Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 11€
  • 35€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Βότανα - Ανθοϊάματα BACH

Health Aid Cinnamon 850mg 30 Caps
Οι κάψουλες Health Aid Cinnamon 850mg είναι ι δανικές για όσους έχουν προβλήματα με τον διαβήτη (τύπου 2) αλλά και για όσους παρουσιάζουν προβλήματα που σχετίζονται με το μεταβολισμό (παχυσαρκία, υψηλή πίεση και τη χοληστερίνη). Η Cinnamon της HealthAid παράγεται από υψηλής ποιότητας τιτλοδοτημένο εκχύλισμα και σκόνη κανέλας, ώστε να συνδυάζει στο μέγιστο όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού γνωστές από την αρχαιότητα: αντιμυκητιασικές, αντιβακτηριακές & αντιπαρασιτικές . Επίσης, είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών , που είναι απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών σε θρεπτικά συστατικά όσων πάσχουν από διαβήτη (τύπου 2). Κάθε κάψουλα περιέχει κατά μέσο όρο : Cinnamon Bark Powder  250mg Cinnamon Extract 30mg (Equivalent to Cinnamon powder 600mg) Σύγχρονες μελέτες έχουν αποδείξει την αποτελεσματική δράση της κανέλας στη διατήρηση του σακχάρου σε χαμηλά επίπεδα, γιατί βοηθά τον οργανισμό στη διαχείριση της ινσουλίνης. Ιδιαίτερα γνωστή για την υψηλή αντιοξειδωτική της δραστηριότητα, η κανέλα μπορεί να είναι ευεργετική με τα συμπτώματα του κρυολογήματος και τις πεπτικές διαταραχές.
14,19 
Health Aid Cranberry  60 Tabs
Το Cranberry της Health Aid είναι παρασκευασμένο από την καλύτερη ποιότητα τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος, ενεργά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της καλής υγείας του ουροποιητικού συστήματος (ουροδόχου κύστης). CRANBERRY / 60 TABS Γενικές πληροφορίες:   Το Cranberry της Health Aid είναι παρασκευασμένο από την καλύτερη ποιότητα τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος, ώστε να περιέχει τουλάχιστον 30% οργανικά οξέα, ενεργά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της καλής υγείας του ουροποιητικού συστήματος (ουροδόχου κύστης).  Είναι ιδανικό για να προλαμβάνει την εξάπλωση της βακτηριακής μόλυνσης (νεφρά), κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.  Λειτουργεί σαν φυσικό αντισυπτικό. Οδηγίες Χρήσεως: Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 2 ταμπλέτες ημερησίως.  Να μην λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Cranberry berry extract (25:1), 200mg Equivalent to 5000mg of Cranberry powder: Standardized for min. 30% organic acids.
15,77 
Health Aid Ginkgo Biloba 5000MG  50ml
Το Ginkgo biloba της Health Aid είναι φυσικό τονωτικό του κυκλοφορικού παρασκευασμένο από σταθεροποιημένο εκχύλισμα ginkgo biloba συμπυκνωμένο με υψηλού επιπέδου ginkgo φλαβονοειδών, για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εγκεφάλου και της μνήμης. Περιγραφή:   Herbal Liquid. Γενικές πληροφορίες: Το υγιές κυκλοφορικό σύστημα είναι σημαντικό για την καλή υγεία του σώματος καθώς μεταφέρει οξυγόνο και άλλα ζωτικά συστατικά, δίδοντας τροφή στον εγκέφαλο και τα κύτταρα.  Με την πάροδο του χρόνου το κυκλοφορικό λειτουργεί πιο αργά λόγω στρες, άγχους, πτωχής δίαιτας, έλλειψης άκσησης κλπ., με αποτέλεσμα κρύα χέρια και πόδια, πόνους και ο εγκέφαλος να μην λειτουργεί με τον τρόπο που πρέπει. Το Ginkgo biloba της Health Aid είναι φυσικό τονωτικό του κυκλοφορικού παρασκευασμένο από σταθεροποιημένο εκχύλισμα ginkgo biloba συμπυκνωμένο με υψηλού επιπέδου ginkgo φλαβονοειδών, για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εγκεφάλου και της μνήμης. Οδηγίες Χρήσεως: Ανακινείστε καλά πριν από τη χρήση και τοποθετήστε 20-30 σταγόνες (περίπου 1ml) μέσα σε μία μικρή ποσότητα ζεστού νερού και αφήνετε 2 έως 3 λεπτά να εξατμιστεί το οινόπνευμα.  Λαμβάνετε 2-3 φορές την ημέρα.  Εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν να συμβουλεύονται τον γιατρό πριν από την χρήση. Each 1ml of liquid contains (average): Ginkgo biloba extract (equivalent to 250mg herb powder to 1ml of liquid)
12,70 
Health Aid Rhodiola 500MG 60 Tabs
Το Rhodiola της Health Aid έχει προσαρμοσιογόνο δράση, παρασκευάζεται από τη καλύτερη ποιότητα τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος ρίζας και από σκόνη ρίζας, για υψηλή απόδοση.  Αυξάνει την αντοχή και τη δύναμη του οργανισμού.  Με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενισχύει τη μνήμη και βοηθάει στην πρόληψη της κατάθλιψης. Οδηγίες Χρήσεως: Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών μία έως δύο ταμπλέτες ημερησίως πριν τα γεύματα. Each tablet contains (average): Rhodiola Root Powder, 150mg Rhodiola Root Extract, 350mg (standardised for min. 1% salidrozid & 40% polyphenol)
25,05 
Health Aid St John's Wort  500MG 50ml
To St. John's Wort της Health Aid είναι παρασκευασμένο από την καλύτερη ποιότητα εκχυλίσματος του φυτού Αγιαννόχορτου.  Χρησιμοποιώντας το σε τακτική βάση βοηθάει κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αβεβαιότητας με νευρική υπερένταση και ανησυχία και βελτιώνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης.  Είναι ακόμη χρήσιμο για τον καθένα που περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του.  Συμβάλει για να διατηρηθεί η αρμονία και η ισορροπία στον οργανισμό. Οδηγίες Χρήσεως: 20-30 σταγόνες σε μικρή ποσότητα ζεστού νερού, 2-3 φορές ημερησίως.  Δεν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της γκυμοσύνης και από γυναίκες που πρόκειται να τεκνοποιήσουν καθώς και απ' όσους παίρνουν αντικαταθληπτικά.  Κατά τη λήψη του να αποφεύγετε να εκτίθεστε σε δυνατό ηλιακό φως. 1ml of liquid contains (average): 1:3 extract of Hypericum perforatum is equivalent to 330mg of herb to 1ml of liquid
11,85 
Health Aid St. John Wort 500mg 30tabs
Το St. John's Wort της HealthAid είναι παρασκευασμένο από την καλύτερη ποιότητα εκχυλίσματος του φυτού Αγιαννόχορτου. Χρησιμοποιώντας το σε τακτική βάση βοηθάει κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αβεβαιότητας με νευρική υπερένταση και ανησυχία και βελτιώνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Είναι ακόμη χρήσιμο για τον καθένα που περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Συμβάλει για να διατηρηθεί η αρμονία και η ισορροπία στον οργανισμό. Οι ταμπλέτες St. JohnsWort, βοηθούν : Στην κατάθλιψη (ήπια έως μέτρια) Στις ψυχικές διαταραχές Σε νευρικά προβλήματα Στις διαταραχές του νευρικού συστήματος Στην ένταση και το στρες Στην αϋπνία Οδηγίες Χρήσεως : Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, δύο ταμπλέτες ημερησίως μαζί με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη, εκτός εαν σας συμβουλεύσει ο ιατρός σας. Δεν χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και από γυναίκες που πρόκειται να τεκνοποιήσουν καθώς και απ΄όσους παίρνουν αντικαταθλιπτικά. Κατά τη λήψη του να αποφεύγετε να εκτίθεστε σε δυνατό ηλιακό φως.
13,40 
Lamberts Cinnamon 2500mg 60tabs
Η κανέλλα χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για την βελτίωση των διαταραχών της πέψης. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η κανέλλα μπορεί επίσης να βοηθήσει τον οργανισμό, στην διατήρηση μιας πιο ομαλής ισορροπίας των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων. Όταν χρησιμοποιούμε βότανα και μπαχαρικά στις φόρμουλες της Lamberts, πάντοτε διασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιούμε το κατάλληλο είδος βοτάνου και το τμήμα αυτού, που σχετίζεται με την αναγνωρισμένη δραστικότητα. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε ειδικά το φλοιό της κανέλλας δεδομένου ότι είναι ο φλοιός , σε αντίθεση με το έλαιο, αποδεδειγμένος για τις δράσεις της κανέλλας. Έχουμε χρησιμοποιήσει την ίδια ποσότητα εκχυλίσματος κανέλλας σύμφωνα με τα επίπεδα των επιστημονικών μελετών αλλά αυτό δυστυχώς δεν αληθεύει σε όλα τα σκευάσματα κανέλλας που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Δοσολογία: 1 ταμπλέτα την ημέρα. Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως. Μπεζ οβάλ κηλιδωτή ταμπλέτα. Συνήθως ανά ταμπλέτα: Cinnamon Bark    2500mg (Provided by 500mg of a 5:1 extract) Ταμπλετοποίηση  με: Calcium Carbonate, Cellulose, Crosslinked Cellulose Gum, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.. Κατάλληλο για χορτοφάγους
21,35 
Lamberts Hawthorn 2500mg 60tabs
Τα ενεργά στοιχεία του Hawthorn της Lamberts  περιέχουν μία σειρά από φλαβονοειδή μεταξύ των οποίων η rutin και οι proanthocyanidins. Τα συστατικά αυτά ανευρίσκονται σε μεγάλη ποσότητα στα φύλλα και τα άνθη του Hawthorn.   Το Hawthorn ανήκει στην οικογένεια των φυτών Roseaceae και αποτελεί ένα είδος θάμνου που βρίσκεται συνήθως σε κήπους καθώς και σε φράχτες της εξοχής. Στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε από Βοτανολόγους για εκατοντάδες χρόνια, ενώ στη σύγχρονη εποχή αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα στον δυτικό κόσμο με πολλές δημοσιεύσεις που αναφέρουν τις σημαντικές του ιδιότητες. Τα ενεργά στοιχεία του Hawthorn περιέχουν μία σειρά από φλαβονοειδή μεταξύ των οποίων η rutin και οι proanthocyanidins. Τα συστατικά αυτά ανευρίσκονται σε μεγάλη ποσότητα στα φύλλα και τα άνθη του Hawthorn. Το εκχύλισμα Hawthorn της Lamberts λαμβάνεται από τα υπέργεια τμήματα του φυτού. Επίσης, έχει τιτλοδοτηθεί (standardized) όσον αφορά στην περιεκτικότητά του σε φλαβονοειδή (2%) καθιστώντας το έτσι ένα ιδιαίτερα ισχυρό προϊόν. Δοσολογία:1 ταμπλέτα την ημέρα,για 6 εβδομάδες το λιγότερο. Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Hawthorn 2500mg (provided by 500mg of a 5:1 extract) providing flavonoids 10mg Ταμπλετοποίηση με: Microcrystalline Cellulose, DiCalcium Phosphate, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Crosslinked Sodium Carboxymethylcellulose, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Iron Oxides. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από1ώρα.. Κατάλληλο για χορτοφάγους Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις:Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη:Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.
16,15 
Lamberts Horse Chestnut Complex 60tabs
To   Lamberts Horse Chestnut Complex  ελεί ένα μοναδικό σκεύασμα που συνδυάζει 4 βότανα σε μία ταμπλέτα. Το εκχύλισμα των καρπών του Horse Chestnut (Aesculus hippocastanum)- Το κύριο δραστικό συστατικό του είναι η Aescin. Horse Chestnut Complex Το Horse Chestnut Complex αποτελεί ένα μοναδικό σκεύασμα που συνδυάζει 4 βότανα σε μία ταμπλέτα. Το εκχύλισμα των καρπών του Horse Chestnut (Aesculus hippocastanum)- Το κύριο δραστικό συστατικό του είναι η Aescin. Στο σκεύασμα αυτό περιέχεται στην δόση των 50mg ανά ταμπλέτα επιτυγχάνοντας στην συνιστώμενη δόση των 2 ταμπλετών ημερησίως το επίπεδο της Aescin που έχει χρησιμοποιηθεί στις μελέτες. Το Butcher’s Broom (Ruscus aculeatus)-αποτελεί ένα φυτό που ενδημεί στις Μεσογειακές χώρες και θεωρείται ότι δρα συνεργικά με το Horse Chestnut.. Το Grapeseed Extract (Vitis vinifera) –Είναι εκχύλισμα από Ευρωπαϊκούς καρπούς σταφυλιών και είναι μία πλούσια πηγή ανθοκυανιδίνων που είναι γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Η Rutin – Είναι ένα από τα πιο γνωστά βιοφλαβονοειδή, τα οποία έχουν ευεργετική δράση για τα τριχοειδή αγγεία. Δοσολογία:2 ταμπλέτες ημερησίως για τους 3 πρώτους μήνες και στη συνέχεια 1 ταμπλέτα ημερησίως για διατήρηση
20,35 
Lamberts Peppermint Oil 50mg 90caps
Lamberts Peppermint Oil 50mg 90caps Η μέντα έχει μια μεγάλη παράδοση στη χρήση της ώς πεπτικό ένζυμο. Τα δραστικά έλαια που περιέχονται στο συγκεκριμένο σκεύασμα μέντας (peppermint), ιδιαιτέρως η menthol, είναι τα συστατικά-κλειδιά, παρ’όλο που και τα υπόλοιπα συστατικά παρέχουν αυτές τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το έλαιο της μέντας έχει ευνοϊκή δράση απέναντι στα συμπτώματα του Συνδρόμου του Ευερέθιστου Εντέρου (IBS). Το IBS προκαλείται όταν το γαστρεντερικό σύστημα δεν λειτουργεί κανονικά. Οι λείες μυϊκές ίνες του τοιχώματος του εντερικού σωλήνα γίνονται υπερευαίσθητοι,και οδηγούν σε έντονες συσπάσεις οι οποίες μπορεί να είναι επώδυνες. Το λάδι της μέντας είναι γνωστό ότι προκαλεί χάλαση των λείων μυϊκών ινών του τοιχώματος του εντερικού σωλήνα, όπως αποδεικνύουν πολλές κλινικές μελέτες. Οι κάψουλες Peppermint Oil της Lamberts περιέχουν 50mg αγνό έλαιο μέντας, αποσταγμένο από φύλλα μέντας. Δοσολογία: 3 κάψουλες την ημέρα, 1 μετά από κάθε κύριο γεύμα Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δόση Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως. Μαλακή κάψουλα Κάθε κάψουλα αποδίδει: Peppermint Oil  50mg Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Sunflower Seed Oil, Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling Agent: Carageenan, Acidity Regulator: DiSodium Phosphate). Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους
12,45 
Lamberts Turmeric 10000mg 60tabs
Το κύριο συστατικό του Turmeric είναι η κουρκουμίνη, η οποία βρίσκεται στη ρίζα του φυτού και ευθύνεται για το κίτρινό του χρώμα. Μελέτες έδειξαν ότι η κουρκουμίνη του Turmeric μπορεί να αναστείλλει τις ουσίες, που συμμετέχουν στην φλεγμονώδη απέκκριση. Για τον λόγο αυτό συχνά χρησιμοποιείται Turmeric σε συνδυασμό με Glucosamine Sulphate για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων από τις αρθρώσεις, όπως η ακαμψία. Επίσης το Turmeric συστήνεται ολοένα και περισσότερο σε σκευάσματα που συνίστανται για άτομα με οσφυαλγία παρ’όλα αυτά σχεδόν όλα αυτά τα σκευάσματα παρέχουν συμβολικά επίπεδα του μπαχαρικού. Σε μια πρόσφατη κλινική μελέτη αναδείχθηκε όφελος από την καθημερινή χρήση μόνο 2-3 γραμμαρίων καθημερινά από το εκχύλισμα Turmeric στην πρόσληψη των συμπτωμάτων του ευερέθιστου εντέρου, όπως ο μετεωρισμός και οι άρρυθμες κενώσεις. Σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα ασθενείς που εμφάνιζαν χρονιότητα των συμπτωμάτων αυτών (ορισμένοι για άνω των 10ετών) εμφάνισαν σημαντική βελτίωση. Το Turmeric της Lamberts αποτελεί ένα τιτλοδοτημένο (standardized) εκχύλισμα υψηλής ισχύος, που λαμβάνεται από τη ρίζα του φυτού και παρέχει 95% κουρκουμίνη, ποσοστό που αντιστοιχεί σε αυτό που χρησιμοποιείται συνήθως σε έρευνες. Κάθε ταμπλέτα περιέχει 500mg εκχύλισμα ρίζας Turmeric που ισοδυναμεί με 10.000mg μπαχαρικού Turmeric. Αυτή η ποσότητα είναι περίπου ίση με δύο κουταλάκια του γλυκού σκόνης μπαχαρικού, τα οποία καθιστούν το Turmeric της Lamberts ως ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα που κυκλοφορούν στην Αγγλία. Δοσολογία: 1 ταμπλέτα την ημέρα. Αν είναι απαραίτητο, μπορεί αν ληφθεί και δεύτερη ταμπλέτα. Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απ τό φως. Κίτρινη οβάλ επικαλυμμένη ταμπλέτα. Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Turmeric Spice     10,000mg (as 500mg of turmeric root extract) providing 95% curcumins Ταμπλετοποίηση με: Calcium Carbonate, DiCalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin, Colours: Iron Oxides & Titanium Dioxide), Hydroxypropyl Methylcellulose, Crosslinked Sodium Carboxymethylcellulose, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.. Κατάλληλο για χορτοφάγους
32,88 
Lamberts Valerian 1600 mg 60tabs
Η Βαλεριάνα (Valerian officinalis) είναι ένα  βότανο με ροζ άνθη που προέρχεται από τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Μερικές φορές είναι γνωστή και ως European Valerian ή All Heal. Λαμβάνεται από την επεξεργασία της ρίζας ή του ριζώματος και χρησιμοποιείται σε σκευάσματα του εμπορίου. Lamberts Valerian 1600 mg 69tabs Ξεκίνησε να χρησιμοποιείται από τους Αρχαίους Έλληνες και κατά τη διάρκεια των τελευταίων είκοσι χρόνων έχει παρατηρηθεί μία σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος για αυτό το βότανο, η οποία κατέληξε στην δημοσίευση πάνω από 200 επιστημονικών αναφορών σχετικά με την χημική του σύσταση και την χρησιμότητά του στην κλινική πράξη. Η Valerian της Lamberts είναι ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάθε ταμπλέτα περιέχει 400mg εκχυλίσματος, που ισοδυναμεί με 1600mg Βαλεριάνας. Οι γιατροί συνιστούν συνήθως η Βαλεριάνα να λαμβάνεται μία ώρα πριν από τον ύπνο. Δοσολογία: 1 έως 2 ταμπλέτες πριν από τον ύπνο Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Μπορεί να παρατηρηθεί ήπια υπνηλία. ’σπρη οβάλ επικαλυμμένη ταμπλέτα. Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Valerian 1600mg (as 400mg of a 4:1 extract) Ταμπλετοποίηση με: Calcium Carbonate Prep., Microcrystalline Cellulose, Crosslinked Sodium Carboxymethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Glycerin. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους
22,10