Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

PHYSIOMER

Physiomer Baby Hypertonic Solution 60ml
Physiomer Baby Hypertonic Solution με εργονομικό ρύγχος, που ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση που οφείλεται σε κρυολόγημα, ρινίτιδα ή ρινοφαρυγγίτιδα. Καταλληλο για βρέφη από 1 μηνός και άνω . Επιταχύνει την αποδομή των ρινικών συμπτωμάτων Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης επιπλοκών και λοιμώξεων των ώτων 100% φυσικό Χωρίς συντηρητικά Δεν προκαλεί ξηρότητα και ερεθισμό.
6,24 
Physiomer Express Ρινικό Αποσυμφορητικό με Υπέρτονο Θαλασσινό Νερό 20ml
Ρινικό αποσυμφορητικό σπρέι Physiomer Express με μοναδική σύνθεση με 100% θαλασσινό νερό και αιθέρια έλαια . Είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι αποσυμφορεί άμεσα τη μύτη σας (μέσα σε 2 λεπτά). Τα αιθέρια έλαια Ευκαλύπτου και Νιαούλι, βοηθούν στον καθαρισμό των ρινικών οδών από ιούς και βακτήρια εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση της μόλυνσης. Το εκχύλισμα Άγριας Μέντας προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας.
5,07 
Physiomer Unidoses 30Amp x 5ml
Physiomer Unidoses , Αποσυμφορητικό ρινικό διάλυμα για μωρά 100% θαλασσινού νερού ενυδατώνει και ανακουφίζει την ρινική κοιλότητα.
4,36 
Physiomer Ανταλλακτικά Ρινικού Αποφρακτήρα 20 Τεμάχια
Ανταλλακτικά ρινικού αποφρακτήρα Physiomer ( 20 Τεμάχια ) Συγκρατεί την περίσσεια βλέννας, παρέχοντας ασφαλή και υγιεινή αναρρόφηση. Μετά από κάθε χρήση, να αντικαθιστάτε το φίλτρο. Τα υπόλοιπα τμήματα του αποφρακτήρα τα πλένετε με ζεστό νερό ώστε να είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση. Ο   ρινικός αποφρακτήρας  Physiomer Baby Nasal Aspirator   (ρινικός αποφρακτήρας βρεφών) ανακουφίζει το μωρό σας από τη ρινική συμφόρηση, με απαλό, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο. Το μοναδικό   μαλακό ρύγχος   του ρινικού αποφρακτήρα Physiomer, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ευαίσθητες μύτες των μωρών και το προστατευτικό φίλτρο μίας χρήσης συγκρατεί την περίσσεια βλέννας, παρέχοντας   ασφαλή και υγιεινή αναρρόφηση . 
3,74 
Physiomer Ρινικός Αποφρακτήρας
Ο ρινικός αποφρακτήρας  Physiomer Baby Nasal Aspirator (ρινικός αποφρακτήρας βρεφών) ανακουφίζει το μωρό σας από τη ρινική συμφόρηση, με απαλό, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο. Το μοναδικό μαλακό ρύγχος του ρινικού αποφρακτήρα Physiomer, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ευαίσθητες μύτες των μωρών και το προστατευτικό φίλτρο μίας χρήσης συγκρατεί την περίσσεια βλέννας, παρέχοντας ασφαλή και υγιεινή αναρρόφηση . 
5,61