Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Pfizer

Centrum  A to Zinc 20 Αναβράζοντα Δισκία
Οι Βιταμίνες είναι θρεπτικά συστατικά απολύτως απαραίτητα για την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.Centrum  A to Zinc Συνεχείς επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης όλων των βιταμινών στις απαραίτητες ποσότητες.  
8,05 
Centrum A to Zinc Δισκία 30 tabl
Οι Βιταμίνες Centrum A to Zinc είναι θρεπτικά συστατικά απολύτως απαραίτητα για την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Συνεχείς επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης όλων των βιταμινών στις απαραίτητες ποσότητες.
8,05 
Centrum Cardio 60 Δισκία
Το Centrum Cardio είναι Συμπλήρωμα διατροφής με ειδική, πλήρη και ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και φυτικές στερόλες.      
13,99 
Centrum Performance 30tabs
Αν αθλείστε τακτικά θα αγαπήσετε το Centrum Performance ! Ένα καθημερινό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με ιχνοστοιχεία Centrum Performance   προσαρμοσμένο για να δώσει την επιπλέον στήριξη, για την απελευθέρωση της ενέργειας του σώματός σας που μπορεί να χρειαστεί για να ικανοποιήσει τρόπο ζωής σας . Γιατί να επιλέξετε Centrum απόδοσης; Ειδικά σχεδιασμένο με ενεργό συνδυασμό από 23 βιταμίνες, μέταλλα και βότανα . Περιέχει ginseng για την υποστήριξη της σωματικής αντοχής και υψηλότερα επίπεδα των βιταμινών Β για να ξεκλειδώσετε την ενέργεια από τα τρόφιμα Νο.1 στον κόσμο multivitamin2 Υποστηρίζεται από 30 χρόνια διατροφική εμπειρία και αποδεδειγμένη επιστήμη
10,64 
Chapstick Classic Cherry Lip Care Stick 4gr
Το Chapstick Classic Cherry  Lip Care Stick SPF10 βοηθάει στην πρόληψη , στην προστασία και στη φροντίδα από τη συνέπεια και τα αποτελέσματα ξήρανσης από τον αέρα και το κρύο. Mε άρωμα κεράσι. Βοηθά στην πρόληψη ξηρασίας και προστατεύει προσωρινά τα σκασμένα και ξηρά χείλη από το κρύο και τον αέρα.
1,90 
Chapstick Classic Strawberry Lip Care Stick SPF10 4gr
Chapstick Classic Strawberry Lip Care Stick SPF10, για προστασία για τα χείλη από τα αποτελέσματα ξήρανσης του αέρα και το κρύο. Με άρωμα φράουλα
1,90 
Chapstick Medicated Lip Care Stick 4gr
Το Chapstick Medicated Lip Balm for Lip Health 4 gr βοηθάει στην πρόληψη , στην προστασία και στη φροντίδα από τη συνέπεια και τα αποτελέσματα ξήρανσης από τον αέρα και το κρύο, χωρίς να εμπεριέχει άρωμα και χρώμα καθημερινά. Βοηθά στην πρόληψη ξηρασίας και προστατεύει προσωρινά τα σκασμένα και ξηρά χείλη από το κρύο και τον αέρα.
1,98 
Pfizer Emergen-C 99gr 10 Φακελάκια Λεμόνι
Συμπλήρωμα διατροφής Pfizer Emergen-C 1000mg  με γεύση λεμόνι. Συμπλήρωμα διατροφής σε φακελάκια αναβράζουσας σκόνης , που παρέχει στον οργανισμό σας βιταμίνη C, 7 βιταμίνες Β, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η Emergen-C Βιταμίνη C, είναι ένας γευστικός συνδυασμός 15 συστατικών, περιλαμβανομένων 1000mg Βιταμίνης C, που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και Βιταμινών Β12 και Β6 που συμβάλλουν στην απελευθέρωση ενέργειας. Χρήση: Ενήλικες. Ένα φακελάκι την ημέρα. Αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι με νερό και ανακατέψτε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
3,46