Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 12€
  • 35€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Προστάτης

Doctors Formulas Prostaplus Φόρμουλα Προστάτη 30 Tabl.
Η φόρμουλα Doctors Formulas Prostaplus  χάρη στα συστατικά της βελτιώνει τη λειτουργία του προστάτη. Mε την πάροδο της ηλικίας, οι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την λειτουργία του προστάτη. Υπολογίζεται ότι το 50% των ανδρών θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια της ζωής του. Η καλοήθης υπερτροφία του προστάτη, είναι το πιο συνηθισμένο. Με την πάροδο της ηλικίας υπερτρέφονται οι αδένες, που βρίσκονται στην περιουρηθρική περιοχή του προστάτη και περικλείουν σαν δακτυλίδι την ουρήθρα. Η πάθηση των υπερτροφικών προστατικών αδένων ονομάζεται καλοήθης υπερπλασία του προστάτη. 
17,08 
Erbozeta Prostadep Plus 20caps
Το συμπλήρωμα διατροφής Erbozeta Prostadep Plus βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του προστάτη. Συμπλήρωμα διατροφής με Saw Palmetto (Serenoa Repens), Σελήνιο και Λυκοπένιο. Το Saw Palmetto (Serenoa Repens) είναι χρήσιμο για τη φυσιολογική λειτουργία του προστάτη . Χωρίς γλουτένη. Τρόπος χρήσης : Η συνιστώμενη δοσολογία είναι : 1 καψάκιο το πρωΐ με άδειο στομάχι.
16,09 
Genecom Terra Prost 30 κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra Prost με ξηρό εκχύλισμα από το Serenoa Repens, συμβάλλει στην υγεία του ουροποιητικού συστήματος των ανδρών καθώς και στην υγεία του αδένα του προστάτη . Μετά την ηλικία των 40 ετών φυσιολογικά υπάρχει μια έκπτωση της λειτουργία του αδένα του προστάτη γεγονός που δημιουργεί ορισμένα δυσάρεστα συμπτώματα όπως είναι η επιτακτική ανάγκη για ούρηση, το αίσθημα καύσου, η συχνοουρία, η ατελής κένωση της κύστης καθώς και προβλήματα κατά την εκσπερμάτιση. Το Serenoa Repens έχει αντιανδρογόνο δράση και καταλύει τη μετατροπή της τεστοστερόνης στη δραστική της μορφή (DHT - διυδροτεστοστερόνης), μειώνει τη φλεγμονή μέσω αναστολής της σύνθεσης προσταγλαδινών ενώ μειώνει και τους σπασμούς της ουροδόχου κύστης . Χάρη στην αναστολή της DHT η οποία είναι υπεύθυνη για τη σμίκρυνση του θύλακα της τρίχας και σε σταδιακή τριχόπτωση, συμβάλλει και στη αντιμετώπιση της ανδρογενετικής αλωπεκίας. βοηθά στη μείωση του διογκωμένου προστάτη (καλοήθης υπερπλασία) και των συμπτωμάτων που αυτή προκαλεί. Το συμπλήρωμα είναι ελέυθερο γλουτένης και λακτόζης και κατάλληλο για χορτοφάγους.
14,17 
Health Aid Prostavital 30 Caps
Το Health Aid Prostavital είναι προηγμένη σύνθεση βιταμινών και μετάλλων με εκχύλισμα βοτάνων σε συνεργική δράση, για τη διατήρηση και τη προστασία της υγείας του προστάτη.  PROSTAVITAL  30 CAPS Περιγραφή: Καφέ κάψουλες, γεμάτες με ελαιώδες εναιώρημα. Γενικές πληροφορίες: Το Prostavil της Health Aid είναι προηγμένη σύνθεση βιταμινών και μετάλλων με εκχύλισμα βοτάνων σε συνεργική δράση, για τη διατήρηση και τη προστασία της υγείας του προστάτη.  Παράλληλα συμβάλλει στη καλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, με αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική και διουρητική δράση.  Ενισχύει τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος, ιδανικό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον προστάτη, γιατί η μακροχρόνια λήψη του βοηθά να μην χειροτερεύσουν. Οδηγίες χρήσεως: Μία κάψουλα την ημέρα μετά το γεύμα. Each capsule contains (average): Vitamin E, 60mg / %RDA 600 Vitamin C, 120mg / %RDA 200 Vitamin B6, 10mg / %RDA 500 Magnesium, 100mg / %RDA 33 Zinc, 25mg / %RDA 167 Chromium (Amino Acid Chelate), 50μg Copper, 500μg Selenium, 50μg L-Alanine, 50μg L-Glutamic Acid 200mg Boron, 3mg Wheat Germ Oil, 90mg Pumpkin Seed Oil, 200mg Stinging Nettle Root (5:1 Extract), 10mg Saw Palmetto Berry (12:1 Extract), 30mg Lycopene (Pygeum Africanum), 3mg Lecithin (Unbleached), 100mg Pygeum Africnum bask, 5mg
13,10 
Inpa Moduprost Extra Power 90 κάψουλες
To συμπλήρωμα διατροφής ModuProst   (συσκευασία 90 caps) είναι ένας απολύτως φυτικός συνδυασμός που στοχεύει στη μείωση του όγκου των κυττάρων του προστάτη, στη μείωση της φλεγμονής και γενικότερα στη βελτίωση της λειτουργίας του ουροποιογεννητικού συστήματος . Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε με το Moduprost και δημοσιεύθηκε στο Lancet απέδειξε ότι η καθημερινή του λήψη οδήγησε σε σημαντική βελτίωση όλων των υπό εξέταση παραμέτρων που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής των ασθενών. Συγκεκριμένα απεδείχθη μεγάλη μείωση των συμπτωμάτων που προκαλεί η υπερπλασία του προστάτη (συχνοουρία, δυσουρία, ατελής κένωση ουροδόχου κύστεως, επιτακτική ούρηση, νυκτουρία, ουρολοιμώξεις, κ.λ.π.) που ταλαιπωρούν πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών ιδιαίτερα μετά το 60ο έτος της ηλικίας τους. Για βέλτιστη αποτελεσματικότητα προτείνεται η συνδυαστική του χρήση με το OL IP-6. Στη χρόνια προστατίτιδα : Το βασικό συστατικό του Moduprost αποτελεί προιόν μίας παγκοσμίως κατοχυρωμένης πατέντας: EP0509656, EΡ0858806, SA2010/07365, στερολών και στερολινών. Προέρχεται από εκχύλισμα ελαίου του καρπού σπανίων κωνοφόρων δέντρων της Νοτίου Αφρικής. Από μεγάλες διεθνείς μελέτες απεδείχθη η ρυθμιστική δράση του στο ανοσιακό σύστημα σε πολλές χρόνιες περιπτώσεις που οφείλονται σε λοιμώξεις από μικρόβια και ιούς και άλλα αυτοάνοσα νοσήματα. Οι χρόνιες προστατίτιδες αφείλονται στην απορρύθμιση του ανοσιακού συστήματος. Η απορρύθμιση επιτρέπει τις υποτροπές των ίδιων λοιμώξεων. Για αυτό το λόγο, στις χρόνιες προστατίτιδες το Moduprost πρέπει να συνδυάζεται με το Moducare Retard με στόχο την ενίσχυση της ανοσορρυθμιστικής του δράσης. Ο συνδυασμός των δύο προιόντων θα ρυθμίσει το ανοσιακό σύστημα ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα τις λοιμώξεις και να αποτρέψει την επανεμφάνιση τους.
29,77 
Lamberts Saw Palmetto Extract 160mg 120 Κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Lamberts Saw Palmetto Extract. Παραδοσιακά το βότανο Saw Palmetto χρησιμοποιείται για την καλή υγεία του προστάτη στους άντρες τα τελευταία χρόνια κλινικές έρευνες κατέδειξαν ότι μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην ρύθμιση του γυναικείου καταμήνιου κύκλου, διαταραχές του οποίου δύναται να εμφανιστούν επί ορμονικής ανισορροπίας. Κάθε ταμπλέτα αποδίδει 160mg εκχυλίσματος (ισοδύναμο με 1440mg σκόνης από τους καρπούς του φυτού) παρέχοντας λιπαρά οξέα και στερόλες στο εκπληκτικό ποσοστό του 85-95%. Όπως συμβαίνει και με το Saw Palmetto Complex (πρόσφατα ως Prostex) της εταιρείας μας, πρόκειται για ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα που παρέχει τα επίπεδα των δραστικών ουσιών που εξασφαλίζουν στον θεράποντα ιατρό την δυνατότητα καλύτερης ρύθμισης της αγωγής χορηγώντας την δόση Saw Palmetto, που έχει χρησιμοποιηθεί σε δημοσιευμένες κλινικές μελέτες.
23,34 
Menarini Prostamol Συμπλήρωμα Διατροφής για τον Προστάτη 30 Κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής για τον προστάτη Menarini Prostamol.  Συμβάλλει στην υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του προστάση και του ουροποιητικού συστήματος. Το Prostamol της Menarini είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με serenoa repens το οποίο συμβάλλει στην υποστήριξη : της φυσιολογικής λειτουργίας του προστάτη του ουροποιητικού συστήματος.
15,50 
Paramedica Σταγόνες Σερενόα 50ml
Paramedica Σταγόνες Σερενόα. Η Σερενόα προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική δράση κατά των προβλημάτων που συνδέονται με την υπερτροφία του προστάτη όπως συχνουρία, δυσουρία, νυχτουρία, μειωμένη ροή, ατελή κένωση κ.α. Σύνθεση : Υδροαλκοολικό Εκχύλισμα Σερενόα (20ο) 80%, Νερό 10%, Γλυκερίνη 10% Χρήση : 15-20 Σταγόνες 3 φορές την ημέρα σε μισό ποτήρι χυμό ή νερό
12,70 
Power Health Classics Platinum Prostalive 30 caps
Συμπλήρωμα διατροφής Power Health Classics Platinum Prostalive , με πλούσια σύνθεση για την υγεία και την προστασία του προστάτη. Αποδίδει έναν συνδυασμό παραδοσιακών φυτών όπως κολοκυθόσπορος, σερενόα και τσουκνίδα τα οποία συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του προστάτη. Η σύνθεση ενισχύεται με εκχυλίσματα λυκοπενίου και ροδιού, καθώς και με σελήνιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Ε. Οι Σπόροι κολοκυθόσπορου (Curcubita pepo L.)  Φυτό με παραδοσιακή δράση, πλούσιο σε σε σιτοστερόλες, καροτενοειδή και άλλα μικροθρεπτικά συστατικά που παίζουν ρόλο κλειδί στον οργανισμό. Το Σερενόα (Saw Palmetto – Serenoa repens L.)  Δέντρο το οποίο μοιάζει με φοίνικα, γνωστό και ως σερενόα. Χρησιμοποιείται ήδη από το 1900 και τους ιθαγενείς της Αμερικής καθώς είναι πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά, όπως οι β- σιτοστερόλες. Η ρίζα Τσουκνίδας (Urtica dioica L.)  Φυτό με παραδοσιακή χρήση το οποίο προσφέρει πολύπλευρη προστασία στον άνθρωπο. Το Ρόδι (Punica granatum L.)  Φρούτο πλούσιο σε ελλαγικό οξύ, τανίνες και ανθοκυανίνες που προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Το Λυκοπένιο  Φυτοθρεπτικό συστατικό των κόκκινων φρούτων και της ντομάτας, με ισχυρή δράση κατά του οξειδωτικού στρες. Τα Σελήνιο  Συμβάλλει στη φυσιολογική σπερματογένεση και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.* Η Βιταμίνη Ε  συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.* Ο Ψευδάργυρος  Συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα.* * Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).
13,27 
Solgar SPF Saw Palmetto Berry Extract 60 veg. caps
Το Saw Palmetto Berry Extract της Solgar  Εμποδίζει την παραγωγή της δι-υδροτεστοστερόνης που προκαλεί τη διόγκωση του προστάτη, έτσι βοηθάει στη μείωση του διογκωμένου προστάτη (καλοήθης υπερπλασία του προστάτη) και στη μείωση των συμπτωμάτων του όπως συχνή, δύσκολη ούρηση κλπ. Σε φυτοκάψουλες. Λαμβάνετε 1-3 φυτοκάψουλες ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans. SFP SAW PALMETTO BERRY EXTRACT veg.caps Ανά 1 φυτοκάψουλα παρέχει: Ακατέργαστος καρπός Saw Palmetto σε σκόνη         300mg Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα καρπών Saw Palmetto (68mg - 75mg [45%- 50%] ελεύθερα ουσιώδη λιπαρά οξέα) σε σκόνη 150mg SFP ή Τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα πλήρους ισχύος. Τα φυτικά εκχυλίσματα αυτά παρασκευάζονται μέσα από μια πρωτότυπη διαδικασία που εμπεριέχει την ιδεολογία της παραδοσιακής βοτανολογίας και την ιδεολογία της τιτλοδοτημένης βοτανικής τεχνολογίας. Για να εξασφαλισθούν τα συνεχή και σταθερά επίπεδα των φυτοστοιχείων, απομονώνεται ένα ελεγχόμενο ποσοστό αυτών των σημαντικών ενεργών φυτικών στοιχείων. Κατόπιν αναμιγνύονται αυτά τα “τιτλοδοτημένα” στοιχεία με όλα τα συστατικά που υπάρχουν σε όλο το βότανο. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρό, άριστης ποιότητας τιτλοδοτημένο απόσταγμα με όλες τις συνεργιακές και ωφέλιμες ιδιότητες που απαντώνται στη φύση. PhytO 2 x ™: Είναι μια διεργασία η οποία βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας και της ισχύος του προϊόντος. Πριν το βότανο τοποθετηθεί στην κάψουλα τα περιεχόμενά του αναμιγνύονται με ένα ειδικό μείγμα αντιοξειδωτικών. Ο ρόλος του PhytO 2 x ™ είναι να διατηρεί τη φρεσκάδα του βοτάνου και των ενεργών στοιχείων του προλαβαίνοντας την οξείδωση. Αυτό εξασφαλίζει συνεχή ποιότητα και σταθερότητα των περιεχομένων σε κάθε φυτοκάψουλα.
34,65 
Synapse Prostanoa Rx 30caps
Ο μοναδικός συνδυασμός συστατικών του  Prostanoa RX ειναι ένα σκεύασμα που συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του προστάτη . Serenoa Repens 320 mg Cucurbita Pepo 505 mg Selenium 28 mcg Lycopene 0.3 mg Με ειδικά επιλεγμένες πρώτες ύλες που πληρούν όλα τα διεθνή κριτήρια. (EMA Monograph, European Pharmacopoeia), το Prostenoa παρέχει την μέγιστη δυνατή ποιότητα σε συνδυασμό με την εύκολη δοσολογία (1 κάψουλα ημερησίως). Τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά του παρέχουν την μέγιστη δυνατή ευεργετική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες που να σχετίζονται με την χρήση κανενός εκ των συστατικών αυτών.
22,08 
Vivapharm Prostenal Perfect 60 ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής Vivapharm Prostenal Perfect για την υγεία του προστάτη. Το Saw Palmetto και η Urtica dioica βοηθούν στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας της ούρησης και της υγείας του προστάτη . Βοηθά στα προβλήματα από τον προστάτη (διαταραχές ούρησης, συχνοουρία, πόνος, διακεκομμένη ούρηση, δυσουρία) Έχει θετική επίδραση στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη Επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική ικανότητα και βοηθά στη διατήρηση της σεξουαλικής δραστηριότητας σε μεγάλη ηλικία Υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος
28,02