταμίνη D που συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δοντιών Βιταμίνη C που εξασφαλίζει καλή αντίσταση Συνιστάτε για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών: 2 Ζελεδάκια τη μέρα. Περιεκτικότητα: 150g (60 κομμάτια)
10,95