Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 2€
  • 17€
Brand

Contact Lenses

Alcon Aosept Plus 360ml με Θήκη
Alcon Aosept Plus 360ml , σύστημα καθαρισμού και φροντίδας όλων των τύπων φακών επαφής συμπεριλαμβανομένων και των φακών σιλικόνης υδρογέλης, με υπεροξείδιο υδρογόνου 3%, καθαρίζει, απολυμένει, αφαιρεί τις πρωτεΐνες και συντηρεί άριστα τους φακούς  σας. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό χωρίς συντηρητικά και συνοδεύεται με θήκη και καταλύτη AODISC όπου χρειάζεται για την εξουδετέρωση του διαλύματος .
15,62 
Amvis Aquasoft Διάλυμα Φακών Επαφής 5 Minutes 380ml
Amvis Aquasoft διάλυμα φακών επαφής 5 Minutes 380ml,  πλήρες διάλυμα φροντίδας φακών επαφή ς, που καθαρίζει, ξεπλένει, απολυμαίνει, συντηρεί, αφαιρεί τις πρωτεΐνες και λιπαίνει τους φακούς επαφής. Κατάλληλο για όλους τους φακούς σιλικόνης υδρογέλης και όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής. Φακοί έτοιμοι να φορεθούν, σε 5 λεπτά! Επιπλέον ενυδάτωση για μεγαλύτερη άνεση : Προσφέρει υψηλό βαθµό ενυδάτωσης, «αντιγράφει» το µηχανισµό ενυδάτωσης των φυσικών δακρύων, απλώνεται κάθε φορά που ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρα, είναι υποαλλεργικό και δεν προκαλεί ερεθισµούς Μεγαλύτερη αποτελεσµατικότητα : Καθαρίζει, απολυµαίνει, λιπαίνει και αποµακρύνει τις εναποθέσεις. Και οι φακοί σας; Έτοιµοι να φορεθούν σε 5 λεπτά! Αντιβακτηριακή θήκη : Κάθε συσκευασία περιέχει την αντιβακτηριακή θήκη i-clean που εξουδετερώνει τα βακτήρια και αναστέλλει την ανάπτυξη νέων µικροοργανισµών διατηρώντας τους φακούς σας ασφαλείς. Σύσταση: Το AQUAsoft της AMVIS είναι ένα ισότονο, υδατώδες αντιμικροβιακό/αντιβακτηριδιακό διάλυμα, που περιέχει polyhexanide 0.00013% w/v (δραστική ουσία και συντηρητικό) και υαλουρονικό νάτριο (HA).
9,27 
Bausch & Lomb Biotrue Flight Pack 60ml + 60ml
Υγρό Φακών Επαφής Πολλαπλών Χρήσεων Bausch + Lomb BioTrue Flight Pack 60ml + 60ml Το Biotrue™ είναι ένα διάλυμα πολλαπλών χρήσεων, εμπνευσμένο από τη βιολογία των οφθαλμών σας (Bio True) Μελετώντας με ποιο τρόπο το μάτι λειτουργεί φυσικά για να καθαρίζεται, ενυδατώνεται και να διατηρείται υγιές, η Bausch + Lomb ανέπτυξε μια μοναδική και καινοτόμο λύση για να παρέχει εξαιρετική φροντίδα στους φακούς επαφής . Το Biotrue ξεπερνά και την πιο εξαιρετική απολύμανση με το να συνδυάζει τρεις βιο-εμπνευσμένες καινοτομίες: Έχει ένα λιπαντικό που συναντάται φυσιολογικά στα μάτια σας, Έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων, Διατηρεί ορισμένες ευεργετικές πρωτεΐνες ενεργές, 20 ώρες ενυδάτωσης σε κάθε σταγόνα! Το Biotrue είναι το πρώτο διάλυμα πολλαπλών χρήσεων που βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης των φακών επαφής έως και 20 ώρες ! Αυτό σας επιτρέπει να ζείτε και να απολαμβάνετε το ρυθμό της ζωής σας χωρίς διακοπές για μέχρι και 20 ώρες!
8,56 
Demo New Sept Total 10x10ml
Demo New Sept Total 10x10ml , Διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους φακούς επαφής με εκχύλισμα χαμομηλιού.
2,10 
Demo New Sept Total 500ml
Demo New Sept Total , Διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για φακούς επαφής με εκχύλισμα χαμμηλιού, είναι κατάλληλο για Μαλακούς Φακούς Επαφής συμπεριλαμβανομένων και των φακών σιλικόνης υδρογέλης. Περιέχει Tetrasodium etidronate το οποίο απομακρύνει τις πρωτeϊνικές εναποθέσεις. Η συσκευασία περιέχει και θήκη για τους φακούς επαφής Ιδιότητες του New Sept Tol Ενυδάτωση Καθαρισμός Απολύμανση Λίπανση Έκπλυση Αποθήκευση Απομάκρυνση των πρωτεϊνών
5,99 
Opti-free express 355 ml
6,95