Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Roche

Roche - Accu Chek Aviva 50 ταινίες μέτρησης σακχάρου
Δοκιμαστικές ταινίες για τον ποσοτικό προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος για τον μετρητή Accu-Chek Aviva . Κατάλληλες για μετρήσεις από τον ίδιο τον ασθενή για τον μετρητή Accu-Chek Aviva System. Μετρητής που σχεδιάστηκε για σωστές μετρήσεις από την πρώτη φορά. 50 δοκιμαστικές ταινίες για τον ποσοτικό προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος για τον μετρητή Accu-Chek Aviva της Roche. Κατάλληλες για μετρήσεις από τον ίδιο τον ασθενή μόνο για τον μετρητή Accu-Chek Aviva System, ο οποίος σχεδιάστηκε για σωστές μετρήσεις από την πρώτη φορά. 97% των χρηστών μέτρησαν σωστά το σάκχαρό τους στην πρώτη τους προσπάθεια, ενώ είναι οι ταινίες που προκαλούν τα λιγότερα απόβλητα.
15,54 
Roche Accu-Chek Instant 50 Ταινίες Μέτρησης Σακχάρου
Ταινίες μέτρησης σακχάρου  Roche Accu-Check Instant Tαινίες για τον προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος , κατάλληλες για αυτοέλεγχο. Για χρήση με τους μετρητές Accu-Check Instant και Instant S
14,75 
Roche Accu-Chek Softclix Lancets 25τμχ
Roche Accu-Chek Softclix , μικρές βελόνες SoftClix οι οποίες χρησιμοποιούνται με τον μετρητή Accu-Chek Aviva της Roche. Ο σχεδιασμός τους είναι έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πολύ απλές στη χρήση τους.
0,92 
Roche Accutrend BM-Lactate 25 τεμ
Δοκιμαστικές ταινίες μέτρησης λακτόζης Roche Accutrend Lactate Test  για τη συσκευή ACCUTREND PLUS, σε συσκευασία 25 τεμαχίων.
79,40 
Roche Accutrend Plus
Roche Accutrend Plus , Μετρητής γλυκόζης, χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. Eυέλικτη φορητή συσκευή για τις βασικές παραμέτρους που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση καρδιαγγειακών παθήσεων - για τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και τους ασθενείς. Ο μετρητής Accutrend Plus περιλαμβάνει διάφορες ενσωματωμένες ή διαθέσιμες λειτουργίες ελέγχου, όπως οι ακόλουθες: Αυτόματος έλεγχος των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και λειτουργιών κατά την ενεργοποίηση του μετρητή. Αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας περιβάλλοντος πριν και κατά τη διάρκεια της μέτρησης. Αυτόματος έλεγχος της δοκιμαστικής ταινίας ώστε να διασφαλιστεί ότι υπάρχουν οι πληροφορίες κωδικού αριθμού που είναι απαραίτητες για τη μέτρηση. Έλεγχος του οπτικού συστήματος και της γενικής λειτουργίας με τη βοήθεια διαλυμάτων ελέγχου.
171,20 
Roche Accutrend Triglycerides 25 τεμ
Δοκιμαστικές ταινίες μέτρησης τριγλυκεριδίων Roche Accutrend Triglycerides  για τη συσκευή ACCUTREND PLUS, σε συσκευασία 25 τεμαχίων.
54,07 
Roche CoaguChek INRange
Ο μετρητής πήξης αίματος (INR) CoaguChek INRange προσφέρει περισσότερες πληροφορίες από τις απλές αναφορές αποτελέσματος PT/INR. Με αναφορές και σχόλια και πολύχρωμες γραφικές παραστάσεις, μπορείς πολύ γρήγορα να δείτε τα αποτελέσματά σας και πόσο αυτά σχετίζονται με πρόσφατες ενέργειες. Αποτελέσματα και Αναφορές Ο μετρητής προθρομβίνης CoaguChek INRange σας ενημερώνει για τα πιο πρόσφατά σας αποτελέσματα και αν εκείνα είναι υψηλότερα ή χαμηλότερα από τα αμέσως προηγούμενα ώστε να αντιληφθείτε την όποια ή όχι βελτίωση. Συνδεσιμότητα με Bluetooth ή USB Συνδέστε το μετρητής σα με τη χρήση τεχνολογίας Bluetooth ή με καλώδιο USB και αποστέιλετε γρήγορα κι εύκολα τα αποτελέσματά σας στον ιατρικό σας σύμβουλο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συμβατά προγράμματα για μεταφορά δεδομένων, σας παρακαλούμε όπως, ήρθατε σε επαφή με το πλησιέστερο κέντρο υποστήριξης πελατών της Roche. Έγχρωμη Απεικόνιση Η έγχρωμη οθόνη σας παρουσιάσει τις πιο σημαντικές πληροφορίες με χρωματισμούς, ώστε να είναι ορατά και εύκολα προς ανάγνωση και κατανόηση. Ειδοποίηση Εύρους Στόχου Ο μετρητης σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το χρόνο μέσα στο εύρος στόχου μέσω γραφικής απεικόνισης η οποία παρουσιάζει πόσες φορές βρίσκεστε μέσα, πάνω ή κάτω από τον στόχο που σας έχει δώσει ο ιατρικός σας σύβμουλος. Σχολιασμός Εισάγετε ως και 6 σχόλια με κάθε αποτέλεσμα για να σας βοηθήσει να θυμηθείτε τι συμβαίνεις στη ζωή σας και κατά πόσο σας έχουν επηρεάσει τα αποτελέσματα. Υπενθύμιση και βοήθεια στην οθόνη Μπορείτε να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις για να ελέγξετε ή να πάρετε τη φαρμακευτική σας αγωγή μέσω από τη συσκευή Coaguchek INRange. Υπάρχει βοηθός στην οθόνη που επιδεικνύει τον τρόπο χρήσης. Περιεχόμενα Μετρητής Coaguchek INRange 4x αλκαλικές Μπαταρίες 1.5V (AAA) LR03 Καλώδιο USB Στυλό τρυπίματος Coaguchek XS Softclix με οδηγίες χρήσης Βελονάκια Coaguchek Softclix Τσαντάκι μεταφοράς συστήματος Εγχειρίδιο χρήσης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Oδηγός γρήγορης αναφοράς στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
799,99