Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Qualia

Η Qualia Pharma ιδρύθηκε το 2009, επικεντρώνεται αποκλειστικά στον χώρο της Υγείας και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων προστιθέμενης αξίας.

Ο Όμιλος Εταιριών της, καλύπτει ευρέως και περιεκτικά τους τομείς του σύγχρονου χώρου της Φροντίδας Υγείας.

Η Qualia Pharma είναι πιστοποιημένη με ΙSO 9001.

Η ομάδα της Qualia Pharma με μεγάλη εμπειρία και πολλές επιτυχίες στον χώρο της Υγείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, διακατέχεται από συνεχή αναζήτηση καινοτομίας στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει ενώ μοιράζεται με πάθος, τον ίδιο στόχο: την συνεχή εξέλιξη στην Υγεία για μια καλύτερη ζωή.

Qualia Pharma Recolin 30 κάψουλες
Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής Recolin  για την ενίσχυση της μνήμης . Σχεδιασμένο να διευκολύνει την καθημερινότητά μας στους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής με τρείς τρόπους : Βελτιώνοντας την συγκέντρωσή μας Αυξάνοντας την πνευματική μας ενέργεια  Επιβραδύνοντας σημαντικά την έκπτωση μνήμης Το κύριο δραστικό συστατικό του Recolin είναι η σιτικολίνη ( CDP-Choline ), φυσική ουσία που βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του οργανισμού μας και είναι εξαιρετικά σημαντική για βιοσύνθεση των φωσφολιπιδίων των μεμβρανών του εγκεφάλου η οποία συμβάλλει στην φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία . Το Recolin είναι ένα σύγχρονο, φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της μνήμης σε ενήλικες με πρώτα σημάδια γνωσιακής έκπτωσης ( ξεχνούν ονόματα, κλειδιά κλπ ) και επίσης για βελτίωση της συγκέντρωσης και προσοχής σε εργαζόμενους με πολλές υποχρεώσεις, ή φοιτητές κλπ .
18,60 
Qualia Pharma Revert 30 δισκία
Το φυτικό συμπλήρωμα διατροφής Qualia Pharma Revert με ειδική σύνθεση, συμβάλλει : στην φυσιολογική σωματική & πνευματική απόδοση την φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος & ψυχολογική λειτουργία Η ομάδα των συστατικών του Qualia Pharma Revert  και η μεταξύ τους δράση συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς διάθεσης και ευεξίας . Το εκχύλισμα το βοτάνου Withania Somnifera βοηθά την καταπολέμηση του στρες Συστατικά Revert : Withania Somnifera 350mg, L-theanine 100mg, Vitamin B12 1,5mg, Vitamin B6 1,5 mg Το αμινοξύ L-θεανίνη συμβάλλει στην βελτίωση της διάθεσης & πνευματικής απόδοσης Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για την φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος & τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
15,99 
Vitamin B12 Qualia Spray 15ml
Vitamin B12 Qualia Spray σε μορφή σπρέϋ για πλήρη και ταχεία απορρόφηση. Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin B12 Qualia Spray  εξασφαλίζει την πλήρη κα ι άμεση απορρόφηση της Βιταμίνης Β12 . Το Vitamin B12 Qualia Spray αποκαθιστά την ανεπάρκεια σε βιταμίνη Β12, η οποία είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του οργανισμού. Συγκεκριμένα, συμβάλλει : στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος  στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης Η δοσολογία του είναι εύκολη και πρακτική (5 ψεκασμοί / ημέρα) που βελτιώνει την υπάρχουσα συμμόρφωση των ασθενών με ανεπάρκεια σε βιταμίνη Β12.
13,68