Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 5€
  • 19€
Brand

Psoriasis - Candida – Warts

Boderm Bionatar Spray Psoriasis 60ml
Bioderm Bionatar Spray για την ψωρίαση του τριχωτού της κεφαλής. Εκνέφωμα που μειώνει τα συμπτώματα της ψωρίασης .
13,31 
Boderm Oliprox Nail Lacquer 12ml
Η λάκκα ονύχων Boderm Oliprox Nail Lacquer  αποτελείται από μία σύνθεση αποτελεσματικών συστατικών όπως: η Climbazole, η Piroctone Olamine και του εκχυλίσματος Rosemary σε μία σύνθεση υδατοδιαλυτής γέλης. Η Climbazole και η Piroctone Olamine προσφέρουν μία μοναδική αντιμηκυτιασική, αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή προστασία . Το εκχύλισμα Rosemary είναι χρήσιμο στην καταπολέμηση των μικροβίων και προσφέρει προστασία από ένα ευρύ φάσμα μυκήτων. Η υδατοδιαλυτή γέλη δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του νυχιού, το οποίο παγιδεύει τους μικροοργανισμούς που μπορεί να βλάψουν το νύχι. Ο συνδυασμός των παραπάνω ενεργών συστατικών επιτρέπει την εξολόθρευση των μικροοργανισμών και την επανόρθωση του νυχιού . Οδηγίες χρήσεως : Η Oliprox λάκκα ονύχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο με τρεις (2-3) φορές την ημέρα. Αρχικά κόβουμε (π.χ. με την βοήθεια ενός νυχοκόπτη) όσο μπορούμε από την επιφάνεια του νυχιού και μετά εφαρμόζουμε την λάκκα ονύχων στην περιοχή του νυχιού. Την αφήνουμε να στεγνώσει περίπου τρία με τέσσερα (3-4) λεπτά. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε την Oliprox τη νύχτα πριν κοιμηθείτε. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της ημέρας είναι προτιμότερο να μην πλύνετε το νύχι αφού εφαρμόσατε το προϊόν για δύο με τρεις (2-3) ώρες μετά την εφαρμογή του. Οι θεραπείες για την ονυχομηκυτίαση συνήθως διαρκούν έως έξι μήνες για την αποκατάσταση ενός υγιούς νυχιού.
18,30 
Dermagor Psocalm 250ml
Αποτελεσματικότερη τοπική προσέγγιση της ψωρίασης με την κρέμα  Dermagor Psocalm . Πλήρης απουσία ενοχλητικών συμπτωμάτων κατά τη διάρκεια χρήσης του Psocalm. Άριστη ανοχή χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. Διασπά και αποκολλά τις ψωριασικές πλάκες. Μειώνει την ξηρότητα. Μειώνει τη φλεγμονή. Ενυδατώνει. Ρυθμίζει το ph. Κλινική μελέτη με το Psocalm: Καθημερινή εφαρμογή για 21 ημέρες στο πρόσωπο και το σώμα 25 εθελοντών με παραμονή του προϊόντος στο δέρμα 3-5 λεπτά.
11,80 
Endwarts Pen  για Μυρμηγκιές 3ml
Τοπικό διάλυμα EndWarts Pen για την απομάκρυνση των μυρμηκιών από τα χέρια, τα πέλματα και το σώμα. Το διάλυμα απορροφάται άμεσα από την μυρμηκιά και δεν αφήνει ίχνη στο δέρμα. Το EndWarts περιέχει Φορμικό οξύ, το οποίο αποξηραίνει τη μυρμηκιά από το εσωτερικό της. Στη συνέχεια ο οργανισμός αποβάλει με ήπιο τρόπο τη μυρμηκιά. Το EndWarts περιέχει Φορμικό οξύ, ένα βιοδιασπώμενο οργανικό οξύ το οποίο απαντάται ίδιο ακριβώς και στη φύση. Το φορμικό οξύ είναι από τη φύση του διαβρωτικό, ωστόσο στη θεραπεία των μυρμηκιών το φορμικό οξύ δρα αφυδατικά.
16,62 
Epsilon Health Silben AS Gel 10ml
Η Epsilon Health Silben AS gel είναι μια γέλη κερατολυτικής αγωγής για τις μυρμηγκιές και για τη μολυσματική τέρμινθο. Χάρη στη παρουσία του σαλικυλικού οξέος σε αλκοολούχα γέλη, αποδίδει μια ταχεία χημική κερατολυτική δράση με λέπτυνση της κεράτινης στοιβάδας. Η συνδιαστική παρουσία γαλακτικού οξέος, ενισχύει το κερατολυτικό αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απολεπιστική αγωγή της ψωριασικής πλάκας, της υπερκερατωσικής πλάκας και της ιχθύωσης, αλλά και για τη προετοιμασία της κρυοθεραπείας. Ιατροτεχνολογικό βοήθημα.
8,30 
Epsilon Health Silben U40 10ml
Η Epsilon Health Silben U40 gel είναι μια διαυγής λεπτόρρευστη γέλη για τις αλλοιώσεις των νυχιών λόγω τραύματος ή ψωρίασης. Απομακρύνει την κερατίνη από την επιφάνεια των νυχιών, επιτρέπει τη λείανση και την ελάττωση του πάχους τους, προάγοντας παράλληλα την ανανέωσή του. Η ουρία που περιέχει επιτρέπει τη καλύτερη απορρόφηση του τζελ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για να προετοιμάσει τα νύχια για θεραπεία με τοπικά αντιμυκητιασικά φάρμακα. Ιατροτεχνολογικό προϊόν.
10,55