Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Pharmaswiss

PharmaSwiss CounterPlast Capsicum 2τμχ
Έμπλαστρα PharmaSwiss CounterPlast Capsicum για την ανακούφιση από: Πόνους των αρθρώσεων Ρευματικούς πόνους Πιασίματα (από κοινό κρυολόγημα) Το έμπλαστρο Counterplast Capsicum, χάρη στην καψαϊκίνη που περιέχει, ανακουφίζει από πόνους των αρθρώσεων και ρευματικούς πόνους , ενώ προσφέρει μια έντονη αίσθηση θερμότητας. Το Counterplast παραμένει σταθερά επικολλημένο για πολύωρη χρήση, χωρίς να εμποδίζει τις κινήσεις σας. Αφαιρείται εύκολα , χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο δέρμα. Δοσολογία : Αφήστε το έμπλαστρο στην πάσχουσα περιοχή από 6 ως 8 ώρες. Μην τοποθετείτε νέο έμπλαστρο στην ίδια περιοχή αν δεν περάσουν τουλάχιστον 12 ώρες από την τελευταία χρήση. Με δράση που διαρκεί - Χωρίς Άρωμα
1,69 
PharmaSwiss Multilac Συμβιοτικό 10caps
Το Συμβιοτικό Multilac  (Προβιοτικό+Πρεβιοτικό) περιέχει 9 επιλεγμενα στελεχη ζωντανών προβιοτικών βακτηριδίων και 1 πρεβιοτικό συστατικό μαζί. Είναι ιδανικό κατα τη θεραπεία με αντιβιοτικά,και σε εντερικές διαταραχές Χάρη στην χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας καψουλοποίησης MURE (Multi Resistant Encapsulation) τα προβιοτικά βακτηρίδια που εμπεριέχονται στο MULTILAC διαθέτουν αυξημένη αντοχή στο χαμηλό PH των στομαχικών Υγρών, στα χολικά άλατα και στα πεπτικά ένζυμα. Αυτό τα βοηθάει να προσαρμοστούν και να επιζήσουν στο έντερο και να διατρήσουν την υψηλή τους βιολογική δράση . Το MULTILAC λαμβάνεται απο το στόμα μια κάψουλα την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο παιδιά που μπορούν να καταπιούν την κάψουλα. Πρέπει να λαμβάνεται το βράδυ. Δεν πρέπει να υπερβένετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση.
8,26 
Physiodose Φυσιολογικός Ορός Διπλή Συσκευασία 2 x (30x5ml)
Φυσιολογικός Ορός  Physiodose 2 Συσκευασίες  των 30x5ml. Το Physiodese είναι ένας στείρος φυσιολογικός ορός χωρίς συντηρητικά, μη ενέσιμος. Το Υπέρτονο διάλυμα PHYSIODOSE, φυσικό προϊόν, είναι ένα υπέρτονο διάλυμα στείρου θαλασσινού νερού με μικρο-διάχυση. Φυσικά πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και θαλάσσια ιχνοστοιχεία, το ρινικό Υπέρτονο σπρέι PHYSIODOSE συνιστάται για τον καθαρισμό και την αποσυμφόρηση των ρινικών κοιλοτήτων ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ρινίτιδας, ιγμορίτιδας ή για μετεγχειρητική φροντίδα. Το υπέρτονο διάλυμα, με περισσότερη συγκέντρωση σε αλάτι (2,2%) από ότι ένα ισότονο διάλυμα (0,9%), όταν έρθει σε επαφή με το ρινικό βλεννογόνο, ένα υπέρτονο διάλυμα θα προκαλέσει έκκριση νερού με φυσικό τρόπο και επομένως θα διαλύσει τη παχύρευστη βλέννα που έχει συγκεντρωθεί στο βλεννογόνο. Το υπέρτονο διάλυμα PHYSIODOSE συνιστάται: για τον καθαρισμό των ρινικών κοιλοτήτων, για την αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης, ως συμπληρωματική θεραπεία για ΩΡΛ παθήσεις. σε περίπτωση εγκατεστειμένου κρυολογήματος, ρινίτιδας ή ιγμορίτιδας, ο ρινικός βλεννογόνος φράσσει.  Η χρήση του Υπέρτονου θαλασσινού νερού PHYSIODOSE θα επιτρέψει την ελευθέρωση του βλεννογόνου και την αποσυμφόρηση της μύτης .
5,29