Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 9€
  • 31€
Brand

Liver

Solgar Milk Thistle 100 φυτικές κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής Solgar Milk Thistle Herb & Seed Extract - 100 φυτικες κάψουλες -  είναι ένα ενισχυμένο φυτικό εκχύλισμα πλήρους ισχύος, το οποίο παρουσιάζει ισχυρές αποτοξινωτικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Παράλληλα, ενδυναμώνει και προστατεύει τη λειτουργία του ήπατος καθώς επίσης συμβάλει και στην αναγέννηση των κυττάρων του ήπατος. Το Milk Thistle Herb & Seed Extract της Solgar περιέχει ολικά φλαβανοειδή και θεωρείται εξαιρετικά χρήσιμο σε περιπτώσεις ψωρίασης, ηπατίτιδας, κίρρωσης, ίκτερου και στην αποτοξίνωση από τοξικές ουσίες. Επίσης προστατεύει το ήπαρ από τις βλάβες που προκαλεί η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην μείωση των βλαβών που προκαλεί η λήψη χημειοθεραπευτικών φαρμάκων. Σας συνιστούμε να λαμβάνετε 1-3 κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.
30,57 
John Noa Superherbs Herbalin Complex 30 φυτικές κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Superherbs Herbalin Complex  με γαΐδουράγκαθο και άλλα φυσικά συστατικά, γαι την καλή λειτουργία στον οργανισμό και είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για το ήπαρ. Διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ενισχύει την υγεία του ήπατος, των νεφρών και της χοληδόχου κύστης. Προστατεύει το συκώτι αναστέλλοντας την πρόσδεση τοξινών στους υποδοχείς των κυτταρικών μεμβράνων του. Βοηθά σημαντικά στη μείωση των οργανικών βλαβών του συκωτιού από τη χρήση αλκοόλ. Βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ασθενών με βλάβες στο ήπαρ. Συμβάλλει στη διαχείριση των σακχάρων και των λιπιδίων στο αίμα.
14,00 
Nicapur Hepaverde 100 60 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Nicapur Hepaverde 100 φυτικής προέλευσης για την προστασία του ήπατος και τη βελτίωση της πέψη. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση χρόνιων φλεγμονωδών ηπατικών νόσων Λειτουργεί επικουρικά σε περιπτώσεις μεταβολής του ηπατικού παρεγχύματος Βοηθά στο μεταβολισμό μέσω του ήπατος και συμβάλλει στο ρυθμό ανάπλασης του ήπατος Ενεργοποιεί τη ροή του χολικού υγρού σε περιπτώσεις δυσπεψίας και διεγείρει την έκκριση παγκρεατικού υγρού Επικουρική δράση στις περιπτώσεις ενοχλήσεων της χοληφόρου οδού ως συμπτώματα δυσπεψίας Η σύνθεση είναι ένα συνδυαστικό παρασκεύασμα που περιέχει εκχυλίσματα φυτών τα οποία δρουν στο ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη και τα οποία, λόγω του ευρέος φάσματος δράσης τους, χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στη φυτοθεραπεία ως επικουρικό μέσο καθώς και στην αντιμετώπιση ποικίλων δυσλειτουργιών και παθήσεων. Σύνθεση  Nicapur Hepaverde 100 : Με 100mg της φυσικής ουσίας σιλυμαρίνη που προέρχεται από το γαϊδουράγκαθο για τη προστασία και ενδυνάμωση του ήπατος. Με αγκινάρα για τη διέγερση του συστήματος του ήπατος και της χοληδόχου κύστης βελτιώνοντας έτσι τη λειτουργία της πέψης. Με την πολύτιμη λεκιθίνη.
17,85