Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Pierre Fabre

Arthrodοnt Solution Στοματικό Διάλυμα 300ml
Το στοματικό διάλυμα Arthrodont περιέχει ενοξολόνη η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες . Η ουλίτιδα χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των ούλων η οποία εμφανίζεται με πρήξιμο ή ερυθρότητα και μερικές φορές συνοδεύεται από πόνο και αιμορραγία κατά το βούρτσισμα. Χάρη στις ιδιότητες των δραστικών του συστατικών, βοηθάει στο να επαναφέρει τα ούλα στην υγιή τους κατάσταση.
6,62 
Pierre Fabre Drill Calm Junior 200ml
Σιρόπι  Pierre Fabre Drill Calm Junior για τον ξηρό βήχα. Καταπραΰνει τον ερεθισμό που συνδέεται με τον ξηρό βήχα . Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χορηγείται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Χάρη στη σύνθεσή του, το σιρόπι Drill Calm Junior σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ και ενυδατώνει το λαιμό, επιτρέποντας να ηρεμήσει ο ερεθισμός που συνδέεται με τον ξηρό βήχα, συμπεριλαμβανόμενου και εκείνου που προκαλείται από ορισμένους εξωτερικούς παράγοντες, όπως η παρουσία καπνού από τσιγάρα, η ρύπανση, η σκόνη, ο ξηρός άερας κλπ. Με βάση τη γλυκερόλη, δεν περιέχει ζάχαρη, χρωστικές, paraben και έχει γεύση φράουλας. Η συσκευασία περιλαμβάνει διαβαθμισμένο δοσιμετρικό κύπελλο για χορήγηση από το στόμα. Δεν περιέχει ζάχαρη, χρωστικές και paraben. Συστατικά: Glycerol, Liquid Maltitol (E965), Hydroxyethyl Cellulose, Sodium Benzoate, Citric Acid Monohydrate, Sodium Citrate, Strawberry Flavour, Purified Water.
7,40 
Pierre Fabre Percutalfa Emulsion Vergetures 200ml
Το γαλάκτωμα σώματος Pierre Fabbre Percutalfa  είναι κατάλληλο για την ολοκληρωμένη προστασία του δέρματός σας. Προλαμβάνει και καταπολεμά τις ραγάδες , βοηθά το δέρμα σας να διατηρήσει την τονικότητα και την ελαστικότητά του, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Το γαλάκτωμα Percutalfa ενδείκνυται στην εφηβεία, στην εγκυμοσύνη, στις απότομες μεταβολές βάρους.. Χρήση : Το γαλάκτωμα Percutalfa εφαρμόζεται πρωί και βράδυ για 6 με 8 εβδομάδες και στην εγκυμοσύνη από τον 4ο μέχρι τον 2ο μήνα μετά την γέννα. Αντενδείκνυται η έκθεση στον ήλιο μετά την εφαρμογή του προϊόντος. Δεν περιέχει συντηρητικά. Δε λιπαίνει, απορροφάται εύκολα και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο. 
14,00 
Pierre Fabre Petit Drill 125ml
Παιδικό σιρόπι Pierre Fabre Petit Drill για τον ξηρό βήχα. Το σιρόπι Petit Drill έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χορηγείται σε βρέφη από 6 μηνών και σε παιδιά μέχρι 6 ετών. Καταπραΰνει τον ερεθισμό που συνδέεται με τον ξηρό βήχα δημιουργώντας ένα φιλμ και ενυδατώνοντας το λαιμό. Το σιρόπι Petit Drill δεν περιέχει ζάχαρη και χρωστικές και έχει γεύση φράουλας.  
5,36