Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 8€
  • 9€
Brand

Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια

Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Καρδιά 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο καρδιά , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Καρπούζι 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus με σχέδιο Καρπούζι , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Λεμόνι 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο λεμόνι , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Λουλούδι Πράσινο 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο λουλούδι πράσινο , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Λουλούδι Ροζ 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο ροζ λουλούδι , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Λουλούδι Ροζ-Κίτρινο 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο λουλούδι ροζ-κίτρινο , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Μαργαριτάρι 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο μαργαριτάρι , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Μήλο 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο μήλο , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Πασχαλίτσα 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο πασχαλίτσα , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Πεταλούδα 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο πεταλούδα , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Σκυλάκι 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο σκυλάκι , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50 
Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Στρας Κόκκινο 2 τεμ
Υποαλλεργικά σκουλαρίκια Inoplus   με   σχέδιο κόκκινο στρας , με διπλό κούμπωμα. Η Inoplus σε συνεργασία με την Borghetti Pharma since 1962 καινοτομεί και σχεδιάζει υποαλλεργικά σκουλαρίκια για μικρούς και μεγάλους.
8,50