Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 6503200

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Science of Natute

Science of Nature Vitamin C 1000mg Vivid & Multivitamin Fortius 20 + 20 αναβράζοντα δισκία
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής Science of Nature Vitamin C 1000mg Vivid & Multivitamin Fortius 20 + 20 αναβράζοντα δισκία Η Multivitamin Fortius της SON είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει 12 Βιταμίνες, 6 Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία. Με βιταμίνες Α, Β12, Β6, Β9, C, σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο και χαλκό που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βιταμίνες Β2, Β3, Β5 και μαγνήσιο που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή της ενέργειας. Επίσης, περιέχει ασβέστιο που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των δοντιών και στη φυσιολογική λειτουργιά των μυών. Η Multivitamin Fortius περιέχει όλες τις βιταμίνες, τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός καθημερινά. Η πλήρης και ισορροπημένη σύνθεσή του δίνει ενέργεια και δύναμη, προστατεύει τον οργανισμό, εξασφαλίζοντας ενέργεια και ζωντάνια.
5,45 
Science of Nature Vitamin C 1000mg Vivid & Magnesium & Vitamins B 20 + 20 αναβράζοντα δισκία
Science of Nature Vitamin C 1000mg Vivid & Magnesium & Vitamins B 20 + 20 αναβράζοντα δισκία Ενέργεια και ανοσοποιητικό Το SON Magnesium & Vitamin C περιέχει Μαγνήσιο και Βιταμίνες Β1, Β6 & Β2, που συμβάλλουν στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.
4,29 
Science of Nature Echinacea & Vitamin C 2 x 20 αναβράζοντα δισκία
Science of Nature Echinacea & Vitamin C 2 x 20 αναβράζοντα δισκία Η Echinacea Frizz της SON είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Echinacea Purpurea και Βιταμίνη C, που συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά στη μείωση της κόπωσης. Η παρουσία της βιταμίνης C βελτιώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Με γεύση lime. Δεν περιέχει: ζάχαρη
5,84 
Science of Nature Propolis Nasal Spray 20ml
Το Propolis Nasal Spray της SON (Science Of Nature) είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν για ενήλικες και παιδιά από 1 έτους με πρόπολη και θυμάρι, σε αλατούχο διάλυμα το οποίο ενδείκνυται για τη σωστή λειτουργία των ρουθουνιών καθώς συμβάλλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ρινίτιδα, η ρινόρροια και η γρίπη . Ιδιότητες: Αλατούχο διάλυμα με πρόπολη και θυμάρι. Ιατροτεχνολογικό προϊόν για τη σωστή λειτουργία των ρουθουνιών. Συμβάλλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ρινίτιδα, η ρινόρροια και η γρίπη. Spray χωρίς προωθητικό αέριο.   Σε μπουκάλι των με ρινικό ακροφύσιο.
5,99 
Science Of Nature Promo Vitamin C 1000mg Vivid 20 Αναβράζοντα Δισκία 1+1 ΔΩΡΟ
Science Of Nature Promo Vitamin C 1000mg Vivid 20 Αναβράζοντα Δισκία 1+1 ΔΩΡΟ Η Vitamin C 1000mg VIVID της SON είναι συμπλήρωμα διατροφής με Βιταμίνη C , η οποία συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στη παραγωγή ενέργειας καθώς επίσης συμβάλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Οδηγίες χρήσης : 1 ταμπλέτα ημερησίως σε 1 ποτήρι νερό Συσκευασία : 20 αναβράζουσες ταμπλέτες SON Vitamin C 1000mg VIVID + ΔΩΡΟ 20 αναβράζουσες ταμπλέτες SON Vitamin C 1000mg VIVID
4,09