Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 3€
  • 58€
Brand

Depression - Anxiety - Stress

Be-Life Anti-Stress 600mg 60caps
Συμπλήρωμα διατροφής Be-Life Anti-Stress 600mg με ευεργετική δράση κατά του άγχους. Συνιστάται στις παρακάτω περιπτώσεις: Υπερβολικό στρες (ψυχολογικό, σωματικό ή χρόνιο) Υπερκόπωση, υπερδραστηριότητα, νευρικότητα ή διαταραχές συμπεριφοράς Αϋπνία, έντονη ανησυχία, άγχος, στρες, κατάθλιψη Μειωμένη εγκεφαλική λειτουργία Το Anti-Stress 600 συνδυάζει αμινοξέα, όπως η ταυρίνη και η τυροσίνη τα οποία ενισχύουν τις βιοχημικές λειτουργίες των βιταμινών Β1, Β2, Β3, Β6, Β9 και Β12 που είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος . Η βιταμίνη C, η β-καροτίνη και η βιταμίνη D, συμπληρώνουν την δράση ενάντια στο στρες και την κούραση και ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού μας. Τα 4 άλατα του Μαγνησίου έχουν συμπληρωματική δράση και αφομοιώνονται εύκολα από τον οργανισμό. Ο Ψευδάργυρος υποστηρίζει την ισορροπία του εύθραυστου νευρικού συστήματος και σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Β και τα αμινοξέα, δρα στο οξειδωτικό στρες. Οι βιταμίνες Β είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονου άγχους. To GABA (γ-αμινο-βουτυρικό οξύ) μειώνει τις ορμόνες του στρες και μαζί με την ταυρίνη διευκολύνει τον ύπνο. Η ταυρίνη, ένα αμινοξύ πρόδρομος της μελατονίνης και της σεροτονίνης, μειώνει το σάκχαρο του αίματος και είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό του Μαγνησίου. Η τυροσίνη ευνοεί την καλή λειτουργία των επινεφριδίων και είναι ευρέως γνωστή για την αγχολυτική της δράση. Η ινοσιτόλη, σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Β, έχει χαλαρωτική επίδραση στον οργανισμό. Η βιταμίνη C βοηθά στην καταπολέμηση της κόπωσης και του άγχους και παρουσία της τυροσίνης διεγείρει την παραγωγή της αδρεναλίνης. Η βιταμίνη D, πέρα από το σπουδαίο ρόλο που παίζει στην ανάπτυξη των οστών, είναι πρόδρομος ουσία της τεστοστερόνης και ενισχύει την ανοσία του οργανισμού μας. Η β-καροτίνη, πρόδρομος της βιταμίνης Α, αυξάνει τις φυσικές αντοχές στο στρες και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Η γαστροανθεκτική κάψουλα προστατεύει και αυξάνει τη δράση των ενεργών συστατικών έως και πέντε φορές, σε σχέση με μια κλασική.
15,92 
Saludbox ByeStres 30 μαλακές κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Saludbox ByeStres  σε μορφή τσίχλας, για όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαχείρισης στρες και άγχους . Με γεύση μέντας. Με το ByeStres θα μειώσετε τα επίπεδα άγχους και νευρικότητας που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας. Οφέλη: Συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων ανησυχίας και νευρικότητας . Μια υγιεινή επιλογή για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων χωρίς άγχος. Συμβάλλει στην ομαλοποίηση των επιπέδων στρες. Οδηγίες Χρήσης : Μασήστε 2 τσίχλες την ημέρα. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Προσοχή: Περιέχει σόγια και ακεσουλφάμη (μην καταναλώνετε εάν είστε αλλεργικοί σε αυτά). Περιέχει πηγή φαινυλαλανίνης, υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει καθαρτική δράση.
12,99 
Winmedica Valetonina 60 Δισκία
Winmedica Valetonina , o φυσικός τρόπος να νικήσετε την αϋπνία . Η Valetonina έχει σχεδιαστεί με μία καινοτόμο προσέγγιση, η οποία επιτρέπει την απελευθέρωση των δύο συστατικών της – της Μελατονίνης και της Βαλεριάνας – σε διαφορετικούς χρόνους, εξασφαλίζοντας έτσι διπλή και παρατεταμένη δράση. Συμπλήρωμα διατροφής με τον πρωτοποριακό συνδυασμό Μελατονίνης και Βαλεριάνας για τη φυσική αντιμετώπιση της αϋπνίας και του jet lag . Η επικάλυψη του δισκίου, η οποία περιέχει τη Μελατονίνη, διαλύεται γρήγορα συμβάλλοντας στη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου. Στο εσωτερικό του δισκίου, δηλαδή στον πυρήνα, βρίσκεται η Βαλεριάνα (εκχύλισμα ρίζας), η οποία απελευθερώνεται σε δεύτερο χρόνο προσφέροντας έναν παρατεταμένο και ήρεμο ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η Valetonina, χάρη στην έξυπνη σύνθεσή της και τον καινοτόμο σχεδιασμός της Μειώνει το χρόνο έλευσης του ύπνου Προσφέρει έναν παρατεταμένο, ήρεμο και ποιοτικό ύπνο Εξασφαλίζει ένα ευχάριστο ξύπνημα Βελτιώνει την ευεξία, τη διάθεση και την καθημερινή δραστηριότητα Επανασυχρονίζει το βιολογικό ρολόι του οργανισμού
10,10