Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Sensodyne

Sensodyne Cool Mint Mouthwash 500ml
Στοματικό διάλυμα Sensodyne Cool Mint κατάλληλο για ευαίσθητα δόντια. Περιέχει 3% νιτρικό κάλιο το οποίο παρέχει συνεχή προστασία από την οδοντική ευαισθησία προσφέροντας ανακούφιση και προστασία γύρω από το νεύρο . Χρησιμοποιήστε το στοματικό διάλυμα Sensodyne καθημερινά, δύο φορές την ημέρα, μετά το βούρτσισμα με φθοριούχο οδοντόκρεμα για ανακούφιση από την ευαισθησία που διαρκεί.
4,55 
Sensodyne Extra Fresh 100ml
Οδοντόκρεμα Sensodyne Extra Fresh για καθημερινή ανακούφιση και προστασία για ευαίσθητα δόντια. Η μοναδική διπλής δράσης σύνθεση της Sensodyne δρα προοδευτικά για να ανακουφίζει τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών. Παρέχει φθόριο που βοηθά στην ενδυνάμωση των δοντιών και καταπολεμά την τερηδόνα. Παρέχει αντιβακτηριακή δράση για να καταπολεμά τα βακτήρια της πλάκας. Χάρη στη νέα ρίγα gel δίνει μια αίσθηση δροσιάς που χαρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί.
4,40 
Sensodyne Pro Smalto 75ml
SENSODYNE, οδοντόκρεμα pro-smalto, για προστασία κατά της διάβρωσης από τα οξέα των τροφών, 75ml
5,40 
Sensodyne Rapid Action 75ml
Η οδοντόκρεμα Sensodyne Rapid Action  προσφέρει ανακούφιση και καθημερινή προστασία για τα ευαίσθητα δόντια . Δρα ταχύτατα, σε μόλις 60 δευτερόλεπτα και προσφέρει προστασία από την ευαισθησία, που διαρκεί. Η Sensodyne είναι εξειδικευμένη οδoντόκρεμα που συνιστάται από οδοντίατρους. (  *όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. ) Η οδοντόκρεμα Sensodyne RAPID ACTION δρα φράσσοντας σε βάθος τα εκτεθειμένα οδοντικά σωληνάρια, παρέχοντας μία φυσική ασπίδα η οποία αποτρέπει τη ροή του υγρού κατά την κατανάλωση ζεστών ή κρύων τροφών ή ποτών. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η Sensodyne RAPID ACTION παρέχει άμεση ανακούφιση από την ευαισθησία - δρα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, όταν εφαρμόζεται απευθείας πάνω στη βάση του ευαίσθητου δοντιού. Περιέχει οξικό στρόντιο που φράσσει τα οδοντινικά σωληνάρια και δεν επιτρέπει σε παράγοντες που προκαλούν ευαισθησία να ερεθίσουν το νεύρο και να προκαλέσουν πόνο. Με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα, παρέχει προστασία από την ευαισθησία που διαρκεί. Επίσης, καθαρίζει, φρεσκάρει και βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου . Περιέχει Sodium Fluoride (φθοριούχο νάτριο), 1040 ppm-F.
3,39 
Sensodyne True White 75ml
Εξειδικευμένη οδοντόκρεμα λεύκανσης Sensodyne True White για ευαίσθητα δόντια. Με γεύση μέντας. Η οδοντόκρεμα Sensodyne True White :  Ανακουφίζει από την ευαισθησία. Προλαμβάνει τους λεκέδες. Απομακρύνει τους λεκέδες. Η Sensodyne True White έχει χαμηλότερο δείκτη αποτριβής από οποιαδήποτε άλλη οδοντόκρεμα Sensodyne. Με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα : Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ανακουφίζει από τον πόνο της ευαισθησίας . Βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών. Δημιουργεί μία προστατευτική ασπίδα για να βοηθήσει στην πρόληψη της δημιουργίας νέων λεκέδων.
4,30