Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 3€
  • 23€
Brand

Constipation

Boehringer Ingelheim DulcoSoft Φακελίσκοι 10x 10gr
Το Dulcosoft είναι ένα καθαρτικό που χρησιμοποιείται για τη συμπτωματική θεραπεία της δυσκοιλιότητας και επιτρέπει να μαλακώσουν τα σκληρά κόπρανα και να διευκολύνει τη διάθεση. Ανακουφίζει αποτελεσματικά τη δυσκοιλιότητα.
4,54 
Epsilon Health Effecol 3350 12 φακελίσκοι
Οσμωτικό υπακτικό Epsilon Health Effecol 3350  για την αντιμετώπιση της περιστασιακής και χρόνιας δυσκοιλιότητας και την ομαλοποίηση της κινητικότητας του εντέρου . Οσμωτικό υπακτικό για την αντιμετώπιση της περιστασιακής και χρόνιας δυσκοιλιότητας όλων των τύπων. Η διαφορετικότητα της Μακρογόλης 3350 (Νο. 1 οσμωτικό υπακτικό σε πωλήσεις παγκοσμίως) Αποτελεσματικότητα (Ομαλοποίηση της κινητικότητας του εντέρου) Ασφάλεια (Ισο-οσμωτική δράση, δεν μεταβολίζεται από την εντερική μικροχλωρίδα, μικρότερος κίνδυνος μετεωρισμού & δυσφορίας, δεν μεταβάλλει τη μορφολογία & λειτουργία του εντέρου) Ιδανικό υπακτικό για μακροχρόνια χρήση χωρίς να χρειάζεται σταδιακή αύξηση της δοσολογίας.
4,31 
Epsilon Health Effecol 3350 24 φακελίσκοι
Epsilon Health Effecol 3350 , οσμωτικό υπακτικό για την αντιμετώπιση της περιστασιακής και χρόνιας δυσκοιλιότητας όλων των τύπων. Η διαφορετικότητα της Μακρογόλης 3350 (Νο. 1 οσμωτικό υπακτικό σε πωλήσεις παγκοσμίως) Αποτελεσματικότητα (Ομαλοποίηση της κινητικότητας του εντέρου) Ασφάλεια (Ισο-οσμωτική δράση, δεν μεταβολίζεται από την εντερική μικροχλωρίδα, μικρότερος κίνδυνος μετεωρισμού & δυσφορίας, δεν μεταβάλλει τη μορφολογία & λειτουργία του εντέρου) Ιδανικό υπακτικό για μακροχρόνια χρήση χωρίς να χρειάζεται σταδιακή αύξηση της δοσολογίας. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά μεγαλύτερα των 12 ετών.
7,65 
Epsilon Health Effecol 3350 Junior 24 φακελίσκοι
Epsilon Health Effecol 3350 Junior γα την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας Οσμωτικό υπακτικό για την αντιμετώπιση της περιστασιακής και χρόνιας δυσκοιλιότητας σε παιδιά (>2 ετών) και εφήβους. Η διαφορετικότητα της Μακρογόλης 3350 (Νο. 1 οσμωτικό υπακτικό σε πωλήσεις παγκοσμίως) Αποτελεσματικότητα (Ομαλοποίηση της κινητικότητας του εντέρου) Ασφάλεια (Ισο-οσμωτική δράση, δεν μεταβολίζεται από την εντερική μικροχλωρίδα, μικρότερος κίνδυνος μετεωρισμού & δυσφορίας, δεν απορροφά σημαντικές ποσότητες ύδατος – μικρότερος κίνδυνος απώλειας ηέκτρολυτών) Ιδανικό υπακτικό για μακροχρόνια χρήση χωρίς να χρειάζεται σταδιακή αύξηση της δοσολογίας.
7,46 
Epsilon Health Effecol Junior 3350 12 sachets
Οσμωτικό υπακτικό Epsilon Health Effecol Junior 3350 για την αντιμετώπιση της περιστασιακής και χρόνιας δυσκοιλιότητας σε παιδιά (>2 ετών) και εφήβους. Ιδανικό υπακτικό για μακροχρόνια χρήση χωρίς να χρειάζεται σταδιακή αύξηση της δοσολογίας Η διαφορετικότητα της Μακρογόλης 3350 (Νο. 1 οσμωτικό υπακτικό σε πωλήσεις παγκοσμίως) Αποτελεσματικότητα (Ομαλοποίηση της κινητικότητας του εντέρου) Ασφάλεια (Ισο-οσμωτική δράση, δεν μεταβολίζεται από την εντερική μικροχλωρίδα, μικρότερος κίνδυνος μετεωρισμού & δυσφορίας, δεν απορροφά σημαντικές ποσότητες ύδατος – μικρότερος κίνδυνος απώλειας ηέκτρολυτών)
3,99 
Epsilon Health Effecol Prep 3350 4 φακελίσκοι
Epsilon Health Effecol Prep 3350 , οσμωτικό υπακτικό για την αντιμετώπιση της περιστασιακής και χρόνιας δυσκοιλιότητας όλων των τύπων. Η διαφορετικότητα της Μακρογόλης 3350 (Νο. 1 οσμωτικό υπακτικό σε πωλήσεις παγκοσμίως) Αποτελεσματικότητα (Ομαλοποίηση της κινητικότητας του εντέρου) Ασφάλεια (Ισο-οσμωτική δράση, δεν μεταβολίζεται από την εντερική μικροχλωρίδα, μικρότερος κίνδυνος μετεωρισμού & δυσφορίας, δεν μεταβάλλει τη μορφολογία & λειτουργία του εντέρου) Ιδανικό υπακτικό για μακροχρόνια χρήση χωρίς να χρειάζεται σταδιακή αύξηση της δοσολογίας. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά μεγαλύτερα των 12 ετών. Δοσολογία: 1 φακελίσκος (13,3g) 1 με 3 φορές ημερησίως. Σε περιπτώσεις παρατεταμένης χρήσης είναι δυνατή η μείωση της δοσολογίας στους 1-2 φακελίσκους ημερησίως.
9,98 
ESI 10 Herbs Colon Cleanse 30 tabs
Ταμπλέτες ESI 10 Herbs Colon Cleanse   με βάση την Aloe Vera με αντιφλεγμονώδη δράση και συνδυασμό δρογών όπως σέννα, κασκάρα, γεντιανή κ.α., με αποτελεσματική υπακτική δράση. To 10 Herbs Colon Cleanse είναι συμπλήρωμα διατροφής που παρουσιάζει αποτελεσματική υπακτική δράση σε παροδικές δυσκοιλιότητες . Αντενδείκνυται σε πάσχοντες από ευερέθιστο κόλον, γαστρίτιδα και εγκολπώματα. Χρήση, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως, με λίγο νερό κατά προτίμηση βράδυ
4,05 
Eva Lax 10 Υπόθετα
8,10 
Innovis Lactotune Fiber 14 x 3gr
Innovis Lactotune Fiber , ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά πρεβιοτικών ινών και προβιοτικών καλλιεργειών για την αγωγή και την ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητ α και την υποστήριξη της γενικής καλής πεπτικής κατάστασης . To LACTOTUNE Fiber περιέχει πρεβιοτικές ίνες φρουκτοολιγοσακχαρίτων βραχείας αλύσου (scFOS). Η πρωταρχική δράση του συνίσταται στην ενυδάτωση της περιττωματικής μάζας, την αύξηση του όγκου, την λίπανση του παχέος εντέρου και την βελτίωση της περιττωματικής πυκνότητας μέσω της συγκράτησης ύδατος και των αλλαγών στην σύνθεση του περιεχομένου του παχέος εντέρου. Έτσι ανακουφίζει την δυσκοιλιότητα και υποστηρίζει την καλή πεπτική κατάσταση και την περίσταλση. Η δραστικότητα των 6 δισ. προβιοτικών βακτηρίων που περιέχει προστατεύεται από πατενταρισμένη κρυο-τεχνολογία.
10,79 
John Noa Worts No5 Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Δυσκοίλιους 250ml
Σιρόπι υγείας John Noa's Wort No.5 για τη δυσκοιλιότητα με φυτική γλυκερίνη και εκχύλισμα από σύκο, που ανακουφίζει με φυσικό τρόπο τα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας και τον τυμπανισμό. Τα φυσικά του συστατικά είναι ιδανικά για όσους αντιμετωπίζουν εντερικά προβλήματα. Η φυτική γλυκερίνη έχει την ιδιότητα να απορροφά νερό, βοηθώντας τη ταχεία κένωση του εντέρου. Οι φυτικές ίνες του σύκου αυξάνουν σημαντικά τη κινητικότητα του εντέρου και τον όγκο των κοπράνων προάγοντας τη φυσιολογική καθημερινή εντερική λειτουργία. Το John Noa's Wort No.5 Σιρόπι Υγείας για τη Δυσκοιλιότητα ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς φούσκωμα, πόνους και νευρικότητα. Με άρωμα σύκο.
13,99