Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Predictor

Predictor Digital Τεστ Εγκυμοσύνης ( 5 ημέρες νωρίτερα ) 1 τεμ
Τεστ εγκυμοσύνης Predictor Early Digital , ψηφιακό τεστ εγκυμοσύνης που ανιχνεύει την εγκυμοσύνη με υψηλή ακρίβεια την 5η ημέρα .
11,04 
Predictor Early Test 6 Ημέρες Νωρίτερα 1τμχ
 Το τεστ εγκυμοσύνης Predictor Early Test  ανιχνεύει την εγκυμοσύνη 6 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης. Χρησιμοποιόντας το Predictor Early, μπορείτε να ελέγξετε εάν είστε έγκυος ή όχι έως και 6 ημέρες νωρίτερα από την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης της περιόδου σας. Σε κλινικές μελέτες, το 76% των εγκύων είχε επίπεδα hCG αρκετά υψηλά ώστε να ανιχνεύονται από το τεστ 6 ημέρες νωρίτερα από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης της περιόδου σας. Εργαστηριακές μελέτες έχουν υποδείξει ότι το Predictor Early έχει ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου.
5,16 
Predictor Express Τεστ Εγκυμοσύνης 1 τεμ
Το τεστ εγκυμοσύνης Predictor Express ανιχνεύει την εγκυμοσύνη από την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης σε 1 λεπτό. Το Predictor Express είναι ένα τεστ εγκυμοσύνης που δίνει γρήγορα αξιόπιστα αποτελέσματα . Σε μόλις 1 λεπτό έχετε ένα αποτέλεσμα περισσότερο από 99% ακριβές . Το Predictor Express μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πρώτη ημέρα της αναμενόμενης περιόδου. Αυτή είναι μια ιατρική συσκευή, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης. Το Predictor Express είναι τόσο ευαίσθητο ώστε η δοκιμή μπορεί να σας πει μέσα σε 1 λεπτό αν είστε έγκυος ή όχι.
4,64 
Predictor Ovulation Test 7τμχ
Το τέστ γονιμότητας Predictor Ovulation Test , ανιχνεύει τις 2 πιο γόνιμες ημέρες σας και σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τιε πιθανότητες επίτευξης σύλληψης με φυσικό τρόπο. Ανιχνεύοντας την αύξηση των επιπέδων της Ωχρινοτρόπου Ορμόνης (LH) στα ούρα πριν την ωορρηξία, προσδιορίζει τις 2 πιο γόνιμες ημέρες σας . Εαν έχετε σεξουαλική επαφή εντός των πρώτων 24 εως 36 ωρών μετά από το μεσοκύκλιο κύμα της LH, έχετε περισσότερες πιθανότητες να μείνετε έγκυος .
26,37 
Predictor Τεστ Ωορρηξίας
Το τεστ ωορρηξίας Predictor ανιχνεύει την αύξηση των επιπέδων της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα. Η αύξηση αυτή της LH προηγείται και ενεργοποιεί τη διαδικασία της ωορρηξίας εντός 24 έως 48 ωρών. Μετά την ωορρηξία, το ωάριο παραμένει βιώσιμο για 24 ώρες. Καθώς η ωορρηξία λαμβάνει χώρα μόνο μια φορά το μήνα και το ωάριο ζει μόνο για 24 ώρες, ο ακριβής προσδιορισμός της περιόδου αυτής είναι ιδιαίτερα χρήσιμος. Θετικό Αποτέλεσμα Το αποτέλεσμα είναι θετικό εάν η γραμμή αποτελέσματος (Τ) είναι του ιδίου χρώματος ή εντονότερη από τη γραμμή ελέγχου (C). Εάν έρθετε σε επαφή εντός των επόμενων 24 έως 36 ωρών, τότε έχετε τη μεγαλύτερη πιθανότητα να μείνετε έγκυος. Αρνητικό Αποτέλεσμα Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό εάν δεν υπάρχει καθόλου γραμμή αποτελέσματος (Τ) ή εάν το χρώμα της είναι πιο ανοιχτό από αυτό της γραμμής ελέγχου (C). Επαναλαμβάνετε το τεστ κάθε ημέρα μέχρι να έχετε θετικό αποτέλεσμα.
27,15