Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 6503200

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Piz Buin

Piz Buin Sensitive Skin Lotion SPF50 200ml
Piz Buin Sensitive Skin Lotion για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF50+ Η λοσιόν σώματος Piz Buin® Sensitive Skin SPF50+ με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας , αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους για την προστασία της επιδερμίδας με ευαισθησία στον ήλιο. Προσφέρει προστασία από τη UVA ακτινοβολία μεγάλης διάρκειας και γρήγορη απορροφητικότητα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Μη λιπαρή σύνθεση που δεν κολλάει. Τριπλή αντίσταση: Περιέχει προηγμένα φίλτρα UVA/UVB Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από επιθετικούς παράγοντες όπως χλώριο, θαλασσινό και αλμυρό νερό Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα  
8,53 
Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray SPF30 150ml
Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray με δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF30 Το αντηλιακό σώματος σε σπρέι Piz Buin περιέχει Illumitone™ που βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας μαυρίσματος της επιδερμίδας.  ( Δεν περιέχει ουσίες αυτομαυρίσματος. ) Προστατεύει από την ακτινοβολία UVA μεγάλου μήκους. Γρήγορη απορρόφηση, χωρίς λευκά σημάδια. Μη λιπαρή σύνθεση που δεν κολλάει Τριπλή αντίσταση: Περιέχει προηγμένα φίλτρα UVA/UVB Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από επιθετικούς παράγοντες όπως χλώριο, θαλασσινό και αλμυρό νερό Αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα
8,99 
Piz Buin Sensitive Face Cream SPF50+ 50ml
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Piz Buin Sensitive Face Cream SPF50+ Τριπλή αντίσταση: Περιέχει προηγμένα φίλτρα UVA/UVB Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από επιθετικούς παράγοντες όπως χλώριο, θαλασσινό και αλμυρό νερό Αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα Προστατεύει την ακτινοβολία UVA για μεγάλη διάρκεια κι ενυδατώνει και διατηρεί απαλή την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου 
6,95 
Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream Face SPF50 50ml
Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream Face SPF50 50ml Αντηλιακό προσώπου σε μορφή gel με υψηλόδείκτη ποστασίας 
6,59 
Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream Face SPF30 50ml
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream Face SPF30 Προστατεύει και ενυδατώνει την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα, προσφέροντάς της υγιή αίσθηση και όψη. Η μη λιπαρή σύνθεσή του που δεν κολλάει, χαρίζει απαλότητα στο δέρμα και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Ιδανικό για καθημερινή εφαρμογή και για χρήση.
6,98 
Piz Buin Instant Relief Mist Spray 200ml
Σπρέϊ Piz Buin Instant Relief Mist Spray για μετά τον ήλιο Καταπραΰνει άμεσα κι αναζωογονεί την επιδερμίδα σας. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη, προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση που αποκαθιστά την ισορροπία της φυσικής υγρασίας του δέρματος και προλαμβάνει το ξεφλούδισμα, για μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο . Mε σύστημα ψεκασμού πολλαπλών θέσεων εφαρμόζεται εύκολα ενώ χάρη στην ελαφριά μη λιπαρή του σύνθεση, απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα σας και δεν κολλάει. Οδηγίες Χρήσης Για 48ωρη ενυδάτωση, επαναλάβετε την εφαρμογή μετά το μπάνιο σε στεγνό δέρμα.
6,37 
Piz Buin After Sun Tan Intensifying Moisturising Lotion 200ml
Piz Buin After Sun Tan Intensifying Moisturising Lotion  Η νέα PIZ BUIN® AFTER SUN Tan Intensifying Lotion περιέχει το συστατικό Tanimel, ένα φυτικό εκχύλισμα που ενισχύει το μαύρισμα και διεγείρει τη διαδικασία παραγωγής των φυσικών χρωστικών ουσιών του δέρματος που απαιτούνται για το μαύρισμα*. Η φόρμουλα γρήγορης απορρόφησης παρέχει 24ωρη ενυδάτωση που αποκαθιστά την ισορροπία της φυσικής υγρασίας στο ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα και αποτρέπει το ξεφλούδισμα για μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο. *In vitro δοκιμές
6,06 
Piz Buin Tan & Protect Sun Oil Spray SPF30 150ml
Αντηλιακό λάδι Piz Buin Tan & Protect Sun Oil Spray SPF30 Το λάδι σε μορφή σπρέι για επιτάχυνση του μαυρίσματος σας βοηθά να αποκτήσετε ασφαλές και υπέροχο χρώμα γρήγορα – δίνοντάς σας αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία να απολαύσετε κάθε στιγμή σας κάτω από τον ήλιο. Τα παραδοσιακά λάδια μαυρίσματος μπορεί να κάνουν το μαύρισμά σας να φαίνεται φανταστικό, αλλά προσφέρουν ελάχιστη ή καθόλου προστασία, ενώ με τις κοινές αντηλιακές κρέμες με υψηλό SPF συνήθως χρειάζεται να περιμένετε πολύ καιρό για να αποκτήσετε το καλοκαιρινό χρώμα που επιθυμείτε. Οδηγίες Χρήσης  Απλώστε επαρκή ποσότητα ομοιόμορφα πριν την έκθεση στον ήλιο. Η μείωση της ενδεδειγμένης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα. Αποφύγετε τον μεσημεριανό ήλιο και την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο ακόμα και με τη χρήση αντηλιακού. Κρατήστε τα βρέφη και τα παιδιά μακριά από την απευθείας έκθεση στην άμεση ακτινοβολία του ήλιου. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Για χρήση στο πρόσωπο, ψεκάστε στα χέρια σας και απλώστε αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια.
8,25 
Piz Buin Tan & Protect Sun Oil Spray SPF15 150ml
Αντηλιακό λάδι Piz Buin Tan & Protect Sun Oil Spray SPF15 Το λάδι σε μορφή σπρέι για επιτάχυνση του μαυρίσματος σας βοηθά να αποκτήσετε ασφαλές και υπέροχο χρώμα γρήγορα – δίνοντάς σας αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία να απολαύσετε κάθε στιγμή σας κάτω από τον ήλιο. Τα παραδοσιακά λάδια μαυρίσματος μπορεί να κάνουν το μαύρισμά σας να φαίνεται φανταστικό, αλλά προσφέρουν ελάχιστη ή καθόλου προστασία, ενώ με τις κοινές αντηλιακές κρέμες με υψηλό SPF συνήθως χρειάζεται να περιμένετε πολύ καιρό για να αποκτήσετε το καλοκαιρινό χρώμα που επιθυμείτε. Οδηγίες Χρήσης  Απλώστε επαρκή ποσότητα ομοιόμορφα πριν την έκθεση στον ήλιο. Η μείωση της ενδεδειγμένης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα. Αποφύγετε τον μεσημεριανό ήλιο και την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο ακόμα και με τη χρήση αντηλιακού. Κρατήστε τα βρέφη και τα παιδιά μακριά από την απευθείας έκθεση στην άμεση ακτινοβολία του ήλιου. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Για χρήση στο πρόσωπο, ψεκάστε στα χέρια σας και απλώστε αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια.
7,70 
Piz Buin  Instant Glow Sun Lotion SPF50+ 150ml
Αντηλιακό σώματος Piz Buin  Instant Glow Sun Lotion SPF50+ Το Piz Buin Instant Glow® Skin Illuminating Sun Spray SPF50+ με πολύ υψηλή προστασία είναι εμπλουτισμένο με απαλές πέρλες που αντανακλούν το φως κι έτσι φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα χαρίζοντάς της έναν όμορφο χρυσαφένιο φυσικό τόνο. Δεν περιέχει ουσίες αυτομαυρίσματος. Ενυδατώνει και απορροφάται γρήγορα. Μη λιπαρή σύνθεση που δεν κολλάει. Περιέχει προηγμένα φίλτρα UVA/UVB. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα.
7,70 
Piz Buin Ianstant Glow Sun Spray SPF15 150ml
Αντηλιακό σώματος Piz Buin Ianstant Glow Sun Spray SPF15 Σπρέι με σύνθεση που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει την αίσθηση ότι "κολλάει". Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της συσκευασίας, το PIZ BUIN INSTANT GLOW® επιτρέπει την εφαρμογή υπό γωνία. Δεν πρόκειται για self tan προϊόν. Οδηγίες Χρήσης Απλώστε επαρκή ποσότητα ομοιόμορφα πριν την έκθεση στον ήλιο. Η μείωση της ενδεδειγμένης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα. Αποφύγετε τον μεσημεριανό ήλιο και την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο ακόμα και με τη χρήση αντηλιακού. Κρατήστε τα βρέφη και τα παιδιά μακριά από την απευθείας έκθεση στην άμεση ακτινοβολία του ήλιου. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Για χρήση στο πρόσωπο, ψεκάστε στα χέρια σας και απλώστε.
7,60 
Piz Buin Ultra Light Spray SPF30 200ml
Αντηλιακή σώματος Piz Buin Ultra Light Spray SPF30 σε μορφή σπρέι Προσφέρει εντατική ενυδάτωση στην επιδερμίδα, χαρίζοντάς της απαλότητα. Τριπλή αντίσταση: Περιέχει προηγμένα φίλτρα UVA/UVB Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από επιθετικούς παράγοντες, όπως το χλώριο, η θάλασσα και το αλμυρό νερό Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα Απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Μη λιπαρή σύνθεση που δεν κολλάει.
6,50