Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

PIC

PIC Aquabloc 10cm x 8cm 5 τεμ
Μετεγχειριτικά τσιρότα για πληγές   Pic Aquabloc με διαστάσεις 10cm x 8cm , κατασκευασμένα από ένα ειδικό, πολύ λεπτό διαφανές φιλμ από πολυουρεθάνη, το οποίο   προστατεύει την πληγή   από το νερό και τα βακτήρια,   μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μόλυνσης . Ιδιαίτερα λεπτό και εύκαμπτο, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σώματος. Χρώμα: Διάφανο. Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό. Παρασκευάζεται στην Ιταλία.
2,50 
PIC Aquabloc 12cm x 10cm 5 τεμ
Μετεγχειριτικά τσιρότα για πληγές   Pic Aquabloc με διαστάσεις 12cm x 10cm , κατασκευασμένα από ένα ειδικό, πολύ λεπτό διαφανές φιλμ από πολυουρεθάνη, το οποίο   προστατεύει την πληγή   από το νερό και τα βακτήρια,   μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μόλυνσης . Ιδιαίτερα λεπτό και εύκαμπτο, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σώματος. Χρώμα: Διάφανο. Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό. Παρασκευάζεται στην Ιταλία.
3,14 
PIC Aquabloc 15cm x 10cm 5 τεμ
Μετεγχειριτικά τσιρότα για πληγές   Pic Aquabloc με διαστάσεις 15cm x 10cm , κατασκευασμένα από ένα ειδικό, πολύ λεπτό διαφανές φιλμ από πολυουρεθάνη, το οποίο   προστατεύει την πληγή   από το νερό και τα βακτήρια,   μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μόλυνσης . Ιδιαίτερα λεπτό και εύκαμπτο, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σώματος. Χρώμα: Διάφανο. Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό. Παρασκευάζεται στην Ιταλία.
3,70 
PIC Aquabloc 25cm x 10cm 25 τεμ
Μετεγχειριτικά τσιρότα για πληγές   Pic Aquabloc με διαστάσεις 25cm x 10cm σε συσκευασία 25 τεμαχίων, κατασκευασμένα από ένα ειδικό, πολύ λεπτό διαφανές φιλμ από πολυουρεθάνη, το οποίο   προστατεύει την πληγή   από το νερό και τα βακτήρια,   μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μόλυνσης . Ιδιαίτερα λεπτό και εύκαμπτο, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σώματος. Χρώμα: Διάφανο. Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό. Παρασκευάζεται στην Ιταλία.
28,34 
PIC Aquabloc 5cm x 7cm 5 τεμ
Μετεγχειριτικά τσιρότα για πληγές Pic Aquabloc με διαστάσεις 5cm x 7cm , κατασκευασμένα από ένα ειδικό, πολύ λεπτό διαφανές φιλμ από πολυουρεθάνη, το οποίο προστατεύει την πληγή από το νερό και τα βακτήρια, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μόλυνσης . Ιδιαίτερα λεπτό και εύκαμπτο, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σώματος. Χρώμα: Διάφανο. Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό. Παρασκευάζεται στην Ιταλία.
1,39 
PIC Classic Fix Υφασμάτινο 1,25cm x 5m
Pic Classic Fix  Ρολό λευκοπλάστη με διαστάσεις 1,25cm x 5m, από ύφασμα για κανονικά δέρματα, ενδεδειγμένο για τη στερέωση των επιδέσμων που πρέπει να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
0,94 
PIC Classic Fix Υφασμάτινο 10cm x 5m
Pic Classic Fix  Ρολό λευκοπλάστη με διαστάσεις 10cm x 5m, από ύφασμα για κανονικά δέρματα, ενδεδειγμένο για τη   στερέωση των επιδέσμων   που πρέπει να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
4,44 
PIC Classic Fix Υφασμάτινο 2,5cm x 5m
Pic Classic Fix  Ρολό λευκοπλάστη με διαστάσεις 2,5cm x 5m, από ύφασμα για κανονικά δέρματα, ενδεδειγμένο για τη   στερέωση των επιδέσμων   που πρέπει να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
1,40 
PIC Classic Fix Υφασμάτινο 5cm x 5m
Pic Classic Fix  Ρολό λευκοπλάστη με διαστάσεις 5,5cm x 5m, από ύφασμα για κανονικά δέρματα, ενδεδειγμένο για τη   στερέωση των επιδέσμων   που πρέπει να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
2,33 
PIC Comfort Ice Spray Ψυκτικό Σπρέι 150ml
Ψυκτικό σπρέι Pic Solution Ice Spray Comfort , ιδανικό για τη θεραπεία τραυματισμών όπως θλάσεις, αιματώματα, διαστρέμματα και στελέχη, εξαρθρώσεις, κατάγματα, τενοντίτιδας και του αγκώνα των τενιστών / επικονδυλίτιδας. Καθυστερεί το σχηματισμό οιδημάτων, μειώνει τον κίνδυνο της αιμορραγίας και το πρήξιμο, χάρη στην αγγειοσυσταλτική δράση του κρύου. Μπορεί να καταστεί δυνατή η συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων στην περίπτωση των ελαφρών τραυματισμών. Απλά ψεκάστε στο τραυματισμένο μέρος για την άμεση ανακούφιση από τον πόνο.
1,87 
PIC Comfort Θερμοφόρα Ελαστική με Ραβδώσεις 1 τεμ
Θερμοφόρα ελαστική με ραβδώσεις PIC Comfort που διατηρεί περισσότερο τη θερμότητα. Διαθέτει πώμα ερμητικά κλειστο.
3,62 
PIC Comfort Πάγος Στιγμιαίος 2 τεμ
Στιγμαίος Πάγος Pic Fast Ice μιας χρήσης σε σακούλες tnt, για την παροχή πρώτων βοηθειών σε μικρά και μεγάλα τραύματα, αιματώματα και υπερθερμίες.
2,67