Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Physiomer

Physiomer Baby Spray from 0Μ to 24Μ Spray Ρινικού Καθαρισμού - Ενυδάτωσης 115ml
Physiomer Baby Spray 115ml from 0Μ to 24Μ Spray Ρινικού Καθαρισμού - Ενυδάτωσης Ρινικό διάλυμα - Υγιεινή ενεργή πρόληψη απο τη Physiomer για ρινικό καθαρισμό & ενυδάτωση. Καθαρίζει τις ρινικές διόδους Διατηρεί υγρές τις ρινικές διόδους Προλαμβάνει τον κίνδυνο δευτερευουσών λοιμώξεων & ωτίτιδας. 100% φυσικό ισότονο θαλασσινό νερό, χωρίς συντηρητικά. Ασφαλές για καθημερινή χρήση.
6,55 
Physiomer Express Ρινικό Αποσυμφορητικό με Υπέρτονο Θαλασσινό Νερό 20ml
Ρινικό αποσυμφορητικό σπρέι Physiomer Express με μοναδική σύνθεση με 100% θαλασσινό νερό και αιθέρια έλαια . Είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι αποσυμφορεί άμεσα τη μύτη σας (μέσα σε 2 λεπτά). Τα αιθέρια έλαια Ευκαλύπτου και Νιαούλι, βοηθούν στον καθαρισμό των ρινικών οδών από ιούς και βακτήρια εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση της μόλυνσης. Το εκχύλισμα Άγριας Μέντας προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας.
5,17 
Physiomer Hypertonic Ρινικό Spray 135ml
To Physiomer Hypertonic Ρινικό Spray είναι Για ενήλικες και παιδιά ηλικίας 6+. Μειώνει το ρινικό οίδημα & ανακουφίζει από την ρινική συμφόρηση σε περίπτωση κρυολογήματος , ιγμορίτιδας και αλλεργιών.  Για ενήλικες και παιδιά ηλικίας 6+. Μειώνει το ρινικό οίδημα & ανακουφίζει από την ρινική συμφόρηση σε περίπτωση κρυολογήματος , ιγμορίτιδας και αλλεργιών. Αποφυμφορεί τα φραγμένα ιγμόρια.
7,07 
Physiomer Hypertonic Ρινικό Διάλυμα Ευκάλυπτος 135ml
Το Physiomer Hypertonic Ρινικό Διάλυμα ευκαλυπτος  είναι Ρινικό αποσυμφορητικό υπέρτονο ρινικό διάλυμα. Ενήλικες & παιδιά 6+. Μειώνει το ρινικό οίδημα & ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση σε περίπτωση αλλεργιών. Ρινικό αποσυμφορητικό υπέρτονο ρινικό διάλυμα. Ενήλικες & παιδιά 6+. Μειώνει το ρινικό οίδημα & ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση σε περίπτωση αλλεργιών. Δεν προκαλεί ξηρότητα. Ασφαλές για μακροχρόνια χρήση.
7,07 
Physiomer Jet Fort nasal Spray Ρινικό Spray με Θαλασσινό Νερό 210ml
Το Physiomer Jet Fort nasal spray είναι  είναι φυσικό θαλασσινό νερό που περιέχει όλα τα ενεργά συστατικά και τα μεταλλικά άλατα του θαλασσινού νερού αναλλοίωτα. Είναι ισότονο, με ΡΗ όμοιο με το φυσιολογικό ΡΗ της ρινικής κοιλότητας. Το PHYSIOMER είναι φυσικό θαλασσινό νερό που περιέχει όλα τα ενεργά συστατικά και τα μεταλλικά άλατα του θαλασσινού νερού αναλλοίωτα. Είναι ισότονο, με ΡΗ όμοιο με το φυσιολογικό ΡΗ της ρινικής κοιλότητας. Στείρο και χωρίς συντηριτικά. Διαθέτει ειδικό ατραυματικό ρύγχος προσαρμοζόμενο στην ανατομία της ρινικής κοιλότητας ώστε να επιτρέπει την ασφαλή χρήση του. Ενδείκνυται για την απομάκρυνση της ξηραμένης βλέννης από την ρινική κοιλότητα με την υγροποίηση της. Κατάλληλο για ενήλικες και για παιδιά άνω των 10 ετών.
7,07 
Physiomer Kids Spray Ρινικό Διάλυμα 115ml
Το Physiomer Kids Spray Ρινικό Διάλυμα είναι για Υγιεινή ενεργή πρόληψη. Ρινικό διάλυμα για Υγιεινή ενεργή πρόληψη. Καθαρίζει την πλεονάζουσα βλέννα σε παρίπτωση κρυολογήματος  Ενυδατώνει την μύτη Προλαμβάνει το κρυολόγημα, τον κίνδυνο δευτερογενών λοιμώξεων & την ωτίτιδα.
7,79 
Physiomer Normal Jet Adults & Children Age 6+ Ρινικό Διάλυμα 135ml
Το Physiomer Normal Jet Adults & children age 6+ είναι Ρινικό Διάλυμα  για ρευστές ρινικές εκκρίσεις. Ρινικό διάλυμα για ρευστές ρινικές εκκρίσεις.
7,95 
Physiomer Ανταλλακτικά Ρινικού Αποφρακτήρα 20 Τεμάχια
Ανταλλακτικά ρινικού αποφρακτήρα Physiomer ( 20 Τεμάχια ) Συγκρατεί την περίσσεια βλέννας, παρέχοντας ασφαλή και υγιεινή αναρρόφηση. Μετά από κάθε χρήση, να αντικαθιστάτε το φίλτρο. Τα υπόλοιπα τμήματα του αποφρακτήρα τα πλένετε με ζεστό νερό ώστε να είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση. Ο   ρινικός αποφρακτήρας  Physiomer Baby Nasal Aspirator   (ρινικός αποφρακτήρας βρεφών) ανακουφίζει το μωρό σας από τη ρινική συμφόρηση, με απαλό, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο. Το μοναδικό   μαλακό ρύγχος   του ρινικού αποφρακτήρα Physiomer, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ευαίσθητες μύτες των μωρών και το προστατευτικό φίλτρο μίας χρήσης συγκρατεί την περίσσεια βλέννας, παρέχοντας   ασφαλή και υγιεινή αναρρόφηση . 
3,99 
Physiomer Ρινικός Αποφρακτήρας
Ο ρινικός αποφρακτήρας  Physiomer Baby Nasal Aspirator (ρινικός αποφρακτήρας βρεφών) ανακουφίζει το μωρό σας από τη ρινική συμφόρηση, με απαλό, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο. Το μοναδικό μαλακό ρύγχος του ρινικού αποφρακτήρα Physiomer, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ευαίσθητες μύτες των μωρών και το προστατευτικό φίλτρο μίας χρήσης συγκρατεί την περίσσεια βλέννας, παρέχοντας ασφαλή και υγιεινή αναρρόφηση . 
7,30