Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Sandoz

Sandoz Equilumen Baby 10 Φακελάκια
To Sandoz Equilumen Baby είναι ένα σύγχρονο συμβιοτικό προϊόν που περιέχει επιλεγμένα στελέχη ζωντανών και λυοφιλοποιημένων γαλακτικών βακτηρίων Bifidobacterium Animalis. Ιδανικό συμπλήρωμα για την γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας και του φουσκώματος . Μπορεί επίσης να χορηγηθεί μαζί ή και μετά από θεραπείες με αντιβιοτικά καθώς και σε περιόδους έξαρσης γρίπης,κρυωμάτων και μεταδοτικών ασθενειών. Ελλατώνει το ph του εντέρου με αποτέλεσμα να εμποδίζει την ανάπτυξη βλαβερών βακτηρίων διατηρώντας την ισορροπία της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας.
9,33 
Sandoz Equilumen Baby 20 Φακελάκια
To  Sandoz Equilumen Baby είναι ένα σύγχρονο συμβιοτικό προϊόν που περιέχει επιλεγμένα στελέχη ζωντανών και λυοφιλοποιημένων γαλακτικών βακτηρίων Bifidobacterium Animalis. Ιδανικό συμπλήρωμα για την γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας και του φουσκώματος . Μπορεί επίσης να χορηγηθεί μαζί ή και μετά από θεραπείες με αντιβιοτικά καθώς και σε περιόδους έξαρσης γρίπης, κρυωμάτων και μεταδοτικών ασθενειών. Ελλατώνει το ph του εντέρου με αποτέλεσμα να εμποδίζει την ανάπτυξη βλαβερών βακτηρίων διατηρώντας την ισορροπία της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας. Κατάλληλο για 12 μηνών+ Χρήση: Παιδιά κάτω των 2 ετών 1 φακελάκι την ημέρα διαλυμένο σε νερό κατά την διάρκεια του γεύματος.
18,30 
Sandoz Equilumen Baby Drops 8ml
Προστατέψτε την εντερική χλωρίδα του μωρού και αποφύγετε διάρροια και κοιλιακή δυσφορία με το Sandoz Equilumen Baby Drops . Επιλέξτε από την πρώτη μέρα ένα σύγχρονο συμβιοτικό, με ευεργετικά βακτήρια και ίνες τα οποία διατηρούν την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας , συμβάλλοντας στη γενική υγεία. To Equilumen Baby είναι ένα σύγχρονο συμβιοτικό προϊόν που περιέχει επιλεγμένα στελέχη ζωντανών και λυοφιλοποιημένων γαλακτικών βακτηρίων Bifidobacterium Animalis. Ιδανικό συμπλήρωμα για την γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας και του φουσκώματος . Μπορεί επίσης να χορηγηθεί μαζί ή και μετά από θεραπείες με αντιβιοτικά καθώς και σε περιόδους έξαρσης γρίπης,κρυωμάτων και μεταδοτικών ασθενειών. Ελλατώνει το ph του εντέρου με αποτέλεσμα να εμποδίζει την ανάπτυξη βλαβερών βακτηρίων διατηρώντας την ισορροπία της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας. Δοσολογία : Παιδιά κάτω των 2 ετών 6 σταγόνες μία φορά την ημέρα διαλυμένες σε νερό κατά προτίμηση κατά την διάρκεια του γεύματος.
15,00 
Sandoz Equilumen Forte 14 κάψουλες
Το  Sandoz Equilumen Forte με ειδικά επιλεγμένα γαλακτικά βακτήρια εμπλουτισμένα με σύμπλεγμα ινών που περιέχει δύο στελέχη βακτηρίων που παράγουν γαλακτικό οξύ και BeneoSinergy, ένα σύμπλεγμα ινών (ινουλίνη και ολιγοφρουκτόζη). Τα Βακτήρια γαλακτικού οξέος απαντώνται φυσιολογικά στον εντερικό σωλήνα, όπου συμβάλουν σε αρκετές λειτουργίες: Διατηρούν την οξεοβασική ισορροπία που απαιτείται για τη καλή λειτουργία των πεπτικών ενζύμων, βοηθώντας την πέψη. Βοηθούν στη διατήρηση της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας. Επηρεάζουν την κινητικότητα του εντέρου (περισταλτισμός), ευνοώντας την φυσιολογική του λειτουργία. Συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος.
4,49