Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Platinum SA

Η Platinum ΑΕ είναι μια Ελληνική εταιρεία εισαγωγών/ εξαγωγών, η οποία ιδρύθηκε το 2014.

Εξυπηρετεί την ελληνική και την παγκόσμια αγορά, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, όπωςFMCG, φαρμακευτικά προϊόντα και Ζωοτροφές στον καταναλωτή. Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Samir, η οποία δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες στην Αφρική, με δεσμούς σε δραστηριότητες στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Η Platinum Α.Ε. αντιπροσωπεύει προς το παρόντα MenOnly Αποσμητικά, τα SuperMax ξυραφάκια & Συστήματα Ξυρίσματος στην κατηγορία FMCG, την μάρκα NEXEN σε επιβατικά αυτοκίνητα και τις DoubleHappiness&EcoSmart για τα ελαστικά λεωφορείων και φορτηγών και το "MunchIn" σήμα στις Ζωοτροφές.

Επίσης, έχει τα δικά της προϊόντα συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία διανέμει στην Ελλάδα. Η Platinum Α.Ε. στοχεύει να είναι ηγέτης στις εισαγωγές και εξαγωγές διαφόρων προϊόντων εντός και εκτός Ελλάδας.

Platinum SA Amino Pep Plus Syrup 200ml
Σιρόπι Platinum SA Amino Pep Plus Syrup με τα απαραίτητα αμινοξέα εμπλουτισμένο με Ψευδάργυρο και Βιταμίνες Το συμπλήρωμα διατροφής Platinum SA Amino Pep Plus Syrup είναι χρήσιμο : σε παιδιά, εφόσον προάγει τη φυσιολογική ανάπτυξη και δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού σε ασθενείς, εφόσον ελαττώνει τη διάρκεια ανάρρωσης και επιταχύνει την ίαση, κατά την εγκυμοσύνη στις γυναίκες, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες τους σε αμινοξέα για μια υγιής γήρανσηεφόσον διατηρεί τη μυική μάζα και χαρίζει την αναγκαία δύναμη στον οργανισμό. Ανάλυση θρεπτικών συστατικών : Συνολικά 10 αμινοξέα (εκ των οποίων 8 απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία δεν συντίθενται στον οργανισμό), Βιταμίνες Α,B,C,D και Ψευδάργυρο.
11,55 
Platinum SA Multized Plus 200ml
Σιρόπι Platinum SA Multized Plus με βασικές βιταμίνες και μέταλλα , εμπλουτισμένο με ψευδάργυρο. Προάγει τη φυσιολογική ανάπτυξη λόγω του ειδικού αμινοξέος Λυσίνη. Συμβάλλει στη ρύθμιση της όρεξης αλλά και της συνολικότερης ευεξίας του παιδιού. Ο συνδυασμός βιταμινών και μετάλλων ιδιαίτερα του Ψευδαργύρου, δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και χτίζοντας την άμυνα του παιδιού. Ανάλυση θρεπτικών συστατικών : Περιέχει το απαραίτητο αμινοξύ Λυσίνη (λαμβάνεται απο – κλειστικά από τη διατροφή) τα μέταλλα Ψευδάργυρο και Χαλκό καθώς και το σύνολο των Βιταμινών Α,B,C,E και D.
8,45