Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 4€
  • 19€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Διάρροια

Elpen Almora Plus (Ηλεκτρολύτες) 12 Φακελλάκια
Το ALMORA plus είναι ένα προϊόν ειδικής διατροφής το οποίο περιέχει μίγμα ηλεκτρολυτών και δεξτρόζης . Τα μίγματα ηλεκτρολυτών, νερού και δεξτρόζης ενισχύουν την ενυδάτωση του οργανισμού. Η χορήγηση των ηλεκτρολυτών βοηθά στην αποκατάσταση των χαμένων ποσοτήτων τους από τον οργανισμό και στην επαναφορά της οξεοβασικής ισορροπίας. Το ALMORA plus αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na+,K+,Cl-) και δεξτρόζης που ενυδατώνει τον οργανισμό με αποτελεσματικό τρόπο αναπληρώνοντας τους ηλεκτρολύτες που έχει χάσει. Η δεξτρόζη διευκολύνει την απορρόφηση ιόντων νατρίου και νερού. Το ALMORA plus μπορεί να χορηγηθεί σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάζεται αποκατάσταση ή/και συντήρηση υγρών και ηλεκτρολυτών. Ελαφρά περιστατικά διάρροιας οποιασδήποτε αιτιολογίας. Περιστατικά γαστρεντερικών διαταραχών οποιασδήποτε αιτιολογίας, που συνοδεύονται από διάρροιες και εμέτους. Καταστάσεις που συνοδεύονται από έντονη απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Κατά την άθληση και την έντονη εργασία. Σε περιόδους καύσωνα και υψηλών θερμοκρασιών.
4,50 
Galenica Ibutin Gelsectan 15 κάψουλες
Το Galenica Ibutin Gelsectan προτείνεται για την αποκατάσταση της εντερικής λειτουργίας σε ασθενείς που υποφέρουν από αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου εξ αιτίας του Συνδρόμου Ευερεθίστου Εντέρου, την εντερική υπερευαισθησία ή μετά τη λήψη ορισμένων φαρμάκων, για την ανακούφιση και πρόληψη συμπτωμάτων όπως της χρόνιας ή υποτροπιάζουσας διάρροιας, κοιλιακής διάτασης , πόνου, τυμπανισμού και μετεωρισμού. Προϊόν χωρίς: Γλουτένη, Λακτόζη, Ζάχαρη, Αλάτι.
9,35 
Galenica Tasectan 250mg 20 φακελάκια
Galenica Tasectan 250mg για παιδιά για τον έλεγχο των συμπτωμάτων της διάρροιας . Το Tasectan μειώνει την συχνότητα και την διάρκεια των επεισοδίων της διάρροιας και αποκαθιστά την φυσιολογική λειτουργία των τοιχωμάτων του εντέρου. Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες ή αντενδείξεις, που σχετίζονται με την χρήση του σκευάσματος. Το Tasectan χάρη στον τριπλό μηχανισμό δράσης του: Προστατεύει τα τοιχώματα του εντέρου . Δεν διαλύεται στο στομάχι και σχηματίζει έναν προστατευτικό μανδύα στον εντερικό βλεννογόνο, που φλεγμαίνει. Εμποδίχει την επαφή ερεθιστικών παραγόντων με τα εντερικά τοιχώματα και προλαμβάνει την προσκόλληση παθογόνων μικροοργανισμών σε αυτά (E.Coli & Salmonella). Αποβάλλει τους ερεθιστικούς παράγοντες και τους παθογόνους μικροοργανισμούς, καθώς προωθεί την απομάκρυνσή τους μέσω των κοπράνων.
7,81 
Galenica Tasectan 500mg 15 caps
Κάψουλες Galenica Tasectan 500mg για τον έλεγχο και τη μείωση των συμπτωμάτων της διάρροιας. Συμβάλουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας των τοιχωμάτων του εντέρου και στον έλεγχο και στη μείωση των συμπτωμάτων τις διάρροιας διαφόρου αιτιολογίας
6,11 
Health Aid Acidophilus Plus 4 Bilion 30 caps
Tο συμπλήρωμα διατροφής Health Aid Acidophilus plus 4 billion  βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας , όταν διαταράσσεται από κάποιες τροφές, αντιβιοτικά, διαταραχές του στομάχου, διάρροια ή λήψη αντισυλληπτικών. Βοηθά το έντερο να λειτουργεί φυσιολογικά και να γίνονται σωστές κενώσεις . Αυξάνει την ικανότητα του οργανισμού να καταπολεμά τους μύκητες που αναπτύσσονται εντός του και στη γενική υγεία του οργανισμού. Με φρουκτοολιγοσακχαρίτες (Πρεβιοτικά FOS) για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το Αcidophilus plus αυξάνει τον αριθμό των φιλικών βακτηριδίων, δημιουργώντας μια υγιή χλωρίδα, η οποία βοηθά στην πέψη και την καλύτερη αφομοίωση και απορρόφηση των συστατικών.
15,00 
iDRATA για Απώλεια Νερού ή Ηλεκτρολυτών 8 φακελάκια
iDRATA για απώλεια νερού ή ηλεκτρολυτών  για απώλεια νερού ή ηλεκρολυτών. Τροφή για ειδικούς σκοπούς με βάση το νερό, τη γλυκόζη και τους ηλεκτρολύτες, που ενδείκνυεται για καταστάσεις όπου υπάρχει απώλεια νερού και αλάτων που προκαλείται από διάρροια, εμετό ή υπερβολική εφίδρωση , με σύθνεση σύμφωνα με τις συστάτεις των ΠΟΥ και ESPGHAN. Οδηγίες Χρήσης Κόψτε το φακελάκι, βάλτε το κατευθείαν στο στόμα και καταναλώστε το πρϊόν σε μικρές ποσότητες ανά 2-3 λεπτά. Κατα τη φάση της ενυδάτωσης (πρώτες 4 ώρες) πρέπει να λαμβάνετε ένα φακελάκι κάθε ώρα. Κατα την φάση της συντήρησης πρέπει να λαμβάνετε ένα φακελάκι μετά από κάθε επεισόδιο διάρροιας. Στην διάρκεια της πρώτης ημέρας ενυδάτωσης, τα βρέφη και παιδιά πρέπει να λαμβάνουν κατ'ελάχιστο 250mL (4 φακελάκια). Το παρόν προϊόν μπορεί να λαμβάνεται κατα μέγιστο 8 φακελάκια την ημέρα. Έτοιμο για κατανάλωση σε θερμοκρασία δωματίου, αν και μπορεί να καταναλωθεί κρύο ή παγωμένο. Μετά το άνοιγμα πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο στην αρχική του συσκευασία και να χρησιμοποιείται εντός 24 ωρών. Συσκευασία: 8 φακελάκια
5,50 
Intermed AntiDiarrol Travel 10 κάψουλες
Intermed Antidiarrol Travel , συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση διάρροιας ταξιδιωτών Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας των ταξιδιωτών και καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Το προβιοτικό Anti-diarrol travel με τη φυσική ζύμη Saccharomyces boulardii, ενισχύει με απόλυτα φυσικό τρόπο την ωφέλιμη χλωρίδα του εντέρουπροστατεύοντάς σας από την εμφάνιση της οξείας διάρροιας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας ενώ σε περίπτωση εμφάνισης διαταραχής, επαναφέρει άμεσα την εντερική χλωρίδα συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επαναφορά της υγείας τοπικά.
4,32 
Intermed Rizolyte 6 φακελάκια
Άλευρο Ρυζιού και Ηλεκτρολύτες Intermed Rizolyte.  Το Rizolyte είναι προϊόν ειδικής διατροφής για την πρόληψη και την αποκατάσταση της αφυδάτωσης του οργανισμού που οφείλεται στην μικτή απώλεια ύδατος και ηλεκτρολυτών λόγω οξείας διάρροιας . Προσφέρει άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων της διάρροιας , αυξάνει τη συγκράτηση του νερού από το εντερικό σύστημα και προσφέρει ενέργεια & θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό Ενδείξεις : Περιστατικά οξείας διάρροιας Περιπτώσεις με συνεχείς εμέτους Κατάλληλο από την ηλικία των 3 μηνών και άνω
5,20 
Sandoz Equilumen Baby 10 Φακελάκια
To Sandoz Equilumen Baby είναι ένα σύγχρονο συμβιοτικό προϊόν που περιέχει επιλεγμένα στελέχη ζωντανών και λυοφιλοποιημένων γαλακτικών βακτηρίων Bifidobacterium Animalis. Ιδανικό συμπλήρωμα για την γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας και του φουσκώματος . Μπορεί επίσης να χορηγηθεί μαζί ή και μετά από θεραπείες με αντιβιοτικά καθώς και σε περιόδους έξαρσης γρίπης,κρυωμάτων και μεταδοτικών ασθενειών. Ελλατώνει το ph του εντέρου με αποτέλεσμα να εμποδίζει την ανάπτυξη βλαβερών βακτηρίων διατηρώντας την ισορροπία της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας.
9,33 
Sandoz Equilumen Baby 20 Φακελάκια
To  Sandoz Equilumen Baby είναι ένα σύγχρονο συμβιοτικό προϊόν που περιέχει επιλεγμένα στελέχη ζωντανών και λυοφιλοποιημένων γαλακτικών βακτηρίων Bifidobacterium Animalis. Ιδανικό συμπλήρωμα για την γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας και του φουσκώματος . Μπορεί επίσης να χορηγηθεί μαζί ή και μετά από θεραπείες με αντιβιοτικά καθώς και σε περιόδους έξαρσης γρίπης, κρυωμάτων και μεταδοτικών ασθενειών. Ελλατώνει το ph του εντέρου με αποτέλεσμα να εμποδίζει την ανάπτυξη βλαβερών βακτηρίων διατηρώντας την ισορροπία της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας. Κατάλληλο για 12 μηνών+ Χρήση: Παιδιά κάτω των 2 ετών 1 φακελάκι την ημέρα διαλυμένο σε νερό κατά την διάρκεια του γεύματος.
18,30 
Winmedica Retoblock 14 x 5.5 gr
Winmedica Retoblock για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της διάρροιας . Σταθεροποιεί το εντερικό περιεχόμενο ενώ αποκαθιστά τη φυσιολογική εντερική χλωρίδα . Το Winmedica Retoblock είναι κατάλληλο για τη συμπτωματική αντιμετώπιση της διάρροιας και για λοιμώξεις ιογενείς ή μη.
4,50